2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

baharr canim benim bole dusunmee biz herseyin en iyilerini hak ediyoruzz. ama elde olmayincana napabilirzkii.. sukredelimki tek sorunumuz bu olsun bak sevdigin yaninda ailen yaninda hepsi saglarr. bundan onemlisimi varkii.. tamam haklisin nisanlinin ailesinin yaptiklari yanlis ..buragin uzerine kredi cekmeleri yanlis..ogullarina guvenmesinler cunku burak evlenicek ve ev gecindirme derdi olucak..ama hani krediyi cekip kendileri odemeye gucleri varmi ? yoksa ben cekiyim burak oglum sen odemi diyorlar? o zaman burak bunu kabul etmemeli ? desin ben evlenicem oduyemezseniz ben nasil oducem desin ? konusun babasiyla. lutfen ailevi meseler yuzunden gozun kararmasin icine SIKINtilar girmesin yanlis kararlar dusunme .. sende nisanlinla konus ama de yanlis anlama de krediyi sen nasil oduceksin de ailesi ile konusmasini sagla..... kizlarinin uzerine ceksin kredi o zamannn burakla ciddi bisekilde konus bence tatlim

aynen katılıyorum.....

canım benım zaten kredıyı onlar odeyecekler ama ya odeyemezlerse naparız dıyorum ben de işte... suanda zaten yuksek meblağda borçları var bır de o eklenecek evı falan satarlarsa sıkısırlarsa odeyemezlerse naparızz... burakla konusucam zaten bu boyle olmayacak buraka tesellı verıyorum ama arada ben kahroluyorum ben uzuluyorum cok... Başım çatlıyor suanda tek ıstegım eve gıdıp sessiz sakin uzanmak ve kafamı dinlemek...

canımm ya böle düşünmee ii düşün ii olsunnn dua et tatlım Rabbim buu mubarek gunler hurmetıne kabul eder insallah.için cok sıkıldıgında salavat cek tatlım ii geliyoo.belkıı buda sizin nişanlınla bi sınavınızdır canımm insallahh coookk mutluu olursun canımmm.küçük cocuklarlar varsa etrafında dua ettir onlar melake sonucta ben öle yapardımm.insallahh bunlarda gecicek canımm:))

baharrrr cnm benimmmmm hadi bakalimmmmmm nesen gelsin yerinee bizide nesenlendir olurmuuuu hersey yoluna giricekk insallahhh bak ramazandan sonra 122 dicez safak:))

cok sagol bebeiiiiiim eveett yapisik gezicemm

orucya kimsede takat kalmadi ben nedense normalinden daha enerjikim 9 saat calismama ragmen spor yapmama ragmen kiii biz 2 bucuk saat fazla tutuyoruz

caniiiiim ayyy bu gece yolluyorum ceyiz listemi...ayrica cok cok cok haklisin sugünlerde zaten her sofrada oruc acarken bile dua ediyorum sükür ediyorum böyle olmasina

Kıızzlaarrr şuanda oruçlu olmak isterdim yaa :26:
Ne oruç tutabiliyorum ne de namaz falan kılabiliyorum ne kdar zor biz kadınların işi 4 günüm boş geçecek :93:

caniiiim üzülmeee yine kaldigin yerden devam edebileceksinn

ya kizlar cok utaniyorum ama birsey söylicem simdiye kadar sükür ki hic aksatmadan orucumu tuttum ufak yastan bu yana ama regl borclarimi hic tutamadim

sizdede tutamayan varmi

ya kizlar cok utaniyorum ama birsey söylicem simdiye kadar sükür ki hic aksatmadan orucumu tuttum ufak yastan bu yana ama regl borclarimi hic tutamadim

sizdede tutamayan varmi[/QUOTE]

canımm benımde var kısa gunlerde tutmaya calısıyorum ama en güzeli bunye alıstıgı için ramazandan hemen sonra tutumakta işte onu bıı turlu yapamıyorumm(

Kızlar ben şimdi çıkıyorum...
Kendinize iyi bakın geri döndüğümde eski neşem yerinde olacak merak etmeyin :93:

canim benim yaa okudum hepsini zorr durumlar haklisin ama baksana nisanlin bile kendi basina bas edemiyor onlarla sen ona destek olmalisin ikiniz bu olayi asmalisiniz annesi babasi hic saglikli düsünmüyorlar mi ya bu cocuk evlenecek üzerine yüklenmeyelim falan...

hos bizdede farkli degil borc falan yok ama askimin dogru dürüst aile bagi yok beni bile kim isteyecek nasil isteyecek bilemiyorum...

ama sizin askiniz hepsindende büyük canim benimm birbirinizi kirmadan birlik olararak asacaksiniz bu durumlari ben inanyiorum bunlara

ayrica evet seni neseli görmek istiyourm burada

baharcım sıkma canını tatlım, emin ol kimsenin hayatı dört dörtlük değil, öyle olsaydı eğer peri masalı olurdu inan...
borç mevzusuna gelince
nişanlının canını çok sıkmadan o konuyu açarsa konuş bence yoksa erkeklerin sağı solu belli olamıyor malesef ve uzun ilişki yaşamak gerçekten zor...şuan 4 senelik bir ilişki ve 6 aydırda nişanlıyım, her iki tarafında inanılmaz özveride bulunması ve emek harcaması gerekiyor...her an ilişkinin seyri değişiyor, hele araya aileler girince işin yüzüde değişiyor...daha eşya alma hazırlıklarına başlamadık allah hepimizin yardımcısı olsun bu günlerde ama herkes nişanlılığın çok güzel ama aynı zamanda zorlu bir süreç olduğunu da söylüyor canım...
burada birbirimize destek olarak, belkide yaptığımız hataların farkına vararak olayları çözüme kavuşturabiliriz tatlılaronlar erkek dayanışması yapıyor, bizde kız dayanışması yapalım dimi ama...
25 gün kaldı ramazanın bitmesine :)))hiçbirşey için üzmeyin kendinizi,bardağın dolu tarafını görmeye çalışın:)

Kızzllaarrr hepinize teker teker çookkkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi

Dediğim gibi oldu veee çoookkk neşeli bir şekilde geldim bu akşamm Allahıma çok şükür nişanlımla konuştum az önce ve bana hak verdi sen merak etme hayatım dedi veeeeeeeeeeeeeee eeennn güzeli deeeeee belki de aylardır ağzından duymadığım bir cümleyi duydum bu akşam telefonu kapatırken: SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİİMMMM dediiiiiiiiiiiiiiii Belki de bunda ne var diyeceksiniz ama biz o kelimeyi çok kullanmayı sevmiyoruzz o yüzden ayda yılda bir söyleriz ve çookkk mutlu oluruzzz

Anlayacağınıızzz çok mutluyum kızllarrrr

cnm benimm oh be aklim sendeydii acaba napti diye ama bakiyorumda cok mutlusunn neselisinn cok sevindim cnm benimmmm hep bole oll sevgili donemi ayri bir zorlk nisanlilik donemi apayri bi zorlukk.. hem iyi yani hem kotu yani varr valla hep arada kalan kizlar oluo su nisanlilik doneminde aman kimsenin kalbi kirilmasin aman sole bole derken sen bitiyosunn ama hic birseyyi aldiriz etmee:)) bizdede aliskanlik olduu heraksam yatmadan once birbirlerimize diyoruz bi gun bile demesek gecenin bi yarisi arayippp seni seviyorum diyip yatiyoruz:))) kizlar ramazandan sonra 122 dicez sfak az kaldi azz hadiii devirelim artik su 2011 :))))))) baharr hep bole mutlu olmani istiyoummm anlastikmiiiiiiiiiiiii

anlaştık bebeğiiimmmmmmm 122 diceeezzz artık şu mübarek ayı da bır gecırırsek eğer zaten 100den sonrası cabuk geçer tatlım yaa bır bakmısız yılbası gelmıısss.... Aman Allahım daha gecenlerde sana ne dıyordum hatırlıyor musun su "1 year" yazısından kurtulsam dıyordum suanda "10 ay" yazıyor yaa ne cabuk gecıyor gunlerrrr

yaa tatliisimm ben hep diyourmmmm zamann hizlliii akiyoo :) ramazandii bayramlaridi derkenn 2012 giricezz ve buraya yazma firsatin bile olmucakk :)))) ama ole bi sey olamazz her aninziii hazirliginizi telaslarinizi paylasicaz dimii :))))))))))))))))))) ama su profilindeki mutsuz yazisinida kaldir bakalimmm :)))))

Günaydın tatlışımmmmm
Değiştirdim canım benimmm
Hadi bakalımmmm hazırlıklara devam o zaaammaannn çeyize eklenenler varsa söyleyin kızlarr ekleyeyım ben dee hatta bazılarınz hala ceyız lıstelerınızı gondermedınıızzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…