adana turgut özal bulvarında oturuyoruz. adana özlenir ya özlenmezmi
kızlar kızım bugün balgamlı bir şekilde öksürüyr. balgam söktürücü şurup verdim faydası olur inşallah. çıkarabilse rahatlayacak ama çıkarmadı henüz. biraz ıhlamur verdim boğazını yumuşatsın diye önerisi olan varmı bitkisel olarak...
benim kız artık kaneplere tutunarak ayağa kalkıyor
artık çok tehlikeli olmaya başladı
dün ona koşturmaktan ter içinde kaldım ya
kızım artık baya baya imekliyor. minik tırtıl diyoruz babayla beraberkoltuklara falan da tırmanmaya başladı. hatta bu sabah muftafakta kahvaltısını hazırlayıp odaya giriyordum ki sesini duydum kapının arkasından. duymasam Allah muhafaza ilk kez kapının arkasına kadar geldi. birde arkamdan çok ağlıyor ancak uyurken işimi yapabiliyorum. uyanıkken odadan adımımı attığım an çığlığı basıyor.
slmlar hanımlar 15 tatilimizi geze geze tamamladık,oğlum dede ve ninelerin alakası ile oldukça şımardı,sanırım zorlu günler beni bekliyor.:)
hala emeklemiyoruz ama emekleme girişimi olarak sayılır mı bilinmez geri geri sürünüyoruz.
kızamık aşısını bize geçen ay vurdular,istanbuldayız sanırım ondan.
ek gıda konusu gerçekten zor ben kahvaltıda peynir-yumurta-ekmek veriyorum,pekmeze yeni başlayacağım.tavuk balık ya da kırmızı et hiç vermedim vermeye başlamalıyım???
maşallah cnm bundan sonra sanırım koşturma zamanımız geldiallaha emanet artık ne yapcaksın gözün kulağın onda olcak allah hepimize kolaylıklar versi,n
kızım artık baya baya imekliyor. minik tırtıl diyoruz babayla beraberkoltuklara falan da tırmanmaya başladı. hatta bu sabah muftafakta kahvaltısını hazırlayıp odaya giriyordum ki sesini duydum kapının arkasından. duymasam Allah muhafaza ilk kez kapının arkasına kadar geldi. birde arkamdan çok ağlıyor ancak uyurken işimi yapabiliyorum. uyanıkken odadan adımımı attığım an çığlığı basıyor.
aynen canımEvet canım bundan sonra daha da dikkatli olmalıyız. Ne yapacakları ne zaman nereden çıkacakları hiç belli olmaz.
ewt meraklılaramin canım,sorma ya inan bi rahat vermiyo :) ne yaparsam yanıma gelıyor bilgisayarı alıyor vermek ıstemıyor
kapıları açıp evde geziyo bi bakıyom antirede :)
bu arad 3 gündür kaka yapmadı ama rahatsızlığı yok
dr'u aradım rahatsızlığı yoksa 1 hafta 10 gün dursun dedi
rahatsız olursa fitil vercekmişim
patates muz yedirme,armut yedir dedi
dün verdim ama nafile hala tık yok
birde o kadar iştahsızki hiçbişi yemiyor
diş çıkarabilir ondan iştahsızdır dedi bakalım...
başlamış emeklemeye bizimkide yuvarlanıyo popoyu bide dikiyo havaya dönüyo vs şöyle tam elleri ve dizleri üserinde emekliemiyostil farklı bizimde kapıya kadar yuvarlanıyo artık dikkat etcez ama tutunup kalkma olayı vs yok daha kendi bile kalkıp oturamıyo sizinkiler maşallah nasıl 7 aylık kalkıyo tutunuyo :26: bide kendieleri oturuyomu sizinkiler :26: maşallah
aynen canım
ewt meraklılargeçmiş olsun cnm zeytinyağı biraz poposuna kulak çubuğuyla sür hemen yapar azcık bir çay kaşığıda içirebilirsin
bir haftadan bu yana kızım rahatsız. hem öksürük hem burun akıntısı peçeteyi gördüğü an çığlığı basıyo. iştahlı bir bebekti ama şimdi eser kalmadı iştahından zorla yediriyorum.hele şuruplardan nefret ediyor. zorla bağırta bağırta içiriyoruz. şu yaz gelsede hayırlısıyla kurtulsak hastalıktan. kızlar dikkat edin kzucuklara hasta olmasınlar.
herkese merhaba diyecem ama kimsecikler yok yine topigimiz durgunlasmisbenim kizimda oglumda emekliyo tutunarak ayaga kalkiyolar bicir bicir heran nerden cikacaklari belli olmuyo kizim alttan iki disi cikti gecen hafta teyzemiz gordu ilk ve hediyesinide aldi daha oglumunki cikmadi onunki erken cikacak gibiydi ama demekki belli olmuyormus neyse bizden haberler boyle arada sizlerde ugrayip biseyleryazin olur mu?
Ay maşallah miniklere bizimkiler tembel ya hele vera koca popolu uğraşıyor tere boyanıyor ama ilerleyemiyo eymen de geri geri gidiyo, önüne oyuncak koyuyorum gitgide uzaklaşıyor sonra da çığlığı basıyo :))
sedaemin geçmiş olsun kuzuna çok dikkat etmek lazım salgın var, hayela89 maşşallah minişlerine ilk inciniz hayırlı olsun.
herkese selam anneler yine burda kşmseler yok cumartesi günü diş buğdayımıız yaptık çok eğlendik berenden çok bize yaradı, meslek seçiminde önüne bir sürü şey koydum beren kız ecza kutusuyla kalemi seçti sanırım okuyup eczacı olacaksöz verdiğim gibi fotoları paylaşayım
Eki Görüntüle 631987 Eki Görüntüle 631988 Eki Görüntüle 631989 Eki Görüntüle 631990 Eki Görüntüle 631991 Eki Görüntüle 631993 Eki Görüntüle 631994 Eki Görüntüle 631995 Eki Görüntüle 632004 Eki Görüntüle 632005
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?