2012 Haziran Anneleri Bebişlere neler Alındı

bak yine alışverişim geldi dayanamıyoruummm çok güzel aldıklarınızz ama baktıkça eksik olanlarımı görüyorum, biraz daha body, emzik biberon, ateşölçer, göğüs pompası ve pedleri, bez alta açma, bikaç daha battaniye, ve en önemlisi oto koltuğu-anakucağı olarak kullanabileceğim birşey. daha bebek şekerleri kapı süsü,lohusa sabahlığı gecelik vs heyecan yaptım valla . bir an önce tamamlamam lazım hissine kapılıyorum, liste yapıp eminönüne gidip kalan eksikleri bir günde toptan alayım diyorum uygunmuş fiyatlar hava da ısındı artık, sizler nerelerden alışveriş yapıyorsunuz

söylediklerin arasında sadece biberon ve emziği almadım, yeni doğana gereksiz geliyor, doğar doğmaz emzik mi emecek yada biberonla beslenmesini istemem, emmesini tercih ederim, onun için gerekirse alıcam onları

ben, bebek arabasını ve oto koltuğunu idil baby den, gezme kıyafetlerini gap outletten, günlük kıyafetlerini de wenice ve civil giyimden aldım,sebamed şampuan, köpük, pişik kremi, vücut yağı, vs. yi eczanemizde.com dan, küveti, filesi, kova, maşrapa, ateşölçeri falanda hepsiburada dan aldım

teşekkürler canım sizinkilerde çok tatlı güle güle kullansın minişlerimiz, daha çok şeyi var ama zamanım olunca onlarında fotosunu çeker eklerim ben bebeğimi görmeden renk yakıştırmak istemiyorum bu aldıklarıma bikaç parça bişeyler daha ekleyebilirim ama hangi rengin daha çok yakışacağını doğunca görücem ve esmer olacağını düşündüğüm için açık tonları tercih ettim ağırlık ekru açık pembe ve beyaz diğer renkleride doğduktan sonra tipine bakar alırım

saol canım evet gerçekten çok şanslıyız seçeneğimiz çok, ama erkeklere göre de çok güsel ciciler yapıyolar artık. bende fırfırlı eteğe ilk gördüğümde bayılmıştım totosunda beziyle ne güzel duracak kim bilir

kızlar naslsınız benım mobilyalarımda boya kokusu var bebek kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim şimdi kıyafetlere boya kokusu sindi ne yapacağım bilmiyorum acı acı kokuyor sizler ne yaptınız bu sorunu nasıl çözebilirim...

keşke koku çıktıktan sonra yıkattırsaydın
ben öylece astım.
sprey şişeye biraz yumuşatıcı koy ve üzerine su ekle
kalıcı bi koku olursa iyi olur dolabın içine sık
güzel kokar.tam anlamıyla koku çıksın sonra tekrar yıkattırırsın

Sevgili anne adayları aldıklarınız o kadar ciciler ki bayıldım. hepsini sağlıcakla giysin kuzucuklar. maşallah çok güzel seçmiş beğenmişsiniz. benimde kısmetse kızım olacak. alışverişini tamamlamaya çalışıyorum. eksiklerimi görüyorum sayenizde. yıkayıp ütüledikten sonra bende çeker koyarım fotolarını. iyi alışverişler sağlıklı bebişler

bence odanın kapısını ya da camını aç o da bir süre havalansın. 1 ay da anca çıkar diyolar mobilya kokusu.her gün havalandır. tatlım kıyafetler içinse tekrar yıkamalısın bence. ben olsam tekrar yıkar ütülerdim. ama koyma dolaba bir süre daha. dışardan biri geldiğinde odaya sok. hala koku var mı yokmu daha iyi anlar. ona göre yerleştirirsin. solumasın bebecik o kokuları

cicileriniz çokkk güzel bayıldım Allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah..
kızlar size tavsiyem 0-3 ay çok fazla almayın benim oğlum doktorum normal kiloda olur dediği halde 4850gr doğdu ve 0-3 aylık aldığım herşey yepyeni kalmıştı yani bebeklerin kaç kilo olacağı belli olmaz şimdi temkinliyim bu oğlum da öyle doğar belki diye 3-6 ay daha fazla alıyorum.
bir de bebek arabası alanlar ne marka,ne kadara aldınız? ankarada nerelerde var.. benim ulus çıkrıkçılar,anafartalar dışında aklımda bir yer yok bebek arabaları satan nereler var? çift yönlü,tam yatan ve üstü tam kapanan bir model istiyorum..

ben ankaradan bebeğim mağazasından maxi cosi mura 3 aldım. 1 800 fiyatı.ana kucağı ben cabriofix aldım.eğer cıtı sps alırsanız sanırım 100 tl falan daha ucuza geliyor. araba çok kullanışlı ve çok güzel.benim içime çok sinerek aldım.kim görse çok beğeniyor oldukça göşterişli bir model.ayrıca anakucakları ödüllü.ve de bir tek bu araba 4 yaşa kadar kullanılıyor diğer arabalar 3 yaşa kadar. eğer gösterişli ve kaliteli bir model arıyorsan şiddetle tavsiye ederim.

bebişinde mahsallh kilosu bayag yerindeymiş.bende 4.5 kg doğmuşum bayağ güğüm güğümmüş etlerim.yalnız genelde bebişler 3-4.5 kg arası doğuyorlar.benim arkadaşımda 3.5 kg doğum yaptı. neredeyse 2 aylık bebeği hala yenidoğan boy giyiyor 0-3 aylıklar çok büyük geliyordu ve büyük giydirmek çirkin görünüyor.yeni yeni 0-3 ay giymeye başladı bebişi.yani bana kalırsa o bedenlerde lazım olacak.fakat çok almamakta fayda var.birde sanırım doğuma yakın tahmini doğum kilosuna göre almak daha mantıklı.

dün bebişimize aldığımız bebek arabası, mama sandalyesi ve park yatak...

bebek arabasını çok araştırmadan aldım. inşallah memnun kalırız.

eminim memnun kalırsın
concord neo oldukça iyi bir markadır
mama sandalyenizi de yeğenimden tanıyorum
güle güle kullanıninşallah

teşekkür ederim canım. inşallah hepimiz güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı.
mama sandalyesini eşimin yeğeni de kullanıyor, onlar da memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…