- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.881
Boşu boşuna düğün hayali kuruyorum...
Ben neyi hak ediyorum ki zaten...
Apar topar yapılan bir nişan...
Evlilik teklifi yok...
Bunca yıl sabret bekle daha güzel farklı olsun herşey diye ve senin düğünün daha da basit olsun...
Kızlar inanmayacaksınız ama sabahtan beri düşünmekten gözlerim kararıyor artık...
Bu kadar üzülmeyi hak ediyor muyum sizce??*
Hiçbir zaman yükseklerde olmadı gözüm ama sıkıntı çekmekte istemiyorum bunca yıl sonra...
baharr canim benim bole dusunmee biz herseyin en iyilerini hak ediyoruzz. ama elde olmayincana napabilirzkii.. sukredelimki tek sorunumuz bu olsun bak sevdigin yaninda ailen yaninda hepsi saglarr. bundan onemlisimi varkii.. tamam haklisin nisanlinin ailesinin yaptiklari yanlis ..buragin uzerine kredi cekmeleri yanlis..ogullarina guvenmesinler cunku burak evlenicek ve ev gecindirme derdi olucak..ama hani krediyi cekip kendileri odemeye gucleri varmi ? yoksa ben cekiyim burak oglum sen odemi diyorlar? o zaman burak bunu kabul etmemeli ? desin ben evlenicem oduyemezseniz ben nasil oducem desin ? konusun babasiyla. lutfen ailevi meseler yuzunden gozun kararmasin icine SIKINtilar girmesin yanlis kararlar dusunme .. sende nisanlinla konus ama de yanlis anlama de krediyi sen nasil oduceksin de ailesi ile konusmasini sagla..... kizlarinin uzerine ceksin kredi o zamannn burakla ciddi bisekilde konus bence tatlim
baharr canim benim bole dusunmee biz herseyin en iyilerini hak ediyoruzz. ama elde olmayincana napabilirzkii.. sukredelimki tek sorunumuz bu olsun bak sevdigin yaninda ailen yaninda hepsi saglarr. bundan onemlisimi varkii.. tamam haklisin nisanlinin ailesinin yaptiklari yanlis ..buragin uzerine kredi cekmeleri yanlis..ogullarina guvenmesinler cunku burak evlenicek ve ev gecindirme derdi olucak..ama hani krediyi cekip kendileri odemeye gucleri varmi ? yoksa ben cekiyim burak oglum sen odemi diyorlar? o zaman burak bunu kabul etmemeli ? desin ben evlenicem oduyemezseniz ben nasil oducem desin ? konusun babasiyla. lutfen ailevi meseler yuzunden gozun kararmasin icine SIKINtilar girmesin yanlis kararlar dusunme .. sende nisanlinla konus ama de yanlis anlama de krediyi sen nasil oduceksin de ailesi ile konusmasini sagla..... kizlarinin uzerine ceksin kredi o zamannn burakla ciddi bisekilde konus bence tatlim
Kızlar ben şimdi çıkıyorum...
Kendinize iyi bakın geri döndüğümde eski neşem yerinde olacak merak etmeyin :93:
Kendinize iyi bakın geri döndüğümde eski neşem yerinde olacak merak etmeyin :93:
ama onun da kabul etmemesı lazım ablası ogretmen o ve esı yaptı zaten bütün boçları onların üzerine kredi çekilsin madem... neyse kızlar bu ıste uzuntu sebebım ama sabredıyorum bakalım nereye kadar ben ve aılem sıkıldık artık bu durumdan.. sımdı nısanlımın moralı bozulcak ıyıce ve dugunden bahsetmek bıle ıstemıcek ben bılıyorum...
Bizim sonumuz pek hayırlı olmayacak sanırım pek umut ışığı kalmadı kızlar....
:)))))))))))))))))))))) ah canimmmmmmmmmmmmm kiyamam yaaa ALLAH SABIR VERSIN HAYIRLISI ILE GELSIN HEEMENNN az kalmiss amaa gozunu bi acmisiinki askin yaninda :)) doya doya sarilirsinn hic birakmazsinn yapisikkk olursunz heheheh off yine bu aksam kimse yokkk
Günaayyddııınnnn bebişlerriimmmmm
Yazdım canım seni de listeye herhangi bir değişiklik olursa tekrar yazarız sorun değil o yüzden herkes kafasındakini yazabilirÇeyiz listeni de bekliyoruz canım beniimmm
Canım şükretmeliyiz benimki de 5,5 ay yaptı askerliğini hiçbişey anlamadım uzun donem olsaydı napacaktık oyle dusun ve mutlu et kendını 1,5 ay nedır kııı bak bu topık acılalı 1,5 ay oldu neredeyse cabucak gecıyor zaman
Kıızzlaarrr şuanda oruçlu olmak isterdim yaa :26:
Ne oruç tutabiliyorum ne de namaz falan kılabiliyorum ne kdar zor biz kadınların işi 4 günüm boş geçecek :93:
Kızzllaarrr hepinize teker teker çookkkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi
Dediğim gibi oldu veee çoookkk neşeli bir şekilde geldim bu akşammAllahıma çok şükür nişanlımla konuştum az önce ve bana hak verdi sen merak etme hayatım dedi veeeeeeeeeeeeeee eeennn güzeli deeeeee belki de aylardır ağzından duymadığım bir cümleyi duydum bu akşam telefonu kapatırken: SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİİMMMM dediiiiiiiiiiiiiiii Belki de bunda ne var diyeceksiniz ama biz o kelimeyi çok kullanmayı sevmiyoruzz o yüzden ayda yılda bir söyleriz ve çookkk mutlu oluruzzz
Anlayacağınıızzz çok mutluyum kızllarrrr
cnm benimm oh be aklim sendeydii acaba napti diye ama bakiyorumda cok mutlusunn neselisinn cok sevindim cnm benimmmm hep bole oll sevgili donemi ayri bir zorlk nisanlilik donemi apayri bi zorlukk.. hem iyi yani hem kotu yani varr valla hep arada kalan kizlar oluo su nisanlilik doneminde aman kimsenin kalbi kirilmasin aman sole bole derken sen bitiyosunn ama hic birseyyi aldiriz etmee:)) bizdede aliskanlik olduu heraksam yatmadan once birbirlerimize diyoruz bi gun bile demesek gecenin bi yarisi arayippp seni seviyorum diyip yatiyoruz:))) kizlar ramazandan sonra 122 dicez sfak az kaldi azz hadiii devirelim artik su 2011 :))))))) baharr hep bole mutlu olmani istiyoummm anlastikmiiiiiiiiiiiii
anlaştık bebeğiiimmmmmmm122 diceeezzz artık şu mübarek ayı da bır gecırırsek eğer zaten 100den sonrası cabuk geçer tatlım yaa bır bakmısız yılbası gelmıısss.... Aman Allahım daha gecenlerde sana ne dıyordum hatırlıyor musun su "1 year" yazısından kurtulsam dıyordum suanda "10 ay" yazıyor yaa ne cabuk gecıyor gunlerrrr
yaa tatliisimm ben hep diyourmmmm zamann hizlliii akiyoo :) ramazandii bayramlaridi derkenn 2012 giricezz ve buraya yazma firsatin bile olmucakk :)))) ama ole bi sey olamazz her aninziii hazirliginizi telaslarinizi paylasicaz dimii :))))))))))))))))))) ama su profilindeki mutsuz yazisinida kaldir bakalimmm :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?