- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.481
@bayanfiyona, sizin için etrafıma sordum.. bir arkadaşım 11kg kapasiteli çamaşır makinasını (f1443kds7) kullanıyormuş.. genel olarak memnunmuş.. "sessiz çalışması" en çok tercih ettiği özellik olduğundan dolayı bu makinayı seçmiş..
daha fazla bilgi almak isterseniz sorarım kendisine...
umarım yardımcı olabilmişimdir..
merhaba... tabi ki bir ürün aldın mı iyisini almalısınız.. sizin tarzınız sanırım bu makina.. 10 yıl motor garantiside varmış... sessiz de çalışıyor.. birde uzaktan yardım özelliği mevcutmuş.. bilginize...
Günaydın gelinciklerimm :) 2 gecedir hastanedeydim giremedim ne yazık kiiacayip şekilde midemi üşütmüşüm neler çektim neler... Allaha şükür bugün iyiyim ve çok mutluyum.. İnsan sağlığını kaybedince anlıyor değerini. Allah daha büyük hastalıklardan korusun hepimizi inşallahh...
çok geçmiş olsun cnm..allah beterinden korusunn
Kıızzllaaarrr nerelerdesiniz yahuuu :44: Ben girmeyince hepiniz terk mi ediyorsunuz buralarıı
Kızlar bakın ne diyeceğim!! Herkes aldıklarını yazsın mı buraya hem eksıklerımızı gorelım hem de almadıklarımız hakkında fıkır alısverısı yaparız.. ben dusunuyorum suanda epey eksıgım var daha yaa
Günaydın gelinciklerimm :) 2 gecedir hastanedeydim giremedim ne yazık kiiacayip şekilde midemi üşütmüşüm neler çektim neler... Allaha şükür bugün iyiyim ve çok mutluyum.. İnsan sağlığını kaybedince anlıyor değerini. Allah daha büyük hastalıklardan korusun hepimizi inşallahh...
baharr canimmm nasilsin yaaa cok gecmis olsunn umarim ciddi bi sorun yoktur midendee... insalah suan iyisindirr .. bende diyorumki bu bahar nerelerdee((( canim ya kendine iyi bakk kocisse lazimsin :))) bu soyledigin iyi fikirr o zaman ben basliyorumm neler aldiklerimi :)))) ama cooookkk eksigim varr bunu biliyorum
tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendine ya oyy oyy valla üzüldüm inanki...
bende sınavımı atlattım kızlar,artık kariyer geri planda tutup evlilik düşünmeye tekrardan başlayabilirim hheheheh:)
Günaydın cancazzlarıımmmmEbrucum masallah sız baya almıssınız yaa ne guzell ben de daha eksık cok ama aldıkca ekleyeceğıımmm... şimdi kızlar ilk sayfaya adlarınızı ve aldıklarınızı yazıcam aldıkca eklersiniz biz de eksiklerimizi görmüş oluruuuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?