ya kızlar bizim hatun bu akşamda yapmazsa tam 4 gündür kaka yapmıyo olucak ama işin tuhafı hem alttan hem üstten gaz çıkarıyoruz. doktorumuzda yıllık izne çıkmış internetten baktım normalmiş. ay deli olucam 1 ayda 700 gram almışız diye doktor mama takviyesi verdi günde 3 kere ama mamada yemiyo bizimki sadece anne sütü doymuyomu yapmıyo yoksa sütümmü yarıyo yapmıyo. ne zormuş bebek büyütmek
kızlar benim bebişim uyurken çok sıçrıyor
hatta önce sıçradı sonra çığlık atarak uyandı çok korkmuş
memede sakinnledi tekrar yatırdım
en ufak bi sesde bile sıçrıyor
sizin bebişlerde böylemi
kızlar benim bebişim uyurken çok sıçrıyor
hatta önce sıçradı sonra çığlık atarak uyandı çok korkmuş
memede sakinnledi tekrar yatırdım
en ufak bi sesde bile sıçrıyor
sizin bebişlerde böylemi
kizlar bence tatile cikmaktan korkmayin ben aldim kizi geldim yazliga bizim yazlik denize sifir sabah 10 da yumoşumuda aliyorum plaja gidiyoruz onu bir guzel kremliyorum sadece beziyle golgede anakucaginda sallaniyo minisim ben denizime giriyorum tabi kizi yanliz birakmiyorum yan villadan komsularin kizlari var onlar goz kulak oluyo zaten cok durmuyorum suda bi serinleyip yuzup hemen cikiyorum cocuk havuzu almistim onu temiz suyla doldurup guneste isitiyorum arada benimkini daldirip cikartiyorum kuruluyorum bir rahatliyoki sormayin aciktigi zaman takiyorum emzirme onlugunu meme uclarimi temizliyorum emziriyorum cokta rahat oluyo , bayramdada bodruma gidiyoruz otele 1 hafta tatil yapicaz ordada ben yine bu taktigi uyguliyicam sizede onerim bu sekilde olur.
Arkadaşlar son trend esprili bebek badisi satıyorum.İlgilenen arkadaşlar özelden yazabilir.
Eki Görüntüle 461114 Eki Görüntüle 461128 Eki Görüntüle 461127 Eki Görüntüle 461126 Eki Görüntüle 461125 Eki Görüntüle 461124 Eki Görüntüle 461115 Eki Görüntüle 461116 Eki Görüntüle 461117 Eki Görüntüle 461122 Eki Görüntüle 461123 Eki Görüntüle 461118 Eki Görüntüle 461120 Eki Görüntüle 461121 Eki Görüntüle 461119 Eki Görüntüle 461129
sağol canım rahatladım biraz.. işin ilginç tarafı benim sıpa akşam sünnet oldu ve yenidoğan düzenine geri döndük. 3 saat uyuyo gece,hemen kalkıp meme istiyo ve çok şükür 20 dkdan az emmedicanım benim oğlum doğduğundan beri hep 10-15 dk emdi kilo alımıda gayet iyiydi 1 ayda 1300 gr aldıbi sorun yoktur bence sıkma canını doymazsa huzursuz olurdu hem bu canavarlar açlığa dayanamıyo :) ayrıca ben de sünnet ettirdim oğlumu geçen perşembe, ilk bi kaç saat çok ağladı bebeğim ama sonra unuttu şimdi gayet iyi hatta eskisinden daha iyi bile diyebilirim uykuları daha bi düzene girdi nedense sünnetle alakalımı bilmiyorum ama baya yaradı oğluma ama dediğim gibi bi kaç saat felaket bi ağlamayla karşılaşabilirsin sakın korkma geçiyo.
canım sana koca birkizlar bence tatile cikmaktan korkmayin ben aldim kizi geldim yazliga bizim yazlik denize sifir sabah 10 da yumoşumuda aliyorum plaja gidiyoruz onu bir guzel kremliyorum sadece beziyle golgede anakucaginda sallaniyo minisim ben denizime giriyorum tabi kizi yanliz birakmiyorum yan villadan komsularin kizlari var onlar goz kulak oluyo zaten cok durmuyorum suda bi serinleyip yuzup hemen cikiyorum cocuk havuzu almistim onu temiz suyla doldurup guneste isitiyorum arada benimkini daldirip cikartiyorum kuruluyorum bir rahatliyoki sormayin aciktigi zaman takiyorum emzirme onlugunu meme uclarimi temizliyorum emziriyorum cokta rahat oluyo , bayramdada bodruma gidiyoruz otele 1 hafta tatil yapicaz ordada ben yine bu taktigi uyguliyicam sizede onerim bu sekilde olur.
bi de sünnet yaptırmış olanlara sorum olacak. işlemi yapan amcamız giderken ateş düşürücü-ağrı kesici ve bir de antibiyotik aldırdı kullanmamız için. geceden beri veriyorum ama içim hiç rahat değilsizde de oldu mu böyle birşey? bir de 5 gün devam dedi antibiyotiğe. çok üzülüyorum mandal kdr çocuğa ilaç veriyorum diye.. akşam da belden aşağısı çıplak yatırttı, beşiğin üstüne battaniye örttük kapıları sımsıkı kapadık öle uyuduk. tabi bütün gece battaniye şırıl şırıl hadi onu geçtim de bu sabah daha fazla dayanamadım bebek bezini genişçe bağladım. altı torba gb olan kundağını yaptım bi de içine çorap giydirdim. biraz daha mı havalandırmam lazım?? ne zaman normal modumuza geri döneceğiz biz??
kızlarrrrrr geceleri uyuyor oğlum maşallah
ama gündüzleri şu saatlere kadar resmen kök söktürüyor...yorgunluktan en son bitap düşüyor da öyle sızıyor yani...
düşünün yemek yapmadım hala...1,5 saat sonra eşim gelecek...anca yıkadım,emzirdim,altını temizledim,gazını çıkardım...böyle böyle derken saat geçmiş...
sizler neler yapmaktasınız???sıcaklardan da fena bunaldık...bir de bebişlerin üzerini uyurken örtüyormusunuz???
kızlarrrrrr geceleri uyuyor oğlum maşallah
ama gündüzleri şu saatlere kadar resmen kök söktürüyor...yorgunluktan en son bitap düşüyor da öyle sızıyor yani...
düşünün yemek yapmadım hala...1,5 saat sonra eşim gelecek...anca yıkadım,emzirdim,altını temizledim,gazını çıkardım...böyle böyle derken saat geçmiş...
sizler neler yapmaktasınız???sıcaklardan da fena bunaldık...bir de bebişlerin üzerini uyurken örtüyormusunuz???
KIZLAR KAÇ GÜNLÜKKEN YAPTIRDINIZ SÜNNETİ
bir de hangi yöntemle yapıldı
kaç günde tamamen iyileşti
tavsiye eder misiniz
aynen benim oğlumda böyle geceleri güzel uyuyor sabah 6 da iş başı yapıyor .resemn kök söktürüyor bende hiç bi iş falan yapamıyorum.45 günlük olduk bugün:))ben gece ve gündüz sadece karnını kapatacak şekilde küçük bir örtü örtüyorum.karından üşütmesin diye.tek başına yıkayabiliyor musun?ben eşimle o olmadığındak omşuyu çağırıyorum
kizlar bence tatile cikmaktan korkmayin ben aldim kizi geldim yazliga bizim yazlik denize sifir sabah 10 da yumoşumuda aliyorum plaja gidiyoruz onu bir guzel kremliyorum sadece beziyle golgede anakucaginda sallaniyo minisim ben denizime giriyorum tabi kizi yanliz birakmiyorum yan villadan komsularin kizlari var onlar goz kulak oluyo zaten cok durmuyorum suda bi serinleyip yuzup hemen cikiyorum cocuk havuzu almistim onu temiz suyla doldurup guneste isitiyorum arada benimkini daldirip cikartiyorum kuruluyorum bir rahatliyoki sormayin aciktigi zaman takiyorum emzirme onlugunu meme uclarimi temizliyorum emziriyorum cokta rahat oluyo , bayramdada bodruma gidiyoruz otele 1 hafta tatil yapicaz ordada ben yine bu taktigi uyguliyicam sizede onerim bu sekilde olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?