2012 Haziran Anneleri Doğurdu

slm anneler
burayi okusamda yazamiyorum telden girdigim icin.
sonunda pc basina gecebildim

bazen emerken oglum huysuzlaniyor. kedi gibi miy miy ediyor. duzgunde emmiyor ozmnlar.. bana göre uykusu oldugundan..boyle bir duruma yasayan varmi?

gazıda olabilr belki zeynpcim

belli gunler yapılıomuş bizim ebede öyle söylemişti canlı aşı 4 saate tüketilmesi gerekiyo diye
ama yine sor istersen cunku 2. ayda bikaç gun oynayabiliyo ama 2 hafta uzun bi sure gibi geldi

benim bebeğim uzun uzun emip, bırakmak istemeyenlerden,
ama zaten ilk beş dk içerisinde tazyikli geliyor luk luk yutma sesi duyuyorum, sonrasında emzik gibi sakin sakin uyuklayarak emiyor ben de kıyamıyorum bıraktırmaya..
kaka taşma olayını birkaç kez fazlaca yaptığında yaşamıştık..sulu ve çok miktarda yaptıysa taşmış oluyordu 2 numara bez kullanırken..
ben merak etmiştim oruç ve süt durumunu,Allah kabul etsin ne güzell... ben kırkımız bitti regl oldum, o da bitsin başlayacağım inşaAllah...

benim bebişin de dili bembeyaz ben sürekli süt emmesinden ötürü olduğunu düşünüyorum, pamukçuk olsa acıyormuş emmek istemiyorlarmış zaten..pişik için bez markasını değiştirmeyi denesen, bazı bebişlere en güzeli de olsa bazı bezler pişik yapabiliyormuş..

slm anneler

bazen emerken oglum huysuzlaniyor. kedi gibi miy miy ediyor. duzgunde emmiyor ozmnlar.. bana göre uykusu oldugundan..boyle bir duruma yasayan varmi?

meme emerken huysuzlanma bizde de oluyor; genelde akşam saatlerinde gazı olduğundan yapıyor ama..omzuma kaldırdığımda gazını çıkartınca rahatlayıp kesiyor homurdanmayı...sonra yine aynı şey , bu şekilde gece uykusuna dalana kadar devam ediyor mızmızlanmaya..

bir hafta on günlük gecikmelerin sorun teşkil etmediğini söyledi bizim dr..ikinci ay aşıları bayrama denk geldiğinden tarihi ertelenecek mecburen, o zaman sormuştum...

geçmiş olsun ateşi ve huzursuzluğu olmaz umarım...
bebekleri eleştirmeyi laf söylemeyi ya da engin tecrübelerini aktarmayı seven çook teyzeler oluyor öyle .. olumsuz sözlere kulak tıkamalıyız yoksa bitmez onların eleştirileri illa ki bulurlar birşey..

kaç kilo oldu ki şimdi..benim bebişim de minicik

slm millet... beni oğlan bugün yine tuhaftı sabah yazmıştım.. öğlen 3 gb kakamızı yaptık rahatladık.. şimdi de cin gibiyiz uyku denen şey bizi boyuna teğet geçiyo son günlerde bu arada mei tai slingimizi ilk kez test sürüşüne çıkardık.. 2 sk ötedeki ananemize gittik... güneşliğini tam kapatmayı beceremedim yamuk kaldı ilkin,dönüşte daha iyiydi zamanla alışırım herhalde.. oğluşum ben üstümü giyinirken uyuyakalmış -sabah beri uyusun diye gözüne bakarken cin gibiydi halbuki- o halde aldım gittim. eve girdik,çıkartırken ağlamaya başladı,çok sevmişti galiba 1: dönüşte de başta biraz etrafa falan bakınmak istedi,sonra baktı ki izin vermiyorum uyku moduna geçti,evimize geldik biraz daha öyle gezdim.. uyudu diye attım yatağa ama o andan beri gözler kapalı emzik emiyoruz tabi aradaki çığlıkları saymazsak... yalnız burada ben kimseyi sling takarken görmemiştim kanguru gördüğüm de bir-iki kişiyi geçmez.. yolda çok dikkat çektik herkes bize baktı utandık onlar bize,biz bu bakışlara alışcaz galiba..
sana kocaman da bi alkış helal olsun walla.. ben bırak oruç tutmayı,3 saat ağzıma şekerli birşey atmazsam aynı hamilelikteki gb elim ayağım titremeye başlıyo.. kışın pzt-perş tutucam inş.. doyma konusuna gelince doymasa ağlar,hızlı geliyodur bebiş de hızla çekip bitiriyordur.. kuzenimin oğlu neredeyse obez sınırında 6 aylık daha 10dk dan fazla emdiğini bilmem doğduğundan beri diyor. bebekten bebeğe değişiyo bu.. kakaya gelince bırak sırtından çıkmayı,poposundan çıkarsa o gün içinde şükrediyoruz biz

bizimki de öyle beyaz canım,pamukçuk yanaklarda da olur hem. dr baktığında bize sağ yanakta oluşmaya başlamış,karbonatlı suyla sil demişti..günlük yapmaya çalışıyorum eski görüntüsü yok şimdi.. pişik için ben de desitin mor diyorum...

slm anneler

bizimki gazı olduğunda öyle yapıyordu ama şimdi de oyun istediğinde alıp alıp ağzına bırakıyor sonra bana dönüp gülüyor

bize de 23 ağustos dediler.. oğlum 2 ay 9 günlük olacak araya bayram girdiği için.. erken yaptırmak da istemiyorum.. zaten huzursuz Ramazanda bi de ateşi çıkarsa daha kötü olur.. 23 ünde de tatilden dönmemiş olacağımızdan 30 una kalacak muhtemelen bizde.. gitmeden ebemize tlf açmayı düşünüyorum yine de..

bizim yaramaz annesinin onu yıkamak için hazırlık yaptığını anlamış,yatmış yine tilki uykusuna.. şimdi mutfağa gireceğim, tam bi işe başlamışken çığlık çığlığa ağlayacak biliyorum bu arada bu akşam kociş zorla bizi dışarıda yemeğe götürüyo.. aman evde pişiririm yazık o paraya gider bi paket bez alırım oğluma dedim halbuki ben bezi de alırım dedi. en yakın lokantaya gidiyoruz deneme sürüşü olsun diye.. eğer oğlan biraz rahat durursa bundan sonra asıl mekanlara gitmeye başlarız

taze anneler merhabalar
kızımın pişiği olduğundan burdaki anneler de memnun diye desitin mor olanından aldım
internetten siparişle aldım.eczanemizden sitesinden
3 gündür kullanıyorum henüz geçmedi kızımın pişiği
kremin kokusunu hiç beğenmedim.sizcede çok tuhaf bir kokusu yok mu???

4,5 oldu şimdi aslında baya buyudu 2,5 altına düşmştü. seninki erken dogmştu dimi? gelişimi nasıl?

evet canım bir ay erken doğmuştu..20 gün küvezde kaldı ben eve getirdiğimde hala 2480 gr idi..bugünkü ölçüleri 4200 gr olmuş çok şükür..boyuda 55 olmuş.insanlık için küçük bizim için çok büyük bir gelişme en azından kıyafetler olmaya başladı.yastıksız emzirebiliyorum..ah bir de adananın nemi bir gitse de yattığı yerde terlemese çok daha iyi olacak inşallah
senin bebişinde gayet normal kilosu benimki bile normal yaşıtlarıyla..alt sınır 3500 çünkü..

Bi o kaldı denemediğim sanırım ( mustela - nivea - bepanten - oksizinc - penaten ) bi de ona bakalım canım sagol.

Aman herkes kendine baksın. Masaallah senin kuzuna inş bişeycikler olmaz bizim aşı da cumartesi tırsıyorum valla.

bende memnunum büyümesinden 2kilodan fazla aldı 3,5 kg doğan bebeklere ulasamaz zaten onu beklemiyorum ama insanların sözleri de etkilio
neyse takmycam onlarn dediklerini seninkine de msllh sonbahara kocamn bebiş olur :)

saol canım biraz yükseldi ateş hemen verdik calpol şimdi rahat uyuyo masllh :) inş seninki de rahat atlatr

pişik için trosyd kremi var iyi geliyo baya, bi arkadaş tavsiye etmişti, dr a da sordum verdi o da, sen de bi danış dr una istersen, belki sizin bebişe de iyi gelir.

[H[/CODE

Evet canım bir çay kaşığı verdim aşı sonrası bisey vermedim.

Bazen bizde de taşma oluyo çok yapınca oluyo bı de emzirirken yaparsa oluyor bazen

Kizlar aile hekimimiz pisik icin fito krem yazdi kendi cocuguna da fito kullandigini soyledi ben chicconun pisik kremini kullaniyorum cok memnunum fitoda evde bulunuyo acil durumlar icin

Kizlar aile hekimimiz pisik icin fito krem yazdi kendi cocuguna da fito kullandigini soyledi ben chicconun pisik kremini kullaniyorum cok memnunum fitoda evde bulunuyo acil durumlar icin

günaydın kızlar
bebişim sabahları daha bir oyun modunda oluyor.yine bir 25-30 dk. oyun halımızda oynadık yorulduk ve şimdide uyuyor minikim.
artık zincoyu bıraktım metsilde vermiyorum.sadece biogaia ve d vitamini veriyorum.insallh tamamen geçer bu gaz.bir arkadaşın bebişi tam 2 ay dolunca bıçak gibi kesildi gazı demişti.şimdi 3 aylık o bebiş.insallh bizim kuzunun gazı cts tam 2 aylık olunca kesilir.
bizim kolik tarzında olmadı gazımız hiç.ama yinede çok üzülüyorum gazı olunca.yüzünü ekşitmesi bile üzüyor beni.
biz böyle olunca kolik annelerini düşünemiyorum. hepsine allah sabır versin. hepimiz için biran önce geçer insallh bu gaz olayı.

spor yapan var mı acaba çok merak ediyorum.
ben bu ay yüzeceğim bol bol.eylül gibide platese başlayayım diyorum.yada lessi ile yürüyüş varmış nette.onu yapacağım. bu arada sezeryan oldum ben.
ne zaman başlayacaksınız siz spora ve ne tür şeyler yapmayı düşünüyorsunuz.

benim bebiş avent slikon ve damaksız emzik kullanıyor. damaklı emziğe ne zaman başlamalı.buna alışınca onu tutmazsa diye korkuyorum. ayrıca aventin damaklı emziği var mı?? ben hiç görmedim de.

şimdi bebişim uyanmadan gidip bahçemdeki şeftalilerden reçel yapacağım.güzel annişler hepinize bebişlerinizin uslu ve sakin olduğu mutlu bir gün diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…