2012 Haziran Anneleri Doğurdu

kızlar benim mai tai bugün geldi ama benim kız içinde ağlıyoo ne yapıcam şimdi

o şekilde zarar vermez mi henüz 2 aylık 3 aylık öyle taşınıyo diye biliyorum?

Aaa işte onu bilmiyorum sen deneme olarak bi bak bakalım inş o şekilde sever ki bebeklerin en keyif aldığı pozisyon. Ondan sonra dediğin gibiyse başlarsın 3. ayında

canım benimki ilk gün 15-20 dkdan sonra ağlamıştı biraz sağa sola sallandım 5 dk daha durdu sonra bastı yaygarayı bugün de farklı bi bağlama şekliyle deneyeyim dedim gazı vardı öyle çıkartırım diyordum ama sıkı bağlayınca sıkıldı.. sıkıya gelemiyo galiba bizimkiler.. neşeli olduğu zamanlarda 15-20 dkyla başlayın diyolar.. işe yaramazsa aldığın yerden değiştiriyorlar diye biliyorum hülya hanımı birçok kişi bu nedenle övmüş.. en kötü ürününü değiştirir başkasını denersin bence.. bi şans ver önce miniğine..

kızlar bizimki dalmak üzere..inş bu son sıçraması ve bağırması olur da dinlenir biraz.. ben de sahurdan beri giremediğim mutfağıma gideyim bari.. hayırlı iftarlar şimdiden herkese..

hemen tarif ediym canım. en küçük soğanlardan seçip bi fırına rica ediyorsun pişiriyorlar. sonra soğanı soyuyorsun elinle ortasını açtırıyorsun. sonra içine bir kaç damla saf zeytinyağı damlatıyorsun bi bezin içine koyup tam göbeğinin üstüne kapatıyorsun. soğan ılık olsun aman yakmayın göbişleri hee birde 40ı çıkmamış bebişe önermiyo k.v
buda resimli hali inşallah işe yarar

kızlar bugün kızımın sol gözünde çapaklanma ve yaşarma var. ne yapmam gerekiyor. :44:

cnm tam dışarı çıkarken koy bebişi evde fazla oyalanmadan hemen çık, dışarı çıkar çıkmaz uyuyacak bebiş.. yani en azından benimki öyle yapıyor; ilk koyduğumda sıkılıyor biraz, ama daha merdivenden inerken göğsüme yaslanıp uyuyor..inşaAllah sever seninki de..sevmezse de değişim ya da iade yaparsın aldığın siteden..
bacakları mutlaka kurbağa pozisyonu olsun yalnız..üçüncü aydan sonra yanlardan çıkartarak oturtabiliriz..

Son düzenleme:

bizde fisher price yagmur ormanı var, ama henüz asmadım, üç ayını doldursun o zaman..
gögüs pedi kraft jelli aldım e bebeklte indirimdeyi ama henüz denemedim, denediklerim içinde en iyisi lansinoh bence..ince ve daha dayanıklı..bebedor sık değiştimezsem ön yüzeyi yırtılıyor pamukları dökülüyor..
göğüs ucu kullanmıyorum fakat göğüs ucu küçük diye hemen onu takma bence, bebiş çektikçe çıkıyorlar zaten..benim de fazla çıkık değildi mesela ama hemşireler makas yöntemi ile o kısmı bebişin ağzına tutturuyorlar ..
sağlıklı ve hayırlı bir doğumla yavrunu kucaklamanı dilerim inşaAllah...

Selam kizlarrr ...

benim aklima takilan bisey var 41. gun oglumu tarttim 5500 gr cikti evdeki baskulde en fazla 100 gr oynuyo saglik ocagiyla cok mu sizce 3300 gr dogmustu

gogus pedi wee kullaniyorum cok memnunum 40li paket 7 tl ve tek tek paketlenmis

bu arada avatardaki yakisikli benim oglum

Bebek Doktoru
buradaki tabloyla karsılastırabilirsin ama bunlar bzm ulkedeki bebeklerin standartları baska ulkelerde farklı oluo yani bu sınırda olmasa da saglıklı olabılıyor bebek
yakısıklıya da masllh :)

Son düzenleme:
ii geceler anneler
biz bugun dısardaydık kuafore fln gıttm akşamda anneanneye gittik
yarın 2.ay asısını vurdurucaz haftada bir gun sabah saatlerinde vuruluormus normalde cuma gunu 2 aylık oluo ama bzm hastanede persembe vuruldugu için yarın gidicez
asıdan sonra 3 gun banyo yok dedi hemsire bizde yıkadık şimdiden. günde 2kez yıkanan cocuk cok kokmasa bari 3gunde :)
aslında yarınki asıdan cok korkuorum tedirginim umarım bütün bebişlerimz saglıkla sorunsuz olurlar asılarını

Bebek Doktoru
buradaki tabloyla karsılastırabilirsin ama bunlar bzm ulkedeki bebeklerin standartları baska ulkelerde farklı oluo yani bu sınırda olmasa da saglıklı olabılıyor bebek
yakısıklıya da masllh :)

Ilk ay 4800 du benimki 200 gr fazlasi var ve 2. ayda 6000 gr gecicek sanirim yani fazla (

Bizim burdada ayin belli gunlerinde vuruluyomus o yuzden ayin 15inde gun vericek ebe 19unda 2 aylik oluyo ama bakalim ne zaman dicekler gunune bende cok tirsiyorum ateslenecek diye

Ilk ay 4800 du benimki 200 gr fazlasi var ve 2. ayda 6000 gr gecicek sanirim yani fazla (

uzulme bence benim yiğenimde tombul ve uzun boylu bi bebekti doktor amerikan standartlarında bu bebek diodu şimdi liseye gidio obez fln da değil uzun boylu normal kiloda cok da güzel bi genç kız. aileyle çok alakalı böyle seyler anne-babaya çekio sonuçta bebekler, bi de biraz şimdi tombiş olsun emeklemeye bi başlasın kilo fln kalmaz :)

kızlar bugün kızımın sol gözünde çapaklanma ve yaşarma var. ne yapmam gerekiyor. :44:
canım başını üşütünce oluyormuş göz yaşarması.. başına dikkat et.. çayla silmek gerçekten işe yarıyor..
şimdiden geçmiş olsun aşı için. inş çok sıkıntı olmaz... hepimizin kabusu oldu bu 2.ay aşısı
kızlar benim bebiş son iki gündür inanılmaz huzursuz.. 5 dk da bir ağlıyor, gece bile uyumadı hep emdi.. emdiği de fazla geliyor geri çıkarıyor.. ya gaz ya kaka sıkıştırdı çıkmıyo deli oluyo çocuk saatlerdir ıkınıyor ancak ortada birşey yok.. o kdr güçlü alttan ve üstten gaz çıkarıyor ki sesten korkup ağlamaya başlıyor kimyon çayı ve z.yağı denedik,sonuç bekliyoruz bakalım..

kızlar 51.günde parise gitik korktugum gibi hiçç olmadı eskisi gibi hiç hissetmedim bile korkan arkadaşlar kasmayın kendinizi..bide benim kız bikaç gündür geçeleri birden bagırarak aglıyo aniden sonra susuyor gaz sancısımıdır yoksa korkuyomu ya bide bebekler rüya görürlermi merak ediyorum

Hiç korkma canım artık aşılar eskisi gibi kolay kolay ateş yapmiyormuş. Ebemiz söyledi .Biz salı günü olduk aşımızı gitmeden bı kaşık calpol içirdik hiç huzursuzluğu olmadı şükür...

Kızlar,benim kız dün uykusuz kalma rekoru kırdı. Sabah 10 dan gece 2ye kadar - uyuduğu dakikaları toplarsan bir saat anca eder- uyumadı. Öyle ağladığı da yok hele gece ışık yok ses yok uyusun diye gözünün içine bakıyoruz eşimle biz uyuyup kalıcaz onun gözler cin gibiydi. Bı önceki gün gündüz de gece de güzel uyumuştu ondan mı oldu acaba ?? Bebişi bu kadar uykusuz kalan var mı arkadaslar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…