slm kızlar naslsınızzz bebişler nasıl
bizimde diş sorunumuz var alt dişlerimiz çok kolay çıktı 5,5 aylıkken ama hala üstler çıkcak sıkıntılı oluyo kabardıda ama malesef kaç aydır çıkmadılar bu kadar ara oluyomukı dişlerde :26: neyse inş sağlıkla çıkarırlar
bende dün tavuk çorbası yaptım beyimiz yemedisonra acıkınca yedirdim biraz daha yedi o zaman ama onuda iştahla değil iştahla yediği yoğurt meyva püreleri
tarhana çorbasını çok severdi sanırım hergün vermemden dolayı onuda yemediği için ara verdim 1 haftadır verm,yorum
bide yüzümüzde kırmızılıklar oluşmuştu dr bize 7 ncı ayda ilaç verdi egzema olmuş dedi kullandık ama sankı arada gene oluyo gibi :26: alerjıkmı acaba neye olabilir tarhanayıda ev tarhanası bulamadımev yapımı diyor ama fabrıkasyon içime sinmiyo halıs ev tarhanası bulmam lazım çok faydalı
yüzünde böyle pütürlü sivilcremsi hanı küçük bebeklrde et dolduran derler ya bu hala etmi dolduruyoyok artık sivilce gibi bunlar ne acaba dr gidince sorcam gerçi gördü ama genede bu konuyu sorayım yaşayan varmı aranızda :26: vucudunda kulaklarında da var
bende günlük meyva püreleri, bebe bisküvisi karışım yoğurt, sadece yoğurt hergün bir kase vs oyle veriyorum bu ara soğuk şeyleri daha çok seiyo sanırım dişlerinden soğuk verebilirsniz yazıyor nete ama boğazı ağrımaz yada midesi inş ben azcık veriyorum ama genelde bekletiyorum dışarda sonra veriyoprum üşütmeyelim die korkuyorumda
slm çok şükür... 6.5 aylıkken alt dişlerimiz çıktı 7.5 aylıkken üst dişler çıkmaya başladı önce sağ patladı sonra sol ama daha küçükler... bide üst dişler arasındaki mesafe çok öyle ayrık mı oluyor üst dişler... çıkan sivilce gibi şeyler için bişey diyemeyeceğim ama eymeninde ağız kenarlarında ve çenesinde bazen oluyor onu da mama kaşığına bağlıyorum ben....
valla bşzim suriyelilerle bağlantımız yok hatta siz daha yakınsınızmerhaba kızlar bakıyorum yine kimsecikler yok.Neyse bugün sağlık ocağına gittim. Son günlerin popiler konusu kızamık aşısı öne alındımı alınmadımı onu öğreneyim dedim. Öne almamışlar sadece gerekli olan bebeklere yapılıyormuş. Adanada oturduğumuz için bazı hasta ve yaralı suriyeli insanları buradaki hastenelere sevk ediyorlarmış. onlarda da kızamık virüsü varmış. onlara yakın ve bağlantısı olan insanlara ve bebeklere aşı yapılıyormuş. bağlantınız yoksa gerek yokmuş. 9. ayda getirmemi söyledi. bebeğin normal kilo ve boy ölçümü yapılıyormuş.
selam kizlar bende gelemiyorum dis bugdayi hazirliklarimiz bitmek uzere cumartesi gunu kutliycaz kurabiyelerimiz bugun geldi sizinle paylasayim istedim kutlamanin tamamini cumartesi aksami paylasirim opuyorum hepinizi ve minislerinizi
Eki Görüntüle 626601 Eki Görüntüle 626600
kuzumun dişleri çıkmadı henüz ama huysuzluğu arttı iyicegeliyor sanırım diş
biraz sıkıntılı geçiyor o sebeple günler gelemiyorum kendinize,kuzularınıza dikkat edin
merhaba kızlar bakıyorum yine kimsecikler yok.Neyse bugün sağlık ocağına gittim. Son günlerin popiler konusu kızamık aşısı öne alındımı alınmadımı onu öğreneyim dedim. Öne almamışlar sadece gerekli olan bebeklere yapılıyormuş. Adanada oturduğumuz için bazı hasta ve yaralı suriyeli insanları buradaki hastenelere sevk ediyorlarmış. onlarda da kızamık virüsü varmış. onlara yakın ve bağlantısı olan insanlara ve bebeklere aşı yapılıyormuş. bağlantınız yoksa gerek yokmuş. 9. ayda getirmemi söyledi. bebeğin normal kilo ve boy ölçümü yapılıyormuş.
selam kızlar kahvaltıyı her şeyi karıştırıp mı veriyorsunuz?karışımları pek sevmedi benim kızım.ben sade vermeye çalışıyorum.yarım kibrit kutusu peynir,şimdilik yarım yumurta sarısı.bazen de bunlara ek olarak 1 tatlı kaşığı pekmez veriyorum.cevizin tadını sevmedi.bugün sebze çorbasının içine biraz ekledim zorlandı ama 1 çay bardağını yine de bitirdi.meyveyle pek arası yok bu aralar.hazır mamalara bakıyorum içinde süt de var,bal da.hani bunlar 1 yaşına kadar verilmiyordu?dr lar da kendileriyle çelişiyor.
siz ek gıdada günlük 2 çay bardağını geçiyor musunuz? offff bu ek gıda işini hiç sevmiyorum.sanki hep bir şeyler eksikmiş gibi geliyor.size de öyle oluyor mu?amma da soru sordum,bayağı biriktirmişim demekki:)
Merhaba kahvaltiyi illaha karistirarak vermek gerekmiyor nasil seviyorsa o sekilde vermek gerekir. Hatta ayri ayri vermek tatlarini ayird edebilmesi icin daha iyi. Hazir mamalardaki sut dedikleri bebek sutu yani devam sutu. Bal da zararli olabilecek ozellikleri arindirilmis olarak kullaniliyor. İslenmis oluyor sonucta. Artik 3 cay bardagi ek gida vermeliyiz. Ben bu miktari gecmiyorum. Bol bol anne sutu vermeye calisiyorum. Kilo almasida cok iyi cok sukur
İnek sutuyle yogurt yapinca formulu degisiyor bu yuzden inek sutu ile yogurt yapabilirsin. Devam sutu ilede yogurt yapabilirsin ama inek ve keci sutuyle yaptigin yogurt daha iyi. Doktorumda bana inek sutu ile yapilan yogurdu onerdi. Yalniz mutlaka gunluk sut ile yap. Kutu sutler o kadar cok isleniyor ki hic bir yarari yok hatta zararli bile.arkadaşlar bişey sormak istiyorum oğlum 7,5 aylık keçi sütünden yoğurt yapıyorum ve emmediği için aptamil 2 bebek sütü veriyorum yoğurdu başka nasıl yapabilirim ayrıca aptamil yerine pınar çocuk sütü,yada inek ve keçi sütü verebilirmiyim
geçen gün demir damlası almak için ben de sağlık ocağına uğradım.kendilerine böyle bir bilgi gelmediğini 12. ayda aşının yapılacağını söylediler.bu arada ben de adanalıyım.nerede oturuyorsunuz?gerçi son 15 yıldır 2 yılda bir gidebiliyorum memlekete.çok özledim oraları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?