2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yooo ben bisey almadan genelde erkek tarafi kizi giyindirir.. diye biliyorum.. bayramligini alir ama kiz tarafi bisey yaparmi hic duymadim tatlim

onlar bana bayramlık alıyo bende sozlume alıyorum orası tamam.gectıgımız kurban bayramında bana koc almıslardı bende öle olunca bı tepsı baklava goturmustum yıne bu tıp bısı gerekır mı acaba

onlar bana bayramlık alıyo bende sozlume alıyorum orası tamam.gectıgımız kurban bayramında bana koc almıslardı bende öle olunca bı tepsı baklava goturmustum yıne bu tıp bısı gerekır mı acaba

gecen banada kiyafet alindi kurbadada koc kesildii ama ben bisey yapmadim :))) bence yapma yani ha istersen baklava falan gotur ama cok ince detaya girme yani masraf olmasin sana sen zaten gelin olarak gidiyon onlara :))) bundan buyukkk hediye mi olur :)))) bosverrrrrrrrrrrrrrr sana bisey diyimmi ne kadar cok sey yaparsakk o kadr da cok kiymet bilinmez:)) ben bunu cok gordum etrafimda o yuzden yapmican

oyyyy nasil mutlu oldum nasil nasillll bunu okudugumaaaAllahim binlerce kez mutlu etsinnn aski sevgiyi eksik etmesin aranizdaaaan amiin

oyyyy nasil mutlu oldum nasil nasillll bunu okudugumaaaAllahim binlerce kez mutlu etsinnn aski sevgiyi eksik etmesin aranizdaaaan amiin

Teşekkürler bebiiişşşşş
Bence sen balık etlisiiiinnn, kahverengi saçlısııınn, boyun ortaaa, koyu kahverengi gözlüsüüünn vee çookk güzellssiinnn

Ayyy canım benim yaa bu kadar içten sevinmene ve dualar etmene coookk sevindim.. Allah razı olsun siz de coookk mutlu olun askınız sevgınız eksılmesın ınsallaahh...

herkes oructan bir yere miyismis durumda sanirimmm

Yemegımı yer yemez hemen geldım bu aksamm burdayım Allah ızın verırse canuummm

Kızlaarr sizden bir şey isteyeceğim...
Somali'deki insanların halini çoğunuz görmüşsünüzdür. Yürek parçalayıcı durumdalar. Allah kimseyi açlıkla ve susuzlukla imtihan etmesin inşallah. Şuanda onlar için Türkiye'den yardım toplanıyor kurumlar tarafından. Ben de kurumların numaralarını aldım ve sizlerle de paylasmak ıstedım. 5 tl yardım beklıyorlar en azından. Eminim ki hepiniz merhamet duygusu yüksek insanlarsınız. 5 tl karşılığında belki de 3 çocuğun karnı doyacak hiç bilemeyiz. Yardımlarımızı esirgemeyelim arkadaşlar...

SOMALİ'ye 5 TL YARDIM İÇİN;
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu)
AFRIKA yaz 5601 - (Diyanet)
AFRIKA yaz 2868 - (Kızılay)

BAHARRRR inanirmisinn bende bunu yazacaktimm forummaaa azda olsa katkita bulunmak icinnn sen harikassinn icimi okudunn resmen ve yazmisinnn inanirmisinn dun o kadr cok agladimkiii sahur yapmadimm .. bugunde yemek yiyemedim... .. herkes diyoo ay orucum ay aciktim ay solee yaa kardesim onlar gunlerce haftalarca hataa aylarca yemek yemiyorlarr.. biz hic bisekildee sukretmiyoruzz... kiymet bilmiyoruzzz....hep artanlari cope atiyoruzz vurdum duymazz hareketleriimizz yazikkk cok yazikk... ne olur ALLAH RIZASI ICIN SUKRETMESINI BILELIMMM. VE SOMALIDEKI INSANLARA YARDIMCA BAGISDA BULULANIMM

Aynen canım yaaa Allah biliyor ya yüreğim parçalanıyorr... Ekmeğin suyun değerini daha bir anladım.. Ne kadar israf yapıyoruzz senin de dediğin gibi yemek beğenmiyoruz suya acı dıyoruzz.. Ama onların elinde olsa ayırt etmeden yiyecekler.. Açlıktan ölmek ne büyük bir acıdır düşünebiliyor musunuz... Hele ki susuzlukk... Yüce rabbim çok büyük hepimize merhamet duygusu vermiş çok şükür.. Bizler de gücümüz yettiği kadar yardım etmeliyiz arkadaşlar... Söylenecek çok şey var ama inanın sözün bittiği yer dedikleri bu olsa gerek...

canımmm ii düşünmüşsünüzz bunu paylaşmaktaa biz nişanlımla geçen gönderdık hatta ailemle kararlaştırdıkk cevrmizdekilerede söylıcez fitre paralaraını gönereciz insallah.her bankada hesapları varmış galibaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…