2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tek guvencim , inancim .sevgim YUCE ALLAHIM BANA YARDIMCI OLSUNN HAKKIMDA HAYIRLISI NEYSE O OLSUN ANLIMDA NE YAZIYOSA ONU YASIYORUM

ammiinnnn canım boyle dua et işte ve hep onu dusunme zaten 1 yıl sonra hep yanında olacak suanda aılene vakıt ayır onlarla ılgılen bu sekılde onunda ustune fazla gıtmıs olmazsın o da degerını daha ıyı anlar dıye dusunuyorum... surda kalmıs 9 ay zaten sabır tatlım cok dua et Allah sana yol gosterecektır zaten...

ben su 3 seneden berı sordugum soruların cevabını alamıyorumkı bıseyde konusmuom akısına bıraktm gıdıyo kendılıgındenn ..

ben hiç kıyamam ki sana canım benim....evet bazı yapılar arkadaş sever oluyor...yıkıcı olmak ıstemem hıc ama bence akışına bırakmak yerıne konuş sonuuçta artık resmıyete bındı ilişkiniz artık biraz beklentilerden bahsetmek gerek.....ortak yapacağınız şeyleri sende geliştir istersen ne biliyim playstation falan oynayın taval,batak atın falan filan.... hani birlikte olduğunuz zaman hep sevgili falan gibi değil de arkadaşlarıyla yapmaktan keyif aldığı şeyleri yapmaya çalışsan sende biraz daha cok vakit geçirir olursunuz sonra değişir.... umarım bugunlük bi kırgınlıkla böyle konuşuyorsundur normalde aslında böyle düşünmüyorsundur.....

zaten bız dısarda sevgılı gıbı deılızkı tavla wıı ps3 ne bulursak oynuyoruzz.. Kanka gıbı bu dusunce ıkı 3 aydır kafamda aslında ama kararsızım bılmıoyrumm zaman neyı gosterıcek bılmıorum kıı off kızlarr ınan suan hungur hungur aglıyorum yakınımda hıc arkadasım yokk.. Derdımı anlatacak kımse yokk yanlızımm bırazda ıcıme kapanık bı kızım.. Mutsuzum yanıı konusmaya cesaret edemıyorumm

ebrucum sen yaz sabah ılk ısım sana yazmak olacak tamam mı kusura bakma nolur uykusuzluguma hıc dayanamıyorum ıı geceler tatlım kendıne dıkkat et

ebrucum sen yaz sabah ılk ısım sana yazmak olacak tamam mı kusura bakma nolur uykusuzluguma hıc dayanamıyorum ıı geceler tatlım kendıne dıkkat et

Canim benim ne kusura sen kusura bakma dertlerimlee lafa tuttum senii hadiii yarin ilk is bana yazmak olsun iyi gecelerr tatlim tekrar tsk ederim

tatlım sonuçta evlenmek ıcın evlenmıyoruz mutlu olduğumuz adamla birlikte olmak için böyle işlere girişiyoruz... kendini bu aralar iyi hissetmiyorsan her an vazgeçme şansın olduğunu unutma...alnımda ne yazıyorsa onu yaşıcam kaderciliğine bağlanıp ipleri bırakma... ne yaşayacağımızı O biliyor evet ama her konuda birsürü yollar var önünde...hangi yoldan nasıl gideceğini sen seçersin...bir an evvel müdahale etmen gerek gidişata eğer dediğin gibi uzun süredir böyle hissediyorsan...
kayfini kaçırdığı davranışlarını altını çize çize göster ona...

kizlarr cok tesekkur ederim hepinizee iyiki varsniiz icimi doktum rahatladim cok saaolunn... DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN INSALLAH HAKKIMDA HAYIRLISI OLUR

haklısınn canımm yarın ılk ısımmm cıddı bı sekılde sakın kafa ıle kafama takılanlarııı hepsınıı ona sormakkk... Cevabını alana kadarr ustune gıdıcemm... Net cevab alamadıgım zaman bı daha sorucam soruyuu... Gıdısat bellı olucak o zaman

işte buuuu ebruum ihtiyacımız olan enerji bu.... ihtiyacımız olan güç buuuu... dualarım hakkında hayırlısı ve huzurlusu olması yönunde.....ne zaman konuşmaya ihtiyacın olsa buradayız... herzaman gülmicez tabiki.....iyi ki varsın ebrummmm..
pes etmek yok. hayatımızda bize iyi hissettirmicek herşeye müdahale etme hakkımız var sonuna kadar:):)
öpüyorum canımmmmm

İyi akşamlar kızlarr... Bu akşam girince neşem kalmadı...
Ebrum gerçekten cok uzuldum dıyecek bısey bulamıyorum.. Hakkında en hayırlısı neyse onu dılıyorum...

canim benim cok saol destegin ve dualarin icin . hayirlisiii ama cok uzgunum

daha boyle konusmak ıcın cok erken canım benım... eger nasıpse sen ıstemesen de olur zaten bılıyorsun o yuzden suan ıcın olaylar sıcagı sıcagınayken beklemelısın sadece zamana bırakmalısın derım ben... ve Allaha da cok dua et o senı duyuyor...

hayirlisi canimm benim cok saoll.. ama suan onun sesini bile duymak istemiom tlf kapattim..eevi aramaya basladi evinde fisini cektimm bi sure konusmucam kafa dinlicem dusunucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…