- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.921
yooo ben bisey almadan genelde erkek tarafi kizi giyindirir.. diye biliyorum.. bayramligini alir ama kiz tarafi bisey yaparmi hic duymadim tatlim
bnde öyle biliorum...
yooo ben bisey almadan genelde erkek tarafi kizi giyindirir.. diye biliyorum.. bayramligini alir ama kiz tarafi bisey yaparmi hic duymadim tatlim
onlar bana bayramlık alıyo bende sozlume alıyorum orası tamam.gectıgımız kurban bayramında bana koc almıslardı bende öle olunca bı tepsı baklava goturmustum yıne bu tıp bısı gerekır mı acaba
KIZLAR
Açlık başımda dumaaan,, ilk oruç ilk heyecann, kovaladıkça kaçan, iftar saatim misin.. :)))
Kızzllaarrr hepinize teker teker çookkkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi
Dediğim gibi oldu veee çoookkk neşeli bir şekilde geldim bu akşammAllahıma çok şükür nişanlımla konuştum az önce ve bana hak verdi sen merak etme hayatım dedi veeeeeeeeeeeeeee eeennn güzeli deeeeee belki de aylardır ağzından duymadığım bir cümleyi duydum bu akşam telefonu kapatırken: SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİİMMMM dediiiiiiiiiiiiiiii Belki de bunda ne var diyeceksiniz ama biz o kelimeyi çok kullanmayı sevmiyoruzz o yüzden ayda yılda bir söyleriz ve çookkk mutlu oluruzzz
Anlayacağınıızzz çok mutluyum kızllarrrr
Kızzllaarrr hepinize teker teker çookkkk teşekkür ediyorum iyiki varsınız iyiki tanımışım sizi
Dediğim gibi oldu veee çoookkk neşeli bir şekilde geldim bu akşammAllahıma çok şükür nişanlımla konuştum az önce ve bana hak verdi sen merak etme hayatım dedi veeeeeeeeeeeeeee eeennn güzeli deeeeee belki de aylardır ağzından duymadığım bir cümleyi duydum bu akşam telefonu kapatırken: SENİ ÇOK SEVİYORUM BEBEĞİİMMMM dediiiiiiiiiiiiiiii Belki de bunda ne var diyeceksiniz ama biz o kelimeyi çok kullanmayı sevmiyoruzz o yüzden ayda yılda bir söyleriz ve çookkk mutlu oluruzzz
Anlayacağınıızzz çok mutluyum kızllarrrr
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabah kalktimmm hemen kurana gittimmm simdi geldimmm .............. baharcimmmmmmmmmmmmmmmm nasilsinnnn hep sole neseli ol tatlimmm cok yakisiyo sana bu aradaaa resimde fistik gibisinn :))))))))))))))))))))))))))))))))) guzellikkk....hadi sole bisey yapalimm beni tahmin et bakalim nasil biriyimm sac rengimi goz rengimi boyumu tipimii bilicekmisin :))))))))))))))))))))
oyyyy nasil mutlu oldum nasil nasillll bunu okudugumaaaAllahim binlerce kez mutlu etsinnn aski sevgiyi eksik etmesin aranizdaaaan amiin
herkes oructan bir yere miyismis durumda sanirimmm
Kızlaarr sizden bir şey isteyeceğim...
Somali'deki insanların halini çoğunuz görmüşsünüzdür. Yürek parçalayıcı durumdalar. Allah kimseyi açlıkla ve susuzlukla imtihan etmesin inşallah. Şuanda onlar için Türkiye'den yardım toplanıyor kurumlar tarafından. Ben de kurumların numaralarını aldım ve sizlerle de paylasmak ıstedım. 5 tl yardım beklıyorlar en azından. Eminim ki hepiniz merhamet duygusu yüksek insanlarsınız. 5 tl karşılığında belki de 3 çocuğun karnı doyacak hiç bilemeyiz. Yardımlarımızı esirgemeyelim arkadaşlar...
SOMALİ'ye 5 TL YARDIM İÇİN;
ACLIK yaz 5777 - (Kimse Yok Mu)
AFRIKA yaz 5601 - (Diyanet)
AFRIKA yaz 2868 - (Kızılay)
Teşekkürler bebiiişşşşş
Bence sen balık etlisiiiinnn, kahverengi saçlısııınn, boyun ortaaa, koyu kahverengi gözlüsüüünn vee çookk güzellssiinnn
BAHARRRR inanirmisinn bende bunu yazacaktimm forummaaa azda olsa katkita bulunmak icinnn sen harikassinn icimi okudunn resmen ve yazmisinnn inanirmisinn dun o kadr cok agladimkiii sahur yapmadimm .. bugunde yemek yiyemedim... .. herkes diyoo ay orucum ay aciktim ay solee yaa kardesim onlar gunlerce haftalarca hataa aylarca yemek yemiyorlarr.. biz hic bisekildee sukretmiyoruzz... kiymet bilmiyoruzzz....hep artanlari cope atiyoruzz vurdum duymazz hareketleriimizz yazikkk cok yazikk... ne olur ALLAH RIZASI ICIN SUKRETMESINI BILELIMMM. VE SOMALIDEKI INSANLARA YARDIMCA BAGISDA BULULANIMM
HAHAHA baharr tahminlerin super balik etlii :)))) boy 1.65 goz acik kahverengi saclarda kumral muck :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?