tek yıkamayı henüz denemedim...hep birileri var yanımda ama onlar suyu döküyor ben yapıyorum her şeyi...
bir şey daha sorayım alttan çıtçıtlı badinin içinden bir şey giydiriyor musunuz???
ben üşür diye atlet tarzı giydiriyorum ama bunalıyor diyede içim gidiyor...bu giydirme mevzusunda ikilemde kalıyorum çoğu zaman...
selam kızlar) doğurduk doğuracağız derken bir baktım ki 20 günlük olmuş kızım
bu arada uykular nasıl bizim gaz sancılarımız fena ...gece bayağı zorluyor beni ailecek seferber oluyoruz pış pışonun harici güzel...bu arada siz d vitaminine başladınız mı??
bi de sünnet yaptırmış olanlara sorum olacak. işlemi yapan amcamız giderken ateş düşürücü-ağrı kesici ve bir de antibiyotik aldırdı kullanmamız için. geceden beri veriyorum ama içim hiç rahat değilsizde de oldu mu böyle birşey? bir de 5 gün devam dedi antibiyotiğe. çok üzülüyorum mandal kdr çocuğa ilaç veriyorum diye.. akşam da belden aşağısı çıplak yatırttı, beşiğin üstüne battaniye örttük kapıları sımsıkı kapadık öle uyuduk. tabi bütün gece battaniye şırıl şırıl hadi onu geçtim de bu sabah daha fazla dayanamadım bebek bezini genişçe bağladım. altı torba gb olan kundağını yaptım bi de içine çorap giydirdim. biraz daha mı havalandırmam lazım?? ne zaman normal modumuza geri döneceğiz biz??
iyi akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var ne yapacam bilmiyorum ya.. oğlum bu gün 32 günlük... sütüm çok mu az mı bilemiyorum biraz önce kıytırık bi manuel pompayla sağdım süt çıkıyor çok şükür bi 5-10 dk da 25 cc süt sağdım... daha da sağacaktım ama oğlumu emzireyim dedim süt olmasına rağmen oğlum güçlü çekemiyor galiba çünkü memeyi ağzından çıkardığımda ağzında süt görmüyorum of ya kafayı yiyecem bi akıl verin... bi de elektrikli pompa aldım medela.nın yarın inş gelecek süt sağma olayını nasıl yapıyorsunuz... şimdi biberom vermeyede korkuyorum biberona alışır da emmeyi unutur diye
kızlar dalin sıvı deterjan kaka lekesini bile çıkarmıyor
hiç memnun değilim siz ne kullanıyorsunuz lekeler çıkıyor mu??
meme ucu yarığı için çözüm bulan var mı??
ben günlerdir fito ve lansinohu karıştırarak düzenli bi şekilde
kullanıyorum yarık ilerlemiyor fakat düzelmiyorda.(tahin yağını kantaron yağını denedim onlarda fayda etmedi hatta doğumdan hemen sonra soğan olayınıda denedim ama yinede yarıldılar)
iyi akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var ne yapacam bilmiyorum ya.. oğlum bu gün 32 günlük... sütüm çok mu az mı bilemiyorum biraz önce kıytırık bi manuel pompayla sağdım süt çıkıyor çok şükür bi 5-10 dk da 25 cc süt sağdım... daha da sağacaktım ama oğlumu emzireyim dedim süt olmasına rağmen oğlum güçlü çekemiyor galiba çünkü memeyi ağzından çıkardığımda ağzında süt görmüyorum of ya kafayı yiyecem bi akıl verin... bi de elektrikli pompa aldım medela.nın yarın inş gelecek süt sağma olayını nasıl yapıyorsunuz... şimdi biberom vermeyede korkuyorum biberona alışır da emmeyi unutur diye
kizlar yardimmm
oglum yesil kaka yapiyor sizce nedeni ne olabilir?
bu arada bende oruc tutmicam
adaer resim karesi harika cok tatli olmus
kizlar yardimmm
oglum yesil kaka yapiyor sizce nedeni ne olabilir?
bu arada bende oruc tutmicam
adaer resim karesi harika cok tatli olmus
kızlarrrrrr geceleri uyuyor oğlum maşallah
Ama gündüzleri şu saatlere kadar resmen kök söktürüyor...yorgunluktan en son bitap düşüyor da öyle sızıyor yani...
Düşünün yemek yapmadım hala...1,5 saat sonra eşim gelecek...anca yıkadım,emzirdim,altını temizledim,gazını çıkardım...böyle böyle derken saat geçmiş...
Sizler neler yapmaktasınız???sıcaklardan da fena bunaldık...bir de bebişlerin üzerini uyurken örtüyormusunuz???
ayy sıcaktan mı nedense bu çocuk 5:30da uyandı 9:30da zor uyuttum,öyle aman aman ağlaması da yok mızıldanıyo,emiyo ama uyumuyoama annesi uyumak istiyo bebeğim bilmiyo:))
hadi gözün aydın ben hala cebelleşiyorum tam uyuyor yerine koymamla uyanıyor ya uyusada bi kahvaltı yapsam
ayy vallahi allah yardımcımız olsun,benimki de öyleydi.yatağa bıraktım tam kahvaltıyı hazırladım mızıldandı,eşime dedim kalk bak çocuğa o uyuttu da öyle kahvaltı yaptım,şimdi baba oğul uyuyorlar:)
selam canım aynı dertlerdeydim oğlum emmıyor kilo almıyor bende medelanın aldım makınesini sürekli kendımı sagıyorum ilk zamanlar kasıkla verdım ama olacak gibi değil şimdi biberonla verıyorum yeterki benım sütümü alsın ne olursa olsun dıyorum çünkü oğlum kilo almamış mama takvıyesıde yapıyorum emmekden vazgeçmedi henüz ama biberon rahatlığına alıştı
slm kızlar.
nasılsınız?
hepimiz çocuklarımızla cebelleşiyoruz herhalde.
biz 3 gündür yalnızız oğlumla. şimdilik iyi gidiyor. çok yormuyor beni.
ama yeni bir huy edindik. gece çok güzel emiyor. sütümde bol bol geliyor. ama gündüz memeyi almıyor. süt biraz az olduğu için çekmiyor. biberonla da bikaç kez verdim ama alıştı mı ne anlamadım. aç uyudu gibime geliyor. ama aç olsa ağlar de mi?
bi de sağma işini nasıl yapıyorsunuz. benim artık sütüm ucu ucuna yetiyor. akşamları az olunca sğıp veriyodum. ama dün akşam sadece 30 cc çıktı. onu verip uyuttum. biberon vermek istemiyorum artık. bi de süt gelmese de sağıyomusunuz? faydası var mı?
of ne zormuş anne olmak. babalar nerahat. akşam iki pışpışlıyor bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?