- 7 Mart 2011
- 7.375
- 8.053
- 398
- 36
bir de gazı olduğunda emzirmeye çalışırsam başını sağa sola sallıyor ağzı açık memeyi almaya çalışıyor ama alamıyor
sizde de böyle şeyler oluyor mu?
ben gazına bağlıyorum ama
biraz öyle yaptıktan sonra ucu tutuyor emmeye başlıyor, sonra yine yapıyor aynı hareketi
ben uyusa bile 3 saati geçmeden uyandırıyorum ya
sanki acıkmış da uykusu ağırbasmış gibi geliyor
kenarlarda benimkinin de iz yapıyor canım 2 numaracnm zaten anlasılıor sutun bozuklugu ıcınde pul pul bıseyler vardı nasıl anlatılırkı?normal sut berrak bu bambaska bozuk tu yanı
cnm senınkı zaten alması gereken kıloyu almıs ole dusun tabı bız anneler olarak daha fazla hassasız ıstıyoruzkı daha fazla kılo alsın herseyı ıyı olsun vss..
ama canı ıcınde olsun yeterkı..
cnm bılmıorum 3 denesem ıyı olurmu ?2 nosu sıkmıor ama yanlarda ız yapıor bıraz..
evet canım benimkinin de gazı varsa emince başını sallıyor ve zor tutuyor
ya kızlar benim göğsüm hiç şişmiyor
sanırım sütüm çok az
bende buzluğa 240 cc atmıştımoğlum sanırım buzluktaki çözülmüş sütü beğenmedi
zorla 20 cc içti
yarım saat önce emzirmiştim
belki de toktur bilemedim
inşallah içer 250cc kadar süt var
allahtan 2 poşet koymuştum çok koymamıştım
bi deneyim dedim ama sevmedi gibi geldi
benim bitti gibi canım akıntı gibi geliyorkızlar sizin kanamanız bitti mi
benim bugün bir ay oldu
azalacağına iki gündür arttı
aynen canım sancı girince kafasını ya geriye atıyorbir de gazı olduğunda emzirmeye çalışırsam başını sağa sola sallıyor ağzı açık memeyi almaya çalışıyor ama alamıyor
biraz öyle yaptıktan sonra ucu tutuyor emmeye başlıyor, sonra yine yapıyor aynı hareketi
kenarlarda benimkinin de iz yapıyor canım 2 numara
bence normal iz yapması
3 için biraz daha bekle istersen
peki hiç sızdırma yapıyor mu?
benimki belinden sızıyor nasıl oluyorsa bazen
kiminin göğsü şişmiyormuş zaten canım
illa şişmesi de gerekmiyor bence
ben alttan elimle tartıyorum
ağırlık oluyor biraz
yoksa benimki de öyle çok şişmiyor
gece az emdiyse sabah şiş oluyor işte
kenarlarda benimkinin de iz yapıyor canım 2 numara
bence normal iz yapması
3 için biraz daha bekle istersen
peki hiç sızdırma yapıyor mu?
benimki belinden sızıyor nasıl oluyorsa bazen
kiminin göğsü şişmiyormuş zaten canım
illa şişmesi de gerekmiyor bence
ben alttan elimle tartıyorum
ağırlık oluyor biraz
yoksa benimki de öyle çok şişmiyor
gece az emdiyse sabah şiş oluyor işte
benimki 6-7 saat emmediyse biraz ağırlaşıyor
oğlum emerken sıkıyorum çoğu zaman süt çıkmıyor
bir de gazı olduğunda emzirmeye çalışırsam başını sağa sola sallıyor ağzı açık memeyi almaya çalışıyor ama alamıyor
elde yıkamayla falan uğraşmak bana saçma geliyor o zaman deterjanındalinin granul sabununu kullanıyorum bide 60 derecede yıkıyorum (tabiki once elde arındırıyorum kakadan)..
genelde cıkıyor lekeler.. sen nasıl yıkama yapıosun??
meme ucu içinde ne kullandıysam bi işe yaramadı sanırım en buyuk ilacı zaman!
meme ucun küçükse şekil alana kadar ve sertleşene kadar o acıyı çekiosun malesef..
6-7 saat emmedıyse mı?cnm 3 saatı gecırmemek lazım bence 6-7 saat bekleme uyusada sen uyandır
kızlar sizin kanamanız bitti mi
benim bugün bir ay oldu
kızlar benım bebısım 3500 gr dogdu 5.gunu 3560 gr cıktı 1 ayımızdakı kont. ıse 5000 gr cıktık
sureklı memedeyız yalancı memeyı yenı yenı alıyor bıde cok sukur suan fazla emmek ıstemıor 3 saatte bır emzırıyorum ama uyanıkken yarım saatte bır bır saatte bır memedeyız..benım sıkıntım onun sıkınması kızlar benımkı fazla emdıgınden mı nedır cok fazla sıkınıyor kızarıyor bazen 1 saat sıkınıp pırtlatıyor bazen ıse bu sure 2 saate cıkıyor o sıkındıkca ben uzuluorum hemen rezene vermeye calısıorum bıde gaz ılacı bıogaıa dıye damla verıorum..sızın bebıslerdede oluyormu bu sorun?
bıde sorum su suan 2 numara prıma prımuım care bez kullanıorum suan 36. gunumuzdeyız sankı bez kucukmus gıbıme gelıor yedektede 2 numara paket var kullanmayıp 3 numaraya mı gecsem sızler suan kac numara bez kullanıosunuz?
Aynı şeyi bende yaşıyorum canım gazı varsa memeyi almaya çalışıyor ama alamıyor sonrada ağlıyor..
Uzun zamandır bakamıyorum foruma bebek bütün zamanımı alıyor. Genel olarak baktımda herkes aynı endişeleri ve sorunları yaşıyor..
Sütüm yetiyor mu yetmiyor mu stresine bende giriyorum zaman zaman kızım 1-2 saat emiyor bazen uyumuyor gazıda yok altıda temiz doymuyor sanırım mama veriyorum. Sizde mama veriyor musunuz? Günde 2 kez vermek zorunda kalıyorum.. İnş. birkaç güne sütüm yeter ve doyurabilirim kızımı..
Ve hayat bir maraton gibi kızım uyuyunca ev işleriyle ilgileniyorum ve vakit bulunca da uyuyorum...
Bu arada 85 kiloydum 3 hafta olmadan 12 kilo vermişim sizde kilo durumları ne alemde :) daha 10 kilom var onuda versem tamamdır...
kızlar sizin kanamanız bitti mi
benim bugün bir ay oldu
evet canım veriyorum
günde bazen 3 bazen 4 kez
50- 60 cc veriyorum
kızlar benım bebısım 3500 gr dogdu 5.gunu 3560 gr cıktı 1 ayımızdakı kont. ıse 5000 gr cıktık
sureklı memedeyız yalancı memeyı yenı yenı alıyor bıde cok sukur suan fazla emmek ıstemıor 3 saatte bır emzırıyorum ama uyanıkken yarım saatte bır bır saatte bır memedeyız..benım sıkıntım onun sıkınması kızlar benımkı fazla emdıgınden mı nedır cok fazla sıkınıyor kızarıyor bazen 1 saat sıkınıp pırtlatıyor bazen ıse bu sure 2 saate cıkıyor o sıkındıkca ben uzuluorum hemen rezene vermeye calısıorum bıde gaz ılacı bıogaıa dıye damla verıorum..sızın bebıslerdede oluyormu bu sorun?
bıde sorum su suan 2 numara prıma prımuım care bez kullanıorum suan 36. gunumuzdeyız sankı bez kucukmus gıbıme gelıor yedektede 2 numara paket var kullanmayıp 3 numaraya mı gecsem sızler suan kac numara bez kullanıosunuz?
benımkıde valla.ilk kızımda taş gıbı olurdu.1 ay bıttı daha hıç yaşamadım öyle bişey.evet canım benimkinin de gazı varsa emince başını sallıyor ve zor tutuyor
ya kızlar benim göğsüm hiç şişmiyor
sanırım sütüm çok az
aşımızı yaptık
çok şükür şimdi oğlumun ateşi yok ama çok mızmız ve ağlıyor sizinkiler de böyle miydi?
kızlar günaydın
dün bizim kırkımız çıktı ve onunla alakası varmı bilmem oğlum günler sonra ilk kez uyudu çok şükür
tabi bende uyudum nasıl dinlenmişim
benim bazı akşamlar sütüm azalıyor o gün memeye çok düşüyor
öyle zamanlarda doktor mama vermemi söyledi
siz hangi marka mama variyorsunuz?
ilk 3 gün süt gelmemişti o zaman aptamil almıştık ama onunda üzerindeaçıldıktan sonra 4 hafta yazıyor çöpe gitti
hem gramaj olarak daha küçüğü yok mu acaba biz 300 gr almıştık
günaydın herkese.
sağlık ocağından geliyoruz. 1. ay aşımızı olduk.
yalan yanlış tartıldık bi de. kıyafetlerini falan çıkarmadan tarttı. 4950 çıktı. 4800 falandır dedi. boyunu da ölçmedi. kalça çıkıklığı olabilir diye ölçmüyoruz dedi.
bir ay sonra yine gelin aşıya dedi gönderdi.
aile hekimine de uğradık. gazı için bişey veriyim mi dedim. verme dedi. ben kendi kızıma bile vermedim gaz için ilaç dedi. öyle çok ağlarsa saatlerce öyle belki dedi.
15 günde 500 gr falan almış yani. sanırım normal.
bu arada kızlar süt kesiği gibi kusması fazla beslendiğini mi gösteriyordu?
90 cc mamayı 2buçuk saat önce içti
şimdi de meme emdi
kaldırdım ve süt kesiği gibi kustu bir süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?