2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Günaydın kızlar oğlumun dedededeleriyle uyandım kızım çoktan söylüyordu ama oğlumdan ilk kez duydum güne güzel başladım hamdolsun. :)
darısı anne yi duymana olsun..

evet emeklemeyecek ablası gibi, ben de emeklemeden yürümüşüm bana çektiler galiba

bir de bizim tosbiğin başına hala dişi çıkmayan yalnız ikisi kaldı sanırım

benim annem de çok yakınımda oturuyor akşamları gelip bebişe bakıyor ben ablasını okula almaya gidiyorum, yemek yoksa yapıveriyor..hakları ödenmez, başımızdan eksik olmasınlar insaallah ..

slm kızlar biz dün dr kontrlüne gittik maşallah oğluşum sağlıklı ve herşeyi gayet ii şükür bugünde aşımızı olduk çok şükür iyiyizzz
sizler nasılsınız
geçmiş olsun aşıyı atlatmışsınız..bizi 9. ayda çağırdı dr. aşı için..

8-9 aylık yürüyen çok aktif bebekler olabiliyor nadir de olsa, benim eşimin anneannesi 8 aylıkken yürümüş öyle diyorlar şu an 90 yaşına yakın hala kıpır kıpır mesela, yaradılış meselesi...
ama bizim bebişler de ortalama 12-13-14 aylarda kesin yürürler inşaallah..
bizimki daha tam tur bile dönemiyor öyle yatıp, ben oturtursam da oturuyor sadece tosbik..

Kilosu ve boyu kaç bizim 2hafta önce 9600 ve 9550 idi. Boylar da 73cm yemediklerinde çok zorluyorum zorlamayım mı?? :44:

zorlama sakın akıllıbıkcım ileride akıllarıerdiklerinde yemek yeme fobileri olmasın..

Bizimkiler de süpürge sesinde uyanıklar ve yatıyolarsa uykuya geçiyorlar
bizimki korkuyor süpürgeden, süpürge çalışırken hayatta uyumaz yaramaz

Berencik ince uzun çıtır olacak
fotograflarda çok güzel görünüyor
bebişlerimiz sağlıklılar ya kızlar, kilo boy vs..önemsiz detaylar bence..

Günaydın annişler ve bıcırık bebişler..Hayırlı cumalar...
İzmir de yine yağmur var.Haftasonu gezme planlarımız sankim suya düşecek gibi.
Neyse evde prensesimle koyun koyuna uyurum bende :))
Ayy kızlar dün eve bir gittim babaannemiz yeni uyutmuş ece hanımı.Bende yanına uzanıverdim ohhh 1bucuk saat mışıl mışıl kızımla uyudum.kızım beni uyandırdı.Ay ne güzel bir duyguydu o öle....Bazen çalışıyorum diye kendime çok kızıyorum...

kızlar siz kaç numara bez kullanıyorsunuz
ben uzun zamandır 4 numara kullanıyorum
ya birde benim meme uçlarım emzirmekten lastik gibi oldu
nereye çeksen uzuyo
sizinde böylemi?

Son düzenleme:
nereye çeksen uzuyo
sizinde böylemi?

Günaydın elifsueda;
Kızım 8 kilo olduğu için halen 3 numara kullanıyorum.Ay eveet meme uçlarım benimde öyle emzik gibi kullanıyor prenses hanım.Çekiştire çekiştire emiyor sağolsun :))
Emip emip ısırıyo sonra bakıyo bide gülümsemezmi gelde acıyı hisset :))

günaydın
benim kız 9kg,71.5 cm olmuş
benimkide emzik gibi kullanıyo sabaha kadar emiyor
artık acıyo yani,ısırması yok sadece dün 2 kez ısırdı ilk defa

canım ben çalışlar caddesinde kurtuluş hallaç a götürüyorum özel muayenehane, medicana hastanesini hiç bir zaman sevmedim politikası direk insan kazıklamaya yönelik ve doktoruları ilaç yanlısı alper beyide bu yüzden değiştirdim.

İçimi rahatlatınız sağolun, çorbaları daha rahat yedireceğim inşallah. İlkcim bebişin 5öğün yiyo ama miktar ne? Ben 100-120 ml hazırlıyorum öğünleri

hiç ölçmedim cc olarak ama sen sorduktan sonra ölçtüm şöyle açıklayayım

sabah 5 cicibebe, 1 kibrit kutusu beyaz peynir,1 kaşık tereyağı, 1 kaşık pekmez, ceviz, 1 yumurta sarısı ekliyorum ıslatmak için milupa ballı irmikli kaşık maması koyuyorum yiyor bir güzel.
öğle 1 küçük kase çorba 140ccye denk geliyor ve 4 yemek kaşığı yoğurt yiyor.
ikindi meyva ve bebe bisküvisi karıştırıp yediriyorum
akşam bize yapığım yemeklerden bazen yarım kabak dolması yoğurtla karıştırıyorum, köfte patates püresi makarna,tavuklu pilav vb.
yatmadanda muhallebisini yiyor
aralarda günde 8 kez anne sütü alıyor.

nereye çeksen uzuyo
sizinde böylemi?

benim de berenin deyişiyle meeem ucumda öyle ben bayağdır 4+ bez kullanıyorum bence bu rahat oluyor.

canım bence standartlarını düşürmemek için çalışıyorsan kendine kızmamalısın, keyfi ise bişey diyemicem o zaman istediğin kadar kız kendine

bu arada size sormak istediğim şey bebişleriniz ne kadar su içiyor beren suyu çok seviyor alıştırma bardağını gördüğü anda eller kollar ağız ayrı oynuyor günde 250cc su içiyor bu fındık.

canım bence standartlarını düşürmemek için çalışıyorsan kendine kızmamalısın, keyfi ise bişey diyemicem o zaman istediğin kadar kız kendine

Günaydın ilk_ cim;
Keyfi çalışmak hiç bana göre değil walla.Bebeğimle zaman geçirmek herşeyden önemli açıkcası :) Arkadaşlarıma bile daha az zaman ayırıyorum :))
Prenses hanımın daha rahat büyümesi ve yaşam standartlarımızın düşmemesi için mecburen çalışıyorum.

böyle düşünüp mutlu ol sonuçta miniğin için birçok şeyi sağlayabiliyor konumdasın elhamdülillah, onun için çalışıyor olmak bile ayrı bir gurur olmalı senin için.

Aynen walla bizim ece hnmda suyu çok seviyor.aynı görüntü bizdede var :)) .Hiç günde ne kadar içiyor diye hesap etmedim. Her su istediğinde veriyoruz.Ama ne kadar toplamda içiyor bilemedim Dikkat etmek gerekirmi acaba su sonuçta aç karnına içmediği sürece bişey olmaz herhalde.
Ne dersiniz kızlar?

bende öyle düşünüyorum, alıştırma bardağında cc olduğundan biliyorum ne kadar içtiğini yoksa bende öyle çok cc olarak gitmiyorum yediği içtiği kadar istediğinden fazlasını vermek için zorlamıyorum hiçbir zaman.

böyle düşünüp mutlu ol sonuçta miniğin için birçok şeyi sağlayabiliyor konumdasın elhamdülillah, onun için çalışıyor olmak bile ayrı bir gurur olmalı senin için.

Şükür canım arkadaşım :)).Kızım için çalışmak ve ona rahat rahat istediklerimi alabilmek ayrı bir gurur evet...Allah herkese rahatlıkla büyütmek nasip etsin bıcırklarını :)...

Bizim bıcırıklar böyle yese topaç gibi olur maşallah beroya

kızlar ben gidip beren hanımın çorbasını yapıyım bugün günüm var oraya gidicez görüşürük

Bizim bıcırıklar böyle yese topaç gibi olur maşallah beroya

yiyor ama doğru düzgün kilo almıyor işte canım napalım ben sonuçta sağlıklı ve dengeli besliyorum içim rahat en azından kimse annesi bakmıyorda bu çocuk böyle çitlembik gibi diyemez

yiyor ama doğru düzgün kilo almıyor işte canım napalım ben sonuçta sağlıklı ve dengeli besliyorum içim rahat en azından kimse annesi bakmıyorda bu çocuk böyle çitlembik gibi diyemez

Yiyip de kilo almıcak işte daha ne istiyorsun :))))) bizimkilere de su içseler yarıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…