2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

cnm aldıkların çok güzelen güzel günlerde eskitmen dileğiyle..inş askerinede tez zmnda kavuşursun..

hehehehe alemsin,olsun bir eksiğin gitmiş alınacaklardan.güle güle kullan kocişine güsel kurabiyeler yap inşallah

Ahhh ahhh özenerek bi sürü mutfak eşyası alıyorum bir de kullanıcak kabiliyetim olsa...Askeriminde hiç umudu yok bu konuda..eşyalarımızın bikaç yıl sonra bile yepyeni kalıcağını düşünüo

Kızlar dün optimumdaydım ve görünce dayanamadım yeni ciciler aldım :)

mor renkte büyük ve küçük kesme tahtası

kurabiye servisi ama ben kahvaltıda kullanmayı planlıorum çünkü baya küçük :)

ve son olarak da silikon hamur fırçası gene mor renk :)

güle güle kullan canım yeni aldıklarını da...
birşey soracağım bende şu kurabiye servislerinden alcaktım dün tantitoniden ama karar verememiştim.çok mu küçük gerçekten?

güle güle kullan canım yeni aldıklarını da...
birşey soracağım bende şu kurabiye servislerinden alcaktım dün tantitoniden ama karar verememiştim.çok mu küçük gerçekten?

Evet baya küçük..şöle sölim en alttaki büyük tabağı bizim pasta tabağı kadar hemen hemen.. ama genede şirin ve kahvaltıda peynir çeşitlerini falan koymak için kullanışlı...yada akşam eşinizle meyve yemek için

güle güle kullan canım. Allah nasıp ederse bende 2012 geliniyim herşey ağız tadıyla olur ıns.

canımmm güle güle kullanırsın inşallah ! (Amin) Pek heveslisin ben hiç hevesli değilim de biraz buraya bakınca heveslendim

canımmm güle güle kullanırsın inşallah ! (Amin) Pek heveslisin ben hiç hevesli değilim de biraz buraya bakınca heveslendim

Bende senin gibiydim aslında..ama ne zamanki evlenme teklifini aldım birlikte bişeyler almaya karar verdik, birden geldi heves üstelikde hastalık gibi bişi..artık bi yere gidince ilk önce ev eşyası satıyorlarmı diye bakıyorum..bence birlikte kuracağınız yuva için seçm yapmak bunu paylaşmak çok keyifli şiddetle tavsiye ediyorum...senin evlilik var mı yakın zamanda ?

nişanlıyım canım :) ya ne biliyim galiba biraz utanıyor muyum ne ? Dün arkadaşım zorla Saç kurutma makinesi aldırttı bir tek o var şimdilik ...

Bugün binbir hayalle evceğizime ciciler aldım :)

TepeHome Havlularım..

Esse Yağlık ve Sirkeliğim..

Ve Mudo dan aldığım Tuzluk ve Karabiberliğim..Gerçekten bayıldım uzaktan bakınca iri çakıl taşı gibi duruyor :)

Uff ben bir an evvel kullanmak istiorum cicilerimi (

tuzluk biberlk çok orjnalmiş cnm, sinirlenince terlk niyetine eniştenin kafasına atmak için birebir:)))
güle güle kullan cicilerini, bi an önce kullannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…