2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

Gule gule kullan. ne marka aldin? bende sonunda karar vermistim ama rengi kalmamis beklesem mi baska mi baksam bilmiyorum

Kraft Matrix Travel begendim bende. hem hafif hemde ic kisim tamamen cikiyor sadece oto koltugunu takabiliyorsun ama koyu bir lacivert kalmis bebek yanar onun icinde hemde goze hos gorunmuyor acik mavili olani vardi bulursam onu alicam. ozelcanin siteisnde var gorunuyor ama ulusa esimle gitmem gerek gorerek alayim diye onu bekliyorum. umarim magazasinda vardir.

anladım canım
telefon et sor bende genelde
söğütözündeki mağazasına giderim
bazen int gördüğün şeyler ellerinde olmuyor gerçi ulustaki
mağazaları büyük

Kızıma bugün aldıklarımız:
Belis dove 70x130 beyaz beşik,yarı ortopedik yatak,saten uyku seti üzerinde canım bebeğim yazıyor,ana dizi hem sağ sol hem de ileri geri sallanıyor ve tenteli,ailelere yatıya giderken götürmek için küçük bi beşik(bu saydıklarımı nakit 660 tl ye aldık) Diğerlerini de bugün ebebeğin sitesinden aldık,onlarda 110 tl tuttu.avent biberon,chicco biberon(çıngırak hediyeli),10 adet medela kapaklı süt saklama kabı,ben de medelanın göğüs pompası da var o yüzden bundan aldım,unibaby 3 lü yenidoğan pamuklu ıslak mendil,nukun kauçuk emziği,bi de nukun silikon gece emziği

bebişimizin gelmesine az kaldı.
oto koltuğu önerileriniz nedir..nelere dikkat etmeliyiz..
bebişler ne kadar kullanabilecek bunu..13 kg a kadar mı

güle güle kullan canım. maşallah herşeyin hazır. Allah hayırlı dopum nasip etsin. ben de temmuz annesiyim. ama bu topiğe bakıyorum hep fikir için. benim de eksiklerim neredeyse bitti. ama yıkayıp yerleştirmedim daha. bu hafta sonu tamamladık çoğu şeyini. 2 ay kala erken olur diye düşünüyorum. temmuz başı görünüyor doğunum. yani bir atakla haziran sonu olabilir belki. yıkamak için her türlü deterjanı aldım. dalinin garnül tozunu da aldım, sıvı deterajını da aldım yumuşatıcısına da. hangisini kullanacağıma karar veremedim. siz ne yaptınız?bir de dolap içi raf örtülerin çok hoş. diktirdin mi?hazır mı aldın?ne tür bir dükkandan?

Bebeğinin tüm kıyafetleri harika Allahım sağlıklı kucağına alıp güzel günlerde giymeyi nasip etsin

Gece gece takildim bu topige. Gecen sene 2011 topigine takildigim gibi. Ben de 2011 haziran annesiyim. Cok sukur ki yasimiza yaklasiyoruz. Darisi basiniza..aldiklariniz cok guzel iyi gunlerde giysinler, dusunuyorum da gecen sene ne kadar heyecanliydim. Tavsiyem mutlu gecirin son zamanlarinizi..esinizle bol bol guzel vakitler gecirin, kendinizi simartin. Ve unutmayin bebeginizin ihtiyaci cok elbise/ esya degil, mutlu bir anne. Bu dogumdan once de gecerli sonra da.. Kendinizi ve esinizi lohusa zamanlarina hazirlayin. Umarim sikintisiz zamanlar gecirirsiniz. Dogum konusunda da kendinizi kasmayin dusunmeyin. Su akar yolunu bulur demisler ben boyle yaptim ve cok sukur cok kolay oldu her sey. En onemlsi durumu abartmamak dogurmak normal bir eylem butun kadinlar bunu yapabilecek sekilde yaratilmistir unutmayin. Lafi cok uzatmayim, nedense yazmak istedim bunlari, sormak istediginiz bir sey olursa cvplarim. Hepinize Allah kavustursun diyorum:)

kizlar hepinizin bebislerinizin cicileri cok güzeller, güle güle giymeyi nasip etsin Allah insallah :)
bende oglusumun alisverisini tamamladim, resimlerini cekeyim yarin, insallah eklemeyi düsünüyorum bende....

dogsalarda giydirebilsek artik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…