- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.501
merhaba arkadaşlar.ben de bu foruma yeni katıldım.Allah nasip ederse 12 temmuz 2012 de düğünüm var.evet daha 1 sene var ama hazırlıklar şimdiden başladı,düğün salonututtuk,yemek takımını aldık,küçük ev aletlerinin çoğunu tamamladım.benim en büyük avantajım küçük ev aletleri saten bir iş yerinde çalışıyor olmam..
gunaydin canimm...ya daha cok eksik var:))) amann aliirim yawas yawas :) bugun nasilsin canim iyimisin . miden nasil oldu? hadi kizlar sizde paylasin ceyizlerinizi yazinki birbirlerimize bakarak eksikleri tamamliyalim
ayy ben şimdi yazmiyim.ıvır zıvırım var biraz.büyükleri önümüzdeki ay alcam o zamanda adam akıllı bi topik yapcam listede yapcam
tamam baharcım yazıyorum o zaman.
maşallah canım benım yıne de baya almıssınız buyukler kalmıs sanırım onları da bır anda alırsınız zaten kucukler cok zaman harcıyor cunku geneldesenı de ekledım tatlım ılk sayfaya sen aldıkca bana soylersın eklerım sayfaya tamam mı.. Rabbım mutlu gunlerde kullanmak nasıp etsın ceyızlerını ınsallah
yarım saatim kaldı yavaştan toparlanayım kızlar :))
yarın görüşmek üzere öpüldünüz.
bahar canim nasilsinnn senin listedee kabarikmiss :)) almisin masallah gerekli seyleri bu aradaa dugun tarhini one almaniza coook ama cok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayirli olsun tatlimmm offf bide biz belirlesek dugun yeri bulamiyozki(
Sana da gecmıs olsun tatlım ınsallah sınavın ıstedıgın gıbı gecmıstır ve ınsallah basarılı olursun... Artık aramızdan hıc ayrılma olur muu :)) kızlara dedım kı aldıklarımızı yazalım eksıklerımızı bulalım hem almadıklarımızı hakkında da fıkır alısverısı yaparız :)
kızzllaarrrrrrr çoookkkkk mutluuyyuuummmmmaz once nısanlım aradı kayınpederımı arayıp kusura bakmayın karısıklık olmus 14 temmuz doluymuş sııstemden kaynaklanıyor ama ıstersenız 30 hazıran bos demısler ben de alsınlar o tarıhı dedım 2 hafta öne alınmış oldu yannniiiiiiii
canım geçtim sınavdan çok şükür,onun rahatlığıyla valla gezmeye verdim kendimi bgn nişanlımla havuza gittik,ben süt beyazı tabi pancar gibi kızardım şimdi hehe:)) gitmem aranızdan şu gezme işini bitireyim aldıklarımı yazarım benim baya bir şeyim var işe gireli 2 sene olujak elimde para oldukça baya birşey almıştım söz müsait olunca yazıcam hepsini
ayy tatlım valla bak ne gzl azalıyor zaman hadi hayırlısı,bizde de her an herşey değişebilir süprizler olabilir sizinle hemen paylaşırım zaten olsunda inş...:)
canım geçtim sınavdan çok şükür,onun rahatlığıyla valla gezmeye verdim kendimi bgn nişanlımla havuza gittik,ben süt beyazı tabi pancar gibi kızardım şimdi hehe:)) gitmem aranızdan şu gezme işini bitireyim aldıklarımı yazarım benim baya bir şeyim var işe gireli 2 sene olujak elimde para oldukça baya birşey almıştım söz müsait olunca yazıcam hepsini
ayy tatlım valla bak ne gzl azalıyor zaman hadi hayırlısı,bizde de her an herşey değişebilir süprizler olabilir sizinle hemen paylaşırım zaten olsunda inş...:)
kizzzzlarrr nerdesinizzz OF CNM COK SIKILIOO YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?