- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.641
hayirlisi canimm benim cok saoll.. ama suan onun sesini bile duymak istemiom tlf kapattim..eevi aramaya basladi evinde fisini cektimm bi sure konusmucam kafa dinlicem dusunucem
canım ozel mesajlarını temızler mısın dolmus da atamıyorum
ebrucum hakkında huzurlusu olan olsun canım...
Çok üzüldüm inan şimdi okuduğumda. Umarım akışına bırakmaktan vaz geçtiğin için bu noktaya gelmişsinizdir ve umarım o bu akışı seni mutlu edicek yöne çevirmek için arıyordur telefonlarda... İnşallah çok iyi olucak herşey... Çok güzel zamanlar geçireceksiniz bunu atlattığınızda..
iyi geceler kizlar ben geldimm....
ebrucummm sok oldum canim benim halkkinda hayirlisi neyse o olsun baharcimin dedigi gibi erken daha bunlari söylemek icin daha cok sicak bir karar bu
canim benim yaaa cok tesekkur ederim bu guzelll dileklerin icinnn inan destege cok ihtiyacim varrr... arasin arasin dursun ulasamasin bana .. kaybetmek korkusunuu neymis gorsunnn..
kizlar dugun tarihimiz kesinlesti 17 haziran 2012 pazar gunu :)))))))))))))))))))))))))))0
Bu harikkaaa bir haber canım yaaa :81:
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:) beyenmene cok sevindim canim benimm ikisinden biri benim gonlum mihrabat korusunde kismet bakalimm .. ya bu takvimi nasil duzeltcemmm bebis yardimci ol :)
kizlar dugun tarihimiz kesinlesti 17 haziran 2012 pazar gunu :)))))))))))))))))))))))))))0
ohhh yaaaaaa korkarak acmistimmmmmm süper haber bu ebrummmm
:)))))))))))))))))))))))) tsk ederim tatlimmm... 2012 evlencez tatlim ha haaziran ha temmuz sonucta evlencez:))kocsilere kavuscaz
2001 den beri birlikteyiz. 14 yaşından beri. hala bekliyoruz. nişan bile yapamadıkumarım bende bu topiğe girerim kızlar dua edin lütfenn. bende yazayım buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?