evet canım ankaradayım lokman hekimde yaptım fakat memnun kalmadımtşk sen galiba ankarada doğum yaptın yanılmıyorsam hangi hastanede yaptın acaba bilgi hastanesi hakkında ne düşünüyorsun fiyatları uygun da
çok ilgisizlerdi.Bilgi hastanesine 1 kez kontrol için gitmiştim selçuk beye sezeryan düşünüyorsan
o hastaneye gidebilirsin yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı ama normal doğum düşünüyorsan kesinlikle gitme ben kontrole gittiğimde oğlumun kilosunu 600 gr fazla
söylemiş kesinlikle sezeryan olmalısın bu bebek çıkmaz çok iri demişti anlayacağın sezeryancı bi hastane.
ben 2.günümde kontrol için gitmiştim şişlik vardı ödem olmuş dedinormal doğum yapan arkadaşlar
dikişleriniz kontrol edildimi
benim dikişler iyileşmiyor sanki yaa
bazen sarımsı bir akıntı oluyor dikiş yerlerimden acaba iltahap kapmış olabilirmiyim
dr bir fitil vermişti ama benim canım acıdğı için kullanamadım
dışardaki dikişlerere fitilin bir faydasının olur mu ki
birde ipleri uzun kesilmiş gibime geliyor sinir oluyorum yaa tüm estetik gitti nerdeyse
![]()
ama zamanla geçer demişti geçtide.şimdi de 4 dikişimin 2 si düştü 2 si kaldı
ben şimdiye kadar sadece bi kez köpük değdirdim canım oda hastaneden çıkınca.hala eğilerek yıkanıyorum köpükleniyorum bacaklarımı ve gövdemi ayrı yıkıyorum
köpük işi bitince oraya sadece su değdiriyorum duştan sonra saç kurutma mak.kurutup baticonla temizliyorum ayrıca her wc den sonrada baticon kullanıyorum canım
canım ben normal doğum yaptım doğumdan hemen sonra uzun kollu gecelik giyindimmerhabalar tecrübeli haziran anneleri ben komşu topikten eylül annelerindenim ne güzel hepiniz yavrularınıza sağ salim kavuştunuz ALLAHIM bizede o güzel günleri gösterir inşallah.
en taze anneler sizlere olduğunuz için size bi sorum var hastanede kaç gecelik kaç pijama takımı kullandınız yani kaç tane gecelik kaç tane pijama alırsak yeterli olur şimdiden çoook teşekkürler.
hepinizde bebişlerle uğraşıyorsunuz ALLAH sizlere kolaylık versin bebişlerinizin uykuları biran önce düzene girer inşallah gazlarıda hemen geçer.
hepinize iyi akşamlar diliyorum...
sadece bacaklarım üşüyordu ve titriyordu 1 saat sonra ter dökmeye başladım ip askılı gecelik giyinmiştim
bide çok uzun durmadım hastanede 2 tane gecelik yetti.