slm anneler
burayi okusamda yazamiyorum telden girdigim icin.
sonunda pc basina gecebildim
bazen emerken oglum huysuzlaniyor. kedi gibi miy miy ediyor. duzgunde emmiyor ozmnlar.. bana göre uykusu oldugundan..boyle bir duruma yasayan varmi?
kızlarrr su aralar bnmkız gunduzlerı cın gıbı uyumuyorsabah 9 dan berı sallıyorum ayagımda hala uyumadı ıkı dakka kapatıo gozlerını sonra gerı acıoo bu arada 2 aylık aşısı
tam ıkıncı ayını doldurdugu gunmu vuruluo acaba bnm doktor hemsıre saglık ocagına ılk asıyı vurdurmya gıttım 2.5 aylık oluo asıya cagırdıgı zaman acaba yanlışmı tarıh verdı
Anneler selam.Yarın 2. ay aşımız var.İnşallah ateşi çıkmaz.
Arkadaşlar kızım en fazla 5 dakika meme emip bırakıyor.1 saat meme emen bebekleri okuyunca şaşırdım doğrusu.Acıkmadanda asla meme emmiyor.Sütüm bol çok şükür.Ağzına dolu dolu geliyor ve yutmakta zorlanıyor.Bir memeyi emerken diğer göğsümde ped olmasına rağmen üstüme akıyor.Sizce sütüm çok geldiği için mi bu kadar kısa süre emiyor?Sizde durumlar nasıl?
Birde kuzucuğum kakasını, meme emdikten hemen sonra gazını çıkartırken yapıyor.Cort diye ses geliyor.Kucağımda dik şekilde tutuyorum çıkmasın diye.Bitirdikten sonra altını değiştirmek için yatırdığımda kakası sırtından çıkıyor.Evde olduğum zaman problem etmiyorum bu durumu ama dışardayken ya da misafirlikteyken çok zor oluyor altını temizlemek.Sizlerde durum nasıl?Böyle sorun yaşayan var mı?
Bir arkadaş merak etmişti adını hatırlayamadım.Oruç tutmaya devam ediyorum ve süt sorunu çok şükür yaşamıyorum.Bol bol yetiyor bebişime.
benim bebişin de dili bembeyaz ben sürekli süt emmesinden ötürü olduğunu düşünüyorum, pamukçuk olsa acıyormuş emmek istemiyorlarmış zaten..pişik için bez markasını değiştirmeyi denesen, bazı bebişlere en güzeli de olsa bazı bezler pişik yapabiliyormuş..Kızlar oğluşumun doğdugundan beri dili beyaz önceleri süttendir diyip önemsemiyodum ama acaba pamukçuk olabilir mi. Ağzında veya yanaklarında bişey yok ama tedirgin olmaya başladım. Bi de pişik sorunumuz hiç geçmedi. Okuduguma göre pmukçuk da pişige sebep olabiliyormuş bez ve krem konusunda aşırı hassasiyet göstermeme ragmen geçmiyor bi türlü. Üzülüyorum ister istemez.
slm anneler
bazen emerken oglum huysuzlaniyor. kedi gibi miy miy ediyor. duzgunde emmiyor ozmnlar.. bana göre uykusu oldugundan..boyle bir duruma yasayan varmi?
kızlarrr su aralar bnmkız gunduzlerı cın gıbı uyumuyorsabah 9 dan berı sallıyorum ayagımda hala uyumadı ıkı dakka kapatıo gozlerını sonra gerı acıoo bu arada 2 aylık aşısı
tam ıkıncı ayını doldurdugu gunmu vuruluo acaba bnm doktor hemsıre saglık ocagına ılk asıyı vurdurmya gıttım 2.5 aylık oluo asıya cagırdıgı zaman acaba yanlışmı tarıh verdı
merhaba anneler ancak girebildim inş bütün bebişler iidr
biz sabah hastenye gittik muayene olduk asımızı olduk geldik
yavaş yavaş buyuo bebişm ama her gören 1 aylık mı dedi çok üzüldm küçk bebek oldugunu biliorum ama herkesin söylemesi kendimi kötü hissettrdi
iki bacaktan bi de koldan 3 ası vurdular hatta 2 asıyı 1-2-3 diye sayıp 2 hemsire aynı anda vurdular 3gun banyo yok 3 gun huysuzluk ateş olabilr dedi doktor 3günü geçerse ben huysuzlanırm mutlaka getirin dedi
calpol ve fitil yazdı ateşi yükselrse ver dedi yukselmeden verme bagısıklıgı etkilenmesin dedi
şimdilk maslh bişeyi yok arada uykusunda aglıo sallıorum inş ateşi de cıkmaz
yavaş yavaş buyuo bebişm ama her gören 1 aylık mı dedi çok üzüldm küçk bebek oldugunu biliorum ama herkesin söylemesi kendimi kötü hissettrdi
iki bacaktan bi de koldan 3 ası vurdular hatta 2 asıyı 1-2-3 diye sayıp 2 hemsire aynı anda vurdular 3gun banyo yok 3 gun huysuzluk ateş olabilr dedi doktor 3günü geçerse ben huysuzlanırm mutlaka getirin dedi
calpol ve fitil yazdı ateşi yükselrse ver dedi yukselmeden verme bagısıklıgı etkilenmesin dedi
Arkadaşlar kızım en fazla 5 dakika meme emip bırakıyor.1 saat meme emen bebekleri okuyunca şaşırdım doğrusu.Acıkmadanda asla meme emmiyor.Sütüm bol çok şükür.Ağzına dolu dolu geliyor ve yutmakta zorlanıyor.Bir memeyi emerken diğer göğsümde ped olmasına rağmen üstüme akıyor.Sizce sütüm çok geldiği için mi bu kadar kısa süre emiyor?Sizde durumlar nasıl?
Birde kuzucuğum kakasını, meme emdikten hemen sonra gazını çıkartırken yapıyor.Cort diye ses geliyor.Kucağımda dik şekilde tutuyorum çıkmasın diye.Bitirdikten sonra altını değiştirmek için yatırdığımda kakası sırtından çıkıyor.Evde olduğum zaman problem etmiyorum bu durumu ama dışardayken ya da misafirlikteyken çok zor oluyor altını temizlemek.Sizlerde durum nasıl?Böyle sorun yaşayan var mı?
Bir arkadaş merak etmişti adını hatırlayamadım.Oruç tutmaya devam ediyorum ve süt sorunu çok şükür yaşamıyorum.Bol bol yetiyor bebişime.
bizimki de öyle beyaz canım,pamukçuk yanaklarda da olur hem. dr baktığında bize sağ yanakta oluşmaya başlamış,karbonatlı suyla sil demişti..günlük yapmaya çalışıyorum eski görüntüsü yok şimdi.. pişik için ben de desitin mor diyorum...Kızlar oğluşumun doğdugundan beri dili beyaz önceleri süttendir diyip önemsemiyodum ama acaba pamukçuk olabilir mi. Ağzında veya yanaklarında bişey yok ama tedirgin olmaya başladım. Bi de pişik sorunumuz hiç geçmedi. Okuduguma göre pmukçuk da pişige sebep olabiliyormuş bez ve krem konusunda aşırı hassasiyet göstermeme ragmen geçmiyor bi türlü. Üzülüyorum ister istemez.
bizimki gazı olduğunda öyle yapıyordu ama şimdi de oyun istediğinde alıp alıp ağzına bırakıyor sonra bana dönüp gülüyorslm anneler
bize de 23 ağustos dediler.. oğlum 2 ay 9 günlük olacak araya bayram girdiği için.. erken yaptırmak da istemiyorum.. zaten huzursuz Ramazanda bi de ateşi çıkarsa daha kötü olur.. 23 ünde de tatilden dönmemiş olacağımızdan 30 una kalacak muhtemelen bizde.. gitmeden ebemize tlf açmayı düşünüyorum yine de..kızlarrr su aralar bnmkız gunduzlerı cın gıbı uyumuyorsabah 9 dan berı sallıyorum ayagımda hala uyumadı ıkı dakka kapatıo gozlerını sonra gerı acıoo bu arada 2 aylık aşısı
kaç kilo oldu ki şimdi..benim bebişim de minicik
4,5 oldu şimdi aslında baya buyudu 2,5 altına düşmştü. seninki erken dogmştu dimi? gelişimi nasıl?
o kadar uykusuz kaldıgı olmadı ama uyumasın dediğimde uyur uyusa dediğimde uyumaz benm oglumda..
pamukçuk olayını bilmiyorum ama pişik için desitin mor olanı denemeni tawsiye ederim
geçmiş olsun bebişine
evet canım bir ay erken doğmuştu..20 gün küvezde kaldı ben eve getirdiğimde hala 2480 gr idi..bugünkü ölçüleri 4200 gr olmuş çok şükür..boyuda 55 olmuş.insanlık için küçük bizim için çok büyük bir gelişmeen azından kıyafetler olmaya başladı.yastıksız emzirebiliyorum..ah bir de adananın nemi bir gitse de yattığı yerde terlemese çok daha iyi olacak inşallah
senin bebişinde gayet normal kilosu benimki bile normal yaşıtlarıyla..alt sınır 3500 çünkü..
Bi o kaldı denemediğim sanırım ( mustela - nivea - bepanten - oksizinc - penaten ) bi de ona bakalım canım sagol.
Aman herkes kendine baksın. Masaallah senin kuzuna inş bişeycikler olmaz bizim aşı da cumartesi tırsıyorum valla.
Kızlar oğluşumun doğdugundan beri dili beyaz önceleri süttendir diyip önemsemiyodum ama acaba pamukçuk olabilir mi. Ağzında veya yanaklarında bişey yok ama tedirgin olmaya başladım. Bi de pişik sorunumuz hiç geçmedi. Okuduguma göre pmukçuk da pişige sebep olabiliyormuş bez ve krem konusunda aşırı hassasiyet göstermeme ragmen geçmiyor bi türlü. Üzülüyorum ister istemez.
kaç kilo oldu ki şimdi..benim bebişim de minicik
ben gördüklerini düşünüyorum
zaten bir kitapta da okumuştum
rem uykusunda uyuyup çok fazla rüya görürler diye
çünkü oğlum rüyasında suratını ekşitiyor, gülüyor, dudağını büzüyor hatta bazen ağlıyor
ben rüyadan olduğunu düşünüyorum
benim oğlum da bir gün çok uyursa ertesi gün öyle oluyor
bugün normale döner inşallah
aşı için de ben de gitmeden calpol içireyim diyorum
bir çay kaşığı mı verdin?
aşıdan sonra hiçbişey yapmadın değil mi?
[H[/CODE
Evet canım bir çay kaşığı verdim aşı sonrası bisey vermedim.
aynen önceki gece akşamdan uyudu sabah 6 ya kadar bu gecede sabahı sabah ettik..doğum günlerimiz aynı sanırım
aynen önceki gece akşamdan uyudu sabah 6 ya kadar bu gecede sabahı sabah ettik..doğum günlerimiz aynı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?