2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tamam canııımmm merakla beklıyoruuzzz tarıhı deee aldıklarını daaaa zaman hızla akıp geçiiyyooooooooo sınavında hayırlı olsun canım cok sevındımmmmm :81::81:

çok teşekkür ederim tatlım ya

yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu senemi dugun cnm ... ))) nasilsin bu arada? umarim hersey yolndadir..

yok canım öyle bir ihtimal var ama başka süprizler olabilirm,inş.olsun ozaman söylerim zaten bakallım...sizin nasıl gidiyor hazırlıklar?ramazanda geldi ya ben tatil yapamadan neyse napayım seneye yaza bol bol sevdiceklerimizle yaparız inş...:)

Annecim bana az önce Taç ın bornoz setini almış kırmızı siyah istiyordum cokkk sevındıımmmm kayınvalıdem geldı o esnada ee ben de almıstım dedı annem de olsun 2 tane olsun dedı arada bıraz kıskanclık sezdim sankı ama neysee

aaa benimkide siyah kirmizii:)))) olsun ikitanee olsunn kullanirsin bol bol :)) ayy baharr bu resimde cok tatlis cikmissinn sennn :) cok sekersin bebisimm bu arada sicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk poff

aaa benimkide siyah kirmizii:)))) olsun ikitanee olsunn kullanirsin bol bol :)) ayy baharr bu resimde cok tatlis cikmissinn sennn :) cok sekersin bebisimm bu arada sicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk poff

şimdi çeyizlerine baktım canıımm aynısını almısım ben yaaa kızmazsın umarım ( unutmusum senınkının de oyle oldugunu yaa... cok tesekkurler canım benım o senın guzellıgın.... Ama o kadar moralım bozuk kı suanda hungur hungur aglayasım var :85::85:

aneeeeeem ağlama. noolcak senelerce hepimizin evınde aynı kristal takımlar yok muydu... seri üretimler bunlar nooolcek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…