yok canım bikini almıştım zaten olmuyor poposuna büyük geldi bayramdan sonra gidip başka bişey alıcam onun yerine en küçüğü 6 aylıktı bende bi heves aldım işte ama şimdi daha kötü sadece beziyle oturacak sanırım havuzbaşında ve kumsalda, kuzey beye söyle pişer isilik olur yoksa yavrum
sizede iyi tatillerr.
neyse daha küçükmüş kimse kız olduğunu anlamazmış erkekmiş gibi davranacakmışınız öyle diyor kuzey
Selam kizlar saat 6 olmak uzere oglumun buyume krizi dedigim huysuzluguna ateste eklenince 1-2 saat once acile gittik dr amcasi dis cikardigini soyledievet 58 gunluk oglum dis cikariyomus agri kesici verdi biraz daha iyi sukur ama uykusunda bile agliyo yavrum
geç olsa da günaydın kızlar
gitmeden yazayım dedim
ani bir karar değişikliği ile bugün didime gidiyoruz
allahın izniyle 1 hafta kalıcaz
aslında eşim de ben de hatta kuzey de hasta
ama sabah uyandım ve çok bunaldığımı farkettim
dedim didime gidelim mi diye
eşim de sen istiyorsan gideriz dedi sağolsun
izin işlerini halletmeye gitti
ben de valizi hazırladım
gelince çıkıcaz
uyolculuk nasıl olacak tatil nasıl olacak hiçbir fikrim yok
inşallah sıkıntısız güzel bir tatil geçiririz
kızlar bebekler için gece çayını kullanan war mı ?
merhaba arkadaşlar,
ben de bir derdimi paylaşmak istedim sizlerle. Benim annem ve babam ayrı. Babamla görüşmüyorum. Detaya girmeyeceğim ama görüşürsem başıma iş açıp beni sıkıntıya sokabilecek bir insan ne yazık ki
hamile olduğumu bilmiyordu, bebeğim olduğunu da bilmiyor. Ama ben içten içe çok üzülüyorum. Ablamlara sordum söyleme dediler. Ama ne kadar kötü olursa olsun torunu olduğunu bilmeye hakkı var değil mi? Nasıl arada kaldım anlatamam. Şimdi görüşmeye başlarsak yine çok üzecek beni biliyorum. Ne yapsam bilemiyorum. Düşündükçe ağlıyorum...
kızlar bebekler için gece çayını kullanan war mı ?
düğününe çağırdın mı o zaman nasıl davrandı? o zamanki davranıslarına bakarak bi karar verebilirsin bence
merhaba anneler işlerm vardı birkac gündür giremedim
bayrama eşimin akrabalrı gelicek kalmaya evi toparlmam lazm hiç canım istemio baslamadan size slm veriym dedim
bizim kızda cok fazla salya cıkarmaya basladı hatta elbisesi sırılsıklam ıslanıo tükürüklerinden annemde erken diş cıkaracak bu kız dio gazdan yeni kurtulduk bide onun mesaisine başlycaz heralde
Selam kizlar saat 6 olmak uzere oglumun buyume krizi dedigim huysuzluguna ateste eklenince 1-2 saat once acile gittik dr amcasi dis cikardigini soyledievet 58 gunluk oglum dis cikariyomus agri kesici verdi biraz daha iyi sukur ama uykusunda bile agliyo yavrum
arkdşlarrrr benim kızım gündüzleri çok huysuzdu uyumaz uyusada 5dk sonra gözlerini açardı ya meme die yada kucakta gezdir die ağlardı hiç bir işimi yaptırmazdı ama şimdiiiiii mışıl mışıl uyuyor çünkii dün sallanan salıncak kullanmaya başladık Allah ın izniyle çok sevdi uyansada tekrar uykuya dalıyor aynı konudan muzdarip olan arkadşlara duyrulur
ahhh canım ahh ben ne umutlarla aldım o salıncağı 400 tl para bayıldım bebişim ilk 2 ay çok güzel durdu içinde hatta ben yazlığada götürdüm sahile falan yanımda taşıyodum salıncağını ama şimdi 10dk ya duruyor ya durmuyor içinde, aynı zamanda tiny love tekmele oyna aldım onada 180 tl bayıldım en fazla 10dk oynuyo sıkılıyor yine benim kız ilginç yahuu bütün gün al oturt karşına konuş sana cevap veriyor konuşuyor artık çenem yoruluyor konuşmaktan o yorulmuyor, böyle konuşan bir robot varsa alıp berenin karşısına koymam lazım onunla dertleşsin.
gitmeden yazayım dedim
ben de valizi hazırladım
gelince çıkıcaz
hımm canım kötü olmuş hastalık durumları geçmiş olsun hepinize.
hayırlı yolculuklar olsun inşallah.
bizde yarın akşam manavgat yolcusuyuz bakalım 1 haftalık otel maceramız nasıl geçecek beren bebekle merakla bekliyorum bende, gerçi laptopumu alıcam yanıma ordan yazarım resimler paylaşırım sizinle
kullanmadık hiç, bebek rezenesini ilk zamanlarda veriyordum artık onu da vermiyorum ama ben içiyorum..kızlar bebekler için gece çayını kullanan war mı ?
cnm ben babamı 99 yılında 15 yaşında iken kaybetmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, ne olursa olsun babanın hayatta iken kıymetini bil, aranızdaki problem nedir/sana ne gibi sıkıntılar getirir onu bilemiyorum ancak; en azından bayram seyranda elini öpmeye git, torunundan da mahrum bırakma, yavrun da dede sevgisini tadsın..ben ne kadar istesem de el öpmeye götürebileceğim bir dedesi yok ve birlikte mezarlığına gidebiliyoruz yavrumla sadece...ileride Allah gecinden versin ama büyüklerimiz asli yerlerine yerleştikten sonra ayrı geçirilen zamanların telafisi olmuyor ne yazık kimerhaba arkadaşlar,
ben de bir derdimi paylaşmak istedim sizlerle. Benim annem ve babam ayrı. Babamla görüşmüyorum. Detaya girmeyeceğim ama görüşürsem başıma iş açıp beni sıkıntıya sokabilecek bir insan ne yazık ki
hamile olduğumu bilmiyordu, bebeğim olduğunu da bilmiyor. Ama ben içten içe çok üzülüyorum. Ablamlara sordum söyleme dediler. Ama ne kadar kötü olursa olsun torunu olduğunu bilmeye hakkı var değil mi? Nasıl arada kaldım anlatamam. Şimdi görüşmeye başlarsak yine çok üzecek beni biliyorum. Ne yapsam bilemiyorum. Düşündükçe ağlıyorum...
o zamanlar arada sırada görüşüyorduk canım. gelmişti düğüne. onun bize çıkaracağı problem davranışları değil maddi açıdan oluyor. yoksa kötü davranmaz bize ve akrabalara.
gitmeden yazayım dedim
ben de valizi hazırladım
gelince çıkıcaz
selam kızlar bende kızıma kendıme ıkı gundur bayramlık bakıyorum ümraniye sokaklarında ayagımın ustune basamıyorum bu aksam da bakıcam ,kızıma bi elbıse bulabıldım anca ama çok şirin bişi,bi de süslü kılotlar aldım ona. hangı magazaya gırsem 0-3 aylık kıyafet yok.bu bayram çok kokoş olcak kızım.sizler naptınız neler aldınız bebeklerınıze?
1 haftadır başakşehırde annemlerdeydım pazar aksamı geldım.evım evım guzel evım ınsanın evısı gıbı yok.ne rahat ettım ya.ınsanın kulübesı olsun ama kendı evı olsun.ALLAH kımseyı evsız barksız komasın.(AMİN)
selam kızlar bende kızıma kendıme ıkı gundur bayramlık bakıyorum ümraniye sokaklarında ayagımın ustune basamıyorum bu aksam da bakıcam ,kızıma bi elbıse bulabıldım anca ama çok şirin bişi,bi de süslü kılotlar aldım ona. hangı magazaya gırsem 0-3 aylık kıyafet yok.bu bayram çok kokoş olcak kızım.sizler naptınız neler aldınız bebeklerınıze?
1 haftadır başakşehırde annemlerdeydım pazar aksamı geldım.evım evım guzel evım ınsanın evısı gıbı yok.ne rahat ettım ya.ınsanın kulübesı olsun ama kendı evı olsun.ALLAH kımseyı evsız barksız komasın.(AMİN)
merhabalar,
benim de bayramda yatılı misafirlerim var ve bugün de evde temizlik var...
belki yarın da görüşemeyiz,ben şimdiden herkese hayırlı bayramlar diyorum... bebişlerimizin ilk bayramı olacak, ne güzell :119:
inşaAllah aileleri ve sevdikleri ile birlikte,sağlıklı, nice nice bayramlar görürler yavrular..
tatile ya da memleketlerine gideceklere hayırlı yolculuklar.. benim gibi evde misafir ağırlayacaklara da kolaylıklar diliyorum...:103: :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?