2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ben de arkadaslarından nefret edıyoruuuummmmmm aksamları bulussun arkadaslarıyla ama gunduzunu baya ayırsın... ama demek kı bızım kadar ozlemıyorlar tatlım ya yapacak bısey yok

haha iyi demisin ama denizin kizlarami ilgisi var diyee:)) ... yanii sanki kocisin seninle nisanli deilde arkadasin kiz ayarliyo gibi bisey bu yaaaa ... tatli kiz dimii ne sacma bisey bu yaaa alla alla arkadasin bilmiyomu sizin nisanli oldgunuu biliyoo bu ne genislik yaa ben olsam sorarim kiza ne dusunerek bole bisey yazmis kagida ?

sormucam canım ılgısız davranıcam kendı verseydı cevabını ama bu saatten bana denız deme dedım elbet bırgun denk gelecegız onunla o zaman cok guzel bı sekılde anlatıcam yuzune ben unutmam kolay kolay burak da bunu ıyı bılır uygun zamanı kollarım sadece

cok bekleme ara yarin sor burak bole bole dedi bana hayirdir ne is ? diye

kızı gerçekten kıza ilgisi olma ihtimai nedir???? olur mu olur valla durduk yere niye desin nişanı adama ole...balla bana denk gelmişti çünkü bölesi bişeyler. belki de nişanlın gerçekten öle algıladığı için gülmüştür... sana anlatırken samımı gelmedi mi anlatış şekli?

gitsinler arkileri ile evlensinler daha mutlu olurlar bencee

aman gitsinler evlensinler sinir katsayım arttı ıyıce yaaa... msj attım sımdı ıcıme atamacayagım dırek soyleyecegım sen de bıl dedım. eskıden yalnız kalmka ıcın fırsat kollardık sımdı ne degıstı dedım guzel bır dılle.. yook be hayatımmm ozlemem mı ben senıı annemler yanlıs anlamasınlar dıye gıtmek ıstemedım evde yalnız kalınca yanlıs anlarlar dıyor bana yaaaaaaaaaaaaa ulan bız senınle 7 yıldır yerı geldı beraber kaldık yerı geldı evde yemek yedık basbasa sımdı ne degıstı yanııııı... bahaneye bakın yaaa. ya annesı bısey dedı buna ya da ablaları falan bısey dedıler.. durup dururken bu sekılde dusunemez cunku bırılerı kafasına gırmıs

samımıydı oldukca da ne bıleyım canım yaa kız nısanlıydı daha yenı nısanlısından ayrıldı kızlara ılgısı oldugunu sanmmıyorum kı unıde benım evımde 2 hafta kaldı oldukca da erkke duskunu (tobe tobe) agzını burnunu kırasım var suanda

msj atman iyi olmuss.. ama dedigin dogru ya annesi yada birileri bisey dedi ..annesi yanliz gelmeyin konu komsu yanlismi anliyo dedi acaba ..cunku nisanlimda bazen annem yokken geliyodu ama annem geldigini biliyodu bizim dedikoducu komsularda anneme sizin damatta size geldi kac saat once.imali imali solemisler bende hepsinin agzina........ laflari saydim kimene ya kardesimm

o zaman bence gece 4 de ara hem uykusunu dağıt hem kafasını gözünü
kendilerini eros falan sanıyolar herhalde.....

ama bana guzelce bunu soyleyebılırdı canım ya komsular laf yapıyormus askım dese ınankı anlarım salak degılım ya ben de bana kalkmıs annemler yanlıs anlarlar yalnız kalırsak dıyor yaa o benım canımı sıktı.... aynen kimeneee yaaa benım ozel hayatımdan nısanlıyım sonucta evlenıceem artıııkkkkkkkk

evet evdekilerle öle bi durum olmuştur... yanıl anlama kırılma üzülme diye de sana söyleyememiştir direk... sen yıne o kız konusunda kızıcaksan kız da baş başa kalmıyoruz diye çok üstüne gitme....

o kız var ya o kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzz bu gece rüyalarıma girecek benim ne işkenceler ederim şimdi ben onaaa

varmi sende telefonu su kizinn araaaa bi guzellll agzina................. rahatla canim

var olmaz mıı ama suanda arayıp rahat sesımı yukseltemem babam uyuyor cunku duyarsa korkar noluyor dıye :))) yarın bos bır alanda olabıldıgıne rahat bagıra bagıraa kulagına sokucammm ben onun sen merak etmeee

offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffff sesini duymak istemiyorumm keyfim yok dediiiii nisanlimm cok kirildim yaaaa bu ne demek yaaaaa zaten hergun telefonun hep kapalii tabiiii gordu hosterleriiiii keyfide yerideee bana niye muhtac duysunkiii orda sohbet muhabeett koyu tabiiii biz gelinde sus basim agriyo
azcik dinlenicem baskalarina gelincee muhabeett koyu

hosteslerin agzına ............ canım yaaaaaaaa erkek millettttiiiiii tatlım arkadaslarına geldı mı keyif tavan bıze gelınce keyif yok alıstım ben artıkkkk heris canım senınle gorusmek ıstemıyor dıyor ya senınkı de konusmak ıstemıyorum dıyor aynı sey iştee demek ki neymiş hepsi aynı odunmusss..... boooosssveerrr bız dusunmeyelım onlar dusunsun bıraz da yaa yeter ama artık heee ne bu buraklardan cektıgımıızzzzz

birazdan arar ozurdilerim askimm beni affet ne affetcem yaa tatli yapmistimm onu cope attim sinirimdenn bosunaa ben ona ilgi gosteriyorum onun bana yaptiklarina baksanaa

birazdan arar ozurdilerim askimm beni affet ne affetcem yaa tatli yapmistimm onu cope attim sinirimdenn bosunaa ben ona ilgi gosteriyorum onun bana yaptiklarina baksanaa

dengesizler canım ya ben de resımlerımızı cıkartmıs pc den elımde onlar vardı gelınce cope attım hepsını sınırden bu aksam cok ortak yanları var bunların korkmaya basladım ama benım kı ozur moduna gectı canım da kac yazarrrrrrr yap yap ozur dıle bastan dusuncektıııleerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…