- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.861
iyilik canım benim nolsun hep bıraktıgın gıbı işteSen de dugn tarıhını ya da kafanda dusundugun tarıhı yaz da bas sayfaya kaydedeyım lısteye
Allah kabul etsin canım benim...
Öğlen nişanlımla konustugumdan berı moralım cok bozuk sureklı aglamak gelıyor ıcımden yeter artık dıye haykırasım var sitemim Allah'a değil insanlara... Biz evlenemeyeceğiz sanırım ya da evlensek de mutlu olamayacağız... Tam herşey yoluna giriyor derken yeni aksılıkler cıkıyor ortaya.. Tamam o da uzuluyor bu duruma ama benım ne gunahım var ki.. Tek istediğim onunla bir yuva kurmak mutlu olmak... Hiiç keyfim kalmadı ruh gibiyim suanda............
selaammmmmm....
aleykumselam canımmm:)))
Allah kabul etsin canım benim...
Öğlen nişanlımla konustugumdan berı moralım cok bozuk sureklı aglamak gelıyor ıcımden yeter artık dıye haykırasım var sitemim Allah'a değil insanlara... Biz evlenemeyeceğiz sanırım ya da evlensek de mutlu olamayacağız... Tam herşey yoluna giriyor derken yeni aksılıkler cıkıyor ortaya.. Tamam o da uzuluyor bu duruma ama benım ne gunahım var ki.. Tek istediğim onunla bir yuva kurmak mutlu olmak... Hiiç keyfim kalmadı ruh gibiyim suanda............
napıosunz kızlar...baharın canı sıkkn galıba...ama uzulck bişey yok bende de oluor snra geçıor :)))
bende mesela ramazan da nisanlimla fazla konusmamaya karar verdik ve gorusmemeyee iliskimiz acisindan:))) o cok sinirli oluyoo orucluykenn bulustugumuzda ufak bisey de yani olmasa bile birden alevlenioo bende aglamaya basliom :) sonra zehir oluyo o gun bize iftardan sonra gorucez:) gerci daha bulusmadik haftasonubakalim birlik iftar edelim dedik ama artik ya ben onu yada o beni cinnet gecirticek :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bende mesela ramazan da nisanlimla fazla konusmamaya karar verdik ve gorusmemeyee iliskimiz acisindan:))) o cok sinirli oluyoo orucluykenn bulustugumuzda ufak bisey de yani olmasa bile birden alevlenioo bende aglamaya basliom :) sonra zehir oluyo o gun bize iftardan sonra gorucez:) gerci daha bulusmadik haftasonubakalim birlik iftar edelim dedik ama artik ya ben onu yada o beni cinnet gecirticek :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
baharcım yaaacidden karmaşık bi konu.
bikere nişanlının üzerine kredi çekmeyi düşünmeleri çok yanlış.
bu çocuk evlencek yuva kurcak onun borcunu mu ödicek kendini mi geçindircek.
sen üzülmekte haklısın.
ama destek ol nişanlına.emininm o da üzülüyodur senin kadar
Sevgili baharyayla,
seni cok iyi anlıyorum benzer sorunları ben de yasıyorum aılesinden hicbi destegi olmadıgı halde borclarını odemek zorunda olan bı nısanlım var ve bu yuzden benım hıcbır seyım normal olamadı malesef ve artık bızımde aramız bozulmaya basladı ustelik cok büyük bi aşkımız olmana rağmen Allah yardımcımız olsun ne diyeyim aileler işin içine girince ne sevgi dayanabiliyo ne sabır kalıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?