merhaba kızlar çok fazla giremiyorum ama sürekli takipteyim.
kızlar pompa almamış olan varsa ben aventin elektiriklisinden inanılmaz memnunum.tamamını çekiyor göğüsümün. birde hiç acıtmıyor. iyi ki onu almışım.
bebişleri uyumayanlar için bebişlerinize humana iyi geceler çayı deneyin çok iyi geldiğini duydum. birde kahve kola gibi kafeinli içeceklerden uzak durun.papatya çayı için.
bize bez dayanmıyor birde ben asla kirli bırakmıyorum. prima premium care kullanıyorum. 1 hafta olmadan bitiyor bir paket. sizdede durumlar aynı mı. ben 1 paket sadece yenidoğan kullandım.sürekli 2 numara kullanıyorum artık.
bugün tarttık bebişimi sağlık ocağında 25 günde sadece anne sütü alarak 1.300 gr almış.çok sevindim.
kızlar bebek görmesine gelenler çok nazar yapıyor. artık kimse gelmesin istiyorum. ne zaman biri gelse onlar gidince durmuyor bebiş. birde ellemeye çalışıyorlar hemde yüzünü bazı geriler.kızıyorum birde bir kadın inadına elledi söylediğim halde sinir oldum bugün.ayrıca daha eve gelmedi.bunu 5 dk. dışarıda görünce yaptı.birde torunlarına elletmeye çalışıyor hayır daha küçük elleyemezsin bebişi dedim ters ters torununa 2-3 kere.hala kadın biraz aşağı tutta baksın diyor bir yandanda elliyor bebeğimi.
yarında sülalece ve çoluk çocuk bebek görmeye de değil sevmeye uğrarız dedi. hiç bir şey demedim yüzde vermedim ama napıcam bilemedim.sinir etti aptal kadın beni.ayrıca yan komsum oluyor bu kadın.eşimde bu kadar stres olduysan yarın yazlığa kaçarız istersen ama ertesi gün gelirse dedi.napıcam bilemedim.
siz nasıl önlem alıyorsunuz böyle konularda acaba.
allahım bu ne bilirse onu yapan laf anlamayan cahil insanlara kıl oluyorum![]()
Maaşallah yavruşuna. Valla ben anneme babama kardeşlerime söylüyorum herkes saygı duyuyor da , yabancılar hiç saygı duymuyor. Langır lungur dalıyolar. Söylüyorum ben annesiyim daha öpmedim diyorum. Laf anlamak çok zor . Bez konusunda bende prima premium care aldım önceleri 25 tl. ama prima ekonomik paket 12 tl onu da aldım denedim. Tek fark sıvı kakayı emmiyor. E oda önemli tabi.
büyüğü 3 gun önce 3 yaşını bıtırdı canım.o da daha çok küçük.çok sıkılıyorum.herkes yazlıkta.annemlere gıdıecektım sözde.bakıcıyı da alıcaktım 3-4 gun.maksat buyuk kızım denıze falan gırsın alışık çocuk ıstıyo.neyse anneml telefonda gecen un babanla konuşuyoduk dedı çocuklar olsa böyle temız kAlır mı bu ev yok kuvetı yok bisikleti vs dedi.biliyorum o laf olsun dıye anlattı kötu njıyetle değil ama çok gucume gıttı.ınsan etı ağır işte.babanın evı bıle olsa eşyan dı çocugundu kalabalık edıyosun.
ben de aramıyorum kaç gundur.gecen gun babam aradı ne zaman gelceksın dedı gelmıycem dedım.h.sonu gelın dedı uğraşamam 2 çocukla 1 gun için dedım.demın annem aradı.çocuk var dıyosun bu çocuklar artık hep olacak nıye gelmıyosun dıyo.gelmıcem dedım.herkes evınde rahat iyi böyle falan.ağlamadan zor kapattım telşı.sırf kızım için ıstıyodum çeşmeye gıtmeyı.ben de haftada 2 gun yaz okuluna yazdırdım dun.yuzmeye gıdıcek havuza.barı çocuk tatılını ıyı gecırsın.ay içimi döktum kusura bakmayın.
En güzelini yapmışsın canım. Şimdi bu dönem kim ne dese insanın zoruna gidiyo. Yalnız daha güzel. Cimcime de yaz okulunda atar stresini, kıskançlığını inş.