off bende neler yaptım neler o saatten bu saate bir silip süpürcem sonra işim bitecek kızlar berenin uyanmasını bekliyorum süpürge açmak için biraz daha uyanmazsa süpürücem valla gerçi benimki süpürge sesiylede uyuyo ama .
off bende neler yaptım neler o saatten bu saate bir silip süpürcem sonra işim bitecek kızlar berenin uyanmasını bekliyorum süpürge açmak için biraz daha uyanmazsa süpürücem valla gerçi benimki süpürge sesiylede uyuyo ama biraz dinleneyim dedim.
canım ben incirli ethicada doğum yaptım ama doktorum özel geldi aksarayda özel muayenehaneye gidiyordum doğumumu orda yaptırdı. sen medicanada mı yaptın?
maşallah oğluşuna, bizde aynı hep uğraş dünyası
benide aramadılar sağlık ocağından 24ünde berenin aşıları var o zaman sorarım.
Kilosu ve boyu kaç bizim 2hafta önce 9600 ve 9550 idi. Boylar da 73cm yemediklerinde çok zorluyorum zorlamayım mı?? :44:
yok cnm ebe hemşire ateş yapmaz dedi ama kontrol ediyorum ara ara maşallah ateş yok bakalım kızarıklar olursa korkma olur geçer dedi olmayadabilirmiş
bide benim oğlluş ayakta koltuğa tutunduruyoruz duruyo bide ellerinden tutunca yürüyo inş zamanla kendi kalkar ve oturur rabbim derse olucak bunada şükür herşey zamanla ileerliyor şükür
Evet canim bizede ates yapmamisti herseyi bianda ogreniyolar insan sasiriyor iki saat once yapamadigi seyi sonra yapiyolar cok ilginc geliyo bana
Ben medicana da dogum yaptim ama benimde drum disaridan geldi nisantasinda ozel muayenehaneye gidiyodum o girdi doguma. Alper bey soylemedimi canim bize hem alper bey soyledi hemde saglik ocagi asiya gidince sorarsin ama buay ne asisi var
anladım canım ben normal yollarla hamile kaldım ama doktorumu çok methediyorlardı dedikleri kadar varmış ona gittim hamileliğim boyunca ve çok memnun kaldım ikincidede kesinlikle ona gidicem. alper beyi bıraktım ben canım memnun kalmadım ondan ama şimdiki doktorumuz bişey demedi. ne aşısı var bilmiyorum karma olabilir 24 şubatta aşıya çağırmışlardı belkide kızamıktır
sağülık ocağında 9,500 çıktı dr da biliyosunuz çıplak bezini bile çıkarıyorsun 9 kılo çktı bilmiyorum kıyafetler demek 500 gr tutuyo
seninde çıplak ölçüldü değilmi
Bizimkiler temiz bezle ölçüldüler. Biz hiç iştahla yemiyoruz çok canım sıkılıyo ama elden bişey gelmiyor türlü taklalarla ağızlarına soksam da yutmayınca yutulmuyo:) bizimkiler yarın 8aylık olacaklar inşallah
Bizimkiler temiz bezle ölçüldüler. Biz hiç iştahla yemiyoruz çok canım sıkılıyo ama elden bişey gelmiyor türlü taklalarla ağızlarına soksam da yutmayınca yutulmuyo:) bizimkiler yarın 8aylık olacaklar inşallah
İçimi rahatlatınız sağolun, çorbaları daha rahat yedireceğim inşallah. İlkcim bebişin 5öğün yiyo ama miktar ne? Ben 100-120 ml hazırlıyorum öğünleri
anladım canım ben normal yollarla hamile kaldım ama doktorumu çok methediyorlardı dedikleri kadar varmış ona gittim hamileliğim boyunca ve çok memnun kaldım ikincidede kesinlikle ona gidicem. alper beyi bıraktım ben canım memnun kalmadım ondan ama şimdiki doktorumuz bişey demedi. ne aşısı var bilmiyorum karma olabilir 24 şubatta aşıya çağırmışlardı belkide kızamıktır
Canim kilolari gayet iyi bizim 8 aylik kontrolde kizim 8850 kg 74 cm oglum 9650kg 73 cm idi bakalim 10 sonra kontrole gidicex ne kadar olmuslar acaba
Oğlunla kızın arasında çok fark varmış bizim 100gr var sadece
Evet canim kizim daha kilolu dogdu ama oglan gecti onu. Boydada kiz uzun
geçmiş olsun suedaya ..herkese günaydın
biz şimdi sağlık ocağından geldik
kızamık aşımızı olduk,şimdi uyuyor yavrum
dr kılomuzu boyumuzu beğendi
yemediği halde bide...
diştir ilk önce çoğunlukla altlar çıkıyor ama üstten çıkaran da olabiliyor diye biliyorum cnm...sonucu bize de yaz amaa..arkadaslar cok kotuyum ya paniktayim resmen
biliyorsunuz elif hala dis cikarmadi hatta alt damakta sislik bile olmadi.yani ufukta bir dis cikma ihtimali yok
ama sabah gulerken ust tamakta bir sisilik var ve bu sisiligin ici igne ici gibi beyaz
normalde ilk dis asagidan cikar
bu ustteki iltihap olabilirmi
yarin kontrol gunumuz yada bugunmu gitsem.bebislerinizde boyle birsey oldumu
bizim uyku düzenimiz yok ne zaman uyursak,bazı sabahladığımız oluyor gündüzde akşama kadar yatarız
mesala bikaçgündür ikindide yatıyoruz akşama kadar
dünde ikindide bi yattık sabah 4te kalktık uyudummu tam uyuyo bana çekmiş
benimki kesinlikle biri varken uyumaz gerçi seninkiler alışmıştır sese.
bende 85 liyim ama bitane daha yapabilirsin 2 yada 3 yıl sonra
sana gaz veriyim :)
bende şu yemek yedirme olayını hiç sevmiyorum ya
keşeke uzun zaman emseler,gerçi benimki
ek gıda çok almadı hep emerek doyurdu karnını halada öyle
Günaydın annişler ve aşk dolu bebişler...
Dün kızımın kontrolü vardı 8 kg 70cm olmuş.maşallah kızıma.
3.dişimiz bir türlü çıkamadı.Çok rahatsız ediyor prensesimi.
Tavuklu şehriyeli havuçlu çorbaya bayılıyor hapur hupur yiyor maşallah aşkıma.
Emeklemeden sıralanmaya geçti.Hatta tay taya geçti geçicek 1-2 saniye duruyor hoppp koltuğa tutunuyor yada yere oturuyor.
Gece uykularımız hiç programlı değil bazen 1de uyuyo bazen 12 bazen 11 de uyuyor 2 saat sonra 4 saat sonra yarım saat sonra kalkıyor.Hiç mi hiç kestiremiyorum ne zaman uyanacağını.O yüzden uyanınca hemen saate bakıyorum acıktımı acaba yoksa huzursuzluktan mı uyandı diye bazen bir kere piş pişşş diyorum sıvazlıyorum hemen dalıyor bazen of offf uyumamak için debeleniyor.
Bizde gelişmeler böyle.
Öpüyorum sizleri....
ha bu arada diş buğdayı yapan var mı aranızda ben bir türlü tarihi netleştiripte yapamadım.Şükür 6 aylık kınasını yaptım prensesimin.Prensesin uğur böcekli kırmızı tütüsü,Kapı süsü ,kına tepsisini ve keçe magnet resim çercevesi ve tülle süslemek benim el emeğim..Gelen misafirlerimize Ece nin resimli keçe magnet cercevesini,süslü kına kutusu ve tülbenti beyaz tüle sarıp kırmızı kurdela ile bağladım nazar boncukları ile süsledim.
Bunlarda resimlerimiz :)
Eki Görüntüle 638445 Eki Görüntüle 638446 Eki Görüntüle 638447 Eki Görüntüle 638448
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?