2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

iyi geceler kizlar ben geldimm....

ebrucummm sok oldum canim benim halkkinda hayirlisi neyse o olsun baharcimin dedigi gibi erken daha bunlari söylemek icin daha cok sicak bir karar bu

ebrucum hakkında huzurlusu olan olsun canım...
Çok üzüldüm inan şimdi okuduğumda. Umarım akışına bırakmaktan vaz geçtiğin için bu noktaya gelmişsinizdir ve umarım o bu akışı seni mutlu edicek yöne çevirmek için arıyordur telefonlarda... İnşallah çok iyi olucak herşey... Çok güzel zamanlar geçireceksiniz bunu atlattığınızda..

canim benim yaaa cok tesekkur ederim bu guzelll dileklerin icinnn inan destege cok ihtiyacim varrr... arasin arasin dursun ulasamasin bana .. kaybetmek korkusunuu neymis gorsunnn..

iyi geceler kizlar ben geldimm....

ebrucummm sok oldum canim benim halkkinda hayirlisi neyse o olsun baharcimin dedigi gibi erken daha bunlari söylemek icin daha cok sicak bir karar bu

tesekkur ederim canim benimm .zaman bakicaz olay daha cok taze ve sicak yakicii o yuzden bi sure konusmucamm dusunucem

canim benim yaaa cok tesekkur ederim bu guzelll dileklerin icinnn inan destege cok ihtiyacim varrr... arasin arasin dursun ulasamasin bana .. kaybetmek korkusunuu neymis gorsunnn..

yani bence de bitanem. Sanırım en kötü şeylerden biri kendinden vaz geçmek. O akışına bıraktım umutsuzluğu var ya en kötüsü... Günlerce kavga etmekten beter....Ne olursa olsun istemekten vaz geçeme.. dün kader dedin ya... İnançtan söz edecek olursak İSTE diyor kaç yerde.. İSTE.....sakın istemekten vazgeçme...hiçbir konuda.... Ama isteden kastım şu şu şu değil diye anlatıp gereksiz laf kalabalığı yapmayacağım tabi ki ne demek istediğimi anlıyorsun sen...

mrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım ,bende 2012 gelini olucam inş düğün tarihini tam netleştirmedik ama mayıs haziran gibi düşünüyoruz bir sürü işimiz var allah hepimize kolaylık versin

kızlar maş benimki asker diye tarih belirlemedik 2012 olcak ama daha tarih yok sizler almışınız bile
şubatta burda askerim mart söz nisanda nişan ve ağustos da düğün düşünüyos hayırlısı olur inş

2001 den beri birlikteyiz. 14 yaşından beri. hala bekliyoruz. nişan bile yapamadık umarım bende bu topiğe girerim kızlar dua edin lütfenn. bende yazayım buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…