2012 Haziran Anneleri Doğurdu

Hemen hemen herkes bebeğinin aç mı tok mu olduğuunu merak ediyor...Benim kafam rahat o konuda,aman alah nazarlardan saklasın sütüm fazlasıyla var hatta süt ateşi oldum 4 güün 40 derecelere vardı ateşim serumla kendime geldim..baktım memede süt ağrımaya başlıo bebekte e tabiki hepsini içemiyor sütü sağıp boşaltıyorum..,

her emmede 10 dakka birini 10 dakka birini emzirp gazı çıkartıp tekrar ilk memeyi o bırakıncaya kadar amziriyorum..oğluşum 14 haziranda doğdu bakın bakalım nasıl ? :)

Eklentiler

• $DSCF3637.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 46

maşallah canım oğluşuna
benim oğlumdan 1 gün büyük
maşallah diyorum sütüne de
inşallah hep böyle devam eder

maşallah canım oğluşuna
benim oğlumdan 1 gün büyük
maşallah diyorum sütüne de
inşallah hep böyle devam eder

saol caım hepimizinkine maşallah..biliyorum canım hatta ben seni aradım ama num yalnış dedi....neyse hayırlı olsun hepimizin bebişii :)

süt artmasını istiyorsan kuru soğanı elma gibi ye yemklerde bak gör faydasını ..ben kahvaltıda bile yedim nerdeyse şimdi bıraktım ama rezene ve anason yağını her gün kayısı suyuna 2 şer damla damlatıp içiyorumç...gaz için bebeğimin karnına masaj yapıyorum o yağlarla ..oğlum için yaptığım öyle özel bişey yok....gayet sakin yerli yerlinde ir bebekçikk :)

aynen benımde süt atesım cıktı sol göğsüm ıltıhap olmus sut bırıkmesınden kocman bıu serum verdıler hemen ıyılestım.çok sukur.ama göğüs agrısı da ebrbat bişi.

Benim kızımda da bazen öyle oluyor canım. Kısa bı çığlık karnı hızlı hızlı inip kalkıyor rüya görüyor sanırım uyumadan önce okuyup da uyutmak lazım aslında ama unutuyorum çoğu zaman Allah meleklerimizi korusun ...

hiç gülecek halim yokken, çok güldüm ya, teşekkürler..

oda sıcaklığını 22- 23 derecede tutabiliyor musunuz?
bizimki hep 27-28 gösteriyor camı açsam üşür diye açamıyorum,
isilik olmuş kızım, bepanten sürdüm bakalım, azalmazsa doktora götürücem

Sorma canım ben sağlık ocağına gittiğimde 400 gr düştü benden Allahtan doktor kontrolüm vardı da önemsemedim. Bi dahaki sefer gittiğimde kendim soydum koydum tartıya napayım. Kalça çıkığını da ihmal etmeden götür unutma emi. Maaşallah yavruşun iyi almış annesi.

bu arada kızlar süt kesiği gibi kusması fazla beslendiğini mi gösteriyordu?
90 cc mamayı 2buçuk saat önce içti
şimdi de meme emdi
kaldırdım ve süt kesiği gibi kustu bir süre sonra

Evet güzel öğütmüş kuzucuğun maaşallah.

Maaşallah güzel yavruna.

ben doktora sordugumda 24 25 derce olsun camları acma demıstı.benım ev 28 29 derece o yuzden cam acıyorum.ama 22 23 dercede ıdeal üşümez yani.

bızım doktor hero baby yada aptamil dedı.heroyu bulamadım aptamıl kuullanıyorum.

kızlar kızım dunden beri hiç kaka yapmadı.ama mızıldanmazsa 1 hafta normalmiş.

ne guzel ama sen şanslısın bence.benım kızım asla koydugum yerde durmuyor maalesef.değil otele ben şurdan annemlerın yazlıga gıtmeye cesaret edemıyorum nvırak vırak ağladıgı için akşam sabah.

benimkide normalde başka yere koysam biraz duruyo sonra ağlıyo ben çözümü chicco swing up anakucağı salıncakta buldum güneşliğide var koyuyorum içine tıngır mıngır sallanıyo müzikleride çok güzel bunun içinde uyuyo, oynuyo gülüyo çok mutlu onun içinde herkese tavsiye ederim mucize gibi bişey ben gündüzleri bunun sayesinde rahatım

çok teşekkürler canım ben rahat olma taraftarıyım bu veletler artık hep bizimle ne şekilde hayatı daha kolay hale getirebilirim diye düşünüyorum ve uyguluyorum. kendimi kasmıyorum ne olacaksa o olacak ve yaşanacak gazdı uykusuzluktu bunları problem etmiyorum belki bundan dolayı herşey istediğim gibi gidiyo çok şükür, inşallah bundan sonrada hep böyle gider zaten benim genel olarak yapımda rahat olduğu için sorun olmuyo

biz yanıyoruz kızlar her yer açık ev 33 derece :18:

canım ben istanbuldayken klimayı çalıştırıyordum evde 27 derecede rölantide o kendi soğukluğunu ayarlıyordu, sendede klima vardı yanlış hatırlamıyorsan neden çalıştırmıyorsun doktorum bana 25-26 derecede çalıştırabilirsin direk çarpması sakıncalı sadece demişti.

kızlar kızım dunden beri hiç kaka yapmadı.ama mızıldanmazsa 1 hafta normalmiş.

benimkide yapmamıştı 1 gün boyunca ama ertesi gün bayağ rahatsız olmuştu bende yarım çay kaşığı zaytinyağı içirdim ondan sonra bütün bez doldu resmen, sırtına kadar falan çıktı o derece yani. rahatsız ederse bunu deneyebilirsin. ben 3 güne kadar yapmazsa normal 4. günden sonra doktora danışılmalı diye biliyorum.

sütünede bebişinede maaşallah canım Allah nazarlardan saklasın.

yok canım uyuduğundan değil
sütüm yok o arada mama veriyorum

anladım cnm ıns en kısa zamanda sutun gelır de mamaya ıhtıyac duymassın

bende 10 kılo almıstım 54 tum 64 le gırdım doguma cıktım 59 dum 5 kılo gıtmıs suan kac kıloyum bılmıorum ama dogumdan cıktıktan sonra pantolonlarımı denemıstım olmamıstı cok uzulmustum ayy dedım gıttı pantolonlarım ama suan ıcıne gırıorum cok sukur sanırım kılo verdım:)))

bende sma gold mama almıstım ıkı kez verdım 4 haftaymıs acıldıktan sonra ömru 2 haftası varken bırıne verdım mama kullanıomus kadın 2 kılo dogmus kızı ve kuvez de kalmıs dr lar sutunu hıc sagma bu cocuk ölur demısler yazık o dr lara ne dıyım bole dr larda var kadıncagızda zaten canı yanmıs sutude gıtmıs ama kızı yasamıs massallah suandada ıyı ama sutu yok malesef hep mama verıo bende ona verdım aaa dedı tabı ver bana mama dayanmıo zaten dedı ıkı gunde bı mama bıtırıorum dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…