2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

inşallaahhh hepimizz böyle mutlu olalım heeppp

Neler yapıyorsun canımmm nasıl geçiyor günlerr???
Daha düğün tarihii belli değil mi canım???

geçmiyooooo günlerr yaaapazatesiyi beklıyorummm dört gözlee tercıhh yapıcazz atamalarıı beklıyozz canımm yaa oo olmadann bişeyde diyemiyozz.en kötüsüdee hiç bişeyın belli olmaasıı yaaa(14:

bu arda cumanda mubarekk olsunn canımmm:))))

geçmiyooooo günlerr yaaapazatesiyi beklıyorummm dört gözlee tercıhh yapıcazz atamalarıı beklıyozz canımm yaa oo olmadann bişeyde diyemiyozz.en kötüsüdee hiç bişeyın belli olmaasıı yaaa(14:

Senin de mubarek olsun canım ... Yavaş yavaş bellı olur tatlım ya atamalar hayırlısıyla gerceklessın bır de... Allah gönlünüze göre verir inşallah...

iyi dilem iyi olsn cnm işte bu güzel havada çalışıorum

Aynen canım bende calısıyoruumm ama cok uyumak ıstıyorruummmm yaaa :93:

günaydın kızlarr hatta tünaydın :))
bu saate kadar ancak müsait oldum.
baharcım sorunlarınızı halletmenize çok sevindim canım benim.

günaydın kızlarr hatta tünaydın :))
bu saate kadar ancak müsait oldum.
baharcım sorunlarınızı halletmenize çok sevindim canım benim.

tünayyddıınn canım gözlerim yollarda kaldı heralde patron bugun rahat bırakmıyor senı :))
hallettik canım problemlerımızıı Allahıma çok şükürr şuanda cok ıyıyız bakalım herşeyin hayırlısıı...

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sabah kalktimmm hemen kurana gittimmm simdi geldimmm .............. baharcimmmmmmmmmmmmmmmm nasilsinnnn hep sole neseli ol tatlimmm cok yakisiyo sana bu aradaaa resimde fistik gibisinn :))))))))))))))))))))))))))))))))) guzellikkk....hadi sole bisey yapalimm beni tahmin et bakalim nasil biriyimm sac rengimi goz rengimi boyumu tipimii bilicekmisin :))))))))))))))))))))

kızlar selam... sıze bısı danısmak ıstıyorum. bayram ıcın sozlunuzun yada nısanlınızın aılesıne yapacagınız yada alacagınız bısıler var mı acaba

kızlar selam... sıze bısı danısmak ıstıyorum. bayram ıcın sozlunuzun yada nısanlınızın aılesıne yapacagınız yada alacagınız bısıler var mı acaba

yooo ben bisey almadan genelde erkek tarafi kizi giyindirir.. diye biliyorum.. bayramligini alir ama kiz tarafi bisey yaparmi hic duymadim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…