- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.521
benim de canım sıkılıyooorrrr yaaaaaaaaaaa :97: Aşkımı özlediiimm çookkkkkk :85:
offffffffffffff bende ozledım yaaa bugun gelıcekmı ama plansız ucusu cıktıgı ıcın kayserıde suann( ne zaman doner bellı deıll cok ozledımmm ,,, nereye gıttın sen bakımm annenlee :)
arkadaşlara gittik canım oturmaya kahve ıcmeye...Annemle son gezmelerımız bu sene o yuzden ona vakıt ayırıyorum artık
:)) ıyı yapmısın canımm offf bende regl oldumm hava sıcakk bunalıyorum cokk .. Cok agresıf oldum yuzum sıvılce ıcındeee heryerımde sıvılce cıktıısıcakda regl olmak ıstemıom yaaaaaaaaaaaaaaaa safak kac kızlar temmuz bıtıyo :)))))))))))))
sen olduysan senınkı bıtınce de ben olcam o zaman gecen sefer de oyle olmustu tabı duzenlı gelır de benı sasırtırsaSafakk sonn 154 diyelim o zamaannn Ama regl olmak ıstemıyorum ramazandaaa yaaaaa
:))))) ayy guldum ya:) bende annem bıtınce oluyorum ben bıtıncede yengem oluyoo bıde sen oluyon hahah en guzel sıramadır bu :))) of hıc sorma hem basında hem sonundaaaaaa olucamm
bu sefer tam tutmak ıstıyordum yaa nasip artık allahın bılecegı ıs o ısterse olacak mecburuz .... Sen olunca bana soyle hep ben de sıranın bana geldıgını bıleyım
millet ramazana az kaldı diye gün sayıyor ben de bayrama az kaldı diye göbecikler atıyorum. var mı benim gibi yaaarini görmek için bayramı bekleyen
millet ramazana az kaldı diye gün sayıyor ben de bayrama az kaldı diye göbecikler atıyorum. var mı benim gibi yaaarini görmek için bayramı bekleyen
annlastık tatlımm. )) ayy varyaa hıc keyfım yok bıde bı kac ay su evlılık hazırlıklarına bıseyler bakmaya ara verıcem beynım sulandı sıkıldım bıraz galıbaa bak bak bakk ortada bısey yok sınırlenıyorm :) 2012 kadar bakmıcam
aaaaamin inşallah kıslar. 1 haftacık kalabilicek geldiğinde sonra yine gidicek hufffffframazan mı cabuk geççek ne yemek var ne bişiii.. neyse belki bende ramazanda zayıflayanlar grubuna dahil olurum inşallah da azcık iyi gözükürm. zaten saçlarımı kestirdim komple felaketlerdeyim özledikçe dolaba dadanıyorum canım istediğinden de değil de .... amaaaan ne bilem öle bişeyler işte:84:
ben de bugunlerde yemege cok daddandım hıc sormaaahayatımda ılk defa 55 i gordum bugun moralman coktum valla ınsallah ramazanda kılo verırım yaa
valla kizlarr tam tersi olmasin ya alirsakk gecenin bi yarisi sahur iftarda aksam 8 de bi anda yuklenicez mideye( off cok dikkatli olmamiz lazimm valla ben sahurda light yogurt yiyicem sadece ekmek falan yok aksamlarida corba yeter bana :)
ayyyy ben hep 40-42 arası gider gelirdim yüzyıllardır. geçen yaz şehir dışında çalıştım... anam bir yedim bir yedim...
ne can çekmesinden ne iştahlılığımdan. tamamen sıkıntıdan. o kadar yediğimi tartıda 50 olduğumu görünce anladım... o günden sonra dünyaları yedim zaman zaman,bazen de hiiiiç bişey yemediğim dönemler oldu bi dram oyanamadım 50 den... ııyyyy nasıl hantallaştım nasıl yaşlı gibi tavırlara büründüm kendimi böle gördükçe.... artık bi dur demeli de nasıl kilo vericem bilmiyorum :44:
canim yaaa cok zayifmissin oncecen 40 42( bende o kadar inme 50 ideal sonre gelinligi dolduramazsin bakk cok zayiflama uaaa kadin dedigin braz dolgun olsunki giydigi kiyafeti tasisin :)
valla kizlarr tam tersi olmasin ya alirsakk gecenin bi yarisi sahur iftarda aksam 8 de bi anda yuklenicez mideye( off cok dikkatli olmamiz lazimm valla ben sahurda light yogurt yiyicem sadece ekmek falan yok aksamlarida corba yeter bana :)
ama benım anatomi çok kötü50 olunca simidime sütyen takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?