- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.841
sorma canimmm yaa Allah kolaylik versin Allahtan bir bucuk ayimiz kaldi 100 metreden kosup atlicam kucagina
kızlar düğün tarihi belli olanlar bana mesaj olarak gondersın de bas sayfaya koyalım artık tarihleri
tarih sırasına göre koyacağım one göre bakalım ilk kim gelin olacak aramızda göreliimm
Yazdım canım seni de listeye herhangi bir değişiklik olursa tekrar yazarız sorun değil o yüzden herkes kafasındakini yazabiliryazdim yazdimm aksam eve gidip üsenmeden ceyizlerime bakicaam ceyiz listemide vericem:78: cok özendimm
geçmiş olsun canım :2: sıkı takipteyim canım beniimmmayy kizlarrr basimmm fecii agriyooo((( baharr tatlimm benimm hemende yazmisinn benii biliyon beni :)))) cok sevindim bebisimm cok tsk ederimmm muckk :)))
canım benim sorun neeekızlar ben bir süre buralarda olmayacağım. iyi değilim hiç...
ben geldiğimde sizlerde herşey çok güzel olur inşallah...
huzurnuz daim ramazanınız mübarek olsun..
Hadi gene iyisin canım kameradan görmüşsündür aşkını doya doyaakizlarr suan hungur hungur agliyorumm bu ramazan beni nedense cok duygusal etti( sabah 9 dan beri askimla konusaamadim diyee bi tuhaf oldumm aglamaya basladim ne zamandir sheir disinda ozledim galiba (((((( ama az once aradii inan dedi bende cok kotu oldum dokunsan aglicak durumuna geldim falan dedii ole dedigi zamanda bi koptum benn ama 1 bucuk saat sonraa sahura kadar konusuczzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:) kamerada accazz:)))
Canım şükretmeliyiz benimki de 5,5 ay yaptı askerliğini hiçbişey anlamadım uzun donem olsaydı napacaktık oyle dusun ve mutlu et kendını 1,5 ay nedır kııı bak bu topık acılalı 1,5 ay oldu neredeyse cabucak gecıyor zamanmaasallah canim benim oy ne güzel özlemden aglamakk
benim yerimede konus askim 4 aydir neredeyse askerdeee
canım günaydın
bizimde daha belli değil ama eylül gibi o yüzden ???
ayy evet yaa insan ramazanı dolu dolu geçirmek istiyo valla
günaydın kızlar ben geldmmmözlemişim sizi yaaa:))))
Hoşgeldiinnn tatlışııımmmmBiz de seni özleddiiikkkkk :81:
hoşbuldukkk tatlımmm:))))nasılsın baharcımmm
merhaba kızlaaaar...
nasılsınız bakalım en free takılan benim ne tarih var ne adamahh gelse bi sorcm ben ona bu bekletmeleri
çıkartırsın canım gelince acısını
Tarihte alırsınız en kısa zamanda ınsallah haberlerını beklıyoruz merakta bırakma bızlerı
Ebrucuumm şimdi spor yapıyorrdur büyük ihtimaall
Ebrruuu nasıl spor yapıyorrsuunn bana da ogretseneee :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?