geçmiş olsun canımSelam kizlar dun oglum koltugumu b.ka bulayinca jet bir kararla 4 no premium care beze gecmis bulunmaktayim tam oldu ustune begendim simdilik 4 noda o file yok ama aktif bebege benziyo o yuzden kaziklandim sanki :) huggieste aklim kaldi deneyen var mi
günaydın kızlar.. moralim çok bozuk
sabah eşimle atıştık,ev düzensizmiş vs vs.. dün annemde temizlikteydim akşama kdr,ondan önce de akşamları hep davetteydik,son iki haftadır da oğlan fırsat vermiyor gündüz hiçbir şey yapmama.. kendi de farkında akşamları 1 saat bakıyodu,sinirden deliye dönüyodu.. bütün gün o haldeki çocukla ilgileniyorum,çoğu zaman o gelen kdr yemek bile yapamıyorum,ona rağmen evde herşey 4x4lük olacakmış.. son iki haftada sadece bir gün öğle uykusu uyudu onda da artık her uykuya dalışında kalkıp bi yerlere koşmaktan yorulduğum için,yanına uzanıp ben de dinlendim,uyumadım bile nasıl olsa 20dk ya uyanacak diye korkumdan(
çocuk iyi olduğu zamanlarda yapıyordum işimi sesi çıkmıyodu,şimdi huzursuz ve yakamdan hiç düşmüyo,ya emziriyorum ya göğsümde uyutuyorum.. dolayısıyla birşeyler aksıyo,ben de mutlu değilim ama mecbur katlanıyorum gördüğüm şeylere yetişemiyorsam.. geçen gece nasıl yorgun yattıysam gece kalkmış çocuğu emzirmiş diğer tarafına yatırmışım haberim yokgece sahura kadar uyanmamış vayy be derken bi baktım geceliğimin düğmeleri sonuna kdr açık.. çocuk da diğer tarafa döndürülmüş.. ne zaman uyandı kaç dk emzirdim hiç bi fikrim yok..
haftasonu çocuğa bakacağım sen temizlik yap dedi. çocuktan önce uyudu ilk gün yine bana kaldı bakmak. ikinci gün cenaze var diye gitti 5 saat sonra geldi,gelince de çok yoruldum ben deyip yattı yine akşama kadar.. yine de ben suçluyum..
öfff bu adamlar niye böyle yaaa
Selam kizlar dun oglum koltugumu b.ka bulayinca jet bir kararla 4 no premium care beze gecmis bulunmaktayim tam oldu ustune begendim simdilik 4 noda o file yok ama aktif bebege benziyo o yuzden kaziklandim sanki :) huggieste aklim kaldi deneyen var mi
ben de sezaryenliyim, bugün 32. gün ve yaklaşık on gündür aynı sorunu yaşıyorum.
kabızlıktan ziyade büyük abdesti yaparken çok zorlanıyorum.. canımdan can gidiyor. önceden toplu iğne başı kadar bi memecik vardı.
geçen tekrar baktım kocaman bi meme daha oluşmuş..tuvaletten sonra bir gün ağrı çekiyorum. resmen zorkluyor.. yürüyüşüm değişiyor.
çekindim, eşime bile söyleyemedim. zeytinyağlı pamuk tutundum gece. hafifledi ağrısı.. hemoroide doğru gidiyorum korkarım:26:
ilk başta doğumdan olacağına ihtimal vermedim, normal doğum olsa ıkınmaktan oldu diyecektim ama
nette araştırdım biraz.. çok örnek var benim gibi.. sezaryenden sonra hemoroid olma ihtimali %10-15,
ben de o gruba giriyorum sanırım. bu sorunu yaşayan bi arkadaşa kayısı yemesini söylemiş dr.
nette okuduğuma göre sıcak suya oturma banyoları, lifli gıdalar, bol su tüketimi tavsiye ediliyor.
rahatsızığın bu dönemde tedavi edilme oranı çok yüksek.. cuma günü aşı için sağlık ocağına gidince aile hekimine de danışıcam..
şimdi önlem aldık aldık, alamadık, ameliyata kadar gider..:18:
canım hayırlı olsun 40 ınız.. ben normal doğum sonrası oldum hemoroid.. aile hekimi hiç muayene etmeden teşhisi koydu ama:44: verdiği ilaçlar işe yaradı.. lakin bağırsakların yumuşak kalması için günlük magnezyum a devam ediyorum ben de..
slm epey aradan sonra bende katılıyorum aranıza benim kız 2. ayını doldurdu adını asya koyduk. gece uyanık gündüz uyuyor gaz problemini atlattık sayılır. size birşey sorcam sezaryanla doğum yaptım ben göbeğim hala gitmedi herkes bu göbek çok büyük normal değil diyor 4 aylık hamile gibiyim yolda gören herkes hamilemisin diyor birde göbeklerinizi eritmek için birşeyler yapıyormusunuz.
Selam kizlar saat 6 olmak uzere oglumun buyume krizi dedigim huysuzluguna ateste eklenince 1-2 saat once acile gittik dr amcasi dis cikardigini soyledievet 58 gunluk oglum dis cikariyomus agri kesici verdi biraz daha iyi sukur ama uykusunda bile agliyo yavrum
arkdşlarrrr benim kızım gündüzleri çok huysuzdu uyumaz uyusada 5dk sonra gözlerini açardı ya meme die yada kucakta gezdir die ağlardı hiç bir işimi yaptırmazdı ama şimdiiiiii mışıl mışıl uyuyor çünkii dün sallanan salıncak kullanmaya başladık Allah ın izniyle çok sevdi uyansada tekrar uykuya dalıyor aynı konudan muzdarip olan arkadşlara duyrulur
günaydın kızlar.. moralim çok bozuk
sabah eşimle atıştık,ev düzensizmiş vs vs.. dün annemde temizlikteydim akşama kdr,ondan önce de akşamları hep davetteydik,son iki haftadır da oğlan fırsat vermiyor gündüz hiçbir şey yapmama.. kendi de farkında akşamları 1 saat bakıyodu,sinirden deliye dönüyodu.. bütün gün o haldeki çocukla ilgileniyorum,çoğu zaman o gelen kdr yemek bile yapamıyorum,ona rağmen evde herşey 4x4lük olacakmış.. son iki haftada sadece bir gün öğle uykusu uyudu onda da artık her uykuya dalışında kalkıp bi yerlere koşmaktan yorulduğum için,yanına uzanıp ben de dinlendim,uyumadım bile nasıl olsa 20dk ya uyanacak diye korkumdan(
çocuk iyi olduğu zamanlarda yapıyordum işimi sesi çıkmıyodu,şimdi huzursuz ve yakamdan hiç düşmüyo,ya emziriyorum ya göğsümde uyutuyorum.. dolayısıyla birşeyler aksıyo,ben de mutlu değilim ama mecbur katlanıyorum gördüğüm şeylere yetişemiyorsam.. geçen gece nasıl yorgun yattıysam gece kalkmış çocuğu emzirmiş diğer tarafına yatırmışım haberim yokgece sahura kadar uyanmamış vayy be derken bi baktım geceliğimin düğmeleri sonuna kdr açık.. çocuk da diğer tarafa döndürülmüş.. ne zaman uyandı kaç dk emzirdim hiç bi fikrim yok..
haftasonu çocuğa bakacağım sen temizlik yap dedi. çocuktan önce uyudu ilk gün yine bana kaldı bakmak. ikinci gün cenaze var diye gitti 5 saat sonra geldi,gelince de çok yoruldum ben deyip yattı yine akşama kadar.. yine de ben suçluyum..
öfff bu adamlar niye böyle yaaa
arkdşlarrrr benim kızım gündüzleri çok huysuzdu uyumaz uyusada 5dk sonra gözlerini açardı ya meme die yada kucakta gezdir die ağlardı hiç bir işimi yaptırmazdı ama şimdiiiiii mışıl mışıl uyuyor çünkii dün sallanan salıncak kullanmaya başladık Allah ın izniyle çok sevdi uyansada tekrar uykuya dalıyor aynı konudan muzdarip olan arkadşlara duyrulur
aynen oyun halımızda en fazla 10dk duruyor benm kız sallanarak uyuymayı seviyor şimdilk sonra değişirse başka yöntemler ararız :) artık hayatımz bebişlere endeksli ne zamana kadr böyle sürecek acabaahhh canım ahh ben ne umutlarla aldım o salıncağı 400 tl para bayıldım bebişim ilk 2 ay çok güzel durdu içinde hatta ben yazlığada götürdüm sahile falan yanımda taşıyodum salıncağını ama şimdi 10dk ya duruyor ya durmuyor içinde, aynı zamanda tiny love tekmele oyna aldım onada 180 tl bayıldım en fazla 10dk oynuyo sıkılıyor yine benim kız ilginç yahuu bütün gün al oturt karşına konuş sana cevap veriyor konuşuyor artık çenem yoruluyor konuşmaktan o yorulmuyor, böyle konuşan bir robot varsa alıp berenin karşısına koymam lazım onunla dertleşsin.
geç olsa da günaydın kızlar
gitmeden yazayım dedim
ani bir karar değişikliği ile bugün didime gidiyoruz
allahın izniyle 1 hafta kalıcaz
aslında eşim de ben de hatta kuzey de hasta
ama sabah uyandım ve çok bunaldığımı farkettim
dedim didime gidelim mi diye
eşim de sen istiyorsan gideriz dedi sağolsun
izin işlerini halletmeye gitti
ben de valizi hazırladım
gelince çıkıcaz
uyolculuk nasıl olacak tatil nasıl olacak hiçbir fikrim yok
inşallah sıkıntısız güzel bir tatil geçiririz
hımm canım kötü olmuş hastalık durumları geçmiş olsun hepinize.
hayırlı yolculuklar olsun inşallah.
bizde yarın akşam manavgat yolcusuyuz bakalım 1 haftalık otel maceramız nasıl geçecek beren bebekle merakla bekliyorum bende, gerçi laptopumu alıcam yanıma ordan yazarım resimler paylaşırım sizinle
aynen oyun halımızda en fazla 10dk duruyor benm kız sallanarak uyuymayı seviyor şimdilk sonra değişirse başka yöntemler ararız :) artık hayatımz bebişlere endeksli ne zamana kadr böyle sürecek acaba
bikini giydirmesin diyor kuzey
iyi ttiller canım sizede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?