- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.541
ayyy cok guldurdun kııızzz benniiiii çok yaşaaa
kıslar benim çalışmaya dönmem gerek. hufff şimdik ne güzel laflardım buralarda da zaten ne zaman vaktim olmasa konuşasım geliyo.. şizoya bağlıcam yine bu gece
iyi geceler sizlere:79::80:
tamam canııımmm merakla beklıyoruuzzz tarıhı deee aldıklarını daaaazaman hızla akıp geçiiyyooooooooo sınavında hayırlı olsun canım cok sevındımmmmm :81::81:
yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu senemi dugun cnm ... ))) nasilsin bu arada? umarim hersey yolndadir..
günaydıınnn hatta tünaydıınnnnngece maşallah çeneler düşmüş gelinciklerr
evdeki internette sorun var yaa bi türlü yaptıramadık gitti :26:
Kızlar bugün çeyizime 2 parça eşya aldım
Eki Görüntüle 231838 Philips Azur GC-4890/02 2600 Watt Buharlı Ütü
Eki Görüntüle 231839 Braun Mr 540 Multıquıck Profesyonel Blender Seti
çokk güzelleer canım Allah mutlu günlerde kullanmak nasıp eder ınsallahblender setini kaça aldın canım ya ben de alıcam da cok kararsızım :44:
çokk güzelleer canım Allah mutlu günlerde kullanmak nasıp eder ınsallahblender setini kaça aldın canım ya ben de alıcam da cok kararsızım :44:
Annecim bana az önce Taç ın bornoz setini almış kırmızı siyah istiyordum cokkk sevındıımmmmkayınvalıdem geldı o esnada ee ben de almıstım dedı annem de olsun 2 tane olsun dedı arada bıraz kıskanclık sezdim sankı ama neysee
Annecim bana az önce Taç ın bornoz setini almış kırmızı siyah istiyordum cokkk sevındıımmmmkayınvalıdem geldı o esnada ee ben de almıstım dedı annem de olsun 2 tane olsun dedı arada bıraz kıskanclık sezdim sankı ama neysee
aaa benimkide siyah kirmizii:)))) olsun ikitanee olsunn kullanirsin bol bol :)) ayy baharr bu resimde cok tatlis cikmissinn sennn :) cok sekersin bebisimm bu arada sicakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk poff
güle güle kullan canım 2sinide
şimdi çeyizlerine baktım canıımm aynısını almısım ben yaaa kızmazsın umarım( unutmusum senınkının de oyle oldugunu yaa... cok tesekkurler canım benım o senın guzellıgın.... Ama o kadar moralım bozuk kı suanda hungur hungur aglayasım var :85::85:
aneeeeeem ağlama. noolcak senelerce hepimizin evınde aynı kristal takımlar yok muydu... seri üretimler bunlar nooolcek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?