Selamlarr...
oglumu aile hekimine gosterdim malesef dis cikariyomus 4. ayi bulurmus patlamasi 3. ayda ates ishal ve aglamalari artacak dedi suan hazirlikmis bunlardentibaby diye bi jel aldik dis etine surdum oyle sakinledi biraz
belirtilerimiz salya omuz emme kafasini yataga gomup saga sola sallama (kasiyodu sanirim) ellerini kemirme sag alt on disi hazirlanan yeri belli hemde beyaz aci cekiyo yavrum atesi dustu allahtan insanin elinden bisey gelmemesi cok aci oluyo bu durumlarda
Selamlarr...
oglumu aile hekimine gosterdim malesef dis cikariyomus 4. ayi bulurmus patlamasi 3. ayda ates ishal ve aglamalari artacak dedi suan hazirlikmis bunlardentibaby diye bi jel aldik dis etine surdum oyle sakinledi biraz
belirtilerimiz salya omuz emme kafasini yataga gomup saga sola sallama (kasiyodu sanirim) ellerini kemirme sag alt on disi hazirlanan yeri belli hemde beyaz aci cekiyo yavrum atesi dustu allahtan insanin elinden bisey gelmemesi cok aci oluyo bu durumlarda
geçmiş olsun, ateşi artık düştü mü? bugün daha rahattır inşaAllah..dişi ne zaman patlayacak bakalım..
oo ne güzel sevmiş bıcırık, inşaAllah uzuun süre sıkılmaz da sallanır, uyur; annesinin kollarını yormadan:)
polly'i 400 tl mi aldın ..e bebek'te 249 tl..
yaa demek sıkıldı Berencik salıncaktan, biz de sizden aldığımız övgü dolu sözler sayesinde almıştık salıncağı halbuki
gerçi ablamız salıncağımızı kırdı, manuel sallanan ana kucağına terfi ettik
hayırlı yolculuklar,
hava değişimi iyi gelir hepiniz iyileşirsiniz inşaAllah..
güzel güzel gidip gelin...
canlı bağlantı mı yapıcaksınız plajlardan berencikle...
size de hayırlı yolculuk ve iyi tatiller şimdidenn..
Selamlarr...
evet canım canlı bağlantı yaparım, teşekkür ederiz. ben salıncağı chicconun capacity avm mağazasından almıştım beren doğmadan 389 tl idi yuvarlama 400 dedim.son 2 haftadır bereni salıncakta tutamıyoruz keyfi yerindeyse en fazla yarım saat duruyor artık maalesef
kızlar son birkaç gündür benim kız çok iştahsız, önceden cok cok emerdi şimdi verirsem emiyo hattta bazen midesini bulandırıyo, bazende almıyor memeyi ve kısa süreli emiyor beren 1 hafta sonra tam 3 aylık oluyor acaba büyüme atağıyla ilgili bişey mi buda?
Kızımda bende bayrama hazırız bayramliklarımizi aldık.babamiz daha alamadı. Hala 38 bedene sığabiliyormuşum korkumdanbisey almak istemiyordum. Buarada hamilelikte malum fazla bisey almadım .moda almış başını gitmiş.bende gardırop yenilemeye karar verdim.simdiden iki takım aldım bile:)
Kizimada mothercareden çok cici seyler aldım.beyaz bir elbise,beyaz ve Turkuaz tişört bı de streç kot.anliyacaginiz kızım bebek gibi değilde minik bir genç kız gibi olacak inş:) zaten 0-3 aylıklar uymadı tontişime 3-6 aylıklardan aldık. Bide danteli çok şirin bir patik ayakkıbı aldım.giydirmek için sabırsızlaniyorum
Sanada iyi bayramlar canım biz, eşim nöbetçi olduğu için bu bayramda memlekete gidemeyeceğiz. Bayramdan sonraki hafta gideceğiz .bol bol bebişimizi gezdirecegiz ins babişkomuzla
oğluma ne oldu anlıyamadım
2 gündür gündüzleri sadece 15 er dk uyuyooo
va sanki canı yanmış gibi bağırarak ağlıyoo
gözlerinin etrafı kızardı uykusuzluktan
her türlü salladım yine uyumadı
fikri olan war mı?
ayın 29 unda 3 aylık olcas...
kızlar son birkaç gündür benim kız çok iştahsız, önceden cok cok emerdi şimdi verirsem emiyo hattta bazen midesini bulandırıyo, bazende almıyor memeyi ve kısa süreli emiyor beren 1 hafta sonra tam 3 aylık oluyor acaba büyüme atağıyla ilgili bişey mi buda?
fikri olan war mı?
fikri olan war mı?
geçmiş olsun cnm ya allah yardımcn olsun hamilelikte kalsiyum cok alınca mı oluomus öyle birşey dediler mi?
aaaaaaaaa ılk defa duydum cnm bıde bu emme muhabbetlerı bızdede var elını sureklı emıor bırısı bana sanırım dıs cıkarıcak demıstı de ınanmadım kadına guldum gectım ehehe:))
ya bızımkıde uyumuyor bugun toplasan ıkı saat uyudu o kadar mıkırdanıp duruyor aha uyucak dıye sallıorum uyumuor ben bıtıyorum resmen bende bıraktım uyumasın dıorum cok aglarsa emzıgı tıkıcam agzına uyursa uyur daha ne yapıyım kendımı bıtırdım resmen uyutmak ıcın savas verıorum yaa saat sabahın sekızınden berı cocuk sallabaş olcak yakında benım bebıs gıbı uyumayan varmı aranızda yaa bıde uyutmak ıcın benım gıbı sureklı caba sarfeden ay resmen delırdım yaa
Çok gecmis olsun canım ins sıkıntısız atlatırsınız.ya bak şimdi ben de telaslandım Zeynep yareninde alt on iki diş yeri beyaz beyaz salyalarımizda arttı bu aralar eller ağızdan çıkmıyor yoksa biz de mı diş çıkarıyoruz ??? Ateş falan olursa bende bı doktora sorayım bari
mrs. who bu yazdıklarının aynısı benim kızda da var ve diş etleride beyazlamış sadece ateş yok, o zaman bizimkide erken çıkacak anlaşılan off bari gaz olayı bitseydi
bu arada emen bebekler için diş çıkarma arefesinde şuda yapılırsa rahatlatıyor diş etlerini, bir bardağın içine temiz su koy emziği içine daldır ucunu emiyormuş gibi sıkarak su dolmasını sağla ve buzluğa koy donsun sonra ağzına ver buda rahatlatıyormuş bilgine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?