- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz yarın 2.ay aşılarımız yaptıracağız
bu sefer 3 gün banyo yasakmış. bu sıcakta ateşi çıkmaz inşallah bebeğimin![]()
canım aşıdan sonra bebişinin durumunu yaz bize olur mu benimkide 2 ağustosta olacak 2. ay aşılarını, rota aşısı yaptıracak mısın?
ilk; chicco salıncak hakkında e bebekte; 8 kg.ya kadar motoru sallar, 11 kg.ya kadar da manuel olarak kullanabilirsiniz dediler...ne kadar doğru bilemiyorum tabii..
tamam canım yazarım. Rota aşısını 3.ay yaptıracağız, doktorumuz öyle dedi. yarın yaptırmamıza gerek yokmuş, tüm aşılar ağır gelmesin diye herhalde.
evet canım öyle çok küçük bişey değil bebeğin boyutlarına göre 1 yaşa kadarda kullanılabilir. önünde mama tabağıda var ama ben şimdi onu kullanmuyorum çıkarttım gayet kullanışlı tavsiye ederim.
:2::2::2:
40ımın çıkkacağınaa sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi
canım bizde sezeryanlı 45. günde parise gittik
bi daha parise gidecek halim kalmadı
ilk günden kötüydü yaaa...
son 3 ay yasak üstüne bide kırk gün vucut parisi unutmuş
ama kociş unutmamışşş![]()
Eşimi osledımmmm
Annelere olmaktan bunaldım
Kanaması da çok olmadı
Ama günlük koymadan olmuyo
hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız bakalım
bizde bugün tam 27 günlük olduk
oğluşumla birlikte dolu dolu geçiyor günlerim oğlumla
ALLAH ım evlatlarımızı bize bağışlasın
Benim oğlum emerken tıkanıyor sizde de oluyor mu
emerkende oluyor daha çok uyurken tıkanıyor yastıksız yattğındanmıdır acaba
1 aylık aşılarınızı yaptırdınızmı bebeklerinn????????
biz yarın 2.ay aşılarımız yaptıracağız
bu sefer 3 gün banyo yasakmış. bu sıcakta ateşi çıkmaz inşallah bebeğimin![]()
sarıbeybi hoşgeldin canım büyük geçmiş olsun Allah bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah. abinlerin bebeği 32 haftalık mı doğdu?
canım bizim oğlan da tosuncuk oldu. 2 aylık kontrolde 5750 gr çıktıbizim bebekleri güreştirebiliriz
bizimki ıkınmıyor direkt çığlığı basıyor ve katılana kadar ağlıyor ne yazık ki![]()
bebeyağını ben de deneyeceğim tabi bizim oğlan akşamları bizi haşat etmeyi bıraktığında...
merhabalar,
konunuzu ara ara takip ediyordum.
sizlerin muhabbetini okumak eğlenceli oluyor :)
ve son zamanlardaki kim doğum yaptı veya kimin son zamanları aşamaları daha da heyecanlıydı açıkçası :)
hamile olmadıgım için ve haziran annesi olmadıgım için konuya dahil olmadım,taa ki bu mesajını okuyana kadar.
benim oğlum da ilk doğdugunda çok gazlı bir bebekti..
gecelerce aglıyor ıkınıp sıkınıyor,kıpkırmızı oluyordu...
zinco,çeşitli ilaçlar,yağlar,çaylar........ denemediğim kalmamıştı.
en son tesadüf üzere hastaneden çıkarken hediye amaçlı verdikleri paketin içinden çıkan 'DOĞADAN MİNİ' çayını denedim.minik alıştırma biberonuna koyup içiriyordum oğluma.kimi 1 kaşık kimi birkaç damla verilmesi gerektiğini söylemişti forumda.ama ben 30 ml lik biberonu yarıya kadar yapıp içiriyordum. ve maşallah o zamandan sonra gaz problemimiz olmamıştı.gark gark çıkarıyordu.
denemenizde fayda var arkadaşlar.
hiçbir zararı yok.anasonlu ve birçok bitki karışımlı bir çay.anne içtiğinde de sütü arttırıcı etkisi varmış.
ben anasonu çok sevdiğim için rahatça kullanmıştık ooluşumla.
resmini de koyyim,inşallah yardımcı olabilirim :)
öptüm sizi de bebişleri deeee
sevgiler...
Eki Görüntüle 467313
canım benimki 1 aylık kontrolünde 4 kilo 750 gramdı şimdi ne kadardır bilmiyorum ama maaşallah bayağ tosuncuk duruyor onunla beraber tartıya çıkıp tartıldım yanlış değilse şuan 6 kilo 200gram çekiyoböyle giderse benim minnak biz 5 aya kadar ancak kullanırız seninkininde maaşallahı var 6 aya kadar en fazla kullanılır ama olsun 6 ay rahatım verdiğim paraya değer, kesinlikle tavsiye ederim.
hadi bakalım hayırlısı canım.
benim minişim sıkınırken çok komik oluyor tipi çok sevimli gözüküyor üzülüyorum tabi ama suratına bakıp gülüyorum anında geçiyo benimkide sırıtmaya başlıyo, suratına gülüp oynaşmayı deneyebilirsin.
ben 42. günde parise gittim canım bebeyağı kullandım hala kullanıyorum ilişkiden önce eşimi ve kendimi yağlıyorum gayet rahat bir birliktelik yaşıyoruz bu şekilde doktorum önerdi bu arada bebeyağını.
rota aşısı nedir kızlar?
Kızlar şu paris olayı beni sıkıntıya soktu.cumartesi denedik ama benim canım çok acıdı bıraktık biraz daha bekleyelim dedik bugün 48 gün oldu. Kaç gün geçerse geçsin ilkinde acıyacak mı bu yaa. Ben belki biraz daha beklersek acımaz diye düşünüyorum.of yaa ilk gece korkusu gibi oldu bu bende(
sezeryanla doğum yapan anneler...
ağda durumunu merak ettim de ne zamandan sonra yaptırabilirz acaba?
sezeryanla doğum yapan anneler...
ağda durumunu merak ettim de ne zamandan sonra yaptırabilirz acaba?