- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Günaydın kızlar oğlumun dedededeleriyle uyandım kızım çoktan söylüyordu ama oğlumdan ilk kez duydum güne güzel başladım hamdolsun. :)
ben doğum anına kadar odamdaydım bebek geliyor dediler ve doğumhaneye aldılar doğumhaneden 15 dk sonra çıktım
senin yerine de gezerim canım yarında günüm var oraya gidicem, gel beraber gezelim tutarım ben minişlerden birini
kendi yatağıma yatırıyorum yanına uzanıyorum uyuyor numarası yapıp berene sarılıyorum o da parmak emip uyuyor, ya da emziriyorum o şekilde uyuyor, uyku saatlerimiz akşam 9 ya da 10 sabah 9:30, gündüz uykumuzun bir düzeni yok ama gündüz 3 saate yakın uyuyor aralıklı olarak.
senin tontiş emeklemeden yürüyecek demekki annesi.
evet emeklemeyecek ablası gibi, ben de emeklemeden yürümüşüm bana çektiler galiba
bir de bizim tosbiğin başına hala dişi çıkmayan yalnız ikisi kaldı sanırım2gündür giremiyordum ama topiğimizin maaşallah vareski günlerdeki gibi. Yazın kızlar elleriniz dert görmesin dişi çıkan kuzularada hayırlı olsun . Bunu söylemekten sıkıldım ama darısı gülfem elamın başına...
Selam canım bizim de banyo günümüzdü annem geldi, çok çırpınıyorlar nefesleri falan gidiyo o yüzden annemle yıkıyorum ben minikleri, ben de uyutup duşa girdim çıktım annem çorbayı yapmış yemeği de ocağa koymak üzereymiş. Ana gibi yar olmaz derler son derece haklılar
benim annem de çok yakınımda oturuyor akşamları gelip bebişe bakıyor ben ablasını okula almaya gidiyorum, yemek yoksa yapıveriyor..hakları ödenmez, başımızdan eksik olmasınlar insaallah ..
slm kızlar biz dün dr kontrlüne gittik maşallah oğluşum sağlıklı ve herşeyi gayet ii şükür bugünde aşımızı olduk çok şükür iyiyizzz
sizler nasılsınız
korknma cnm benim oğlanda sırala mıyor daha hatta dün dr dedim yuvarlanıyor ve poposunu kaldıra kaldıra gidiyor dedim normal dedi bu ayda olması gereken bebeklerin yürümesini 13-14 aylıkken bekliyoruz yaşını karşılar dedi ama dedim 7 ıncı ayda sıralıyorlar vs diye duyuyorum dedim olabilir dedi yani her bebek aynı değil o 7 ıncı ayda sıralayanlarıda merak etmiyor değilim açıkcası :) nasıl oluyor anlamış değilim bende senin gibi takmıştım da dr asla dedi yürümesini bekleme daha erken bide yemekle ilgili yemiyorsa zorlama bebeğini dedi zaten kılomuz normal de boyuda normal üstü o yüzden ii dedi şükür bende yemediğinde ısrar etmiycem bebeğime
8-9 aylık yürüyen çok aktif bebekler olabiliyor nadir de olsa, benim eşimin anneannesi 8 aylıkken yürümüş öyle diyorlar şu an 90 yaşına yakın hala kıpır kıpır mesela, yaradılış meselesi...
ama bizim bebişler de ortalama 12-13-14 aylarda kesin yürürler inşaallah..
bizimki daha tam tur bile dönemiyor öyle yatıp, ben oturtursam da oturuyor sadece tosbik..
Kilosu ve boyu kaç bizim 2hafta önce 9600 ve 9550 idi. Boylar da 73cm yemediklerinde çok zorluyorum zorlamayım mı?? :44:
zorlama sakın akıllıbıkcım ileride akıllarıerdiklerinde yemek yeme fobileri olmasın..