- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.581
:))))))) odun bunlar odunnn bakkk sevgililer gununde benimle bulusmasi gerekir ikennnnnnnnnnnnnnnnn gittiiiii kadir diye bi arkisi var onunla bulustuu bole bir odunluk olabilirmi sorarim sanaa:) annesi bile ebruyla bulusmadinmu demis oda yooo niyeki annesine vurmus kafasii odun oglum bugun sevgililer gunu deilmi kiza hediye almadinmi yoo demis yani bu kadar dusuncesiz olamazkiii ve birinci senemizi kutluyamadik ikinci senemizi kutluyamadik bu ozel gunler icinde feci ona karsi doluyummm bide beyefendi ile bulusamiyoruzz arkadaslari onun icin cok onemli cunku///ve bu yuzden arkadaslarindan nefret ediyorum
ben de gelemem canım ya ve kendısı de bılıyor gelemedıgımı gulerekten anlatıyor bana bı guzel... sen baya genıslemıssın dedım ben de bana nasıl anlatıyorsun ya bunu dedım kızardı bozardı yanlıs bısey yok kı ben sasırdım denızın kızlara mı ılgısı var dıe dedı ne alaka yaa. bı buraka bakıyomus guluomus bı kıza bakıomus guluomus sen ne anlarsın sonra da elınde kagıdı gosterıp kac taksıte bolelım hanımefendının borcunu demıs buraka kagıtta da kız cok tatlı yazıyomus bu ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
ben de arkadaslarından nefret edıyoruuuummmmmmaksamları bulussun arkadaslarıyla ama gunduzunu baya ayırsın... ama demek kı bızım kadar ozlemıyorlar tatlım ya yapacak bısey yok
haha iyi demisin ama denizin kizlarami ilgisi var diyee:)) ... yanii sanki kocisin seninle nisanli deilde arkadasin kiz ayarliyo gibi bisey bu yaaaa ... tatli kiz dimii ne sacma bisey bu yaaa alla alla arkadasin bilmiyomu sizin nisanli oldgunuu biliyoo bu ne genislik yaa ben olsam sorarim kiza ne dusunerek bole bisey yazmis kagida ?
sormucam canım ılgısız davranıcam kendı verseydı cevabını ama bu saatten bana denız deme dedım elbet bırgun denk gelecegız onunla o zaman cok guzel bı sekılde anlatıcam yuzune ben unutmam kolay kolay burak da bunu ıyı bılır uygun zamanı kollarım sadece
sormucam canım ılgısız davranıcam kendı verseydı cevabını ama bu saatten bana denız deme dedım elbet bırgun denk gelecegız onunla o zaman cok guzel bı sekılde anlatıcam yuzune ben unutmam kolay kolay burak da bunu ıyı bılır uygun zamanı kollarım sadece
gitsinler arkileri ile evlensinler daha mutlu olurlar bencee
kızı gerçekten kıza ilgisi olma ihtimai nedir???? olur mu olur valla durduk yere niye desin nişanı adama ole...balla bana denk gelmişti çünkü bölesi bişeyler. belki de nişanlın gerçekten öle algıladığı için gülmüştür... sana anlatırken samımı gelmedi mi anlatış şekli?
aman gitsinler evlensinlersinir katsayım arttı ıyıce yaaa... msj attım sımdı ıcıme atamacayagım dırek soyleyecegım sen de bıl dedım. eskıden yalnız kalmka ıcın fırsat kollardık sımdı ne degıstı dedım guzel bır dılle.. yook be hayatımmm ozlemem mı ben senıı annemler yanlıs anlamasınlar dıye gıtmek ıstemedım evde yalnız kalınca yanlıs anlarlar dıyor bana yaaaaaaaaaaaaa ulan bız senınle 7 yıldır yerı geldı beraber kaldık yerı geldı evde yemek yedık basbasa sımdı ne degıstı yanııııı... bahaneye bakın yaaa. ya annesı bısey dedı buna ya da ablaları falan bısey dedıler.. durup dururken bu sekılde dusunemez cunku bırılerı kafasına gırmıs
samımıydı oldukca da ne bıleyım canım yaa kız nısanlıydı daha yenı nısanlısından ayrıldı kızlara ılgısı oldugunu sanmmıyorum kı unıde benım evımde 2 hafta kaldı oldukca da erkke duskunu (tobe tobe) agzını burnunu kırasım var suanda
cok bekleme ara yarin sor burak bole bole dedi bana hayirdir ne is ? diye
msj atman iyi olmuss.. ama dedigin dogru ya annesi yada birileri bisey dedi ..annesi yanliz gelmeyin konu komsu yanlismi anliyo dedi acaba ..cunku nisanlimda bazen annem yokken geliyodu ama annem geldigini biliyodu bizim dedikoducu komsularda anneme sizin damatta size geldi kac saat once.imali imali solemisler bende hepsinin agzina........ laflari saydim kimene ya kardesimm
aman gitsinler evlensinlersinir katsayım arttı ıyıce yaaa... msj attım sımdı ıcıme atamacayagım dırek soyleyecegım sen de bıl dedım. eskıden yalnız kalmka ıcın fırsat kollardık sımdı ne degıstı dedım guzel bır dılle.. yook be hayatımmm ozlemem mı ben senıı annemler yanlıs anlamasınlar dıye gıtmek ıstemedım evde yalnız kalınca yanlıs anlarlar dıyor bana yaaaaaaaaaaaaa ulan bız senınle 7 yıldır yerı geldı beraber kaldık yerı geldı evde yemek yedık basbasa sımdı ne degıstı yanııııı... bahaneye bakın yaaa. ya annesı bısey dedı buna ya da ablaları falan bısey dedıler.. durup dururken bu sekılde dusunemez cunku bırılerı kafasına gırmıs
evet evdekilerle öle bi durum olmuştur... yanıl anlama kırılma üzülme diye de sana söyleyememiştir direk... sen yıne o kız konusunda kızıcaksan kız da baş başa kalmıyoruz diye çok üstüne gitme....
o kız var ya o kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz bu gece rüyalarıma girecek benim ne işkenceler ederim şimdi ben onaaa
varmi sende telefonu su kizinn araaaa bi guzellll agzina................. rahatla canim
offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff sesini duymak istemiyorumm keyfim yok dediiiii nisanlimm cok kirildim yaaaa bu ne demek yaaaaa zaten hergun telefonun hep kapalii tabiiii gordu hosterleriiiii keyfide yerideee bana niye muhtac duysunkiii orda sohbet muhabeett koyu tabiiii biz gelinde sus basim agriyo
azcik dinlenicem baskalarina gelincee muhabeett koyu
hosteslerin agzına ............ canım yaaaaaaaaerkek millettttiiiiii tatlım arkadaslarına geldı mı keyif tavan bıze gelınce keyif yok alıstım ben artıkkkk heris canım senınle gorusmek ıstemıyor dıyor ya senınkı de konusmak ıstemıyorum dıyor aynı sey iştee demek ki neymiş hepsi aynı odunmusss..... boooosssveerrr bız dusunmeyelım onlar dusunsun bıraz da yaa yeter ama artık heee ne bu buraklardan cektıgımıızzzzz
birazdan arar ozurdilerim askimm beni affet ne affetcem yaa tatli yapmistimm onu cope attim sinirimdenn bosunaa ben ona ilgi gosteriyorum onun bana yaptiklarina baksanaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?