2012 Haziran Anneleri Doğurdu

neyse daha küçükmüş kimse kız olduğunu anlamazmış erkekmiş gibi davranacakmışınız öyle diyor kuzey

merhaba arkadaşlar,
ben de bir derdimi paylaşmak istedim sizlerle. Benim annem ve babam ayrı. Babamla görüşmüyorum. Detaya girmeyeceğim ama görüşürsem başıma iş açıp beni sıkıntıya sokabilecek bir insan ne yazık ki
hamile olduğumu bilmiyordu, bebeğim olduğunu da bilmiyor. Ama ben içten içe çok üzülüyorum. Ablamlara sordum söyleme dediler. Ama ne kadar kötü olursa olsun torunu olduğunu bilmeye hakkı var değil mi? Nasıl arada kaldım anlatamam. Şimdi görüşmeye başlarsak yine çok üzecek beni biliyorum. Ne yapsam bilemiyorum. Düşündükçe ağlıyorum...

geçmiş olsun cnm ya allah kolaylık versin

geçmiş olsun sıcaklar ii gelir bence inş sıkıntısız eglenceli bir tatil olur gelince deneyimlerini paylasırsın bizimle

kızlar bebekler için gece çayını kullanan war mı ?

ben kullanmıorum cnm hatta bilmiorum nasıl bisey

merhaba anneler işlerm vardı birkac gündür giremedim
bayrama eşimin akrabalrı gelicek kalmaya evi toparlmam lazm hiç canım istemio baslamadan size slm veriym dedim
bizim kızda cok fazla salya cıkarmaya basladı hatta elbisesi sırılsıklam ıslanıo tükürüklerinden annemde erken diş cıkaracak bu kız dio gazdan yeni kurtulduk bide onun mesaisine başlycaz heralde

düğününe çağırdın mı o zaman nasıl davrandı? o zamanki davranıslarına bakarak bi karar verebilirsin bence

düğününe çağırdın mı o zaman nasıl davrandı? o zamanki davranıslarına bakarak bi karar verebilirsin bence

o zamanlar arada sırada görüşüyorduk canım. gelmişti düğüne. onun bize çıkaracağı problem davranışları değil maddi açıdan oluyor. yoksa kötü davranmaz bize ve akrabalara.

biz de dün ve bugün kayınvalidemle evi temizledik. epey yorulduk valla benim de hiç canım istemiyor ev işi yapmayı.
bizim oğluşun da salyaları akıyor hep.. diş mi çıkaracak yani. bizim gaz da bitmedi valla yanarız

geçmiş olsun, ateşi artık düştü mü? bugün daha rahattır inşaAllah..dişi ne zaman patlayacak bakalım..

oo ne güzel sevmiş bıcırık, inşaAllah uzuun süre sıkılmaz da sallanır, uyur; annesinin kollarını yormadan:)

polly'i 400 tl mi aldın ..e bebek'te 249 tl..
yaa demek sıkıldı Berencik salıncaktan, biz de sizden aldığımız övgü dolu sözler sayesinde almıştık salıncağı halbuki
gerçi ablamız salıncağımızı kırdı, manuel sallanan ana kucağına terfi ettik

hayırlı yolculuklar,
hava değişimi iyi gelir hepiniz iyileşirsiniz inşaAllah..
güzel güzel gidip gelin...

canlı bağlantı mı yapıcaksınız plajlardan berencikle...
size de hayırlı yolculuk ve iyi tatiller şimdidenn..

Son düzenleme:
kızlar bebekler için gece çayını kullanan war mı ?
kullanmadık hiç, bebek rezenesini ilk zamanlarda veriyordum artık onu da vermiyorum ama ben içiyorum..
cnm ben babamı 99 yılında 15 yaşında iken kaybetmiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki, ne olursa olsun babanın hayatta iken kıymetini bil, aranızdaki problem nedir/sana ne gibi sıkıntılar getirir onu bilemiyorum ancak; en azından bayram seyranda elini öpmeye git, torunundan da mahrum bırakma, yavrun da dede sevgisini tadsın..ben ne kadar istesem de el öpmeye götürebileceğim bir dedesi yok ve birlikte mezarlığına gidebiliyoruz yavrumla sadece...ileride Allah gecinden versin ama büyüklerimiz asli yerlerine yerleştikten sonra ayrı geçirilen zamanların telafisi olmuyor ne yazık ki

merhabalar,
benim de bayramda yatılı misafirlerim var ve bugün de evde temizlik var...
belki yarın da görüşemeyiz,ben şimdiden herkese hayırlı bayramlar diyorum... bebişlerimizin ilk bayramı olacak, ne güzell :119:

inşaAllah aileleri ve sevdikleri ile birlikte,sağlıklı, nice nice bayramlar görürler yavrular..

tatile ya da memleketlerine gideceklere hayırlı yolculuklar.. benim gibi evde misafir ağırlayacaklara da kolaylıklar diliyorum...:103: :79:

Son düzenleme:
o zamanlar arada sırada görüşüyorduk canım. gelmişti düğüne. onun bize çıkaracağı problem davranışları değil maddi açıdan oluyor. yoksa kötü davranmaz bize ve akrabalara.

yasadıklarını yasamadan belki uzaktan konusmak olacak ama dedeler cocuklarına davrandıkları gibi davranmıolar cok seviolar torunlarını. bebşini o sevgiden mahrum bırakma bence

selam kızlar bende kızıma kendıme ıkı gundur bayramlık bakıyorum ümraniye sokaklarında ayagımın ustune basamıyorum bu aksam da bakıcam ,kızıma bi elbıse bulabıldım anca ama çok şirin bişi,bi de süslü kılotlar aldım ona. hangı magazaya gırsem 0-3 aylık kıyafet yok.bu bayram çok kokoş olcak kızım.sizler naptınız neler aldınız bebeklerınıze?
1 haftadır başakşehırde annemlerdeydım pazar aksamı geldım.evım evım guzel evım ınsanın evısı gıbı yok.ne rahat ettım ya.ınsanın kulübesı olsun ama kendı evı olsun.ALLAH kımseyı evsız barksız komasın.(AMİN)

iyi tatiller canım. ben de çok istiyorum tatile gitmeyi , inşallah sorunsuz güzel bir tatil geçirirsiniz.

öncelikle duana kocaman amin diyorum..insan neresi olursa olsun, kendi düzenini arıyor ..
minişin güzel günlerde giysin cicilerini...minik kızlara çook kokoş elbiseler var...biz de ablamıza pembiş bir elbise, bebişe de askılı pantolon aldık. yarın da ayakkabıları alınacak...
bayram sonrası kokoş kızımızın resimlerini isteriz

Selamlarr...

oglumu aile hekimine gosterdim malesef dis cikariyomus 4. ayi bulurmus patlamasi 3. ayda ates ishal ve aglamalari artacak dedi suan hazirlikmis bunlar dentibaby diye bi jel aldik dis etine surdum oyle sakinledi biraz
belirtilerimiz salya omuz emme kafasini yataga gomup saga sola sallama (kasiyodu sanirim) ellerini kemirme sag alt on disi hazirlanan yeri belli hemde beyaz aci cekiyo yavrum atesi dustu allahtan insanin elinden bisey gelmemesi cok aci oluyo bu durumlarda

Kızımda bende bayrama hazırız bayramliklarımizi aldık.babamiz daha alamadı. Hala 38 bedene sığabiliyormuşum korkumdanbisey almak istemiyordum. Buarada hamilelikte malum fazla bisey almadım .moda almış başını gitmiş.bende gardırop yenilemeye karar verdim.simdiden iki takım aldım bile:)
Kizimada mothercareden çok cici seyler aldım.beyaz bir elbise,beyaz ve Turkuaz tişört bı de streç kot.anliyacaginiz kızım bebek gibi değilde minik bir genç kız gibi olacak inş:) zaten 0-3 aylıklar uymadı tontişime 3-6 aylıklardan aldık. Bide danteli çok şirin bir patik ayakkıbı aldım.giydirmek için sabırsızlaniyorum

Sanada iyi bayramlar canım biz, eşim nöbetçi olduğu için bu bayramda memlekete gidemeyeceğiz. Bayramdan sonraki hafta gideceğiz .bol bol bebişimizi gezdirecegiz ins babişkomuzla

Iyi aksamlar herkese
Tatile cikanlar simdiden hepinize hayirli bayramlar

Kizlar pc basina gecmeye resmen vakit yok..Oglum uyuyor ,onunla birlikte bende yatmistim..2 saat uyku cok iyi geldi ya
Simdi bir yandan camasir katlayip yerlestiriyorum bir yandan da sizelre bakayim dedim..

Umarim herkes iyidir

Al iste uyandi bizim pasa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…