2012 Haziran Anneleri Doğurdu

aventin damaklısı yok bildiğim
araştırmıştım da damaklı 1 yaşından sonra deniyor genelde
spora başlamadım, evdeki koşu bandından başka da bişey yapmayı planlamıyorum
o da ne zaman kısmet olacak bakalım

günaydın
deyip yazıp gitmiştm.. aynen öyle oldu.. önce odasında kontrol ettim mışıl mışıl uyuyordu tam mutfağın kapısına geldim biri çimdiklemiş gb ağlamaya başladı bu arada bizim bebiş iftar saatinde dışarı çıkmak istiyormuş meğerse.. burada 7.40 civarı iftar oluyor ve bizimki 6 dan itibaren kolik gb huysuzlanıyordu.. babayı beşiğin başında esir alıyorduk iiftara kdr.. dün dışarı çıkınca yolda uyudu.. yemek süresince de hiç sesini çıkarmadı.. sonra da yürüyüşe çıktık tam saat 10 buçuğa kdr gık ı çıkmadı.. tam dönüş yoluna girdik o anda başladı ağlamaya.. son 15 dk nasıl koştuk eve hatırlamıyorum bile bi de biberon denedik dün ilk kez.. çıkmadan önce azıcık sağıp avent pompayla gelen biberon a koydum.. babasına verdim hani hoşuna gider diye.. adamı deli etmiş bizmki bi geldim baktım ki biberon memesi ağzında ağız kocaman ayrık babaya gülüp duruyor.. anlamıyor da içinde süt olduğunu.. eşim salladıkça biberondan süt damlıyo yalanıyo gene gülüyo.. bi türlü tutmadı biberonu 15-20 cc sütü 15 dk da içirdik.. oyun sandı bizim minik.. en son anladı son iki yudumu copcopladı ama biberon bitmişti

Bizim 31 Mayıs canım .sizinkide 1haziran galiba

Ya arkadaşlar aynı anda birden fazla yazıya cevap nasil yapılıyor
canım alıntıyla cevapla yazan yerin yanındaki ona benzeyen küçük resme tıklıyorsun yeşil tick oluyor her alıntıladığında sonra cevap ver e basınca hepsi orada hazır duruyor..

günaydın canım..inş bebişlerin gazları çabuk biter de biz de rahatlarız.. krize girdiği zaman hep çoğu gitti azı kaldı oğlum diye teselli ediyorum... spora gelince günlük egzersiz şeklinde düşünüyorum ben.. karnım gitgide eski halini alıyor.. ama günlük birşeyler yapmaya çalışıyorum özellikle kalça ve göbek egzersizleri.. şu an fazla kilom kalmadı.. 45 le başlayıp 65 le bitirdiğim süreç sonunda 50 ye düşmüşüm yine.. 52 de kalmam gerekiyordu halbuki.. sezaryenliler 2 aydan sonra daha rahat egzersiz yapabiliyorlarmış.. göbek kalma efsanesi ise safsataymış..
emziğe gelince.. benim adam hava sıcak diye ilk girdiği eczaneden wee almış damaklı.. bir aydır onunlayız.. şimdi değiştirmek istiyorum. chicco nun physio serisinde hiç sert made yokmuş.. tamamı kauçuk ya da tamamı silikon şeklindeymiş. gece fosforlu olup parlayanları da var üstelik.. hoşuma gitti.. yalnız aventin de kutusunda geliyor. chicconun fermuarlı kutusu var ama neredeyse iki emzik fiyatına.. bana da fikir verin kızlar.. kauçuk mu silikon mu?? avent in kutulu olanları daha pratik ve ekonomik, chiccoda da ağız kenarında iz yapacak canını acıtacak malzeme yok kararsız kaldım.. damaklılar normalde diş çıkarmadan sonra kullanılıyor diye biliyorum belki 6-12 ay araları öyledir aventin..

Son düzenleme:

Ben kullanmadım canım ama bazı bebeklerin teni diğerlerinden farklı olabiliyor. Doğrusunu bulana kadar en mantıklısı deneme yanılma yöntemi gibi.

Spora henüz başlamadan eski kiloma döndüm ben üstelik göbek fln da kalmadı ama karnımın sıkılaşması için en kısa zamanda mekiğe başlamak istiyorum. İstiyorum ama şimdilik sadece Günler öyle harala gürele geçiyor ki bebiş uyurken iş mi yapsam dinlensem mi derken akşam oluveriyor. Emzik konusuna gelince hiç almadı oğlum bende bu konuda tecrübesizim elime versen damaklı mı onu bile anlamam.

kızlar acil bi sorum var:
bizim kız önce kakasını yaptı normal, altını değiştirdim biraz sonra yine yaptı bu sefer koyu yeşildi ve biraz da katı gibi, böyle olan var mı bi fikri olan var mı, kabız olanların böyle mi oluyodu, cevaplarsanız çok sevinirim..

Bebegin gazinin kesildigi nerden anlasilir ki, nasil anlayacagiz acaba merak ediyorum??

Yeşil kaka bizde de oluyor ancak katı olmadı hiç yeşil kakanın da normal olduğunu soylemişti doktorum.

dün dışarda denedim canım durdu ağlamadı ama durmamı istemiyor durunca ağlamaya başlıyor hep yürümem lazım anlayacağınız.

evet kokusu çok kötü bencede ama etkili olduğu için bence çekilebilir zaten ben sadece geceleri desitin kullanıyorum.

benim kızında bazen yeşil oluyo canım doktora sordum gazdan dolayı yeşil oluyo dedi.

Son düzenleme:
dün aşılarımızı olduk ateşlenmedi çok şükür aşıdan sonra yarım ölçek calpol verdim, akşam 9 gibi ateşi 37.4 e çıkınca yine yarım ölçek verdim çok şükür atlattık ama dün çok keyifsizdi hep kucağımda olmak istiyordu yavrum üstümden hiç inmedi gecede kucağımda uyudu 2 buçuğa kadar sahurda yatağa yatırdım, bugünde aynı şekilde keyifsiz 3 gün sürermiş bu şekilde. rota aşısını önümüzdeki ay yaptırıcam hepsi çok ağır gelir diye dün yaptırmak istemedim.

off kıZlar ya çıldırmak üzereyim
saabaha kadar uyumayan oğlum 7 den b eri yine uyanık
bari dursa devamlı ağlıyor
uykusuzluktan öldüm 1 haftadır günde en fazla 1 saat uyuyabiliyorum
yine başladı

Son düzenleme:
yine başladı

Allah yardımcın olsun canım çok zor o şekilde yaa nedeni ne peki gaz olduğuna emin misin bir doktora götür istersen?

kızlar size iki sorum var
1-bulgur pilavı gaz yapar mı?
2-benim kızın saçları dökülmeye başladı sizinkiler ne alemde?

doktora bir göster ağzını istersen ama her zaman beyaz olması enteresan canım suyla bir sil dilini eğer hala beyazsa pamukçuk olmuştur yavrucak, pişik kremi ben gece desitin kullanıyorum altını açmadığım için çünkü gece uyanmasını istemiyorum bu şekilde kızım gece deliksiz uykuya alıştı sadece yatağında mıkırdandığı zaman biberonla sütünü veriyorum gündüz babe nin pişik kremini kullanıyorum o da çok güzel babeyide deneyebilirsin.

Geçmiş olsun. İnş keyfi yerine gelir fıstıgın tez zamanda. Bizim de yarın bakalım ne olacaksa. Burda ateşi olmadan ilaç da yazmıyolar. İnş iyi atlatırız hepimiz.

yine başladı

Canım ailen ya da başka biri yok mu sana destek olabilecek. Ne derdi var ki acaba durmadı

1)Ben bulgur pilavını hergün yiyorum nerdeyse bizde çok şükür gaz problemi dogdugundan beri yok ama üzerine kimyon dökerek artık kimyondan nefret eder hale gelecegim.
2)Hergün çarşaf degiştiriyoruz yüzüstü yatarken yüzügözü tüyleniyor yavrumun.

Doktor sütten dedi ama içime sinmedi yinede sanırım adam haklı yoksa sıkıntısı olurdu. Ben gece altını iki kere degiştiriyorum. Teni hassas artık ben buna karar verdim yoksa gaz çıkarsa altını alıyorum neredeyse. İkisini de deneyecegim inş sonuç verir. Artık kremleri karıştırım kullanıyorum

evet bulgur hem cok süt yapıo hemde gaz
bizimkininde saçları baya döküldü üstte pek bişi kalmadı ama arkalar dökül dökül bitmeyecek gibi gelio bana

merhaba anneler
dünkü asıdan sonra iki kez ateş düşürücü verdik bugun ateşi yok ama cok huysuz sabahları gülen sesler cıkaran bebek seslenince bile bakmıo cok yorgun görünüo. o keyifsiz olunca babsıyla benimde keyfim yok insan gülmemesine bile üzülüo hasta fln olurlarsa neler hissedilir bilmek istemiorum allah bütün bebişleri hastaliktan korusun.

merhaba arkadaşlar,

bizim oğluşun da gazı bitmiyor, 3 aylık olduk nerdeyse nurse harveys ve zinco veriyorum ama boşuna sanırım.
akşamları 7'den 12'ye kadar ağlıyor. gündüz de neredeyse hep uyuyor.

bu arada bugün benden 2-3 damla kan geldi. regl mi oldum şimdi ben anlamadım? devamı gelmedi henüz.

benim kız gece kaka yapmıyor kaka saati sabah 6 en geç 7 çişide öyle rahatsız edecek kadar doldurmuyor bezi zaten premium care sızıntı yok ıslaklık yok ayrıca desitin zaten tene değmesini engelliyo tabaka oluşturuyor ciltte bu yüzden uyandırmıyorum benim kızı geceleri.

bulgur pilavı yemeyeyim o zaman birde gazıyla uğraşmayayım.

adet oldun sanırım canım off keşke bende olsam olmamakta sinir yapıyor bende sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…