2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

sorma canimmm yaa Allah kolaylik versin Allahtan bir bucuk ayimiz kaldi 100 metreden kosup atlicam kucagina

:)))))))))))))))))))))) ah canimmmmmmmmmmmmm kiyamam yaaa ALLAH SABIR VERSIN HAYIRLISI ILE GELSIN HEEMENNN az kalmiss amaa gozunu bi acmisiinki askin yaninda :)) doya doya sarilirsinn hic birakmazsinn yapisikkk olursunz heheheh off yine bu aksam kimse yokkk

Günaayyddııınnnn bebişlerriimmmmm
yazdim yazdimm aksam eve gidip üsenmeden ceyizlerime bakicaam ceyiz listemide vericem:78: cok özendimm
Yazdım canım seni de listeye herhangi bir değişiklik olursa tekrar yazarız sorun değil o yüzden herkes kafasındakini yazabilir Çeyiz listeni de bekliyoruz canım beniimmm

ayy kizlarrr basimmm fecii agriyooo ((( baharr tatlimm benimm hemende yazmisinn benii biliyon beni :)))) cok sevindim bebisimm cok tsk ederimmm muckk :)))
geçmiş olsun canım :2: sıkı takipteyim canım beniimmm

kızlar ben bir süre buralarda olmayacağım. iyi değilim hiç...
ben geldiğimde sizlerde herşey çok güzel olur inşallah...
huzurnuz daim ramazanınız mübarek olsun..
canım benim sorun neee gitme aramızdan anlat bize dök içini rahatlarsın bıraz en azından bak bız burda dertlerimizi sevinçlerimizi paylaşmak için buluşmadık mıı :26:

Hadi gene iyisin canım kameradan görmüşsündür aşkını doya doyaa özlem zor şey gerçekten ama karşılıklı olunca mutluluk da veriyor insana

maasallah canim benim oy ne güzel özlemden aglamakk

benim yerimede konus askim 4 aydir neredeyse askerdeee
Canım şükretmeliyiz benimki de 5,5 ay yaptı askerliğini hiçbişey anlamadım uzun donem olsaydı napacaktık oyle dusun ve mutlu et kendını 1,5 ay nedır kııı bak bu topık acılalı 1,5 ay oldu neredeyse cabucak gecıyor zaman

canım günaydın

bizimde daha belli değil ama eylül gibi o yüzden ???

Günaydın canıımmmCanım olsun sen yaz kafandan tarıh sonra degıstırırız olmadı sorun degıll

Kıızzlaarrr şuanda oruçlu olmak isterdim yaa :26:
Ne oruç tutabiliyorum ne de namaz falan kılabiliyorum ne kdar zor biz kadınların işi 4 günüm boş geçecek :93:

merhaba kızlaaaar...
nasılsınız bakalım en free takılan benim ne tarih var ne adamahh gelse bi sorcm ben ona bu bekletmeleri

Ebrucuumm şimdi spor yapıyorrdur büyük ihtimaall
Ebrruuu nasıl spor yapıyorrsuunn bana da ogretseneee :97:

gunaydin canimmmmmmmmmmmmmm :) 4.30 da yattim 10 da kaltimm kondisyon aletim var canimm 30 dk sabah 30 dk aksam yapiyorum o kadar:)))))) bide kurana gittim geldimmm simdi yeni islerim bitti ayy bende sonunda olucam hasta pofff(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…