2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

iyilik canım benim nolsun hep bıraktıgın gıbı işte Sen de dugn tarıhını ya da kafanda dusundugun tarıhı yaz da bas sayfaya kaydedeyım lısteye

offff tarhhh tam bellii değilkiii ama su atamalrımızz bıı belli olsun öle sölesem olurmu canımm yaa:?? hasta olucam diyince dünn iftara tam 15 dakika kala hasta oldummm:2: nasipp gerçii ama üzüldümmm oo kadar saat oruç tututum yaaa.(kiloda almısım evde otura otura nasıl vericem benn buu kılolarıııı

Allah kabul etsin canım benim...
Öğlen nişanlımla konustugumdan berı moralım cok bozuk sureklı aglamak gelıyor ıcımden yeter artık dıye haykırasım var sitemim Allah'a değil insanlara... Biz evlenemeyeceğiz sanırım ya da evlensek de mutlu olamayacağız... Tam herşey yoluna giriyor derken yeni aksılıkler cıkıyor ortaya.. Tamam o da uzuluyor bu duruma ama benım ne gunahım var ki.. Tek istediğim onunla bir yuva kurmak mutlu olmak... Hiiç keyfim kalmadı ruh gibiyim suanda............

canımm bence oo nişanlılık durumlarında herkesde var gibi.bendede var canımm gecen haftasonu bırlıkteydık süperdı hiçbi problem yokk agzımınn içine bakıyoo okadardı yanı.ama bı gitti memleketınee arasa arıyodu hasta oldumm aramadı bile.trıp attım ama kıme tatlım.bugun düzelttik şükürr.insallah aynıı evi paylasınca sorunlar ortadan kalkıcak tatlım.kapımızı kapattıkmıı kimseden bizene :))

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uzullmeeeee ramazan ayindayiz hava sicak insalar oruclu ne dediklerini bilmiyorlar erkeklerde bu ramazan ayinda daha bi degisik oluyorlarr.. ne oldu ki neden bole dusundun? bunu dusunmene sebeb olan sey ne canim ? sole bakimmm ailedenmi kaynaklanioo

baharcım nişanlı olan herkeste bu sorun var sanırım.minnacık şeyler büyüyoda büyüyo tripler havada uçuşuyo düzelir bitanem sıkma canını

bende mesela ramazan da nisanlimla fazla konusmamaya karar verdik ve gorusmemeyee iliskimiz acisindan:))) o cok sinirli oluyoo orucluykenn bulustugumuzda ufak bisey de yani olmasa bile birden alevlenioo bende aglamaya basliom :) sonra zehir oluyo o gun bize iftardan sonra gorucez:) gerci daha bulusmadik haftasonubakalim birlik iftar edelim dedik ama artik ya ben onu yada o beni cinnet gecirticek :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

evet canımmm hepp erkekkler böle sinirlii oluyooo bizde kızıız ya alttan alıcazzz napalımmm (

erkekler böle galıba canımm yaa oruçluyken hemen parlıyolar sıtres yapıyomuss sinirliymiş bizde hep altan almamız gerekıyomus gibi tamam dememızı beklıyolar.

Kızlaarr ilginiz için teşekkür ederimm... Fakat bu sefer ki sorunlar farklı.. Nişanlımla aram cok ıyı ve bugunlerde benı kaybetme korkusu sardı onun ıcını de farkındayım ama ben sabredıyorum yıne de... Sorunumuz ailesi ve borcları... Daha gecenlerde bu konudan sıkıldıgımı bıraz dıle getırmıstım dolaylı yoldan anlattım o da anladı ve uzuldu onunda elınden bısey gelmıyor cunku... Sen uzulme askım bız sıkıntı cekmeyecegız dugunumuzde guzel olacak evlendıkten sonra da gecınecegız harcamalarımıza dıkkat edecegız gerısı kolay dedı.. ben de uzulmmeye karar vermıstım..
Fakat bugun aradıgında ıcıme oyle bır sıkıntı sardı kı artık dayanamayacagım dıye bagırasım geldı yıne de olsun Allah yardım eder dedım sadece tesellı verdım ... Nişanlımın aılesının yuksek mıktarda kredı borcu var ve hala daha babası kredı cekmeye calsıyormus ama yasından dolayı vermıyorlarmıss evı satmak zorunda kalabılırler dıyor nısanlımm... bunları da gectım artık alıstım bu durumlara ama neymıs aralıkta dukkanı nısanlımın uzeerıne gecıreceklermıs hazıranda onun uzerınden kredı cekeceklermıss... ya ben hazıranda dugun yapıcam ya bır de o kredıyı odeyemezlerse napıcazz... bızım dugunde de sıkıntı cekecegız demez mı bıde nısanlım bana... borclar olmasına kızmıyorum sakın yanlıs anlasılmasın.. ama o borcları kızlarının keyfı yuzunden yaptılar ben neden cekecegım onların sıkıntısını... yıllardır evlılık hayallerı kuruyorum nısanlım daha bu senenın basında askım uzulme ama bu sene dugun yapamayız hem benım ısım yok hem de suanda durum yok seneye hersey daha guzel olacak en guzel dugunu yapacagım sana her ıstedıgımız olacak demeseydı keske... Cok kafam karısık kızlarr ben dugun masraflarını dusunurken bırde kocamın uzerınde kredı olacak evlendıkten sonraa... Sevgim çok büyük ama sabır da bır yere kadar...

Boşu boşuna düğün hayali kuruyorum...
Ben neyi hak ediyorum ki zaten...
Apar topar yapılan bir nişan...
Evlilik teklifi yok...
Bunca yıl sabret bekle daha güzel farklı olsun herşey diye ve senin düğünün daha da basit olsun...
Kızlar inanmayacaksınız ama sabahtan beri düşünmekten gözlerim kararıyor artık...
Bu kadar üzülmeyi hak ediyor muyum sizce??*
Hiçbir zaman yükseklerde olmadı gözüm ama sıkıntı çekmekte istemiyorum bunca yıl sonra...

baharcım yaaa cidden karmaşık bi konu.
bikere nişanlının üzerine kredi çekmeyi düşünmeleri çok yanlış.
bu çocuk evlencek yuva kurcak onun borcunu mu ödicek kendini mi geçindircek.
sen üzülmekte haklısın.
ama destek ol nişanlına.emininm o da üzülüyodur senin kadar

ama onun da kabul etmemesı lazım ablası ogretmen o ve esı yaptı zaten bütün boçları onların üzerine kredi çekilsin madem... neyse kızlar bu ıste uzuntu sebebım ama sabredıyorum bakalım nereye kadar ben ve aılem sıkıldık artık bu durumdan.. sımdı nısanlımın moralı bozulcak ıyıce ve dugunden bahsetmek bıle ıstemıcek ben bılıyorum...
Bizim sonumuz pek hayırlı olmayacak sanırım pek umut ışığı kalmadı kızlar....

Sevgili baharyayla,
seni cok iyi anlıyorum benzer sorunları ben de yasıyorum aılesinden hicbi destegi olmadıgı halde borclarını odemek zorunda olan bı nısanlım var ve bu yuzden benım hıcbır seyım normal olamadı malesef ve artık bızımde aramız bozulmaya basladı ustelik cok büyük bi aşkımız olmana rağmen Allah yardımcımız olsun ne diyeyim aileler işin içine girince ne sevgi dayanabiliyo ne sabır kalıyo

baharcım evet nişanlının bu duruma biraz baş kaldırması gerekiyo ama yapcak bişey yok.hiç üstüne gitme zamana bırak.
sadece onun üzerine kredi çekilmesinin yanlış oldugunu belirt sok kafasına.
çok karıştıgını çaktırma sonra kötü olursun boşver.

benı anlamanıza cok sevındım... nısanlımın aılesı bıze yardımcı olmak istiyor bunu bılıyorum ama kendı borcları yuzunden bısey yapamıyorlar ıste... kredı olayı cok canımı sıktı cunku ben kredıye cok karsıyım... başım çatlıyor suanda cok canım sıkkın. Allah hepimizin yardımcısı olsun ınsallah... Allah büyük sabır versin dayanacak gücüm kalmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…