- Konu Sahibi Buselincik
-
Selam Kızlar :)
Bugün Kadıköydeydim, the company mağazasına girdim ve gene kendime hakim olamadım
Çamaşır deterjanı kutum :)
Eki Görüntüle 300816 Eki Görüntüle 300817 Eki Görüntüle 300819
Eki Görüntüle 300827
Ve meyve sebze soyacağım yine mor renkli :)
Eki Görüntüle 300828 Eki Görüntüle 300829 Eki Görüntüle 300831 Eki Görüntüle 300832
Tuzluklar, anahtarlıklar veeee şimdi de çamaşır deterjanı kutusu harika ya, bu tarz dekoratif şeylere hastayım. Allah mutlu etsin her daim. Sağlıkla kullanmak nasip etsin.
Selam Kızlar :)
Bugün Kadıköydeydim, the company mağazasına girdim ve gene kendime hakim olamadım
Çamaşır deterjanı kutum :)
Eki Görüntüle 300816 Eki Görüntüle 300817 Eki Görüntüle 300819
Eki Görüntüle 300827
Ve meyve sebze soyacağım yine mor renkli :)
Eki Görüntüle 300828 Eki Görüntüle 300829 Eki Görüntüle 300831 Eki Görüntüle 300832
canım aldıkların çok güzel güzel günlerde kullan the company mapazası kadiköy bahariyede koton mağazasının oralardamı fen bilimleri dershanesine giden yoldamı yanlışssam bana tarif edebilirmisin rica etsem
aldıkların çok güzel. ağız tadıyla kullanırsınız inşallah..
bu magnet saati nerden aldın acaba?
Evet canım o tarafda girişinde terzi var zaten eski derimod mağazası şimdi turkcell onun yanı :)
Teşekkür ederim , onu the company den aldım, eğer gitme imkanınız varsa mutlaka gidin derim alt katı muhteşem :)
Canım çeyizlerin çok güzle maşşallah allah güle güle kullanmayı nasip etsin, o çamaşırr kutunuda bende aynı mağazanın airport şubesinde gördümm çok şekerr.
Ayrıca 2012 gelinisinn seni topiğimizde görmedimsanırım, beklerizz cnmm
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...adaylari-buyrun-sohbete-536.html#post22040652
canım çok saol anladım orası olduğunu hep ordan geçiyorum ama hiç bakmadım deterjan kutularıda diğer seçtiklerin gibi çok güzel bende bir baksam iyi olur
Güle güle kullan canim. Bana yumurta pisirme makinesi ablamdan hediye geldi. Hayatimda hic kullanmadim böyle biseyi aslinda cok merak ediyorum :)
güle güle otur cnm cok güzel hersey
Aynısından bir tanede eve aldık bugün gelir , haftasonu deneriz bakalım nası olucak :)
Denediniz mi? :44:
Evet canım kullandık gerçekten de çok pratik iiki almışız valla kocişime rafadan rafadan yumurtalar yapicimmm :))
InsaAllah canim insaAllah.
Birde kac dakikaya ayarliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?