2012 Haziran Anneleri Doğurdu

kızlar bebeği denize soksam bişey olur mu kendimde girebilir miyim birazdan denize sokmayı düşünüyorum minnağı ama doktorunda teli yanımda değil sormadımda aptal gibi bilen var mı?

canım dikkat et enfeksiyona çok müsait oluyorlar.benim kuzenim yenidoğan hemşiresi az önce burdaydı ondan çok şey dinledim..bayosunu bile hızlı yaptır diyor..o da kapalı alanda..ıslakken bir rüzgar eser Allah korusun

Disarida hava cok guzel. Tatli tatli ruzgar esiyo. Bebisim olmasaydi bu aksam disari cikardik kocisle. Mis gibi hava alirdim.
Yan apartmanda da gelin cikiyo sanirim. Davul caliyo.
Kendi dugunumu hatirladim simdi, gozlerim doldu:'(
zaten kim gik dese agliyorum hungur hungur. Aglamam icin oglumun suratina bakmam bile yetiyo.

İlk cnm sen ne guzel ustesinden geliyosun her isin. Bnm annem de hafta ici yine gelicek ama sonra gidicek. Dedigin gibi onun da sorumluluklari var.
Esim desen seninki gibi gece yarisina kadar calisiyo.
Kaynanam bebegi kucagina almaya korkuyo. Bi de yasli zaten oyle ev isinde de yardimci olamaz bana.

İnsss becerebilirim bu isleri.
Bi de bn az takintikiyim istedigim gibi yapamazsam, ev islerine yetisemezsem iste o zmn bunalima girerim ben.
:'(

Kizlar Dun sutum yok denecek kadar azalmisti nette bi dua buldum gogsunuzde tasiyin yazip diyodu yazdim muska gibi yaptim once naylon torbaya sonrada beyaz bir atleti ters yuzunu disa cevirerek muska gibi diktim iki gogsumun arasina astim sabah 150 cc sagdim arada emzirdim oglen 100 cc dolaba attim sonra 6-7 kere emzirdim sutum var

muhammed suresi 15. ayetmis ben faydasini gordum sizde deneyin

Her ise tek basina yetisenleri cok iyi anliyorum bende dogumdan cikip eve geldigimden beri yalnizim kacarak evlendim ailem kus bana bi halam var konusan benle oda 3. gun geldi 15 dk gitti kaynanam bebegime dokunmadi bile degil bana bakmak sezeryanliyim iki buklum dip kose temizlik yaptim 3. gun ev isi bebek yemek hepsinde yalnizim simdilik basa cikiyorum oglum uyurken sessizce yapiyorum ama banyoyu bende nasil yaptiricam meraktayim :))

kızlar bu çoçuk uyumuyor ya
ne yaptuysak olmadı olmadı
10 dk kestiriyor sonra cin gb yaaa
dün bütün gün gece ve bugün şu saat oldu uyumadı
rezene verdik biogaia damlasını verdim
yoook uyku yok
uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı oldu
bende bittim ya

evet canım artık anneyiz hayat bizim için kolay olmayacak güçlü olmamız lazım bende temizlik konusunda takıntılıyım yetişemediğim zamanlar oluyor kafayı yiyecek gibi oluyorum o günlerde ama kız uyuyunca saat kaç olursa olsun işimi yapıyor rahatlayıp yatıyorum bende, bebek uyanıkken ev çok rahat süpürülüyor onun sesinde transa geçiyo zaten bebek ev silerkende eğer durmazsa kucağımda siliyorum, uyurkende toz alıp banyo mutfak temizliği yapıyorum çamaşır yıkıyorum asma problemim yok kurutma makinasına atıyorum kuruyo bir tek katlayıp yerleştiriyorum ütüyü günlük eşim ne giyecekse onu ütülüyorum öyle toplu zaman kalmıyor ütülemeye birtek bebişin kıyafetlerini ütülüyorum toplu onlarda çabuk bitiyor zaten.

Karni ac olabilir mi benim ki gazi yoksa ac olunca yapiyo bi tek o zaman sutun yetmedigini anlayip mama veriyorum 15 dkda nakavvvvttt

canım sana birşey söyliyim denemek sana kalmış ben bu gibi durumlarda böyle uyutuyorum ayağında yastığın üstüne koy hafif hafif salla ağzınada emzik ver emziği hiç çıkarma yarım saat hafif hafif salla bebek tam uykuya dalınca bırak ben böyle yapıyorum, bunu denersen sonucu bana yaz merak ederim.

ben banyoyu çok kolay yaptırıyorum hatta lavaboda bile yıkadığım oluyo ben sevibebenin köpük bebek filesinden aldım oraya sırtüstü yatırıyorum önce önünü yıkıyorum sonra yüzüstü fileyi destek alarak sırtını yıkıyorum en son başını yıkıyorum başından aşağı bir seferde hızlıca suyu dök korkma elinle hemen yüzünü burnunu sıvazla suyu al en son komple kafa hariç vücuda suyu dök çıkar.

cnm bende kendım banyosunu yaptırıorum bazen esım su dokuyor ama genelı ben annem bazen gelıor annem yaptırıor ama tek basıma da rahat yıkayabılıorum artıqq
ılk gun bezını bıle degıstıremedım ben nasıl ogluusuma bakıcam deyıp aglamıstım

valla bravo cnm sana ben bırısı olmadan kesınlıkle ev ısı yapamıorum yemek yapmak vss ıvır zıvır ıslerı yapıorum ama uzun surelı ıslerı mumkun degıl yapamıorum cunku ne zamn zırlıcagı bellı olmuor benımkının bıde aglarsa zırıl zırıl moduna gecınce mumkunu yok memeyıde almıor saolsun bugun annem geldıde camlarımı sıldım banyomu yıkadım kendım yıkandım evı sıl supur toz al bebısı yıka yemek yap bugun rahatım annemde olmasa ne yapardım bılmem

iyi akşamlar annelerr, herkesler iyidirler inşAllahh bebişler ile aralar nasıll
bugün 4. günümüz yavrum uyuyor şuan da
salı doğum yaptım çarşamba taburcu olup evime geldim
çarşamba akşam ablama geçtik orda kalmak için iki çocuğu var çocukların düzeni bozzulmaması açısından
dün eve geldim doğum yaptığımdan beri geceleri dahil tek başıma ilgilendim kızımla bugünde biraz ev işi yaparak özüme döndüm
sütlaç falan yaptım komşulara dağıttım şimdide kayısı kompostosu pişiyorr kokusu dağıldı bilee
meleğim ise bazen uykusunda dahil katılarak gülüyor sanki sesi çıkmıyor ama cenesi baya oynuyo
yerim onuuu

selam kızlar ben 15 gün önce normal doğum yaptım dikişim kesi iyileşmeden erimeye başlamış açıklık varmış geçmezse tekrar dikilecek dikilmezse yeni evliyim o şekilde kalması beni korkutuyor sizde de aynısı oldumu bana yardımcı olun lütfen bunalıma girdim =( birde bebeğim gündüz uyuyor gece uyumuyor sizde aynı şeyleri yaşadınızmı???

kizlar geceleri kac saatte bir emziriyosunuz
ben 2 saatte bir kalkiyorum engec
oglumun aglamasini beklemiyorum
ih tih sesi gelmeye baslar baslamaz kalkiyorum
bir de oglum o kadar sık kaka yapiyoki poposu berbat durumda bu yuzden (
her gazla beraber az da olsa kaka var
yarim saatte bir fln bez degistirsem heralde ancak o zaman engelleyebilcem
o da munkun degil tabi ki
insallah desitin ise yarar yaa
cok uzuluyorum poposunu oyle gorunce

benim kızımında öyledi cnm pamuğu ılık suda ıslatıp temizledim pişik kremi kullandım geçti şuan çok şükür

maalesef fikrim yok benimki sezeryan
cok gecmis oldun

nursena masallah sana da bebisine de
bravo valla tek basina ustesinden gelebiliyosun

kızlar, biz bugün 32 günlük olduk, bende gün sayıyorum biran önce büyüsün diye, aslına çok problemli bir bebek değil ama uyku sorunu var, uzun saatler uyumuyor sonra sinirlenip ağlıyor, bende hiç durmuyor, eşim göğsünde uyutuyor benden süt kokusu alıyor galiba hep emmek istiyor, kriz geçiriyor resmen- bende sinir oluyorum, 3 ayda düzelir diyorlar, beklemekten başka çare yok

iç sıkıntıları hepimizde var ama zamanla azalıyor, ilk haftalar çok daha kötüydüm, şu an daha iyiyim ama tabi uykusuzluk, kesintisiz uyuyamama insanı kötü etkiliyor, bazen diyorum ki bana narkoz verseler de 24 saat uyusam, bugün görümcem gözünün feri sönmüş dedi, nasıl sinir oldum anlatamam ki çaktırmamaya çalışıyorum yorgunluğumu ama konsantrasyon sorunu yaşıyorum, sohbete kendimi veremiyorum hiç neyse bunlara da alışacağız inşallah

tek kalma korkusu bende de var 10 gün sonra annem gidecek, nasıl olacak bilmiyorum, bebekle birkaç saat yanlız kalmaya bile korkuyorum, herkes ''yaparsın'' diyor ama kendime güvenim yok hiç, ya susturamazsam diye düşünüp düşünüp duruyorum, birde evde bebekle yalnız sürekli emzir, ruhum daralır gibi geliyor ama alışmaktan başka çare yok tabi

hmoğlu balkon yazın üzdü beni, o duyguyu çok iyi anladım, sabretmekten başka çare yok, şöyle düşünelim ki yanlız değiliz, ben bazen gece uykusuz emzirdiğimde diyorum ki '' şu anda senin gibi pekçok anne var'' bu bana güç veriyor, sabır sabır ve dua

Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…