2012 Haziran Anneleri Doğurdu

tşk sen galiba ankarada doğum yaptın yanılmıyorsam hangi hastanede yaptın acaba bilgi hastanesi hakkında ne düşünüyorsun fiyatları uygun da
evet canım ankaradayım lokman hekimde yaptım fakat memnun kalmadım
çok ilgisizlerdi.Bilgi hastanesine 1 kez kontrol için gitmiştim selçuk beye sezeryan düşünüyorsan
o hastaneye gidebilirsin yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı ama normal doğum düşünüyorsan kesinlikle gitme ben kontrole gittiğimde oğlumun kilosunu 600 gr fazla
söylemiş kesinlikle sezeryan olmalısın bu bebek çıkmaz çok iri demişti anlayacağın sezeryancı bi hastane.
normal doğum yapan arkadaşlar
dikişleriniz kontrol edildimi
benim dikişler iyileşmiyor sanki yaa
bazen sarımsı bir akıntı oluyor dikiş yerlerimden acaba iltahap kapmış olabilirmiyim
dr bir fitil vermişti ama benim canım acıdğı için kullanamadım
dışardaki dikişlerere fitilin bir faydasının olur mu ki

birde ipleri uzun kesilmiş gibime geliyor sinir oluyorum yaa tüm estetik gitti nerdeyse
:47:
ben 2.günümde kontrol için gitmiştim şişlik vardı ödem olmuş dedi
ama zamanla geçer demişti geçtide.şimdi de 4 dikişimin 2 si düştü 2 si kaldı
ben şimdiye kadar sadece bi kez köpük değdirdim canım oda hastaneden çıkınca.hala eğilerek yıkanıyorum köpükleniyorum bacaklarımı ve gövdemi ayrı yıkıyorum
köpük işi bitince oraya sadece su değdiriyorum duştan sonra saç kurutma mak.kurutup baticonla temizliyorum ayrıca her wc den sonrada baticon kullanıyorum canım

merhabalar tecrübeli haziran anneleri ben komşu topikten eylül annelerindenim ne güzel hepiniz yavrularınıza sağ salim kavuştunuz ALLAHIM bizede o güzel günleri gösterir inşallah.
en taze anneler sizlere olduğunuz için size bi sorum var hastanede kaç gecelik kaç pijama takımı kullandınız yani kaç tane gecelik kaç tane pijama alırsak yeterli olur şimdiden çoook teşekkürler.
hepinizde bebişlerle uğraşıyorsunuz ALLAH sizlere kolaylık versin bebişlerinizin uykuları biran önce düzene girer inşallah gazlarıda hemen geçer.
hepinize iyi akşamlar diliyorum...
canım ben normal doğum yaptım doğumdan hemen sonra uzun kollu gecelik giyindim
sadece bacaklarım üşüyordu ve titriyordu 1 saat sonra ter dökmeye başladım ip askılı gecelik giyinmiştim
bide çok uzun durmadım hastanede 2 tane gecelik yetti.

Selam herkese:3:
Biz evimize geldik
1gun daha kalabilirdik ama kendimi iyi hissediyorum ve evde daha rahat olurum diye kalmadim.
Iyimi yaptim bilmiyorum.
Sezeryan yerim hala hafif uyusuk
Agri kesici verdiler
Ne kadar zamanda gecti sizde agrilar?Veya hala varmi? Kendimi cok yorcam diye korkuyorum

az once uyuyan oglumu kaldirip emzireyim dedim.Bana bön bön bakti:1:
acmadi o dudaklarini.Kapadi gozunu uyudu yine.

zeynepcim seni burda görmek ne güzel uyusun normal sık sık emzirmeye çalış:nazar::emir_bebek::1:

Burda olmakda cok guzel :1:
Uykudan uyandirip emzireyim dedim ama almadi..Zorlasam mi?

a a zeynepcim gözün aydın umarım kolay bir doğum geçirmişsindir.
evet normal canım ilk başlarda hep uyuyorlar,benim ki bir haftalık oldu uyumadan durmaya başladı..

Saol Pinarcim.Azcik zor oldu,ama ebeler ve doktorlar cok iyidi. Fazla aci cektirtmediler bana.Kocaman oglum kanala inemedi:1:
Sezeryana sokmamak icin diretilmedi pek.
Yan odada baska turk vardi.Allahim kiz 24 saatden beri sanci cekmisde,almamislar sezeryana.Sonunda benden bir kac saat once alinmis.Cok kotuydu o.Okadar bagirip ciglik atiyorduki

aaaa ben neler görüp okuyorum zynp doğurmuş kaç güngür giiremedim mevlüt hazırlığındayım eksilklerimi tamamladım cmrt okutucam kısmetse zynpte hep aklımdaydı kaldımı doğurmayan

Kolay gelsin canim.Yarin insallah hersey guzel gecer
Dogurdum sonunda:1:

Benimle birlikte 4kisi vardi.Bilmiyorum hic ne oldu onlara diye

slm kızlar.. artık hepimiz birer meleğin annesiyiz ne güzelll :16::16::16: Allah onların eksikliğini göstermesin... sizleri çok özledim. annemlerde 15-20 gün kadar kaldık.. eve gelir gelmez yarı kırk mevlidi okuttuk,çok şükür :8::8: eve geldim yeni topiğimizi öğrendim. bilgisayarı açıyorum bizim miniğe yakalanıyprum hemen :1::1: çevrimiçi görünsem de günlerdir ne okuyabildim tek sayfa ne de yazabildim. geçmişi okuyacağım inş.. ama önce sizlere mrb diyeyim dedim. zypzyp cim gözün aydın canım, sanırım azıcık geç gelmiş ufaklık:1::1: yol yorgunu şimdi o bırak dinlensin. bu arada sen de dinlen seni yoracağı günler yakındır bizmki 10 günde attı yorgunluğu şimdi yorulma sırası bende.. kib, ben geçmişe dönüyorum..

Saol canim,cok tesekkur ederim:16:

Selam herkese:3:
Biz evimize geldik
1gun daha kalabilirdik ama kendimi iyi hissediyorum ve evde daha rahat olurum diye kalmadim.
Iyimi yaptim bilmiyorum.
Sezeryan yerim hala hafif uyusuk
Agri kesici verdiler
Ne kadar zamanda gecti sizde agrilar?Veya hala varmi? Kendimi cok yorcam diye korkuyorum

az once uyuyan oglumu kaldirip emzireyim dedim.Bana bön bön bakti:1:
acmadi o dudaklarini.Kapadi gozunu uyudu yine.

ilk başta öyle oluyor çok geçmeden
uykusuz geceler başlıyor:ssz:

eski sayfamıza kapatmaya ramak kala son paylaşımlarımızı yapıyoruz nasılsa.doğumdan sonra daha öncede dediğim gibi konularımız değişecek.sütümüz,bebeğimizin kakası,emmesi,sarılık,hastalıklar gülmesi,ilk dişi filan.o yüzden artık burdan devam ederiz diyorum.son paylaşımlarımızı yapalım sonra buraya bekliyorum hepinizi.:49:

ikinci çocuğumu kucağıma aldım çok şükür kadınlar kulübü alemine de böylelikle dahil oldum.. Aradığım her şeyi buldum... Ilk çocuğumda internet yaygın değildi 8 yıl öncesi. şimdi uzun bir süre oğlum ve kızımla hep beraber büyüyoruz iyi ki varsınkadınlar kulübü

zeynepcim hakkınız da hayırlısı böyleymiş,ama oğluna da kırk bin kere maşallah:nazar:kilosu oldukça iimiş,benim yattığım hastenede poyraza maşallah kilosu ii diolardı:)

Selam anneler,

Konu başlığımız değişmiş herkes doğurdu sanırım :) Allah çocuklarımıza sağlık sıhhat versin analı babalı büyütsün inş...
Oruç tutumaktan bahsedilmiş kızlar yapmayın emziriyorsanız nasıl oruç tutabilirsiniz ki olmaz yani bebeğinizide düşünün.

Bu arada birşey sormak istiyorum bebeğinizi ne kadar süre emziriyorsunuz? Ben 3 saate yakın emziriyorum günde 2 kerede mama veriyorum doymuyor mu kızım sütümde geliyor halbuki. Anlamadım açıkçası..

slm güzellikler...ekleyip eklememede tereddüt etmiştim ama dedim sonra nolcek :KK1:
oğlumu koydum şimdi koltuğa valla size yazayım hemen ne zaman mikmikliyeceği belli olmuyor...hatta başladı bile :KK14:

bu karenin üyesi olmaktan öylesine haz duyuyorum ki...tarif edilemeyecek güzellikte bir duyguymuş...gerisi boşmuş :KK16:

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar yardimmm

oglum yesil kaka yapiyor sizce nedeni ne olabilir?

bu arada bende oruc tutmicam
adaer resim karesi harika cok tatli olmus

adaer çok güzel bi resim bende az önce doğum videosunu izledim ağladım müthiş bişi mucize bunlar yaaa Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallh :16:

evet canım ankaradayım lokman hekimde yaptım fakat memnun kalmadım
çok ilgisizlerdi.Bilgi hastanesine 1 kez kontrol için gitmiştim selçuk beye sezeryan düşünüyorsan
o hastaneye gidebilirsin yakınım doğum yaptı çok memnun kaldı ama normal doğum düşünüyorsan kesinlikle gitme ben kontrole gittiğimde oğlumun kilosunu 600 gr fazla
söylemiş kesinlikle sezeryan olmalısın bu bebek çıkmaz çok iri demişti anlayacağın sezeryancı bi hastane.

ben 2.günümde kontrol için gitmiştim şişlik vardı ödem olmuş dedi
ama zamanla geçer demişti geçtide.şimdi de 4 dikişimin 2 si düştü 2 si kaldı
ben şimdiye kadar sadece bi kez köpük değdirdim canım oda hastaneden çıkınca.hala eğilerek yıkanıyorum köpükleniyorum bacaklarımı ve gövdemi ayrı yıkıyorum
köpük işi bitince oraya sadece su değdiriyorum duştan sonra saç kurutma mak.kurutup baticonla temizliyorum ayrıca her wc den sonrada baticon kullanıyorum canım

canım ben normal doğum yaptım doğumdan hemen sonra uzun kollu gecelik giyindim
sadece bacaklarım üşüyordu ve titriyordu 1 saat sonra ter dökmeye başladım ip askılı gecelik giyinmiştim
bide çok uzun durmadım hastanede 2 tane gecelik yetti.

Ben lina ya gidiyorum anlaşmalı hastanesi hrs 3250 tl olabilir ama uygun fiyata iyi hastane varsa yazık değil mi ben batıkennte oturuyorum zaten fiyatlar 800 tl normal doğum olmam için kaslarım ve psikolojim sağlam değil bilgi ileilgili yeteri veri yok onun için soruyorum çok sağol

suan derın duygular yasıorum ogluma bakınca..Allah ım dıorum ne guzel bır duyguymus annelık..

bugun tam bır aylık olduk asımızı yaptırdık o yuzden bu saate kadar huysuzdu yavrum acaba gazı mı var deyıp sureklı karnını ovaladım ama sonrasında anladım kı sanırım ası olduk o yuzden huysuzlandı zaten ıgneyı vurduklarında bastı cıglıgı hemen emzırdım sustu yavrum kusum bugun 5 kılo olmus tosunum massallah ogluma 57 cm de boyumuz olmus..

suan derın duygular yasıorum ogluma bakınca..Allah ım dıorum ne guzel bır duyguymus annelık..

bugun tam bır aylık olduk asımızı yaptırdık o yuzden bu saate kadar huysuzdu yavrum acaba gazı mı var deyıp sureklı karnını ovaladım ama sonrasında anladım kı sanırım ası olduk o yuzden huysuzlandı zaten ıgneyı vurduklarında bastı cıglıgı hemen emzırdım sustu yavrum kusum bugun 5 kılo olmus tosunum massallah ogluma 57 cm de boyumuz olmus..

uyuyormu hala tosuncuğumuz

Ben lina ya gidiyorum anlaşmalı hastanesi hrs 3250 tl olabilir ama uygun fiyata iyi hastane varsa yazık değil mi ben batıkennte oturuyorum zaten fiyatlar 800 tl normal doğum olmam için kaslarım ve psikolojim sağlam değil bilgi ileilgili yeteri veri yok onun için soruyorum çok sağol

bi kaç ay öncesi yakınımı sezeryanla selçuk bey doğum yaptırdı
herşey dahil 1000 tl ödemiş çokta memnun kalmış

yavrumu hastaneye yatirdik kaninda enfeksiyon cikti yuksek ihtimal dogumda kakasini yuttugu icin olmus bi basina biraktim geldim yavrumu dua edin bize suan duaya cok ihtiyacimiz var

yavrumu hastaneye yatirdik kaninda enfeksiyon cikti yuksek ihtimal dogumda kakasini yuttugu icin olmus bi basina biraktim geldim yavrumu dua edin bize suan duaya cok ihtiyacimiz var

Cok gecmis olsun. Insallah hemen atlatir birseycigi kalmaz annesi. Allah acili sifalar versin. Sabirli ol sende stress yapma bebegin hisseder.
Dualarimda olacaksiniz.

Back
X