2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Bizimkiler de süpürge sesinde uyanıklar ve yatıyolarsa uykuya geçiyorlar

Ben medicana da dogum yaptim ama benimde drum disaridan geldi nisantasinda ozel muayenehaneye gidiyodum o girdi doguma. Alper bey soylemedimi canim bize hem alper bey soyledi hemde saglik ocagi asiya gidince sorarsin ama buay ne asisi var

Kilosu ve boyu kaç bizim 2hafta önce 9600 ve 9550 idi. Boylar da 73cm yemediklerinde çok zorluyorum zorlamayım mı?? :44:

7 aylıkken 8370 idi kılosu boyuda 68,5 idi
kılosu 9 boyu 76 cm cnm 9 aylık benim bebeğim
seninkiler ?
zorlama bencede gayet ii dr söyler zaten alıcağını aldığı için bide yemezlermiş bebekler bazen bizimki iştahla y,yo dedim bazen yemiyor olsun dedi sende hergün aynımısın dedi iştahın o yüzden sıkma bebeği gayet ii seninkilerde bence

Evet canim bizede ates yapmamisti herseyi bianda ogreniyolar insan sasiriyor iki saat once yapamadigi seyi sonra yapiyolar cok ilginc geliyo bana

sağülık ocağında 9,500 çıktı dr da biliyosunuz çıplak bezini bile çıkarıyorsun 9 kılo çktı bilmiyorum kıyafetler demek 500 gr tutuyo

seninde çıplak ölçüldü değilmi

Evet canim bizede ates yapmamisti herseyi bianda ogreniyolar insan sasiriyor iki saat once yapamadigi seyi sonra yapiyolar cok ilginc geliyo bana

aynen cnm 1 gün bile fark ediyor değişimleri için şu an mesela o kadar değişikki hareketleri konuşma çabaası vs maşallah bebeişlerimize

Ben medicana da dogum yaptim ama benimde drum disaridan geldi nisantasinda ozel muayenehaneye gidiyodum o girdi doguma. Alper bey soylemedimi canim bize hem alper bey soyledi hemde saglik ocagi asiya gidince sorarsin ama buay ne asisi var

anladım canım ben normal yollarla hamile kaldım ama doktorumu çok methediyorlardı dedikleri kadar varmış ona gittim hamileliğim boyunca ve çok memnun kaldım ikincidede kesinlikle ona gidicem. alper beyi bıraktım ben canım memnun kalmadım ondan ama şimdiki doktorumuz bişey demedi. ne aşısı var bilmiyorum karma olabilir 24 şubatta aşıya çağırmışlardı belkide kızamıktır

karma aşı yapıyorlar zaten 3 aşı bir arada kızmaıkda var içinde

sağülık ocağında 9,500 çıktı dr da biliyosunuz çıplak bezini bile çıkarıyorsun 9 kılo çktı bilmiyorum kıyafetler demek 500 gr tutuyo

seninde çıplak ölçüldü değilmi

Bizimkiler temiz bezle ölçüldüler. Biz hiç iştahla yemiyoruz çok canım sıkılıyo ama elden bişey gelmiyor türlü taklalarla ağızlarına soksam da yutmayınca yutulmuyo:) bizimkiler yarın 8aylık olacaklar inşallah

bizde bez bile istemiyor dr doğumda çıplak ölçüldüğünden bezide çkarıyoruz ama gayet ii senin bebişler bence maşallah sıkma canını sende maşallahları var

canım yemiyolar diye üzülme maaşallah kiloları çok iyi hem kilolu bebek iyi değil normal olsunlar sağlıkları yerinde olsun yeter hem zayıf olup hem iştahsız olsalar ne yapacaktın, beren maşşalah anne sütüde alıyor 5 öğün çok güzel besleniyorda ama gel gelelelim hep normal sınırda bir bebek aşırı hareketli ve genetik olacak ki babada bende zayıf uzunuz 8 aylık kontrolünde 8300kg 74 cmdi. bu ayda kilo aldığını sanmıyorum.

aynen cnm ilke katılıyorum maşallahları var bizimde kılomuz normal de hatta 1 yaş arkadaşlarımın bebekleriyle aynıydı kılosu o yüzden sıkılma kılosuna çok iyiyler yemediklerindede demekki tok istemiyor dedi dr almış alacağını dedi zorlama sende oyle yap zorlama biz yıpratıyoruz kendimizi
neyse kızlar benimki durmuyo çıkıyorum öptüm sizleri ve bebişlerinizi

ben kaçar kız uyanmadı ama süpürülmesi gereken bir ev var görüşürük kızlar boş bırakmayın buralarıı

İçimi rahatlatınız sağolun, çorbaları daha rahat yedireceğim inşallah. İlkcim bebişin 5öğün yiyo ama miktar ne? Ben 100-120 ml hazırlıyorum öğünleri

İçimi rahatlatınız sağolun, çorbaları daha rahat yedireceğim inşallah. İlkcim bebişin 5öğün yiyo ama miktar ne? Ben 100-120 ml hazırlıyorum öğünleri

Canim kilolari gayet iyi bizim 8 aylik kontrolde kizim 8850 kg 74 cm oglum 9650kg 73 cm idi bakalim 10 sonra kontrole gidicex ne kadar olmuslar acaba

Son düzenleme:

Nereye goturuyosun canim peki bende pek memnun degilim aslinda daha dogrusu cok bekliyoruz hic randevu saatinde girmedik devlet hastanesinde daha az bekleriz herhalde ama dr olarak herkes cok membun ve cok hastasi var bir ara bende dusundum degistirmeyi ama dogduklarindan beri ona goturuyoruz diye cesaret edemedik. Birde ne kadar daha boyle kontrole goturucez bilen var mi

herkese günaydın
biz şimdi sağlık ocağından geldik
kızamık aşımızı olduk,şimdi uyuyor yavrum
dr kılomuzu boyumuzu beğendi
yemediği halde bide...
geçmiş olsun suedaya ..

diştir ilk önce çoğunlukla altlar çıkıyor ama üstten çıkaran da olabiliyor diye biliyorum cnm...sonucu bize de yaz amaa..

uyku saatleri çok değişkenmiş Allah yardımcın olsun sabahlamak çok zor olur sana da..zaten gün içinde yeterince yoruluyoruz...

2-3 yıl sonra yeniden bir düşüneceğim evet

bende şu yemek yedirme olayını hiç sevmiyorum ya
keşeke uzun zaman emseler,gerçi benimki
ek gıda çok almadı hep emerek doyurdu karnını halada öyle

bizimki de öyle, özellikle son iki gündür diş sıkıntısı çekiyor ve sürekli memede, yeniden yara oldular..

maşaallah prensese...
çook şekersinn, o kına kıyafetine bayıldım...Allah gelin olduğu günleri de göstersin inşaallah annesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…