kızlar bebeği denize soksam bişey olur mu kendimde girebilir miyim birazdan denize sokmayı düşünüyorum minnağı ama doktorunda teli yanımda değil sormadımda aptal gibi bilen var mı?
Ilk_cim su topice bak istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/296773-yardim15-aylik-bebek-deniz.html
Gerci yeterlimi senin icin orda yazanlar bilmiyorum..
Bebek havuzu olsa tereddut etmezdim ben.Ama deniz diyince bende bilemedim,ne kadar olmalari gerekli diye
Disarida hava cok guzel. Tatli tatli ruzgar esiyo. Bebisim olmasaydi bu aksam disari cikardik kocisle. Mis gibi hava alirdim.
Yan apartmanda da gelin cikiyo sanirim. Davul caliyo.
Kendi dugunumu hatirladim simdi, gozlerim doldu:'(
zaten kim gik dese agliyorum hungur hungur. Aglamam icin oglumun suratina bakmam bile yetiyo.
İlk cnm sen ne guzel ustesinden geliyosun her isin. Bnm annem de hafta ici yine gelicek ama sonra gidicek. Dedigin gibi onun da sorumluluklari var.
Esim desen seninki gibi gece yarisina kadar calisiyo.
Kaynanam bebegi kucagina almaya korkuyo. Bi de yasli zaten oyle ev isinde de yardimci olamaz bana.
İnsss becerebilirim bu isleri.
Bi de bn az takintikiyim istedigim gibi yapamazsam, ev islerine yetisemezsem iste o zmn bunalima girerim ben.
:'(
kızlar bu çoçuk uyumuyor ya
ne yaptuysak olmadı olmadı
10 dk kestiriyor sonra cin gb yaaa
dün bütün gün gece ve bugün şu saat oldu uyumadı
rezene verdik biogaia damlasını verdim
yoook uyku yok
uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oldu
bende bittim ya
kızlar bu çoçuk uyumuyor ya
ne yaptuysak olmadı olmadı
10 dk kestiriyor sonra cin gb yaaa
dün bütün gün gece ve bugün şu saat oldu uyumadı
rezene verdik biogaia damlasını verdim
yoook uyku yok
uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oldu
bende bittim ya
Her ise tek basina yetisenleri cok iyi anliyorum bende dogumdan cikip eve geldigimden beri yalnizim kacarak evlendim ailem kus banabi halam var konusan benle oda 3. gun geldi 15 dk gitti kaynanam bebegime dokunmadi bile degil bana bakmak sezeryanliyim iki buklum dip kose temizlik yaptim 3. gun ev isi bebek yemek hepsinde yalnizim simdilik basa cikiyorum oglum uyurken sessizce yapiyorum ama banyoyu bende nasil yaptiricam meraktayim :))
ilksen tek basina herseyle nasil basediyosun kuzum
valla cok takdir ediyorum seni
ben sadece oglumla ilgileniyorum
ki onu da bazen esime kayinvalideme verip uyuyorum
sen banyoyu yalniz mi yaptiriyosun mesela
hmonoglu sen de yaparsin insallah tek basina
evet canım artık anneyiz hayat bizim için kolay olmayacak güçlü olmamız lazım bende temizlik konusunda takıntılıyım yetişemediğim zamanlar oluyor kafayı yiyecek gibi oluyorum o günlerde ama kız uyuyunca saat kaç olursa olsun işimi yapıyor rahatlayıp yatıyorum bende, bebek uyanıkken ev çok rahat süpürülüyor onun sesinde transa geçiyo zaten bebek ev silerkende eğer durmazsa kucağımda siliyorum, uyurkende toz alıp banyo mutfak temizliği yapıyorum çamaşır yıkıyorum asma problemim yok kurutma makinasına atıyorum kuruyo bir tek katlayıp yerleştiriyorum ütüyü günlük eşim ne giyecekse onu ütülüyorum öyle toplu zaman kalmıyor ütülemeye birtek bebişin kıyafetlerini ütülüyorum toplu onlarda çabuk bitiyor zaten.
kizlar geceleri kac saatte bir emziriyosunuz
ben 2 saatte bir kalkiyorum engec
oglumun aglamasini beklemiyorum
ih tih sesi gelmeye baslar baslamaz kalkiyorum
bir de oglum o kadar sık kaka yapiyoki poposu berbat durumda bu yuzden(
her gazla beraber az da olsa kaka var
yarim saatte bir fln bez degistirsem heralde ancak o zaman engelleyebilcem
o da munkun degil tabi ki
insallah desitin ise yarar yaa
cok uzuluyorum poposunu oyle gorunce
selam kızlar ben 15 gün önce normal doğum yaptım dikişim kesi iyileşmeden erimeye başlamış açıklık varmış geçmezse tekrar dikilecek dikilmezse yeni evliyim o şekilde kalması beni korkutuyor sizde de aynısı oldumu bana yardımcı olun lütfen bunalıma girdim =( birde bebeğim gündüz uyuyor gece uyumuyor sizde aynı şeyleri yaşadınızmı???
benim kızımında öyledi cnm pamuğu ılık suda ıslatıp temizledim pişik kremi kullandım geçti şuan çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?