ben gördüklerini düşünüyorumkızlar 51.günde parise gitikkorktugum gibi hiçç olmadı eskisi gibi hiç hissetmedim bile korkan arkadaşlar kasmayın kendinizi..bide benim kız bikaç gündür geçeleri birden bagırarak aglıyo aniden sonra susuyor gaz sancısımıdır yoksa korkuyomu ya bide bebekler rüya görürlermi merak ediyorum
Kızlar,benim kız dün uykusuz kalma rekoru kırdı. Sabah 10 dan gece 2ye kadar - uyuduğu dakikaları toplarsan bir saat anca eder- uyumadı. Öyle ağladığı da yok hele gece ışık yok ses yok uyusun diye gözünün içine bakıyoruz eşimle biz uyuyup kalıcaz onun gözler cin gibiydi. Bı önceki gün gündüz de gece de güzel uyumuştu ondan mı oldu acaba ?? Bebişi bu kadar uykusuz kalan var mı arkadaslar:26:
Kızlar,benim kız dün uykusuz kalma rekoru kırdı. Sabah 10 dan gece 2ye kadar - uyuduğu dakikaları toplarsan bir saat anca eder- uyumadı. Öyle ağladığı da yok hele gece ışık yok ses yok uyusun diye gözünün içine bakıyoruz eşimle biz uyuyup kalıcaz onun gözler cin gibiydi. Bı önceki gün gündüz de gece de güzel uyumuştu ondan mı oldu acaba ?? Bebişi bu kadar uykusuz kalan var mı arkadaslar:26:
canım başını üşütünce oluyormuş göz yaşarması.. başına dikkat et.. çayla silmek gerçekten işe yarıyor..
şimdiden geçmiş olsun aşı için. inş çok sıkıntı olmaz... hepimizin kabusu oldu bu 2.ay aşısı
kızlar benim bebiş son iki gündür inanılmaz huzursuz.. 5 dk da bir ağlıyor, gece bile uyumadı hep emdi.. emdiği de fazla geliyor geri çıkarıyor.. ya gaz ya kaka sıkıştırdı çıkmıyo deli oluyo çocuksaatlerdir ıkınıyor ancak ortada birşey yok.. o kdr güçlü alttan ve üstten gaz çıkarıyor ki sesten korkup ağlamaya başlıyor kimyon çayı ve z.yağı denedik,sonuç bekliyoruz bakalım..
kızlar 51.günde parise gitikkorktugum gibi hiçç olmadı eskisi gibi hiç hissetmedim bile korkan arkadaşlar kasmayın kendinizi..bide benim kız bikaç gündür geçeleri birden bagırarak aglıyo aniden sonra susuyor gaz sancısımıdır yoksa korkuyomu ya bide bebekler rüya görürlermi merak ediyorum
Hiç korkma canım artık aşılar eskisi gibi kolay kolay ateş yapmiyormuş. Ebemiz söyledi .Biz salı günü olduk aşımızı gitmeden bı kaşık calpol içirdik hiç huzursuzluğu olmadı şükür...
kızlar bugün kızımın sol gözünde çapaklanma ve yaşarma var. ne yapmam gerekiyor. :44:
Anneler selam.Yarın 2. ay aşımız var.İnşallah ateşi çıkmaz.
Arkadaşlar kızım en fazla 5 dakika meme emip bırakıyor.1 saat meme emen bebekleri okuyunca şaşırdım doğrusu.Acıkmadanda asla meme emmiyor.Sütüm bol çok şükür.Ağzına dolu dolu geliyor ve yutmakta zorlanıyor.Bir memeyi emerken diğer göğsümde ped olmasına rağmen üstüme akıyor.Sizce sütüm çok geldiği için mi bu kadar kısa süre emiyor?Sizde durumlar nasıl?
Birde kuzucuğum kakasını, meme emdikten hemen sonra gazını çıkartırken yapıyor.Cort diye ses geliyor.Kucağımda dik şekilde tutuyorum çıkmasın diye.Bitirdikten sonra altını değiştirmek için yatırdığımda kakası sırtından çıkıyor.Evde olduğum zaman problem etmiyorum bu durumu ama dışardayken ya da misafirlikteyken çok zor oluyor altını temizlemek.Sizlerde durum nasıl?Böyle sorun yaşayan var mı?
Bir arkadaş merak etmişti adını hatırlayamadım.Oruç tutmaya devam ediyorum ve süt sorunu çok şükür yaşamıyorum.Bol bol yetiyor bebişime.
Arkadaşlar kızım en fazla 5 dakika meme emip bırakıyor.1 saat meme emen bebekleri okuyunca şaşırdım doğrusu.Acıkmadanda asla meme emmiyor.Sütüm bol çok şükür.Ağzına dolu dolu geliyor ve yutmakta zorlanıyor.Bir memeyi emerken diğer göğsümde ped olmasına rağmen üstüme akıyor.Sizce sütüm çok geldiği için mi bu kadar kısa süre emiyor?Sizde durumlar nasıl?
Birde kuzucuğum kakasını, meme emdikten hemen sonra gazını çıkartırken yapıyor.Cort diye ses geliyor.Kucağımda dik şekilde tutuyorum çıkmasın diye.Bitirdikten sonra altını değiştirmek için yatırdığımda kakası sırtından çıkıyor.Evde olduğum zaman problem etmiyorum bu durumu ama dışardayken ya da misafirlikteyken çok zor oluyor altını temizlemek.Sizlerde durum nasıl?Böyle sorun yaşayan var mı?
Bir arkadaş merak etmişti adını hatırlayamadım.Oruç tutmaya devam ediyorum ve süt sorunu çok şükür yaşamıyorum.Bol bol yetiyor bebişime.
benim oğlum da uzun süreli emmeyenlerden
gerçi kilo alımımız da öyle çok değil normal kilo alıyor 900 gr aldı ilk ay
aç olsa huysuz olur bence
bol olduğundan hemen doyuyordur o
kaka taşma sorunu hiç yaşamadım
hangi bezden kullanıyorsun?
bezin markası ile alakalı olabilir
benimki prima sıkıntı yaşamadım
ya da bez küçük geliyordur belki, 1 numara büyüğüne geçmeyi deneyebilirsin
oruç konusunda da maşallah diyorum
ben de cesaret edemem
alemsiniz valla anneni niye cağırıyosun kakasını yapmayınca beklesenize biraz
canım beşiği güle güle kullanın her çocuk farklı işte benimki çok seviyor sallanmayı alttaki titreşimi denediniz mi? ben oraya hiç pil almadım nasıl güzel mi istedim bugün eşimden alacak bakalım nasıl?
kızlar bişi sorcam.bu paris olayının adı nerden gelıyo.onceden boyle bı deyim duymadım.yoksa siz mi taktınız bu ısmı buraya ozel bişi mi? :)))
merak etme canım yalnız değilsin benim bebiş kız olmasına rağmen 4270 doğmuştu zaten.şuan iki aylığız dün sağlık ocağındaydık 6 kilo geldi ama boyu da iyi dediler yani orantılı gidiyormuş.obez falan olmaz merak etme sen.ben gündüz 2saatte bir emziriyorum geceleri 3-4 saati buluyo. hareketlenmeye başladımı o zaman da çok zayıf bunlar deriz.:) aynı şeyi bana da demişlerdi 3.5-4 aylık vardır diye ben daha ikinci ayımıza 1 hafta var deyince şaşırdırlar:) maşallah diyelim canım Allah hepimizin meleklerini nazarlardan korusun...
adaer canım ben albümü göremiyorum. nasıl bakıcaz :44::44:
arkadaş olmamız gerekiyor canım :)))
kızlar slm...kalça ve tüm batın usg mizi çektirdik...çok şükür bir sorun yok...hastane kayınpederlere yakındı buraya geldik direk çünkü giderken oğlum ağladı oto koltuğu-ana kucağında arabanın içinde,ben de direksiyondan seslendim ama pek kar etmedi...o yüzden buraya geçtim hemen,akşama eşim buraya gelsin bizi o götürsün...cesaret edemem hiç bahçelievler'den avcılar'a gitmeye...
kızlarrr su aralar bnmkız gunduzlerı cın gıbı uyumuyorsabah 9 dan berı sallıyorum ayagımda hala uyumadı ıkı dakka kapatıo gozlerını sonra gerı acıoo bu arada 2 aylık aşısı
tam ıkıncı ayını doldurdugu gunmu vuruluo acaba bnm doktor hemsıre saglık ocagına ılk asıyı vurdurmya gıttım 2.5 aylık oluo asıya cagırdıgı zaman acaba yanlışmı tarıh verdı
Kızlar oğluşumun doğdugundan beri dili beyaz önceleri süttendir diyip önemsemiyodum ama acaba pamukçuk olabilir mi. Ağzında veya yanaklarında bişey yok ama tedirgin olmaya başladım. Bi de pişik sorunumuz hiç geçmedi. Okuduguma göre pmukçuk da pişige sebep olabiliyormuş bez ve krem konusunda aşırı hassasiyet göstermeme ragmen geçmiyor bi türlü. Üzülüyorum ister istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?