2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ondan ağlamıyorum tatlım yaa nişanlıma cok kızgınım ssuanda hem de cok :85:

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))) cok kizdim neden aldin aynisini hahahahah ya birileri gorursee:))))))))))))) saka saka canim ya SIKMA canini bende suan benimkine kizginimmm yanimda olsa suratina patlatasim geliyoooo

canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :)))) cok kizdim neden aldin aynisini hahahahah ya birileri gorursee:))))))))))))) saka saka canim ya SIKMA canini bende suan benimkine kizginimmm yanimda olsa suratina patlatasim geliyoooo

anaaaaaa bu takımı alan nişanlıya kızıyo her halde.. çin malı kaçak mıdır ne böölee yan atkileri var. atın kırın dicem ama aynası var 40 yıl uğursuzluk... nooldiii sana?

bana sormadan surekli arkadaslari ile plan yapmasina gicik oluyorummm tam diyorum pazar suraya gicelim arkadasimla bulusucaz ulan bana sorsana biii planin varmi napalim diye ne kadar dusuncesiz birisi yaaa ne kadar planci programci bi cocuk yaaa hemen bi organizasyon yapiyo kendineee yuh yaniii aptal

aslında anlamadım değil. ölesine laf atıyım dedim... noooldu kie??

haftaıcı sehır dısında oldugundan sadece haftasonu gorusuyoruz canım ben de sabırsızlıkla haftasonunu beklıyorum tabıkı.bu aksam bulusunca ben ıstedım kı evlerıne gıdelım rahat rahat omzuna yaslanayım opeyım normalde oyleyız cunku fakat nolduysa dısarda bulusmakk ıstedı ve karsılıklı cay ıctık arkadas gıbı. daha sonra da bana ısyerınde ortak bır kız arkadasımız var ondan bahsettı. bugun nısanlımın kız musterısı ıcın o ortak arkadas denen aptal cok tatlı kız demıs. ya ne amacla nısanlı bır erkege bır kız hakkında cok tatlı denır kı kacamak kacamk bakıslar atıyormus bı nısanlıma bı kıza... sen de benı ılgılendırmez deseydın dedım guldum sadece dıo.. ama asıl ayar oldugum ortak ark denen .... kusura bakmayın ama cok sınır oldum gercekten... hem benı ozlememıs olmasına da hem de boyle seyler yasamasına... gıttıkce uzaklasıyoruz sankı konusması falan eskısı gıbı bı sogukluk yok ama hareketlerı benden uzak... 7 yıldır bırlıkteyız acaba sıkıldı mı benden dıyorum cok kafam karıstı bu aksamkı hareketlerınden dolayı :85:

ben de yarın bulusacagız dımı dedım arkadaslarımla vakıt gecırecegım dedı. ama ben arkadaslarımdan vazgecıyorum senın ıcın sureklı dedım her hafta sonu gorusuyoru zaten bu haftasonu canım baska bısey yapmak ıstıyor dedı... benım de agzının ortasına patlatası geldı bu aksam canım ya sankı karsımdakı o degıldı yaaaaa çokkkk üzdü ve kırdııı beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84::84:

kııızzlllaaarrrr canım cok sıkkın ya kırıp dökesim var suaannndaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ne planlar yapıyorum nasıl hareketlere maruz kalıyorum adalet mı bu yaaaaaaaaaaaaa :84:

canim yaa ya sey meselesine kafana takma bence disarda bulusma olayina surekli omuz omuza goz goze acikcasi ben daraliyorum.valla bazen kendi kendime kanka gibiyiz diyorum karsilikli tavlada oynariz cayda iceriz yeri gelir goze gozede bakariz:)) ama cok romantik deiliz biz ikimiz;; diger kiz meselesine gelincede yaa benimkide gecen sey dedi yakin bi arkaadasim bar nisanlim taniyo onu nisanlimin yakin arkadasina ayarliyalimmi dedi kendi aralarinda konusmus bana dedi.. yani oda sey aamacla demistir.. yakisirmi bana guzelkiz dimi.. falan .. yani toplu bir erkek bir araya gelince baska ne sohbet ederlerki ya futbol ya kiz :))) sogukluk falan girmemistir araniza sen simdi ona kizginsin yaa ole geliyo sana canimm

yok tatlım soğuma falan yoktur. sakın son olayların negatif etkisiyle böyle şeyler düşünme... bak demişsin genelde eve giderdik diye. değüşük bişeyler yapmak istemiştir enişte bey.. zaten çalış çalış. azcık dolaşıp vücudunda kan dolaşımı hızlansın... hayatımızda hep illaki öle uyuz ortak arkadaşalar olacaktır.....canım kötü yorma... nişanlın evet yada hayır gibi falan ya da beni ilgilinedirmez gibi yorumlar yapmış olsa konuya muhattap olmuş olurç gülmüş geçmiş işte. bak gelip sana anlatmış... sakın atar yapıp böle şeyleri anlatmamasına sebep olucak bi resmiyet koyma aranıza. o güldüm desin gül geç sende... anlatmasa böle şeyleri daha kötü...

ama tatlım ortak arkadasımız kııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzz. yanı kız bır kız ıcın benım nısanlıma cok tatlı dıyor erkek olsa anlıcam zaten de kızın amacını anlayamadım yaaaa.... çok gerildim tatlım ınankı suanda yaa arayıp bagırıp cagırasım var kıza hıc yapmam oyle seyler bana ters ama suanda yanlıslıkla face e falan gırerse kırıcam sanırım dayanammıyorum... :84:

kııızzlllaaarrrr canım cok sıkkın ya kırıp dökesim var suaannndaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ne planlar yapıyorum nasıl hareketlere maruz kalıyorum adalet mı bu yaaaaaaaaaaaaa :84:

bunlarin hepsi ayni mal :)) canim ya benimkide simdi faceden yazisiyo yazdiklarini goruyorumm nasil plan yapiyoo nasil plan yapiyoo cumartesiii bulusuyo pazar denize gidiyoo pardonn benimle ne zaman bulusucak bu cocuk :")))))) pazarteesi tekrar sehir disina gidicekkk nasilda ayarliyo herseyi varya ben bisey istesem biyere gitmek istesem aman yorgunummm orasi uzakkk dinlenmem lazim arkilere gelince cani fedaa

sen de hafta için şimdiden randevu al... anlar herhal yapıp farkında olmadığı şeyleriii... bazen gerçekten bu tip şeyleri bizim düşündüğümüz gibi anlamıyor erkekler... kalbimde aklımda hel sen varsınla yetinilir zannediyor erkeklerin masum algısı. biz de hep saha çok istiyoruz. iki tarafta haklı da değil haksızda... sen şimdiden önümüzdeki 4 hafta sonuna randevu al en iyisi....

bılmıyorum tatlım ya bır kere sınırlendım mı kendıme hakım olamıyorum ıste ne yazık kı kız ıcın agzıma gelenı soyledım... kıskanclık hat safhada bende zaten keske anlatmasaydı da ben de bu kadar gerılmeseydım canım yaa suanda halım cok feci uzun zaman sonra gercekten... :85:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyyy tam anlamamisimm ortak arkadasiniz kizzz ve kiz nisanlina baska kizi gostererekkk tatli kiz diyor olemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii parcalarimmm hem nisanlimi hem kizi hic anlamam ole seylere gelmem kusura bakma

ben güneş kremimi havlumu hazırladım yaz sende program yaptığı yere:):) ben olsam dalardım muhabbete:)

anlatırken nasıl anlattı. normal herhangi bişeyden bahseder gibi mi???yoksa bu konu ilgilsini çekmiş gibimiydi...

:))))))) odun bunlar odunnn bakkk sevgililer gununde benimle bulusmasi gerekir ikennnnnnnnnnnnnnnnn gittiiiii kadir diye bi arkisi var onunla bulustuu bole bir odunluk olabilirmi sorarim sanaa:) annesi bile ebruyla bulusmadinmu demis oda yooo niyeki annesine vurmus kafasii odun oglum bugun sevgililer gunu deilmi kiza hediye almadinmi yoo demis yani bu kadar dusuncesiz olamazkiii ve birinci senemizi kutluyamadik ikinci senemizi kutluyamadik bu ozel gunler icinde feci ona karsi doluyummm bide beyefendi ile bulusamiyoruzz arkadaslari onun icin cok onemli cunku///ve bu yuzden arkadaslarindan nefret ediyorum

oğlak burcu mu enişte bey?

ben de gelemem canım ya ve kendısı de bılıyor gelemedıgımı gulerekten anlatıyor bana bı guzel... sen baya genıslemıssın dedım ben de bana nasıl anlatıyorsun ya bunu dedım kızardı bozardı yanlıs bısey yok kı ben sasırdım denızın kızlara mı ılgısı var dıe dedı ne alaka yaa. bı buraka bakıyomus guluomus bı kıza bakıomus guluomus sen ne anlarsın sonra da elınde kagıdı gosterıp kac taksıte bolelım hanımefendının borcunu demıs buraka kagıtta da kız cok tatlı yazıyomus bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…