Tüp Bebek Merkezleri 2012 Halit Firat Erden Hastalari Deneyimlerimizi Paylasin

Serenalar canim bugun randevun vardi. Haberlerini bekliyorum... guzel haberler ver bize:)

canım randevum halit beyın 2 ameliyatı oldugu için akşam 7 kaymştı yenı geldım halit bey şakacı insanı rahatlatan güven veren bır doktor emıne hanımla ön görüşme yaptık sonra halit beyle konuştuk hadı bıde ultrasonla bakalım dedı baktı ooooo denızde kum sende yumurta demezmi:9:gayet ıyı durumun dedı hormon tahlıllerı ve rahım filmı istedı tahlıller için şimdi devlet hastanesınden randevu aldım ücret ödemedn yaptırmak için rahım fılmı içinde istegı merkezde yaptırcam halit beyın canım :16:

Serenalar canim hayirli olsun yeni tedavin Allah yardimcimiz olsun... Halit beyi bende cok sevdim cok iyi guler yuzlu bir doktor bende ilk gorusmeye gittigimde bana da cok sicak davranmisti. Insallah test sonuclarin da iyi cikar. Hangi testleri verdi sana? Rahim filminden de sakin korkma ben yaptirdim adet sancisi gibi bir sanci 3 dk suruyor toplam sanci.

Son düzenleme:
Arkadaslar mrb,

Bende Halit Beyin Hastasıyım.Başka Bir merkezde aldığım negatif sonuçlardan sonra kendisinde tedavi olmaya başladım.Ben de şu ana kadar tüm hormon ve genetik tahlillerimi yaptırdım.Daha önceki negatif sonuçlarımı göze alarak bana histeroskopi yaptı ve cd 56 denen bir tahlil istedi.Diğer testlerimde ve histeroskopide problem çıkmadı.Ama cd 56 değerim yüksek çıktı.Beni aynı merkezde görevli Murat Berksoy a yönlendirdi.cd 56 ım düşünce tedaviye başlıyacağım.
umarım 2012 nin son ayları hepimiz için güzel geçer

Arkadaslar mrb,

Bende Halit Beyin Hastasıyım.Başka Bir merkezde aldığım negatif sonuçlardan sonra kendisinde tedavi olmaya başladım.Ben de şu ana kadar tüm hormon ve genetik tahlillerimi yaptırdım.Daha önceki negatif sonuçlarımı göze alarak bana histeroskopi yaptı ve cd 56 denen bir tahlil istedi.Diğer testlerimde ve histeroskopide problem çıkmadı.Ama cd 56 değerim yüksek çıktı.Beni aynı merkezde görevli Murat Berksoy a yönlendirdi.cd 56 ım düşünce tedaviye başlıyacağım.

canım hayırlı olsun tedavın ben dun klınıkteydım kan tahlılı hormon tahlılı rahım fılmı ıstedı cd 56 dıye bır tahlıl istemedı benden kaç yıllık evlısın canım

Arkadaslar mrb,

Canim aramiza hosgeldin. Emin ellerdesin icin rahat olsun. Bana da histeroskopi yapicak bende polip ve yapisiklik cikti rahim filminde. Benim hormon testlerimde amh dusuk cikti. Simdi histeroskopiden sonra bakalim nasil bir tedavi uygulacak.

meryem84 canım senden istedımı cd 56 testını ıstedılermı çok gereklı bır testmış araştırdım canım rahım fılmıne nekadar ücret ödedın

meryem84 canım senden istedımı cd 56 testını ıstedılermı çok gereklı bır testmış araştırdım canım rahım fılmıne nekadar ücret ödedın

Evet canim istedi bende cok az (2 sayi kadar) yuksek cikti ama bir sey demedi herhalde cok az yuksek oldugu icin onemsemedi. Aslinda herkese veriyorlar o testi sana nasil vermemis sasirdim. Rahim filmine 300 TL odedim Echomar diye bir yerde yaptirdim Halit beyde oraya yonlendirdi.

Canim aramiza hosgeldin. Emin ellerdesin icin rahat olsun. Bana da histeroskopi yapicak bende polip ve yapisiklik cikti rahim filminde. Benim hormon testlerimde amh dusuk cikti. Simdi histeroskopiden sonra bakalim nasil bir tedavi uygulacak.

6 yıllık evliyim arkadaslar.Tedavi sürecim 1 yıl önce başladı.bizdeki temel sorun sperm düşüklüğü.eşim varikosel ameliyatı olmasına rağmen sayı yükselmedi.tek seçeneğimiz ıvf.Bende yumurta ve embriyo oluşumunda problem yoktu.5gün embriyolarım vardı ve transfer yapılmasına rağmen negatif sonuçlar aldım.Tüm genetik tahlilerimde sorun çıkmayınca halit bey cd 56 istedi.şimdi sayıyı düşürmeye çalışıyoruz.daha sonra da tedaviye başlayacağız.Dah önceki denemelerimi de iyi bir merkezde yaptırdım.Ama bu sefer araştırmalarım sonucunda halit beyde karar kıldım.
inşalah hepimiz için hayırlı olur

benim histereskopmi de halit bey yaptı.Çok kısa süren anestezi ile yapılan bir işlem.Korkulacak birsey yok.Polipleri ve yapışıkları işlem sırasında temizliyorlar diye biliyorum.

Evet canim istedi bende cok az (2 sayi kadar) yuksek cikti ama bir sey demedi herhalde cok az yuksek oldugu icin onemsemedi. Aslinda herkese veriyorlar o testi sana nasil vermemis sasirdim. Rahim filmine 300 TL odedim Echomar diye bir yerde yaptirdim Halit beyde oraya yonlendirdi.

cnım benıde oraya yönlendırdıde belkı dıyorum 2.gidişimde ister diye duşunuyorum senınkını ilk görüşmedemı istedı

benim histereskopmi de halit bey yaptı.Çok kısa süren anestezi ile yapılan bir işlem.Korkulacak birsey yok.Polipleri ve yapışıkları işlem sırasında temizliyorlar diye biliyorum

Canim Halit bey senden histeroskopi icin kac TL istedi. Benden 3000 islem icin ve 700 TL hastane icin istedi.

Canim bence sen 2 gidisinde bir sor bakalim neden vermemis sana o testi mutlaka bildigi bir sey vardir...

merhaba cnm aslında emine hanıma gitmeden sorayımmıki aşılamalarımda tüpbebektede 5.6.gunlerımde kanamam oldu tutmadı cd56 tım yüksek belkıde canımya senın ilk gitmende istemişmiydı bu tahlili bu arada istedıkleri 10 tahlılı devlet hastanesınde yaptırdım çarşamba sonuç alacagım kalan 7tahlılımıde aşılamalarımı yapan doktora gıdıp onaylatıp yaptırcam özelden sordum 7 tahlılı için 350tlistedıler sigorta karşılycak 150tl fln oderım artık perşembe cuma gıdıp yaptırcam:16:

merhaba cnm aslında emine hanıma gitmeden sorayımmıki aşılamalarımda tüpbebektede 5.6.gunlerımde kanamam oldu tutmadı cd56 tım yüksek belkıde canımya senın ilk gitmende istemişmiydı bu tahlili bu arada istedıkleri 10 tahlılı devlet hastanesınde yaptırdım çarşamba sonuç alacagım kalan 7tahlılımıde aşılamalarımı yapan doktora gıdıp onaylatıp yaptırcam özelden sordum 7 tahlılı için 350tlistedıler sigorta karşılycak 150tl fln oderım artık perşembe cuma gıdıp yaptırcam:16:

Canim benden ilk gidisimde istedi canim o tahlili. Canim benim toplam da 14 tahlilim vardi ve ben onlari bahceci de yaptirmistim cok pahaliya patladi bana toplamda 1750 Tl istediler ve sonunda da 1000TL de anlastik yani anlayacagin ben kazik yedim. Simdi de kromozom ve genetik testleri yaptirmam lazim ama nerede yaptirsam bilemedim. Ben yurt disinda yasadigim ivcin istnabulda da guvenilir bir lab bulmam zor o yuzden o thalillerimi hala yaptirmadim bekletiyorum uygun bir yer bulana kadaar... Insallah guzel sonuclar alirsin... Sonuclarini yaz cikinca...

benim histereskopmi de halit bey yaptı.Çok kısa süren anestezi ile yapılan bir işlem.Korkulacak birsey yok.Polipleri ve yapışıkları işlem sırasında temizliyorlar diye biliyorum

Canim Halit bey senden histeroskopi icin kac TL istedi. Benden 3000 islem icin ve 700 TL hastane icin istedi.

ben işlemi haziran ayında yaptırdım.1500 işlem için 500 de hastaneye ödedim.(eger sgk lı isen hastaneye mutlaka belirt ve yanında hsg sonucunu götür bu şekilde sgk üzerinden işlem yapıyorlar 500 tl ödedim

ben işlemi haziran ayında yaptırdım.1500 işlem için 500 de hastaneye ödedim.(eger sgk lı isen hastaneye mutlaka belirt ve yanında hsg sonucunu götür bu şekilde sgk üzerinden işlem yapıyorlar 500 tl ödedim

Hmm anladim ama malesefe bende sigorta yok yurtidisnda yasiyorum ve malesef. Senin histeroskopi tani amcli mi yapilmisti benim ki sanirsam temizlemek icin yapacagi icin 3000 istiyor... Elimiz mahkum yaptircaz .Aslinda ben yasadigim sehirde de yapabilirim ama tedavi olacagim doktorun bakmasi daha mantikli geldi bilemiyorum... Sen tedaviye basladin mi?

meryem84 canım dün emine hanımı aradım neden cd56 testı istenmedı dıye sordum halit bey istemedı dedı ama ilk muayneye gıdenlerden çogunlukla istenmş dedım çok başarısızlıkları vardır ondan dedı bende illa 2 3tane başarısısz tüpbebek denememmı olacak dedım ozaman halıt beye sorayım dedı bende gerek yok ben halit beyle yuzyuze konuşurum dedım çok sinirlendim yaa anlatamam canım ya :20:

meryem84 canım dün emine hanımı aradım neden cd56 testı istenmedı dıye sordum halit bey istemedı dedı ama ilk muayneye gıdenlerden çogunlukla istenmş dedım çok başarısızlıkları vardır ondan dedı bende illa 2 3tane başarısısz tüpbebek denememmı olacak dedım ozaman halıt beye sorayım dedı bende gerek yok ben halit beyle yuzyuze konuşurum dedım çok sinirlendim yaa anlatamam canım ya :20:

Canim sinirlencek bir durum yok bence... Benim 2 olumsuz denemem var ondan istemis olabilir benden... Senin dah onceden bir denemen yoksa ilk defa deneyeceksen cok gerekli gormemistir... Sikma canini icin rahat edecekse yaparsin sende.... Ha bu arada doktoruna guvenmelisin cunku guven cok onemli biliyorsun dimi?

Son düzenleme:
Hmm anladim ama malesefe bende sigorta yok yurtidisnda yasiyorum ve malesef. Senin histeroskopi tani amcli mi yapilmisti benim ki sanirsam temizlemek icin yapacagi icin 3000 istiyor... Elimiz mahkum yaptircaz .Aslinda ben yasadigim sehirde de yapabilirim ama tedavi olacagim doktorun bakmasi daha mantikli geldi bilemiyorum... Sen tedaviye basladin mi?

cnm ben kasım gibi baslayacagım.önümüzdeki iki ay iş seyehatlerim var.Hem bu arada cd 56 için ilaç kullanıyorum.Bu hafta tahlil yaptırdım sonucunu perşembe alıcam

Back
X