2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ne güzel anlatmışsın
umarım bizler de 40ının çıktığı günleri görürüz ve alışırız huylarına
gaz bence de en büyük sorun
ama ben hala nasıl çözeceğimi tam bilemiyorum
o huysuzlanınca ben de kötü oluyorum
gece ne kadar sık uyanıyormuş öyle çok zor olmuyor mu sana saat başı kalkmak
bir de gündüzleri nasıl emme durumu
kaç saatte bir emiyor

zor olmazmı resmen pinekliyorum emzirirken ama hiç uyumamasından iyidir :) gündüzler belli olmuyo bazen 2 bazen 3 bazen de saatte bir emiyo yani ne zaman isterse veriyorum zaten karnı toksa kilitliyo resmen ağzını ben de zorlamıyorum.

ben ne zaman emmek istediğinden ne zaman gazdan ağladığını falan kestiremiyorum
gazı varsa da emzirince sakinliyor biraz
o yüzden uyanıksa hiç 1 saatigeçmedi emzirdim
o zaman da çok hava yutuyor çok gaz oluyor
kısırdöngü yani tamamen

ben parmağımı ağzına dokunduruyorum eğer ağzını açıp aranıyosa aç olduğunu anlıyorum bazen aç değilsede öyle yapıyo ama emerken istekli değilde oynayarak az az emerse çekiyorum çünkü sonra kusuyo.

gaz sorununu anlamak için karnına masaj yap sertse gazı vardır birde omsuna aldığında ıkınıp kızarırsa gazı vardır.....elma yağı al karnına masaj yaparak sür......

kızlarr slmm nasılsınız...
kızım bugün bir aylık oldu ve ben artık anneliğe iyice alışmış moddayım.. bir ay boyunca şunu da öğrendim anne sütü almayan çocukta her problem oluomuş. kızıma iki akşam mama verdim çekmediğim çile kalmadı gazıda çektim, kabızlığıda,huysuzluğuda... çok şükür sütüm iyi ben iyiyim. Bu arada ben kızıma ikinci bir anne aldımm... ahahaha.. ne yapim ama mecbur kaldım işimi gücümü göremiyordum... Kızım iki gündür yalancı memesiyle mutlu huzurlu yaşıyor. Kızlar bebeğiniz eğerki memenizden ayrılmıyorsa bu karnının açlığından değil ağzını oyalamak için yaptığını unutmayın. biz kızımla nerdeyse son 2 hafta yapışık ikiz gibiydik. Doyup doymadığınıda kusmasından anlayabilirsiniz. bizimki benim bütün sütümü tüketiyordu valla sonrada bir güzel kusuyordu. ALLAH yalancı memeyi icat edenden binkere razı olsun.
İşte benim SU DENİZİM

canım bişey sorcam su veriyomusun hiç oğluşuna

slm kızlar benim oğlum 20 günlük oldu ve bi sürü ppoblemimiz var..kakasını yapamıyor oğlum.günde 2 kere zor yapıyor.ne yapabilirim.mamadanmı acaba.günde 2 yada 3 kerw mama verriyorum.aptamil pre mi vermeliyim.yoksa 1 numaramı.çok huysuzlanıyor oğlum.ne yapabilirim

Canım kaka problemi mamadan oluyor. bende iki akşam verdim sonra hergün kakasını yaptırmak için denemediğim şey kalmamıştı.

Herkese merhaba.ben de haziran annesi olucaktım ama oğlum gelmedi son günde de.bugün 40+1 olduk tık yok.sizlere birşey danışmak istiyorum.benim 1 günden beri suyum geliyor.yani ben öyle sandım ama dr a gittik alttan muayene etti ben öyle birşey tespit etmedim dedi.ultrasonda baktı.gene aynı şey.gayet normal suyu dedi.bu arada devlet hastanesi.ama benim yaklaşık 1,5 gündür suyum gelmeye devam ediyor.ama nasıl anlatayım böyle azar azar.fakat çocuk bezi koyuyorum altıma yoksa kıyafetlerime kadar geçiyor.şimdiye kadar 2 bardak kadar gelmiştir.kendi dr umda özelde ve şuan izinde.hastaneyi arayıp ebeyle görüştüm sancın kanaman yoksa bişey olmaz dedi.ama ben çok korkuyorum bebeğime birşey olur diye.
Başına böyle birşey gelen var mı acaba ??

Canım kaka problemi mamadan oluyor. bende iki akşam verdim sonra hergün kakasını yaptırmak için denemediğim şey kalmamıştı.

mama vermeyincede doymuyor sütüm yetmiyor.valla ne yapacagımı şaşırdım.ıkınyo sürekli oğlum ama tık yok.çok üzülüyorum.ne yapıcam bi akıl verin bana.

gunde 2-3 defa kaka yapmasi normal sanirim
sut yetersiz mi neden mama veriyosun
mama kivami koyulastiriyor o yuzden zorlaniyor olabilir
bana 1 numara tavsiye etmisti doktor
pre yi sor istersen
bence huysuzlugu gaz sancisindandir

cnm esenlerdemi oturuyosunuz

kızlar bukün kızımın burnu tıkalı üşüttümmü acaba ya neyse yarın sağlk ocağına gidicem kızımın zeka testi biraz yüksek çıkmış tekrar topuktan kan alcaklar orda gösteririm

biz bugün 10 günlük olduk göbeğimiz dün düştü sonunda rahat rahat banyo yaptırdık kızımı şimdilik annem yanımda ama cuma dönecek ne yapıcam bilmiyorum :18:

kızlar bukün kızımın burnu tıkalı üşüttümmü acaba ya neyse yarın sağlk ocağına gidicem kızımın zeka testi biraz yüksek çıkmış tekrar topuktan kan alcaklar orda gösteririm
gecmis olaun canim
serum fizyolojik ile ac istersen
saglik ocagindan mi aradilar topuk kani sonucu icin
yuksek cikmis derken bi problem mi varmis anlamadim allah korusun
tekrardan mi alinacak
hastanede dogumdan sonra vermis miydiniz

biz bugün 10 günlük olduk göbeğimiz dün düştü sonunda rahat rahat banyo yaptırdık kızımı şimdilik annem yanımda ama cuma dönecek ne yapıcam bilmiyorum :18:

yalniz olunca zor olur heralde
ama burdaki kizlarin cogu yalniz bakiyorlar
sen de ustesinden gelirsin eminim

kızlar bende temmuz annesi olacağım inşallahh size bir şey sormak istiyorum ilk doğumunu genel anestezi ile sezeryan olup ikinciyi epidural anestezi olan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…