Bacaklarını dışarı sarkıtmayı dene.Bu pozisyonu seviyolar.
kızlar benim mai tai bugün geldi ama benim kız içinde ağlıyoo ne yapıcam şimdi
o şekilde zarar vermez mi henüz 2 aylık 3 aylık öyle taşınıyo diye biliyorum?
canım benimki ilk gün 15-20 dkdan sonra ağlamıştı biraz sağa sola sallandım 5 dk daha durdu sonra bastı yaygarayıkızlar benim mai tai bugün geldi ama benim kız içinde ağlıyoo ne yapıcam şimdi
canım ben şundan aldım yarın gelince görücem nasıl bişey olduğunu, bu arada senin kayınvalide şu soğanı nasıl yapıyodu gaz için biraz bilgilendirir miisn?
http://www.VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS/Nest,PR-18.html
kızlar benim mai tai bugün geldi ama benim kız içinde ağlıyoo ne yapıcam şimdi
Arkadaşım başka bir topikte daha sordum bu dönence olayını... Işıklı projektörler var... Fisher Price Denizyıldızı Projektör - e-bebek.com Örneğin bunun gibi... Bunları tavsiye etmişler. Hareketli figürleri olduğu içn bebek daha çok eğleniyormuş. Onun dışında cevabın için de teşekkür ederim.
Selam kizlarrr ...
benim aklima takilan bisey var 41. gun oglumu tarttim 5500 gr cikti evdeki baskulde en fazla 100 gr oynuyo saglik ocagiyla cok mu sizce 3300 gr dogmustu
gogus pedi wee kullaniyorum cok memnunum 40li paket 7 tl ve tek tek paketlenmis
bu arada avatardaki yakisikli benim oglum
Bebek Doktoru
buradaki tabloyla karsılastırabilirsin ama bunlar bzm ulkedeki bebeklerin standartları baska ulkelerde farklı oluo yani bu sınırda olmasa da saglıklı olabılıyor bebek
yakısıklıya da masllh :)
ii geceler anneler
biz bugun dısardaydık kuafore fln gıttm akşamda anneanneye gittik
yarın 2.ay asısını vurdurucaz haftada bir gun sabah saatlerinde vuruluormus normalde cuma gunu 2 aylık oluo ama bzm hastanede persembe vuruldugu için yarın gidicez
asıdan sonra 3 gun banyo yok dedi hemsire bizde yıkadık şimdiden. günde 2kez yıkanan cocuk cok kokmasa bari 3gunde :)
aslında yarınki asıdan cok korkuorum tedirginim umarım bütün bebişlerimz saglıkla sorunsuz olurlar asılarını
kızlar bugün kızımın sol gözünde çapaklanma ve yaşarma var. ne yapmam gerekiyor. :44:
Ilk ay 4800 du benimki 200 gr fazlasi var ve 2. ayda 6000 gr gecicek sanirim yani fazla(
canım başını üşütünce oluyormuş göz yaşarması.. başına dikkat et.. çayla silmek gerçekten işe yarıyor..kızlar bugün kızımın sol gözünde çapaklanma ve yaşarma var. ne yapmam gerekiyor. :44:
şimdiden geçmiş olsun aşı için. inş çok sıkıntı olmaz... hepimizin kabusu oldu bu 2.ay aşısıii geceler anneler
yarın 2.ay asısını vurdurucaz haftada bir gun sabah saatlerinde vuruluormus normalde cuma gunu 2 aylık oluo ama bzm hastanede persembe vuruldugu için yarın gidicez
asıdan sonra 3 gun banyo yok dedi hemsire bizde yıkadık şimdiden. günde 2kez yıkanan cocuk cok kokmasa bari 3gunde :)
aslında yarınki asıdan cok korkuorum tedirginim umarım bütün bebişlerimz saglıkla sorunsuz olurlar asılarını
ii geceler anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?