kızlar şu gaz sancsıyla başım belada
sabahın 5 inden beri oğlum ağlıyor
çok üzülüyorum onu öyle görünce
her şeyi denedim yok
canım kız kardeşim çekti bütün fotolarımızı...daha ne pozlar var,çok beğendim çookkkkk...doğum fotoğrafçısı tutsak bu kadar olurdu anca...hele bir albüm yapmış çektiği fotolardan derleyip...doğum yaptığımın 1 gün öncesinden başlayıp hastaneden çıkışımıza kadar...
canım ya...biz de çok çekiyoruz buradaki çoğu kişi gibi bu gaz meretini...sap sımplex damla kullanıyoruz biz iyi geldiğini düşünüyorum...rezene çayı içiyorum ben ve süt ve süt ürünlerini tüketmiyorum...sen de dikkat et mesela yediklerine bu sancıyı atlattıktan sonra tekrarlamaması için...
buradan kızlar bebeklere rezene de içiriyorlardı bir dene istersen belki faydası olur,bacaklarını karnına doğru ittir rahatlatıyor...
canım humananın rezene-kimyon çayı var ben ondan içiriyorum bebişe
bende rezene içiyorum
doktor bize metsil damla verdi faydasını gördüm
damlayı veriyorum az sonra 2-3 bez batıyo
benimkide rahatlamış bi şekilde bayılıyo
cok gecmis olsun insallah hemen kavusursun yavrunayavrumu hastaneye yatirdik kaninda enfeksiyon cikti yuksek ihtimal dogumda kakasini yuttugu icin olmus bi basina biraktim geldim yavrumu dua edin bize suan duaya cok ihtiyacimiz var
kizlar oglum 22 gunluk oldu
bazen gece 3-4 saat uyuyor normal mi
o kadar surede acikmaz mi
bir de sutumu sagiyorum bazen 50cc civari veriyorum
sizce miktar yeterli mi
bir de geceleri cok kisa sureli emmesi normal mi
yavrumu hastaneye yatirdik kaninda enfeksiyon cikti yuksek ihtimal dogumda kakasini yuttugu icin olmus bi basina biraktim geldim yavrumu dua edin bize suan duaya cok ihtiyacimiz var
Oglumun durumu iyiye gidiyormus kizlar sizlerede haber vereyim dedim dualarinizin karsiligi bebeklerinize saglik sihhat olarak donsun isallah allah razi olsun
herkese merhabalar birkac gundur giremiyorum yazliktayim arkadaslar geldi kalmaya firsat bulup giremiyorum cepten yaziyorum suanda size bir bakiyim dedim. 4 gun once kirkimiz cikti kendi doktoruma kontrole gittim cagirmisti dogumdan sonra bu ikinci kontrole cagirisiydi ilkini dogumdan 1 hafta sonra cagirmisti dikislerimi kontrol etmisti, bu kontrolde dikis yerim tamamen kaybolmus zaten 3 dikisti estetik olarak hic kotu durmuyo geniital bolgem eski sekline kavusmus sanki hic dogum yapmamisim gibi rahimim ve yumurtaliklarim tertemizdi, kontrolden sonra parise gittik uzun zamandan sonra ama canim hic acimadi doktorum bebe yagi sur birliktelikten once dedi esimi yagladimo sekilde gayet rahat gecti.
ferda desitinin ise yaramasina sevindim.
zypzyp hadi gozun aydin kavustun melegine
mrs.who cok gecmis olsun Allah sifa versin bebisine canim
adaer fotolar super maasallah size
arada sirada yesil kaka olmasi kokusuzsa normalmis kizlar bebek usutmus sayilmiyor.
açılışı ben yapayım
kızlar doğumum epudral normal oldu, doğumdan sonra tek sıkıntım sütümün hemen gelmemesi idi, ilk gece 5 çay kaşığı ilk süt kolostum sanırım onunla geçirdi oğlum, neyse ki değerleri iyiydi, mama vermediler, sonraki gün malt içeceği içtim çok fayda etti, malt içeceği koyun mutlaka hastane çantanıza
bebeğim çok sütüm olmamasına rağmen sarılık olmadı, ilk günler sağarak verdim, hem göğsümdeki şişlik gitti, kayısı kompostosu ve malt içeceği ile birde 3 saatte bir sağarak arttı sütüm, sonra da biberon krizi yaşadık bebek biberona alıştı memeyi istemedi, o günden sonra hiç biberon vermedim inatla memeye tuttum, şimdi onu da aştık Allah' ın izniyle, ama insan çok hassas oluyor, bir akşam emmedi diye bütün gece üzüntüden uyuyamadım
merhabalar rabbim bebişlerini analı babalı sağlıkla büyürmenizi nasip etsin inş. bende allahım nasip ederse temmuz annesi olucam sana bişey sormak istiyorum sütünün gelmesi için malt içeceği demişsin ama ben malt içeceği ne bilmiyorum nerden temin edebilirim ? bide doğumumu 11 gün kaldı önceden içsem sakıncası olur mu ?
cvpların için şimdiden tşk ederim
herkese merhabalar birkac gundur giremiyorum yazliktayim arkadaslar geldi kalmaya firsat bulup giremiyorum cepten yaziyorum suanda size bir bakiyim dedim. 4 gun once kirkimiz cikti kendi doktoruma kontrole gittim cagirmisti dogumdan sonra bu ikinci kontrole cagirisiydi ilkini dogumdan 1 hafta sonra cagirmisti dikislerimi kontrol etmisti, bu kontrolde dikis yerim tamamen kaybolmus zaten 3 dikisti estetik olarak hic kotu durmuyo geniital bolgem eski sekline kavusmus sanki hic dogum yapmamisim gibi rahimim ve yumurtaliklarim tertemizdi, kontrolden sonra parise gittik uzun zamandan sonra ama canim hic acimadi doktorum bebe yagi sur birliktelikten once dedi esimi yagladimo sekilde gayet rahat gecti.
ferda desitinin ise yaramasina sevindim.
zypzyp hadi gozun aydin kavustun melegine
mrs.who cok gecmis olsun Allah sifa versin bebisine canim
adaer fotolar super maasallah size
arada sirada yesil kaka olmasi kokusuzsa normalmis kizlar bebek usutmus sayilmiyor.
slm anneler ve bebiştoları... kimsecikler yok ortada.. herkes pazar gezmesinde galibabugün aylardır peşinden koştuğum ama annemle eşim tarafından almama bi türlü izin çıkmayan bebek arabasını e-bebekte indirimli buldum.. 900 e bile duymuştum fiyatını, en son 550 ye bulmuştum bir yerde şimdi 518 e geldi :))) oğlum sonunda evinde olduğu için bizimkiler de izin verdi,hemen siparişimi verdim
yaaa ben bu halimi tüm hallerimden daha çok sevdim.. eşime olan sevgim,bağlılığım daha da arttı. onun da bana tabii.. oğluşum da hergün birşeyler öğreniyo.. ben de onunla öğreniyorum pekala.. daha uysal,daha kolay mutlu olabilen bi hale geldim.. tabiii ki de daha duygusalçıkan reklam filmlerine bile ağlamam artık eşimi güldürüyo.. hamilelikte de iyiydim ama şimdi daha iyi oldu gibime geliyo umarım ömür boyu böyle gider...
ii oturmalar ferdacım.. ben de oturuyorum benim adam da köye gitti babamlara yardıma.. buzluğa attım ama vermedim daha hiç.. onu bilmiyorum ama madem avm ye gidiyorsun orada bakım odaları var. sıkışırsan oraya girersin.. bi de aklımdayken söyliyim de çarşıda pazarda işiniz varken bebek emzirmek için özel hastanelere girebilirsiniz. bebek bakım odaları oluyo.. alt değiştirme yereri falan insan rahat ediyo
şimdi gidip hazr bebiş uyurken bi yemek yapayım kocama. yorgun argın gelir birazdan.. hepinizi öptüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?