- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.601
kızlar durup dururken aklıma geldı soyadlarınız ne olacak bakalım :))) gercı cogunuzun adını da bılmıyorum da :)) benim yayla olacak nıckımdekı gıbı baharyayla yanı :)))
benım deniz olucak inş
ama biz birbirimizin ismini de ekleticez inş. evlenınce nüfus kağıdımıza:)
nasıl olurmuş da annesinin babasının adı yazarmış da benim adım yazmazmış kafa kaadında... beni senle bilsinler didi deli cocuk. ben hilal tarik deniz olucam o tarik hilal denizi
waawww çok ilginç ama guzel bır dusunce :81: seninki ne olacak Ebrummm???
benimki cok uzun ya karaahmetoglu :)
benım deniz olucak inş
ama biz birbirimizin ismini de ekleticez inş. evlenınce nüfus kağıdımıza:)
nasıl olurmuş da annesinin babasının adı yazarmış da benim adım yazmazmış kafa kaadında... beni senle bilsinler didi deli cocuk. ben hilal tarik deniz olucam o tarik hilal denizi
du bakalim olucakmiii hayirlisii...SIKILDIM ARTIK BUNALDIM VE YORULDUMMM HERKES SINIRI BENDEN CIKARTIYOO YORGUNLUGUNU BENDEN CIKARTIYOO SABIR TASIMIYIMKI BENN DAYANAMIOM ARTIK HIC BISEY ESKISI GIBI DEIL.. ZATEN BU IS BITICEK AMA NE ZAMANN
du bakalim olucakmiii hayirlisii...SIKILDIM ARTIK BUNALDIM VE YORULDUMMM HERKES SINIRI BENDEN CIKARTIYOO YORGUNLUGUNU BENDEN CIKARTIYOO SABIR TASIMIYIMKI BENN DAYANAMIOM ARTIK HIC BISEY ESKISI GIBI DEIL.. ZATEN BU IS BITICEK AMA NE ZAMANN
ama bahar sennkı fena uyumlu oluyor bahar yayla:):)
ben normalde kendi soyadımı bıraktırmıcaktım, hala aramızda biraz didişme var bu konuda. didişme de değil de hoşlaşıyorum onun tavrından inadına üstüne gidiyorum. bu aralar kendi soyadımızı alalım ya biz demeye başladıbenı ıkna edemiyor olduğu için. bende yavaştan kabul ediyormuş gibi olmaya başladım... şehirler arası otobüz bileti alacağımız zaman hemen benım soyadımı da deniz olarak sölüyo:):) midemde sevinçten kelebekler uçuştuğu halde nasıl bozuk atabilyorum bu yönüme cok sasırıyorum.....
şşşştttt öyle bitecek falan deme amaaaa ... Kavga da edıcezzzz mutlu da olucaz havalra da ucucazzz napalım sevıyoruz canım yaaa. Yarın gelır gonlunu alır bu aksam uzuldugunle kalırsınnn demedı deme
ama bahar sennkı fena uyumlu oluyor bahar yayla:):)
ben normalde kendi soyadımı bıraktırmıcaktım, hala aramızda biraz didişme var bu konuda. didişme de değil de hoşlaşıyorum onun tavrından inadına üstüne gidiyorum. bu aralar kendi soyadımızı alalım ya biz demeye başladıbenı ıkna edemiyor olduğu için. bende yavaştan kabul ediyormuş gibi olmaya başladım... şehirler arası otobüz bileti alacağımız zaman hemen benım soyadımı da deniz olarak sölüyo:):) midemde sevinçten kelebekler uçuştuğu halde nasıl bozuk atabilyorum bu yönüme cok sasırıyorum.....
eminim öyle oluyordurr
ben kendi soyadimida kullanicam cok kisa cünkü can
hatta arada sakalasiyoruz oglumuz olursa adini can koyariz soyadida senin soyadin zaten her ikimizin soaydini tasir fdiye
bende cok didistim ama ikna oldu
ebrum deme öyle... Yanı de de kendını ınandırma söylediğine balım,sakın. Bak azımızdan cıkan herşey dua oluyor... Biticek deme allah huzurla birliktelik versin... Sen bu konularını sakin sakın konuştun mu????yanı konuşmusundur da cevabı falan nasıl oluyor...
of baharr aslında su zamana bıtmesı lazımdı susuyorum cunku cesaret edemıyorum benım hayallerım bos sevınclerım bos
eminim öyle oluyordurr
ben kendi soyadimida kullanicam cok kisa cünkü can
hatta arada sakalasiyoruz oglumuz olursa adini can koyariz soyadida senin soyadin zaten her ikimizin soaydini tasir fdiye
bende cok didistim ama ikna oldu
böyle deme tatlım ya ınan uzuyosun benııı ... buraya kadar gelmıssınız dugun tarıhı alma asamasındasınız hazırlıklar baslamıs bence artık ne kadr kızsan da olumsuzlukları cıkar kafandan aynı eve grınce emınım kı degısecektır hersey.. Seni sevmese evlenmek ıster mı evlenmek kucuk bırsey degıl kııı delı gıbı baglı oldugu anlamına gelıyor sana.. Sıkma sen canını yoluna gırer herseyy Allahın izniyle. Çok için sıkıldıgında da dua et Allah'a o sana yardım edecektır...
ihihihihihiihih güsel olurmuş.. can koyun kızınız da olsa ismini. sizde adı canan olan varmı. genelede kombin yaşıyolr ya soyada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?