aventin damaklısı yok bildiğimgünaydın kızlar
bebişim sabahları daha bir oyun modunda oluyor.yine bir 25-30 dk. oyun halımızda oynadık yorulduk ve şimdide uyuyor minikim.
artık zincoyu bıraktım metsilde vermiyorum.sadece biogaia ve d vitamini veriyorum.insallh tamamen geçer bu gaz.bir arkadaşın bebişi tam 2 ay dolunca bıçak gibi kesildi gazı demişti.şimdi 3 aylık o bebiş.insallh bizim kuzunun gazı cts tam 2 aylık olunca kesilir.
bizim kolik tarzında olmadı gazımız hiç.ama yinede çok üzülüyorum gazı olunca.yüzünü ekşitmesi bile üzüyor beni.
biz böyle olunca kolik annelerini düşünemiyorum. hepsine allah sabır versin. hepimiz için biran önce geçer insallh bu gaz olayı.
spor yapan var mı acaba çok merak ediyorum.
ben bu ay yüzeceğim bol bol.eylül gibide platese başlayayım diyorum.yada lessi ile yürüyüş varmış nette.onu yapacağım. bu arada sezeryan oldum ben.
ne zaman başlayacaksınız siz spora ve ne tür şeyler yapmayı düşünüyorsunuz.
benim bebiş avent slikon ve damaksız emzik kullanıyor. damaklı emziğe ne zaman başlamalı.buna alışınca onu tutmazsa diye korkuyorum. ayrıca aventin damaklı emziği var mı?? ben hiç görmedim de.
şimdi bebişim uyanmadan gidip bahçemdeki şeftalilerden reçel yapacağım.güzel annişler hepinize bebişlerinizin uslu ve sakin olduğu mutlu bir gün diliyorum
deyip yazıp gitmiştm.. aynen öyle oldu.. önce odasında kontrol ettim mışıl mışıl uyuyordu tam mutfağın kapısına geldim biri çimdiklemiş gb ağlamaya başladıbizim yaramaz annesinin onu yıkamak için hazırlık yaptığını anlamış,yatmış yine tilki uykusuna.. şimdi mutfağa gireceğim, tam bi işe başlamışken çığlık çığlığa ağlayacak biliyorum
canım alıntıyla cevapla yazan yerin yanındaki ona benzeyen küçük resme tıklıyorsun yeşil tick oluyor her alıntıladığında sonra cevap ver e basınca hepsi orada hazır duruyor..
Bizim 31 Mayıs canım .sizinkide 1haziran galiba
Ya arkadaşlar aynı anda birden fazla yazıya cevap nasil yapılıyor
günaydın canım..inş bebişlerin gazları çabuk biter de biz de rahatlarız.. krize girdiği zaman hep çoğu gitti azı kaldı oğlum diye teselli ediyorum... spora gelince günlük egzersiz şeklinde düşünüyorum ben.. karnım gitgide eski halini alıyor.. ama günlük birşeyler yapmaya çalışıyorum özellikle kalça ve göbek egzersizleri.. şu an fazla kilom kalmadı.. 45 le başlayıp 65 le bitirdiğim süreç sonunda 50 ye düşmüşüm yine.. 52 de kalmam gerekiyordu halbuki.. sezaryenliler 2 aydan sonra daha rahat egzersiz yapabiliyorlarmış.. göbek kalma efsanesi ise safsataymış..günaydın kızlar
bebişim sabahları daha bir oyun modunda oluyor.yine bir 25-30 dk. oyun halımızda oynadık yorulduk ve şimdide uyuyor minikim.
artık zincoyu bıraktım metsilde vermiyorum.sadece biogaia ve d vitamini veriyorum.insallh tamamen geçer bu gaz.bir arkadaşın bebişi tam 2 ay dolunca bıçak gibi kesildi gazı demişti.şimdi 3 aylık o bebiş.insallh bizim kuzunun gazı cts tam 2 aylık olunca kesilir.
ben bu ay yüzeceğim bol bol.eylül gibide platese başlayayım diyorum.yada lessi ile yürüyüş varmış nette.onu yapacağım. bu arada sezeryan oldum ben.
benim bebiş avent slikon ve damaksız emzik kullanıyor. damaklı emziğe ne zaman başlamalı.buna alışınca onu tutmazsa diye korkuyorum. ayrıca aventin damaklı emziği var mı?? ben hiç görmedim de.
şimdi bebişim uyanmadan gidip bahçemdeki şeftalilerden reçel yapacağım.güzel annişler hepinize bebişlerinizin uslu ve sakin olduğu mutlu bir gün diliyorum
taze anneler merhabalar
kızımın pişiği olduğundan burdaki anneler de memnun diye desitin mor olanından aldım
internetten siparişle aldım.eczanemizden sitesinden
3 gündür kullanıyorum henüz geçmedi kızımın pişiği
kremin kokusunu hiç beğenmedim.sizcede çok tuhaf bir kokusu yok mu???
günaydın kızlar
bizim kolik tarzında olmadı gazımız hiç.ama yinede çok üzülüyorum gazı olunca.yüzünü ekşitmesi bile üzüyor beni.
biz böyle olunca kolik annelerini düşünemiyorum. hepsine allah sabır versin. hepimiz için biran önce geçer insallh bu gaz olayı.
kızlar bugün kızımın sol gözünde çapaklanma ve yaşarma var. ne yapmam gerekiyor. :44:
günaydın kızlar
kızlar acil bi sorum var:
bizim kız önce kakasını yaptı normal, altını değiştirdim biraz sonra yine yaptı bu sefer koyu yeşildi ve biraz da katı gibi, böyle olan var mı bi fikri olan var mı, kabız olanların böyle mi oluyodu, cevaplarsanız çok sevinirim..
cnm tam dışarı çıkarken koy bebişi evde fazla oyalanmadan hemen çık, dışarı çıkar çıkmaz uyuyacak bebiş.. yani en azından benimki öyle yapıyor; ilk koyduğumda sıkılıyor biraz, ama daha merdivenden inerken göğsüme yaslanıp uyuyor..inşaAllah sever seninki de..sevmezse de değişim ya da iade yaparsın aldığın siteden..
bacakları mutlaka kurbağa pozisyonu olsun yalnız..üçüncü aydan sonra yanlardan çıkartarak oturtabiliriz..
taze anneler merhabalar
kızımın pişiği olduğundan burdaki anneler de memnun diye desitin mor olanından aldım
internetten siparişle aldım.eczanemizden sitesinden
3 gündür kullanıyorum henüz geçmedi kızımın pişiği
kremin kokusunu hiç beğenmedim.sizcede çok tuhaf bir kokusu yok mu???
kızlar acil bi sorum var:
bizim kız önce kakasını yaptı normal, altını değiştirdim biraz sonra yine yaptı bu sefer koyu yeşildi ve biraz da katı gibi, böyle olan var mı bi fikri olan var mı, kabız olanların böyle mi oluyodu, cevaplarsanız çok sevinirim..
off kıZlar ya çıldırmak üzereyim
saabaha kadar uyumayan oğlum 7 den b eri yine uyanık
bari dursa devamlı ağlıyor
uykusuzluktan öldüm 1 haftadır günde en fazla 1 saat uyuyabiliyorum
yine başladı
Kızlar oğluşumun doğdugundan beri dili beyaz önceleri süttendir diyip önemsemiyodum ama acaba pamukçuk olabilir mi. Ağzında veya yanaklarında bişey yok ama tedirgin olmaya başladım. Bi de pişik sorunumuz hiç geçmedi. Okuduguma göre pmukçuk da pişige sebep olabiliyormuş bez ve krem konusunda aşırı hassasiyet göstermeme ragmen geçmiyor bi türlü. Üzülüyorum ister istemez.
dün aşılarımızı olduk ateşlenmedi çok şükür aşıdan sonra yarım ölçek calpol verdim, akşam 9 gibi ateşi 37.4 e çıkınca yine yarım ölçek verdim çok şükür atlattık ama dün çok keyifsizdi hep kucağımda olmak istiyordu yavrum üstümden hiç inmedi gecede kucağımda uyudu 2 buçuğa kadar sahurda yatağa yatırdım, bugünde aynı şekilde keyifsiz 3 gün sürermiş bu şekilde. rota aşısını önümüzdeki ay yaptırıcam hepsi çok ağır gelir diye dün yaptırmak istemedim.
off kıZlar ya çıldırmak üzereyim
saabaha kadar uyumayan oğlum 7 den b eri yine uyanık
bari dursa devamlı ağlıyor
uykusuzluktan öldüm 1 haftadır günde en fazla 1 saat uyuyabiliyorum
yine başladı
kızlar size iki sorum var
1-bulgur pilavı gaz yapar mı?
2-benim kızın saçları dökülmeye başladı sizinkiler ne alemde?
doktora bir göster ağzını istersen ama her zaman beyaz olması enteresan canım suyla bir sil dilini eğer hala beyazsa pamukçuk olmuştur yavrucak, pişik kremi ben gece desitin kullanıyorum altını açmadığım için çünkü gece uyanmasını istemiyorum bu şekilde kızım gece deliksiz uykuya alıştı sadece yatağında mıkırdandığı zaman biberonla sütünü veriyorum gündüz babe nin pişik kremini kullanıyorum o da çok güzel babeyide deneyebilirsin.
kızlar size iki sorum var
1-bulgur pilavı gaz yapar mı?
2-benim kızın saçları dökülmeye başladı sizinkiler ne alemde?
merhaba arkadaşlar,
bizim oğluşun da gazı bitmiyor, 3 aylık olduk nerdeysenurse harveys ve zinco veriyorum ama boşuna sanırım.
akşamları 7'den 12'ye kadar ağlıyor. gündüz de neredeyse hep uyuyor.
bu arada bugün benden 2-3 damla kan geldi. regl mi oldum şimdi ben anlamadım? devamı gelmedi henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?