2012 Gelini Buselincik'in ilk çeyizleri... :)

s-box ların hayırlı olsun canım :)
az once bende evim.net'ten aldım pek bilemiyorum sağlıklımı kulanışlımı ama bakalım ::)

s-box ların hayırlı olsun canım :)
az once bende evim.net'ten aldım pek bilemiyorum sağlıklımı kulanışlımı ama bakalım ::)

Bende sabah evim.net ten aldım canım, mikrodalga fırına giriomuş ben birazda oyusden aldım ama bakalım gelince görüşürüz :)

inşallah memnun kalırız s- box larımızdan güle güle kullan canım benım

inşallahhhhhhh :)

Kızlar S-Box'ım geldi ama ben pek beğenmedim açıkcası kalitesini mikrodalga fırına girmesi konusundada şüphelerim var deneyen varmı?

Kızlar hafta sonu Esse den bunu aldım ama benimki mor renk :)

Askerim nihayet bu akşam geliyor çok şükür bitirdik askerliği...artık çeyiz alışverişimiz dahada hızlanır :)

Son düzenleme:

hadi bakalım gözünaydın tatlım... benimki de kısmetse yarın geliyor...çok özlediiim çok heyecanlıyııımmm
yeni aldığın cicişlerini de güle güle kullan canım

Ohh geldi he askern, benim şafak daha 120
Hadi gözün aydın.. Hepsini mutlu günlerde kullanın inşallahhh

ay hadı tebrık ederımm bızde o gunlerı gorcezmı yaa şafak 116

bu arada battanıyede mink marka ben aldım cok guzel ama yuzde yuz akrılık olanını alın alcaksınız. mınkte aynı desende hem yun akrılık karısımı hemde akrılık var. ben zebra desen akrılık almıştım bır ceyız magazından 70 tl ye.. ama mınkın urunlerı buyuk marketlerde, pazarlardada satılıyor ben cok sevdım dokuması cok guzel bılgıne..

cakıl tası tuzluklarınada ayrıca bayıldım :) heralde 20 tane tuzlugum oldu :)

hadi bakalım gözünaydın tatlım... benimki de kısmetse yarın geliyor...çok özlediiim çok heyecanlıyııımmm
yeni aldığın cicişlerini de güle güle kullan canım

Saol canım darısı başına...Ama şunu sölemeliyimkii 158 gün sonra yeniden capcanlı karşında görmek dokunmak nefesinin hissetmek dünyanın en güzel şeyi..titreyerek bekledim havaalanında şükürki heyecandan bayılmadan geldi :)))

Ohh geldi he askern, benim şafak daha 120
Hadi gözün aydın.. Hepsini mutlu günlerde kullanın inşallahhh

Merak etme canım sayılı gün geçiyor bir şekilde...sen sadece kavuşma anınızı hayal et yeter :)

acaba ne iş yapıyosun merak ettim de :)

Finanscıyım canım ben :)

ben de bulur bulmaz alıcam o battaniyeden inşallah :)
Allahım sizlere kavuşma heyecanını tattırsın inşallah... :)

tuzlukları bende aşık olarak aldım valla çok hoş duruyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…