2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ben gördüklerini düşünüyorum
zaten bir kitapta da okumuştum
rem uykusunda uyuyup çok fazla rüya görürler diye
çünkü oğlum rüyasında suratını ekşitiyor, gülüyor, dudağını büzüyor hatta bazen ağlıyor
ben rüyadan olduğunu düşünüyorum

benim oğlum da bir gün çok uyursa ertesi gün öyle oluyor
bugün normale döner inşallah
aşı için de ben de gitmeden calpol içireyim diyorum
bir çay kaşığı mı verdin?
aşıdan sonra hiçbişey yapmadın değil mi?

aynen önceki gece akşamdan uyudu sabah 6 ya kadar bu gecede sabahı sabah ettik..doğum günlerimiz aynı sanırım

benimkininde damari tutuyo arada :)) isallah ise yarar denediklerin

bence ruya goruyolar benim oglanin yuzu uyurken sekilden sekile giriyo cunku :))

biz 2 sefer kalkistik o olaya cok canim yandi benim ustelik sezeryanliyim

Sanirim belli donemlerde yapiyolar bunu gecen hafta 10 saat araliksiz uyumustu bu hafta gece gunduz uyku yok pasa da

Anneler selam.Yarın 2. ay aşımız var.İnşallah ateşi çıkmaz.
Arkadaşlar kızım en fazla 5 dakika meme emip bırakıyor.1 saat meme emen bebekleri okuyunca şaşırdım doğrusu.Acıkmadanda asla meme emmiyor.Sütüm bol çok şükür. Ağzına dolu dolu geliyor ve yutmakta zorlanıyor.Bir memeyi emerken diğer göğsümde ped olmasına rağmen üstüme akıyor.Sizce sütüm çok geldiği için mi bu kadar kısa süre emiyor?Sizde durumlar nasıl?

Birde kuzucuğum kakasını, meme emdikten hemen sonra gazını çıkartırken yapıyor.Cort diye ses geliyor.Kucağımda dik şekilde tutuyorum çıkmasın diye.Bitirdikten sonra altını değiştirmek için yatırdığımda kakası sırtından çıkıyor.Evde olduğum zaman problem etmiyorum bu durumu ama dışardayken ya da misafirlikteyken çok zor oluyor altını temizlemek.Sizlerde durum nasıl?Böyle sorun yaşayan var mı?

Bir arkadaş merak etmişti adını hatırlayamadım.Oruç tutmaya devam ediyorum ve süt sorunu çok şükür yaşamıyorum.Bol bol yetiyor bebişime.

Son düzenleme:
kızlar bugün kızımın sol gözünde çapaklanma ve yaşarma var. ne yapmam gerekiyor. :44:

İyi kaynamış ve ılımış temiz suya pamuk batırıp silebilirsin. Geçmiş olsun.

Bence doyduğu için kısa sürede bırakıyodur. Doymasa huzursun olur yavrun. Benimki de en fazla 10 dakka emmiştir şimdiye kadar. Bizimki de emerken yapıyo çoğunluk kakasını ama hiç taşacak kadar kaka yapmadı. Orucunu da Allah kabul etsin şu zor günlerde ben cesaret edemedim zaten eşim de tepki gösterir.

benim oğlum da uzun süreli emmeyenlerden
gerçi kilo alımımız da öyle çok değil normal kilo alıyor 900 gr aldı ilk ay
aç olsa huysuz olur bence
bol olduğundan hemen doyuyordur o
kaka taşma sorunu hiç yaşamadım
hangi bezden kullanıyorsun?
bezin markası ile alakalı olabilir
benimki prima sıkıntı yaşamadım
ya da bez küçük geliyordur belki, 1 numara büyüğüne geçmeyi deneyebilirsin
oruç konusunda da maşallah diyorum
ben de cesaret edemem

benim oğlum da uzun süreli emmeyenlerden
gerçi kilo alımımız da öyle çok değil normal kilo alıyor 900 gr aldı ilk ay
aç olsa huysuz olur bence
bol olduğundan hemen doyuyordur o
kaka taşma sorunu hiç yaşamadım
hangi bezden kullanıyorsun?
bezin markası ile alakalı olabilir
benimki prima sıkıntı yaşamadım
ya da bez küçük geliyordur belki, 1 numara büyüğüne geçmeyi deneyebilirsin
oruç konusunda da maşallah diyorum
ben de cesaret edemem

merhaba kızlar,bugun 43 gunluguz.adet oldum.ve 41.gun parısı test ettık onayladık :) ilk olmadı.burda bı arkadas zeytınyagı kullandıgını yazmıstı.onu uyguladık yanı eşim uyguladı.ortadakı dikişler bıraz baskı yapıyo ve sancı oluyo ama kendınız kasmayın.bi sorun yok yani.o bölge eskısıne göre daha dar oluyo.dogumdan sonra ne kadar deforme olsa da.

3 numara molfix kullanıyorum.Kakası çok sıvı.yatırdığım an sırtına doğru akıyor ve taşıyor.Oruç konusuna gelince ilk gün denemek için tuttum ve baktımki sütümde azalma olmadı devam ettim tutmaya.Bugüne kadar hiç zorlanmadım Allaha şükür.Rabbim kolaylık veriyor.

Kızlar oğluşumun doğdugundan beri dili beyaz önceleri süttendir diyip önemsemiyodum ama acaba pamukçuk olabilir mi. Ağzında veya yanaklarında bişey yok ama tedirgin olmaya başladım. Bi de pişik sorunumuz hiç geçmedi. Okuduguma göre pmukçuk da pişige sebep olabiliyormuş bez ve krem konusunda aşırı hassasiyet göstermeme ragmen geçmiyor bi türlü. Üzülüyorum ister istemez.

cnm benımkıde sallanmayı sevıor ama bu salıncak ayagımda salladıgım gıbı rahatlık saglamıor dıye yadırgadı hanı duz sallanıorya o yuzden neyse altta tıtresım ımı var yenı ogrendım hehe bakıcam hemen:)))alemım ben yaaa:)))

kızlar bişi sorcam.bu paris olayının adı nerden gelıyo.onceden boyle bı deyim duymadım.yoksa siz mi taktınız bu ısmı buraya ozel bişi mi? :)))

cnm aslında bunun bı fıkrası var anlatırdım ama ayıp kacar sımdı heehehehe:))

saol valla cnm ıcımı rahatlattın bu arada senın bebısede maşşallah cnm

adaer canım ben albümü göremiyorum. nasıl bakıcaz :44::44:

arkadaş olmamız gerekiyor canım :)))

kızlar slm...kalça ve tüm batın usg mizi çektirdik...çok şükür bir sorun yok...hastane kayınpederlere yakındı buraya geldik direk çünkü giderken oğlum ağladı oto koltuğu-ana kucağında arabanın içinde,ben de direksiyondan seslendim ama pek kar etmedi...o yüzden buraya geçtim hemen,akşama eşim buraya gelsin bizi o götürsün...cesaret edemem hiç bahçelievler'den avcılar'a gitmeye...

Son düzenleme:
slm anneler
burayi okusamda yazamiyorum telden girdigim icin.
sonunda pc basina gecebildim

bazen emerken oglum huysuzlaniyor. kedi gibi miy miy ediyor. duzgunde emmiyor ozmnlar.. bana göre uykusu oldugundan..boyle bir duruma yasayan varmi?

kızlarrr su aralar bnmkız gunduzlerı cın gıbı uyumuyor sabah 9 dan berı sallıyorum ayagımda hala uyumadı ıkı dakka kapatıo gozlerını sonra gerı acıoo bu arada 2 aylık aşısı
tam ıkıncı ayını doldurdugu gunmu vuruluo acaba bnm doktor hemsıre saglık ocagına ılk asıyı vurdurmya gıttım 2.5 aylık oluo asıya cagırdıgı zaman acaba yanlışmı tarıh verdı

geçmişolsun maslh oğluşuna. bebkle tek basınızayken araba kullanıor musun nasıl oluor? bazen benimde kullanmam gerekior ama ben cesaret edemedim durmaz aglarsa diye

bizimkide öyle yapıor bazen sıcaklardan uyumuolar heralde. ayrıca 2.ay asısı için tam 2aylık olmaya gerek yok biz 2ay dolmadan 1 gün önce yaptırdık. verem asısı canlı ası oldugu için haftanın belli bi günü, bazı yerlerde ayın belli günleri sağlık bakanlıgından gönderiliormuş öglen olmadan vurulması bitmesi gerekiormş o günü söylemştr size hemşire

o kadar uykusuz kaldıgı olmadı ama uyumasın dediğimde uyur uyusa dediğimde uyumaz benm oglumda..

pamukçuk olayını bilmiyorum ama pişik için desitin mor olanı denemeni tawsiye ederim
geçmiş olsun bebişine

merhaba anneler ancak girebildim inş bütün bebişler iidr
biz sabah hastenye gittik muayene olduk asımızı olduk geldik
yavaş yavaş buyuo bebişm ama her gören 1 aylık mı dedi çok üzüldm küçk bebek oldugunu biliorum ama herkesin söylemesi kendimi kötü hissettrdi
iki bacaktan bi de koldan 3 ası vurdular hatta 2 asıyı 1-2-3 diye sayıp 2 hemsire aynı anda vurdular 3gun banyo yok 3 gun huysuzluk ateş olabilr dedi doktor 3günü geçerse ben huysuzlanırm mutlaka getirin dedi
calpol ve fitil yazdı ateşi yükselrse ver dedi yukselmeden verme bagısıklıgı etkilenmesin dedi
şimdilk maslh bişeyi yok arada uykusunda aglıo sallıorum inş ateşi de cıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…