- Konu Sahibi Buselincik
-
cnm aldıkların çok güzelen güzel günlerde eskitmen dileğiyle..inş askerinede tez zmnda kavuşursun..
Sanki tek eksiğim kurabiye kalıbıymış gibi büyük bi hararetle bunları aldığıma inanamıyorum
Eki Görüntüle 276902 Eki Görüntüle 276903
hehehehe alemsin,olsun bir eksiğin gitmiş alınacaklardan.güle güle kullan kocişine güsel kurabiyeler yap inşallah
Kızlar dün optimumdaydım ve görünce dayanamadım yeni ciciler aldım :)
mor renkte büyük ve küçük kesme tahtası
Eki Görüntüle 278063 Eki Görüntüle 278064
kurabiye servisi ama ben kahvaltıda kullanmayı planlıorum çünkü baya küçük :)
Eki Görüntüle 278065
ve son olarak da silikon hamur fırçası gene mor renk :)
Eki Görüntüle 278066
güle güle kullan canım yeni aldıklarını da...
birşey soracağım bende şu kurabiye servislerinden alcaktım dün tantitoniden ama karar verememiştim.çok mu küçük gerçekten?
güle güle kullan canım. Allah nasıp ederse bende 2012 geliniyim herşey ağız tadıyla olur ıns.
canımmm güle güle kullanırsın inşallah ! (Amin) Pek heveslisinben hiç hevesli değilim de biraz buraya bakınca heveslendim
Bende senin gibiydim aslında..ama ne zamanki evlenme teklifini aldım birlikte bişeyler almaya karar verdik, birden geldi heves üstelikde hastalık gibi bişi..artık bi yere gidince ilk önce ev eşyası satıyorlarmı diye bakıyorum..bence birlikte kuracağınız yuva için seçm yapmak bunu paylaşmak çok keyifli şiddetle tavsiye ediyorum...senin evlilik var mı yakın zamanda ?
nişanlıyım canım :) ya ne biliyim galiba biraz utanıyor muyum ne ? Dün arkadaşım zorla Saç kurutma makinesi aldırttı bir tek o var şimdilik ...
Neden utanıyorsun...İnsanın sevdiğiyle paylaşıcağı hayatı planlamasından daha keyifli ne var :))
Hepsi çok güzel saate bayıldım.İyi günlerde kullan Buselincik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?