2012 Haziran Anneleri Doğurdu

merhaba kızlar çok fazla giremiyorum ama sürekli takipteyim.
kızlar pompa almamış olan varsa ben aventin elektiriklisinden inanılmaz memnunum.tamamını çekiyor göğüsümün. birde hiç acıtmıyor. iyi ki onu almışım.
bebişleri uyumayanlar için bebişlerinize humana iyi geceler çayı deneyin çok iyi geldiğini duydum. birde kahve kola gibi kafeinli içeceklerden uzak durun.papatya çayı için.

bize bez dayanmıyor birde ben asla kirli bırakmıyorum. prima premium care kullanıyorum. 1 hafta olmadan bitiyor bir paket. sizdede durumlar aynı mı. ben 1 paket sadece yenidoğan kullandım.sürekli 2 numara kullanıyorum artık.

bugün tarttık bebişimi sağlık ocağında 25 günde sadece anne sütü alarak 1.300 gr almış.:nazar: çok sevindim.

kızlar bebek görmesine gelenler çok nazar yapıyor. artık kimse gelmesin istiyorum. ne zaman biri gelse onlar gidince durmuyor bebiş. birde ellemeye çalışıyorlar hemde yüzünü bazı geriler.:47: kızıyorum birde bir kadın inadına elledi söylediğim halde sinir oldum bugün.ayrıca daha eve gelmedi.bunu 5 dk. dışarıda görünce yaptı.birde torunlarına elletmeye çalışıyor hayır daha küçük elleyemezsin bebişi dedim ters ters torununa 2-3 kere.hala kadın biraz aşağı tutta baksın diyor bir yandanda elliyor bebeğimi.
yarında sülalece ve çoluk çocuk bebek görmeye de değil sevmeye uğrarız dedi. hiç bir şey demedim yüzde vermedim ama napıcam bilemedim.sinir etti aptal kadın beni.ayrıca yan komsum oluyor bu kadın.:20: eşimde bu kadar stres olduysan yarın yazlığa kaçarız istersen ama ertesi gün gelirse dedi.napıcam bilemedim.
siz nasıl önlem alıyorsunuz böyle konularda acaba.
allahım bu ne bilirse onu yapan laf anlamayan cahil insanlara kıl oluyorum:47:

Maaşallah yavruşuna. Valla ben anneme babama kardeşlerime söylüyorum herkes saygı duyuyor da , yabancılar hiç saygı duymuyor. Langır lungur dalıyolar. Söylüyorum ben annesiyim daha öpmedim diyorum. Laf anlamak çok zor . Bez konusunda bende prima premium care aldım önceleri 25 tl. ama prima ekonomik paket 12 tl onu da aldım denedim. Tek fark sıvı kakayı emmiyor. E oda önemli tabi.

büyüğü 3 gun önce 3 yaşını bıtırdı canım.o da daha çok küçük.çok sıkılıyorum.herkes yazlıkta.annemlere gıdıecektım sözde.bakıcıyı da alıcaktım 3-4 gun.maksat buyuk kızım denıze falan gırsın alışık çocuk ıstıyo.neyse anneml telefonda gecen un babanla konuşuyoduk dedı çocuklar olsa böyle temız kAlır mı bu ev yok kuvetı yok bisikleti vs dedi.biliyorum o laf olsun dıye anlattı kötu njıyetle değil ama çok gucume gıttı.ınsan etı ağır işte.babanın evı bıle olsa eşyan dı çocugundu kalabalık edıyosun.

ben de aramıyorum kaç gundur.gecen gun babam aradı ne zaman gelceksın dedı gelmıycem dedım.h.sonu gelın dedı uğraşamam 2 çocukla 1 gun için dedım.demın annem aradı.çocuk var dıyosun bu çocuklar artık hep olacak nıye gelmıyosun dıyo.gelmıcem dedım.herkes evınde rahat iyi böyle falan.ağlamadan zor kapattım telşı.sırf kızım için ıstıyodum çeşmeye gıtmeyı.ben de haftada 2 gun yaz okuluna yazdırdım dun.yuzmeye gıdıcek havuza.barı çocuk tatılını ıyı gecırsın.ay içimi döktum kusura bakmayın.

En güzelini yapmışsın canım. Şimdi bu dönem kim ne dese insanın zoruna gidiyo. Yalnız daha güzel. Cimcime de yaz okulunda atar stresini, kıskançlığını inş.

büyüğü 3 gun önce 3 yaşını bıtırdı canım.o da daha çok küçük.çok sıkılıyorum.herkes yazlıkta.annemlere gıdıecektım sözde.bakıcıyı da alıcaktım 3-4 gun.maksat buyuk kızım denıze falan gırsın alışık çocuk ıstıyo.neyse anneml telefonda gecen un babanla konuşuyoduk dedı çocuklar olsa böyle temız kAlır mı bu ev yok kuvetı yok bisikleti vs dedi.biliyorum o laf olsun dıye anlattı kötu njıyetle değil ama çok gucume gıttı.ınsan etı ağır işte.babanın evı bıle olsa eşyan dı çocugundu kalabalık edıyosun.

ben de aramıyorum kaç gundur.gecen gun babam aradı ne zaman gelceksın dedı gelmıycem dedım.h.sonu gelın dedı uğraşamam 2 çocukla 1 gun için dedım.demın annem aradı.çocuk var dıyosun bu çocuklar artık hep olacak nıye gelmıyosun dıyo.gelmıcem dedım.herkes evınde rahat iyi böyle falan.ağlamadan zor kapattım telşı.sırf kızım için ıstıyodum çeşmeye gıtmeyı.ben de haftada 2 gun yaz okuluna yazdırdım dun.yuzmeye gıdıcek havuza.barı çocuk tatılını ıyı gecırsın.ay içimi döktum kusura bakmayın.

seni çok iyi anlıyorum canım ablamın ufaklık 2,5 yaşında ablam evi taşıycak annem bizde diye 2 günlüğüne bize bıraktı ufaklığı aman allahım kafayı yedirtirler insana 2 si birden en sonunda annemi yolladım git kendi evinde bak ben bakarım kızıma kendim dedim:47::47::47: sürekli kızın başında teyze eli var ,ayağı var, gözü var ,burnu var ,saçı var,teyze uyuyo deyip durdu bunları söylerkende dokunmak istiyo bebeğe gelip gelip beşiğinde elliyo yalnız bırakamıyosun hiç sürekli tedirgindim :43: Allah kolaylık versin

Anneem yarin icin eve gidicekmis,pazrtsi yine gelcek. Aslinda gitsin de bebegimle bi yanliz kalayim diyodum ama simdiden korku sardi.

Kizlar bnm dunden beri hic kanamam yok. Simdi bnm lohusaligim bitmis mi oluyo?
Mesela namaz falan kilabilir miyim?
Ya da bu 40 gun herseyden muaf miyiz yani?
Yoksa kanama bitince hersey serbest mi.;-)

Anneem yarin icin eve gidicekmis,pazrtsi yine gelcek. Aslinda gitsin de bebegimle bi yanliz kalayim diyodum ama simdiden korku sardi.

2gün sonra tekrar geliyo bekle bence

arkadaşlar merhaba.herkesin bebeği hayırlı olsun.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı büyütmek nasib etsin.benim bebeğimin bugün 13.günü herşeyimiz çok güzel ama bebişimin göbeğinden çok az kan geliyo bezine bulaşıyo,bi kaç gündür böyle,göbeği 8.günde düşmüştü..ne yapmak lazım bilgisi olan var mı?vitamin iğnesi falan diyolar,başka şekilde geçiyo mu?şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar merhaba.herkesin bebeği hayırlı olsun.Rabbim hayırlısıyla sağlıklı büyütmek nasib etsin.benim bebeğimin bugün 13.günü herşeyimiz çok güzel ama bebişimin göbeğinden çok az kan geliyo bezine bulaşıyo,bi kaç gündür böyle,göbeği 8.günde düşmüştü..ne yapmak lazım bilgisi olan var mı?vitamin iğnesi falan diyolar,başka şekilde geçiyo mu?şimdiden teşekkürler.

bizde 19 günlük olduk göbeğimiz 7. günde düşmüştü aynı şeyi bende yaşıyorum bilgisi olan varsa benimde işime yarayacaktır

cnm
bana hastaneden verilen emzirme kağıdında sağdığın sütün
dışarda 3 saat
buzdolabında 3 gün
dondurucuda 3 ay
kalmasının sağlıklı olduğu yazıyordu?
sen kaç saat dışarda kalıyorsun?

3 saat içinde bitiriyoruz canım 3 saatten fazlada kaldığım oluyor ya arabada ya da bulunduğum yerde bebek bakım odası varsa orda emziriyorum.

Cnm annem dua niyetine fatiha felak nas i falan okuyabilirsin dedi. Bn de oyle okuyup dua niyetine ufluyorum kendime.

Kizlar biz bugun tam 1 haftalik olduk. Dr kontrolumuz vardi. Tam 3800 olmusuz. Dr cok begendi. Sarilik olmadan atlattik cok sukur.
Dr bol bol ayran soda su ic dedi. Sute iyi geliyimus artmasi icin

bn de dogumdan bugune 10 kg vermis bulunuyorum bugun itibariyle. İnss kalanlarda gidicek.

Aslinda demin daha uzun uzun yazmistm ama tel caldi hepsi silindi.

Sizler neler yapiyosunuz bakalim

benimde doğum kilolarımın hepsi gitti 68 ile hamile kalmıştım şuan 63 kilo 600gramım , eski kıyafetlerimi giyiyorum hatta cuma günü gittim alışveriş yaptım eski bedenimde kıyafetler aldım.

biz aşımızı olduk geldik
bacağından vurdu ebemiz
ayrıca bana onunla konuşuyor musun
oyun oynuyor musun
masal okuyor musun
gibi sorular sordu
konuşuyorum ve oynuyorum
ama daha masal okumaya başlamadım dedim
erken değil mi ya?
kilosunu ve boyunu da söyledi
ama çok dikkate almadım
yarın kendi druna gidices
ordaki hassas tartı
yarın dr umuz sarılığı hala düşmemişse
tetkiklere başlayacak
inş düşer artık
sizler 1 aylık kontrolde neler yaptırdınız?
kalça ultrasonu falan ???

bende çok konuşuyorum şarkı söyleyip oynuyorum minnağımla onunda çok hoşuna gidiyor dikiyo gözü kulağı dinliyo beni sıkılınca kafayı çeviriyo ilgilenmiyor benimle sıpa:1:

kalça ultrasonu 1 aylıkken çekiliyor biz çektirdik çok şükür bişey çıkmadı.

kızlar benim kızın totosu pişmeye başlamış her açtığımda iyice temizleyip pişik kremi sürüyorum bide pis bezi hemen deiştiriyorum valla bez dayanmıyo nasıl engel olcam bu pişik olmadan...pişik olcak diye çok korkuyorum yaa:18::18::18::18::18:
bez konusuna gelince bende premium care kullanıyorum 2 no ama 5 gün gidiyor bize 1 paket, küçüldü gibime geliyor 3 numara almayı düşünüyorum bidahakine şuan 1 paketimiz daha var açılmamış önce onun bitmesi lazım.

aşağıda pişik kreminide yazdım ferdaya onu öneriyorum ben çok memnunum kokusubiraz kötü ama olsun etkili bişey.

gecenin bu saati ve biz uyumuyoruz
oglum uyandi emzirdim ve uyumuyor
gerci huysuzlukta etmiyor ama o uyumayincaben de uyuyamiyorum tabi
dun kotu bir gundu esimle tartistik
psikolojimden hic anlamiyor
allah ic huzuru versin hepimize
ruh sıkıntısı berbat bisey

ben de 3. paketteyim bezde 5-6 gunde bitiyor
prima premium care kullaniyorum
hafif pisik olmus gibi
cok sık kaka yapiyor bazen farkedemiyorum
1 numara kullandik hep ama sanirim 2ye gecicem artik
pisik olunca ne kullaniyosunuz
ben hametan pomad suruyorum
engellemesi icin de mustela ve zentinyagi
hos engel olamadim ama
sut konusu benim icin de muallak
ben de yetip yetmedigini hic anlamiyorum
gun gun de degisiyor sanirim sut miktari
sabah iyi gibiydi ama simdi azaldi sanki
artik sagmiyorum da
saginca daha cok uzuluyorum
iki gundur mama vermiyorum ama cok huysuz olursa veririm yine napalim
carsamba kontrol var kilo alimini merak ediyorum
bir de bebisleribiz gunde kac defa kaka yapiyor
gunde 3 defa olursa doymus demekmis sanirim
miktari onemli mi acaba

canım ben pişik kremi gündüz sebamed gece desitin çinkolu olanından mor renkli kutu olan onu kullanıyorum, desitin mucizevi bişey biraz pahalı ama olsun kesinlikle değer hem pişik oluşumunu engelliyo hemde oluşmuş pişiği 1 günde geçiriyor. aynı zamanda bebeğin cildini bir tabakayla kaplıyor bebişin çişten kakadan rahatsız olmasını engelliyor ben bu krem sayesinde gece hiç altını açmıyorum kuzumda uyanmamış oluyor gece uykusunda besliyorum sırtını pışpışlayıp gazını çıkartıyorum yattığı yerde, şiddetle tavsiye ederim.

benim 40ım salı günü doluyor ama hala kanamam azda olsa devam ediyor kendimede bir pişik kemi sürücem yakında orkid çıkmadı 40 gündür totomdan:1::1:

ben dün yazlığı açtım valla kızlar kuzum burda daha rahat eder sizce denize girsem bişey olur mu?

kızlar kafayı yemek üzereyim ne yapacam bilmiyorum eşimde sürekli kızıyor herşeyi kafana çok takıyorsun diye... doğum yaptığım ilk zamanlarda göğüslerim taş gibiydi hatta sütüm akardı gerçi o zamanlar oğlum çok emmezdi hatta hiç ememezdi doğduktan 10 gün sonra emmeye başladı ilk zamanlar sütümü sağıp verdim... şimdi ise güzel emiyor kilomuzda da artış var çok şükür ama gögüslerim eskisi gibi sert olmuyor sütte akmıyor bunun sebebi sütüm azaldığı için mi yoksa oğlum çok sık emdiği için mi... bi de akşamları 22-24 arası sütüm az oluyor sizde durumlar nasıl...

ilk_ sağol kuzum
hemen sipariş veriyorum dedsitinden
eczanemizde sitesinde %40 indirimli haberin olsun
kızlar kafayı yemek üzereyim ne yapacam bilmiyorum eşimde sürekli kızıyor herşeyi kafana çok takıyorsun diye... doğum yaptığım ilk zamanlarda göğüslerim taş gibiydi hatta sütüm akardı gerçi o zamanlar oğlum çok emmezdi hatta hiç ememezdi doğduktan 10 gün sonra emmeye başladı ilk zamanlar sütümü sağıp verdim... şimdi ise güzel emiyor kilomuzda da artış var çok şükür ama gögüslerim eskisi gibi sert olmuyor sütte akmıyor bunun sebebi sütüm azaldığı için mi yoksa oğlum çok sık emdiği için mi... bi de akşamları 22-24 arası sütüm az oluyor sizde durumlar nasıl...

canım bence kilo alımı iyiyse boşa takıyosun kafaya
bn daha kilo alımını bile bilmiyorum
sık emdiğinden göğüsler dolmuyodur ondan sert değildir
kafana takacak bişey yok

canım bebeğinin kilo alımı iyiyse ve kakasını güzel yapıyor ve ağlamıyorsa sorun yok demektir takma bu şekilde olumlu ol her zaman sütünün yettiğine inanki sütün daha da çoğalsın.

ilk_ sağol kuzum
hemen sipariş veriyorum dedsitinden
eczanemizde sitesinde %40 indirimli haberin olsun

canım bence kilo alımı iyiyse boşa takıyosun kafaya
bn daha kilo alımını bile bilmiyorum
sık emdiğinden göğüsler dolmuyodur ondan sert değildir
kafana takacak bişey yok

bişey değil tatlım mor olanından sipariş ver mavisinden değil, daha öncede demiştim benim eşim internetten sipariş vermeye karşı biri zaten parasını o ödüyo bana göre hava hoş kendi bilir, bu yüzden ben eczaneye sipariş verdim getirdi 43 tl para verdim.

canım bebeğinin kilo alımı iyiyse ve kakasını güzel yapıyor ve ağlamıyorsa sorun yok demektir takma bu şekilde olumlu ol her zaman sütünün yettiğine inanki sütün daha da çoğalsın.

bişey değil tatlım mor olanından sipariş ver mavisinden değil, daha öncede demiştim benim eşim internetten sipariş vermeye karşı biri zaten parasını o ödüyo bana göre hava hoş kendi bilir, bu yüzden ben eczaneye sipariş verdim getirdi 43 tl para verdim.

cok pahalıya almıssın canım ya
ben 16,90a alıcam şimdi

:30:
cok pahalıya almıssın canım ya
ben 16,90a alıcam şimdi

gördüm canım istanbula geleyim o eczacıya sorucam ben normal fiyatı bile 29,50 tl yazıyor bundan sonra burdan sipariş vereyim o zaman kapıda ödemesi falan yok dimi bunun? bizim kredi kartı limitleri bayağ fazla eşim giriş yaptırmıyo nete başka türlüde alamam sanırım:50:

:30:

gördüm canım istanbula geleyim o eczacıya sorucam ben normal fiyatı bile 29,50 tl yazıyor bundan sonra burdan sipariş vereyim o zaman kapıda ödemesi falan yok dimi bunun? bizim kredi kartı limitleri bayağ fazla eşim giriş yaptırmıyo nete başka türlüde alamam sanırım:50:

kapıda ödeme var canım
artı 2,3 tl ödemesi var sadece

Böhüüü:-(
annem gitti biz yalniz kaldik oglusla. Ama banyo yaptigi icin misil misil uyuyo simdi.
Uyaninca basedebilirim insss.
Bu arada kanamam olmuyodu bibucuk gundur ama bugun oldu.
Demek ki boyle olcak ara ara.

ilksen tek basina herseyle nasil basediyosun kuzum
valla cok takdir ediyorum seni
ben sadece oglumla ilgileniyorum
ki onu da bazen esime kayinvalideme verip uyuyorum
sen banyoyu yalniz mi yaptiriyosun mesela

hmonoglu sen de yaparsin insallah tek basina

ilksen tek basina herseyle nasil basediyosun kuzum
valla cok takdir ediyorum seni
ben sadece oglumla ilgileniyorum
ki onu da bazen esime kayinvalideme verip uyuyorum
sen banyoyu yalniz mi yaptiriyosun mesela

hmonoglu sen de yaparsin insallah tek basina

valla ediyorum canım tek banyo yaptırıyorum banyo yaptırmak kolayda tek bakmak zor oluyor ev işi yemek bebek bakımı ama yapacak bişey yok, şimdi yazlığa geldim yavaş yavaş insanlar ddökülmeye başlar ama kimseyi kabul etmiycem evime gelip yardımcı olmayanlar buraya sana yardıma geldik diye tatil yapmasınlar.

valla ediyorum canım tek banyo yaptırıyorum banyo yaptırmak kolayda tek bakmak zor oluyor ev işi yemek bebek bakımı ama yapacak bişey yok, şimdi yazlığa geldim yavaş yavaş insanlar ddökülmeye başlar ama kimseyi kabul etmiycem evime gelip yardımcı olmayanlar buraya sana yardıma geldik diye tatil yapmasınlar.

ben sen kimseyi istemedin sanmistim
annen kayinvaliden fln gelmedimi canim
cidden zordur yaa su an tahmin bile edemiyorum
esin yardim ediyomu peki

ben sen kimseyi istemedin sanmistim
annen kayinvaliden fln gelmedimi canim
cidden zordur yaa su an tahmin bile edemiyorum
esin yardim ediyomu peki

esim yardım edemiyor sabah 6da evden çıkıyor kendi işi akşam 10a kadar çalışıyor,adama gel şunu yap bunu yap diyemiyorum üzülüyorum haline ancak seviyor miniği sonra takla oluyor, annem sağolsun doğumdan önce geldi sonrada 1 hafta kadar kaldı ama onunda sorumlulukları var evde babam var kardeşim var onlarında bakıma ihtiyacı var ona lafım yok, kaynanam gelip karıştırmaktan başka bir işe yaramıyor o gittikten sonra arkasını temizlemekten bişey yapamıyorum eşime annen böyle gelecekse hiç gelmesin dedim bütün gün çay sigara başka yaptığı bişey yok dedim o da annesine bu şekilde geleceksen gelme dedi o da gelmiyor zaten onunda canına minnet:1: tekim ama kafam rahat tamam zor oluyor ama en azından başa çıkabiiyorum

kızlar bebeği denize soksam bişey olur mu kendimde girebilir miyim birazdan denize sokmayı düşünüyorum minnağı ama doktorunda teli yanımda değil sormadımda aptal gibi bilen var mı?:50:

Back
X