2012 Haziran Anneleri Doğurdu

bende haziran annesiydim ama kizim 24 mayista geldi
sezeryan dagum oldu
ruya gibi bir 6 ay gecirdik elif hanimla
bende katilabilirmiyim size hanimlar

arkadaslar benim mercimek 5-6 gundur hic uyumuyor desem yeridir
gerci hep uykusuz geceler gecirdik ama son geceler tam bir kabus
sizlerde de boyle birsey yasadinizmi

seni yeniden gormek ne hos
kizlarimiz ayni gun dogmustu
gerci bizimki suprizdi ama

beren hanimin disi ciktimi merak ediyorum

bizler gerek duymuyoruz,doktorumuz tavsıye ettıgı için olabılırmı?

merhaba kızlar bugün doktor amcaya uğradık şu kabızlık canavarıyla başa çıkmaya çalışıyoruz. neyse bağırsak çalıştırıcı şurup verdi. birde muhallebi yaptığımda bir gün önceden suda beklettiğim kuru kaysıyı kaşıkla içini kazıyıp muhallebinin içine koyacakmışım. bugün deneyecem bakalım inşallah işe yarar.

Bız harıc butun 2012 anneler grubları akıyo gıdıyo yaa

nerdesınızzz kızlarrrrrrrrrrrrr

oglum cok huysuzz benım salyası ıyıce arttı damak etlerı sekııl degıstırmıs ama dra kalsa daha bısıy yok
devamlı suratıma saldırıyo burnuma parmaklarını sokuyo ısırıyo cenemı kemırıyo sac ve kasımı yoluyo gozlerımı tırmalıyo ama oyle mutlu kı bunları yapparken bende ses edemıyorum
kızlar benım oglum defter kıtap bılumum kagıt ama yazılı olucak delı oluyo cıldırıyo resmen cocuk alım olucak galıba bende kıtap aldım ona resımlı baksın dıye sayfaları cevırmek ıstıyo olmayınca kızıp aglıyo beraber cevırıyoruz
bızde yenı gelısmeler bnlar

evet nerdesinizz kızlar yine iyice sessizleşti burası.
bizimkinin de salyası arttı, kucağıma alınca yanaklarıma çeneme saldırıyor, yoluyo, saçımı çekiyor

Son düzenleme:
benım kız laptopu almaya calısıyo yalıyo,tuşlara basıyo baya bi yerler açıyo.simge durumunda msn mı bıle acıyo.vermeyıncede aglıyo,bazen ona yaptıgım yerden cıkıp parkelerı yalıyo,bugun de tv unıtesının oraya gıdıp çekmeceyı acıp kapattı.
çok aktif şimdiden basladı yaramazlıga emeklyınce napcak bakalım?
çok şükür salyası kusması yok.bide tokatlamaya basladı bizi eli de pek ağır canım yanıyo valla.

Son düzenleme:
Kocam sabah 7de ıse gıtcek oglen 3te gelcek pazar tatıl sabah 5.30da kakcam kahvaltı hazırlıycam poff

iyi geceler anneler uzun zaman sonra tekrar geldim buralarda pek tenhalasmıs
ben ve kızım iyiyiz 2gün sonra altı aylık olacak zaman hızlı geçior gündüzleri nerdeyse hiç uyumuor dünyayı kesfetmeye calısıor ama birazcık tembel daha dönmedi
ek gıdaya basladık sayılır kahvaltı ve meyve veriorum haftaya da corba içirmeye baslycam. yogurt veriorum ama keyfine göre bazen yiyor bazen yemior.
sizi ve bebişlerinizi cook opuorum

bizim de yalnızca arka ve yan kısımlardan açılıyor, minik minik de yenileri gelmeye başlamış..tam ortası da yanların tam aksi bayağı gür ve uzun masaallah..

bizim minik de hep o saatlerde uyanıyor, s
abah ezanıyla cin gibi açıyor gözlerini..evet jelin ağıza sürüldüğü konusunda haklısın,ondan sonra da yutuluyor dolayısıyla vücudu etkiliyor, tabii ki her ilaçta olduğu gibi doz aşımında..elimde jel var çocuk da diş sancısı çekiyor diyerek gereğinden fazla kullanılmaması gerekiyormuş...
ayrıca her konuda olduğu gibi bu konuda da kimi dr. jel sür dediği halde, kimi dr.lar da asla önermiyor..seçim bizlere kalmış..

geçmiş olsun cnm..haklısın etrafı kıyafeti batırsınlar da rahatlasınlar yavrucaklar..
dün biz rotavirüsü aşısı olduk, ikinci dozu..
ilk dozunda biraz kabızlık sorunu yaşamıştık yan tesir olarak, yine öyle bir sıkıntı olursa gliserinli fitil koy hiçbir sakıncası yok dedi bana dr.umuz..siz bu fitili denediniz mi?

bende haziran annesiydim ama kizim 24 mayista geldi
sezeryan dagum oldu
ruya gibi bir 6 ay gecirdik elif hanimla
bende katilabilirmiyim size hanimlar

rüya hanımla hoşgeldiniz

arkadaslar benim mercimek 5-6 gundur hic uyumuyor desem yeridir
gerci hep uykusuz geceler gecirdik ama son geceler tam bir kabus
sizlerde de boyle birsey yasadinizmi

aynen son günlerde biz de böyleyiz, gece gündüz uyur uyumaz ağlayarak uyanıyor, hatta geceleri gözü kapalı uyuyor fakat içli içli ağlıyor, diş için daha erkenmiş belirti yok henüz bizim minikte, neyin nesi bu ağlamalar bilmiyorum..

insaallah ise yarar surup ve kayısı da minişin rahatlar..

mrs.who senin bebegini diş çıkardı diye hatırlıyordum ben..topiğin ilk dişi sizdendi diye aklımda kalmış ..

benim oğlum da yanaklarıma yapışıyor, çok komik oluyor o halimiz, iki eliyle kafamı sıkıca tutup yanakları yiyor yaramaz:)

insaallah alim olur annesi, okumaya ilgi duyması ne guzel..

Son düzenleme:

masaallah bebegine..
bizim tembel de dönmüyor, yalnızca iki gündür yüz üstü yatarken sırt üstü atıveriyor kendini tospik
mamalarını güzel güzel yer annesini üzmez kuzucuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…