2012 Haziran Anneleri Doğurdu

2.ay aşısını vurduran annelerden acil yanıt bekleniyooor...
biz verem aşısı olurken garip bişey oldu,hemşirenin batırdığı iğne karşı taraftan çıktı biraz aşı da aktı.. hemşire eşime problem olmayacağını söyledi ama vururken bizim kolumuzdaki gb baloncuk olmuştu..şimdi iki tane iğne deliği gözüküyo sadece.. sizde de öyle mi,yoksa baloncuk şeklinde mi?? kuzuma bi daha mı vuracaklar yoksa??? aşının tuttuğunun herhangi bir belirtisi var mı?

geçmiş olsun canım ben aktif bebek 4 e geçiyorum haftaya..şimdiden carrefourdan stokladım.. 132 si 47 ye geldi.. nasılsa 18 kg ya kdr kullanılıyo..4+ a geçene kdr anca biter dedim.. huggies i bayağı kullandım ben,hibçir zamn da taşma,sızma gb bi sıkıntım olmadı.. kalın diye bıraktım ama her an dönebilirim..

nurcan canım sen de hg.. bebişin hayırlı olsun.. normal doğum olduğu için ben bilmiyorum sezaryen sonrasını.. bayram dönüşü kasları sıkılaştırmak için spora gitmeyi düşünüyorum ama..

ah canım ah biliyorum o pisikolojiyi o işittiklerini bende işittim öle çok zoruna gidiyoki insanın daha yardımcı olacaklarına bide
şikayette bulunuyolar hiç düşünmüyolar sabahlara uykusuz kalıyoruz yoruluyoruz sinirlerimiz bitap övgü beklediğimiz yerde bide bunları işitmek en kötüsü
ama benimki zaten başka bi konu yüzünden tartışıyoduk üste çıkmak için sölemişti haklı olduğumu bildiği için eminim sizdede böle bi durum olmuştur

ben huggies`i ilk aylarda kullandım çokda memnun kaldım prımadan daha rahat kullanıslı geldı bana.sımdı aktıf bebek kullanıyorum ıkı paket hedıye gelmıstı bıtmesını beklıyorum.bu arada ben butun bezlerı denemek ıstıyorum.molfıx i kullandım pişik yaptı.

Selam kizlar saat 6 olmak uzere oglumun buyume krizi dedigim huysuzluguna ateste eklenince 1-2 saat once acile gittik dr amcasi dis cikardigini soyledi evet 58 gunluk oglum dis cikariyomus agri kesici verdi biraz daha iyi sukur ama uykusunda bile agliyo yavrum

Jang bogo bugun okudum bi an bn mi yazdim dedim aynen benim kocayi pardon odunu anlatmissin demekki geneli boyle sabah 8de ariyo
-napiyon
-hiccc yapcak bisiy mi var
-evi temizlesene

halbuki 6da yatmisim ahhh ahhh

tuanacim benimde kafamin ici ayni durumda banyodan sonra cok aciyo malesef :26:

jang bogo aranızın düzelmesine sevindim canım, ama erkekler böyle işte.

mrs.who maaşşallah ve geçmiş olsuna kuzuna ama çok erken değil mi? ben 4 aydan önce çıkmaz diye biliyordum yanlış teşhis falan değildir dimi?

Son düzenleme:
herkes kocaların anlayışsızlığında muzdaripken bu yazı birazda olsun onları hoşgörmemize yarar diye düşünüyorum kızlarberen size bunu yazmamı söyledi

KADININ YARADILISI

Allah, yapragin hafifligini, ceylanin bakisini, günes isiginin kivancini, sisin gözyasini aldi; rüzgarin kararsizligini, tavsanin ürkekligini buna ekledi.

Onlarin üzerine kiymetli taslarin sertligini, balin tadini, kaplanin yirticiligini, atesin yakiciligini, kisin sogugunu, saksaganin gevezeligini, kumrunun sevgisini katti.

Bütün bunlari karistirdi, eritti ve kadin yapti. Yarattigi kadini erkege armagan etti.

ERKEGIN YARADILISI

Allah, kaplumbaganin yavasligini, boganin bakisini, firtina bulutlarinin kasvetini, tilkinin kurnazligini, boranin dehsetini aldi; sülügün yapiskanligini, kedinin nankörlugünü, hindinin kabarisini, gergedan derisinin sertligini onlara ekledi.

Bunlarin üzerine ayinin kabaligini, bukalemunun sipsevdiligini, sivrisinegin viziltisini katti ve erkegi yaratti.

YARATTIGI ERKEGI, ADAM ETSIN DIYE KADINA VERDI.

Kaynak: Kadin Ve ErkeĞİn YaratiliŞi....

Son düzenleme:

ay Allah korusun yaa korktum simdi :26: walla wc kabusum oldu. benimde kabız gibi değilde cok canım acıo kanama da oluyo. offff napıcaz ya bol su da tüketiyorum. en iyisi doktora gitmek. eşimde kızıyo zaten gitmiyorum diye, bi ton laf ediyo. kötüye giderse diye de korkuyorum. offf ki ne offf

arkdşlarrrr benim kızım gündüzleri çok huysuzdu uyumaz uyusada 5dk sonra gözlerini açardı ya meme die yada kucakta gezdir die ağlardı hiç bir işimi yaptırmazdı ama şimdiiiiii mışıl mışıl uyuyor çünkii dün sallanan salıncak kullanmaya başladık Allah ın izniyle çok sevdi uyansada tekrar uykuya dalıyor aynı konudan muzdarip olan arkadşlara duyrulur

sağolasın canımmm..
ne tür bi ilaç werdi merhem filan mı yoksa hap mı??
magnezyum işe yarıyo mu bende başliyim o zaman.. off cok zor bi durum beni sen anlarsın ancak

Hosgeldin tekrardan. Masaallah Asyana. Ben normal dogum yaptım bu yüzden çabuk gitti ama 2. ayındasın ve gobeginin olması bence gayet normal dert etme derim. Geçecek nasılsa.

mrs. who geçmiş olsun. Şimdi bende korkuyorum ikimizde salyalardan şikayetçiydik. Annemde kamerada gordugunde kuzey diş çıkartacak dedi de yok artık demiştim. Neyse hayırlısı ama emzirmek çok zor olacak. İnş ısırıp sıkıştırmaz memişleri yoksa insan can havliyle kzıveriyor yavruşuna.

Ohh gozünaydın. Benim iki arkadasımda salıncak vardı. Ziyaretlerine gittigimde ikisinde de oturttum birinde 5 dk da sıkıldı kalkmak istedi. Oteki arkadasımda uzun uzun oturdu oynadı uyudu .Bende alıp almama konusunda kararsız kaldım

Allah sabr wersin canım yaa.. gercekten hiç kolay değil durmayan bi bebekle ew işine koşmaya calısmak..
bu gün eşime diyrum telefonda durmuyo bu oğlan hiç bi işimi yapamadım. diyoki boswer işi sen bebekle ilgilen, işi hallederiz
zaten psikolojimiz normal değil bide destek olmuyolar. ama erkek en nihayetinde.. bakma hepsi anlayıssız

vala canım bende çok kararsızdım hani az buzda değil parası ablamda vardı almana gerek yok benm kız büyüdü dedi sağolsun verdi. yaa benm kızda ilk şaşırdı yüzünün ifadesi çok komikti :) ama bugün koyduğumda alışmış gibi görünüyordu ilk defa rahat bi kahvaltı yaptım şimdi karşımda sallanıyor gözünü bi açıp bi kapatıyor aslında insanda kıyamıyor sanki başından atmış gibi ama artık bende ne bel ne kol kalmıştıı kendi kıymetmzide bilmeliyiz

ahhh canım ahh ben ne umutlarla aldım o salıncağı 400 tl para bayıldım bebişim ilk 2 ay çok güzel durdu içinde hatta ben yazlığada götürdüm sahile falan yanımda taşıyodum salıncağını ama şimdi 10dk ya duruyor ya durmuyor içinde, aynı zamanda tiny love tekmele oyna aldım onada 180 tl bayıldım en fazla 10dk oynuyo sıkılıyor yine benim kız ilginç yahuu bütün gün al oturt karşına konuş sana cevap veriyor konuşuyor artık çenem yoruluyor konuşmaktan o yorulmuyor, böyle konuşan bir robot varsa alıp berenin karşısına koymam lazım onunla dertleşsin.

aynen oyun halımızda en fazla 10dk duruyor benm kız sallanarak uyuymayı seviyor şimdilk sonra değişirse başka yöntemler ararız :) artık hayatımz bebişlere endeksli ne zamana kadr böyle sürecek acaba

geç olsa da günaydın kızlar
gitmeden yazayım dedim
ani bir karar değişikliği ile bugün didime gidiyoruz
allahın izniyle 1 hafta kalıcaz
aslında eşim de ben de hatta kuzey de hasta
ama sabah uyandım ve çok bunaldığımı farkettim
dedim didime gidelim mi diye
eşim de sen istiyorsan gideriz dedi sağolsun
izin işlerini halletmeye gitti
ben de valizi hazırladım
gelince çıkıcaz
uyolculuk nasıl olacak tatil nasıl olacak hiçbir fikrim yok
inşallah sıkıntısız güzel bir tatil geçiririz

hımm canım kötü olmuş hastalık durumları geçmiş olsun hepinize.
hayırlı yolculuklar olsun inşallah.
bizde yarın akşam manavgat yolcusuyuz bakalım 1 haftalık otel maceramız nasıl geçecek beren bebekle merakla bekliyorum bende, gerçi laptopumu alıcam yanıma ordan yazarım resimler paylaşırım sizinle

bikini giydirmesin diyor kuzey
iyi ttiller canım sizede

aynen oyun halımızda en fazla 10dk duruyor benm kız sallanarak uyuymayı seviyor şimdilk sonra değişirse başka yöntemler ararız :) artık hayatımz bebişlere endeksli ne zamana kadr böyle sürecek acaba

annelik ömür boyu canım zamanı yok anlayacağın, ölene kadar onlara endeksli olucaz evlenselerde barklansalarda gık dediklerinde koşucaz

bikini giydirmesin diyor kuzey
iyi ttiller canım sizede

yok canım bikini almıştım zaten olmuyor poposuna büyük geldi bayramdan sonra gidip başka bişey alıcam onun yerine en küçüğü 6 aylıktı bende bi heves aldım işte ama şimdi daha kötü sadece beziyle oturacak sanırım havuzbaşında ve kumsalda, kuzey beye söyle pişer isilik olur yoksa yavrum

sizede iyi tatillerr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…