2012 Haziran Anneleri Doğurdu

ilk; chicco salıncak hakkında e bebekte; 8 kg.ya kadar motoru sallar, 11 kg.ya kadar da manuel olarak kullanabilirsiniz dediler...ne kadar doğru bilemiyorum tabii..

biz yarın 2.ay aşılarımız yaptıracağız :53:
bu sefer 3 gün banyo yasakmış. bu sıcakta ateşi çıkmaz inşallah bebeğimin :50:

canım aşıdan sonra bebişinin durumunu yaz bize olur mu benimkide 2 ağustosta olacak 2. ay aşılarını, rota aşısı yaptıracak mısın?

canım aşıdan sonra bebişinin durumunu yaz bize olur mu benimkide 2 ağustosta olacak 2. ay aşılarını, rota aşısı yaptıracak mısın?

tamam canım yazarım. Rota aşısını 3.ay yaptıracağız, doktorumuz öyle dedi. yarın yaptırmamıza gerek yokmuş, tüm aşılar ağır gelmesin diye herhalde.

ilk; chicco salıncak hakkında e bebekte; 8 kg.ya kadar motoru sallar, 11 kg.ya kadar da manuel olarak kullanabilirsiniz dediler...ne kadar doğru bilemiyorum tabii..

evet canım öyle çok küçük bişey değil bebeğin boyutlarına göre 1 yaşa kadarda kullanılabilir. önünde mama tabağıda var ama ben şimdi onu kullanmuyorum çıkarttım gayet kullanışlı tavsiye ederim.

tamam canım yazarım. Rota aşısını 3.ay yaptıracağız, doktorumuz öyle dedi. yarın yaptırmamıza gerek yokmuş, tüm aşılar ağır gelmesin diye herhalde.

benim doktor 2. ay kontrolünde dedi açıkçası ben biraz araştırdım rota aşısını ikilemde kaldım ama bende yaptırıcam sanırım.

evet canım öyle çok küçük bişey değil bebeğin boyutlarına göre 1 yaşa kadarda kullanılabilir. önünde mama tabağıda var ama ben şimdi onu kullanmuyorum çıkarttım gayet kullanışlı tavsiye ederim.

referansın üzerine içim rahat olarak sipariş verdim ben de cnm,sağol... önce daha fazla kilo taşıdığı için farklı bir marka sipariş etmiştim gerçi, o stokta kalmamış chicco aldık yerine,yarın elimizde olacak..
evet, 11 kg'ya ancak bir yaşında ulaşırlar zaten..o zamana kadar da biz esktmiş oluruz kesin, 15 kilo olan ablamız da binmek isteyeceği için:)

:52::52::52::2::2::2:

40ımın çıkkacağınaa sevinsemmi üzülsemmi bilemedim şimdi

sevin amaa paristen sonra umarım üzülmezsin :))

canım bizde sezeryanlı 45. günde parise gittik
bi daha parise gidecek halim kalmadı
ilk günden kötüydü yaaa...
son 3 ay yasak üstüne bide kırk gün vucut parisi unutmuş
ama kociş unutmamışşş:1:

bencede ilk günden kötüydü..

Eşimi osledımmmm
Annelere olmaktan bunaldım
Kanaması da çok olmadı
Ama günlük koymadan olmuyo

ah cnmm Allah kavuştursun eşine seni :1:

hayırlı akşamlar canlarım nasılsınız bakalım
bizde bugün tam 27 günlük olduk
oğluşumla birlikte dolu dolu geçiyor günlerim oğlumla
ALLAH ım evlatlarımızı bize bağışlasın

aminn

Benim oğlum emerken tıkanıyor sizde de oluyor mu

benim kızımında boğazında kalıyo süt..
her defasında boğulacak diye ödüm kopuyo..

emerkende oluyor daha çok uyurken tıkanıyor yastıksız yattğındanmıdır acaba

1 aylık aşılarınızı yaptırdınızmı bebeklerinn????????

yarın 2. aşımızı yaptırcez.

biz yarın 2.ay aşılarımız yaptıracağız :53:
bu sefer 3 gün banyo yasakmış. bu sıcakta ateşi çıkmaz inşallah bebeğimin :50:

ay inş... cnm bizimde yarın 2. aşımız..

sarıbeybi hoşgeldin canım büyük geçmiş olsun Allah bidaha aynı sıkıntıları yaşatmasın inşallah. abinlerin bebeği 32 haftalık mı doğdu?

hoşbulduk cnm..
amin cnm sağol..
evt cnm 32 haftalık oldu şu an 1 aylık daha..

Kızlar şu paris olayı beni sıkıntıya soktu.cumartesi denedik ama benim canım çok acıdı bıraktık biraz daha bekleyelim dedik bugün 48 gün oldu. Kaç gün geçerse geçsin ilkinde acıyacak mı bu yaa. Ben belki biraz daha beklersek acımaz diye düşünüyorum.of yaa ilk gece korkusu gibi oldu bu bende:((

canım bizim oğlan da tosuncuk oldu. 2 aylık kontrolde 5750 gr çıktı :nazar: bizim bebekleri güreştirebiliriz :52:
bizimki ıkınmıyor direkt çığlığı basıyor ve katılana kadar ağlıyor ne yazık ki :50:
bebeyağını ben de deneyeceğim tabi bizim oğlan akşamları bizi haşat etmeyi bıraktığında...

o bebe yağı öyle bir vajinal mantar oluşturmuştu ki bende doktor iki eliyle girip içime temizlemişti canım jıkmıştı..şiddetle uzak durun derim.internetten ultrason jeli sipariş edin hiç zararı yok doktorlarda kullanıyor muayene ederlerken

merhabalar,
konunuzu ara ara takip ediyordum.
sizlerin muhabbetini okumak eğlenceli oluyor :)
ve son zamanlardaki kim doğum yaptı veya kimin son zamanları aşamaları daha da heyecanlıydı açıkçası :)
hamile olmadıgım için ve haziran annesi olmadıgım için konuya dahil olmadım,taa ki bu mesajını okuyana kadar.
benim oğlum da ilk doğdugunda çok gazlı bir bebekti..
gecelerce aglıyor ıkınıp sıkınıyor,kıpkırmızı oluyordu...
zinco,çeşitli ilaçlar,yağlar,çaylar........ denemediğim kalmamıştı.
en son tesadüf üzere hastaneden çıkarken hediye amaçlı verdikleri paketin içinden çıkan 'DOĞADAN MİNİ' çayını denedim.minik alıştırma biberonuna koyup içiriyordum oğluma.kimi 1 kaşık kimi birkaç damla verilmesi gerektiğini söylemişti forumda.ama ben 30 ml lik biberonu yarıya kadar yapıp içiriyordum. ve maşallah o zamandan sonra gaz problemimiz olmamıştı.gark gark çıkarıyordu.
denemenizde fayda var arkadaşlar.
hiçbir zararı yok.anasonlu ve birçok bitki karışımlı bir çay.anne içtiğinde de sütü arttırıcı etkisi varmış.
ben anasonu çok sevdiğim için rahatça kullanmıştık ooluşumla.

resmini de koyyim,inşallah yardımcı olabilirim :)
öptüm sizi de bebişleri deeee
sevgiler...

Eki Görüntüle 467313

cnm cok saol hemen esıme soledım alıcak aksam gelırken:)

canım benimki 1 aylık kontrolünde 4 kilo 750 gramdı şimdi ne kadardır bilmiyorum ama maaşallah bayağ tosuncuk duruyor onunla beraber tartıya çıkıp tartıldım yanlış değilse şuan 6 kilo 200gram çekiyo:1: böyle giderse benim minnak biz 5 aya kadar ancak kullanırız seninkininde maaşallahı var 6 aya kadar en fazla kullanılır ama olsun 6 ay rahatım verdiğim paraya değer, kesinlikle tavsiye ederim.

hadi bakalım hayırlısı canım.

benim minişim sıkınırken çok komik oluyor tipi çok sevimli gözüküyor üzülüyorum tabi ama suratına bakıp gülüyorum anında geçiyo benimkide sırıtmaya başlıyo, suratına gülüp oynaşmayı deneyebilirsin.

ben 42. günde parise gittim canım bebeyağı kullandım hala kullanıyorum ilişkiden önce eşimi ve kendimi yağlıyorum gayet rahat bir birliktelik yaşıyoruz bu şekilde doktorum önerdi bu arada bebeyağını.

cnm benım oğluşta 5 kılo cıkmıstı bır aylıkken ve rahat emzırıodum kucagıma oturtup basını elıme yaslıyabılıodum suan yastık koyuyorum cunku agırlastıgının farkındayım bıde gorenlerın hepsı suan tosuncuk dıyor nazar olcak dıye korkuorum maşşallah deyın dıorum bıde obez olcak dıye korkuodum ama sanırım suan kılo alması cok ıyıymıs ılerde fazla kılo almaz dedıler rahatladım...bende suan kac kılo oldu merak edıorum 2 aylık kontrolunde bellı olcak bakalım..boyuda 57 cm cıkmıstık dr umuz cok ıyı dedı..

cnm benımkı suan besıgınde hala sıkınıyor kıpkırmızı oluyor bu arada aksam bu gece de uyku yok sıze yaptı oglum 3 bucukta uyandı sıkınarak soonra sabaha kadar benımle oyna yaptı tam koyuyorum uyudu sanıyorum yıne bı ıngaaa sesı kucagıma aldıgım an ses kesılıyor gozler fıldır fıldır bana bakıor sankı annecım benımle oyna dıyor bıde sureklı emzırdıgım ıcın kucagımda kucaga mı alıstı nee?
yanıma koyup emzırsem yatıs pozısyonunda bu seferde cok cekıo sutu tıkanıor..

anakucagı olarak suan tam karar veremedım valla ev tıpı alsam daha mı ıyı olur dıyorum bazen aksam karar verıp sıparıs vermem lazım artık besıgınde durmuor cunku bende koltuga koyuyorum yanımda olsun dıye bu seferde sallanmak ıstıyor ayagımda sallıorum ama yakında agırlasıcak sureklı sallamak ta ayaklarımı sısırcek bılıorum:(

Son düzenleme:
sezeryanla doğum yapan anneler...
ağda durumunu merak ettim de ne zamandan sonra yaptırabilirz acaba?

Kızlar şu paris olayı beni sıkıntıya soktu.cumartesi denedik ama benim canım çok acıdı bıraktık biraz daha bekleyelim dedik bugün 48 gün oldu. Kaç gün geçerse geçsin ilkinde acıyacak mı bu yaa. Ben belki biraz daha beklersek acımaz diye düşünüyorum.of yaa ilk gece korkusu gibi oldu bu bende:((

paris olayı nedir?

üff benim kız beni gerçekten sıkmaya başladı herkes uyumamasından şikayetçi bende uyumasından kalksada biraz oynasam özlüyorum minnakı uyurken günde toplam 3 saat ya uyanık ya değil anası ve babası gibi uykucu sanırsam:50: yattığı yerden emziriyorum emzirmesem aç aç yatacak çocuk acıkmasına bile uyanmıyo:50:

ben de aynı soruyu normal doğum yapanlara sormak istiyorum,ne zaman yapabliriz acaba tabi ki 40ımı bekleyeceğim de sonrasına cesaret edebilecek miyim bilmiyorum

ben de aynı soruyu normal doğum yapanlara sormak istiyorum,ne zaman yapabliriz acaba tabi ki 40ımı bekleyeceğim de sonrasına cesaret edebilecek miyim bilmiyorum

slm kızlar biz 21 inde 2 aylık olcazz bebişle zaman çok güzel geçiyor sizler nasılsınzzz

Back
X