2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ooo bendeegepolnezahathanımdan randevu aldm ama 21 kasıma verdiler anca daha önce başka doktora gitmştmde araştrmalarımagöre nezahat hanım iimş. en son ona karar verdm.belki orda karşılaşrzbigün :)

kizlar size birsey sorucam hic belirti yasamayan oldumu adet gunune kadar
benim sadece su an ayaklarim üsüyorrr
ara ara da bel agrisi o kadar
batima 7 gun var

ben yaşamadım cnmm bzm topiktede diyodum yaa bu ay olmadı kesin diyee bnmde ayaklarım üşüdü bide adete 1 2 gn kala gaz oldu o kdr
ayyy hadi işlh cnmmmm gzl hbr wer bze

AMiiin canim INSALLAH ALLAH ISTEYEN HERKESE YASATSIN BU DUYGULARI INS GÜZEL GECICEK BU DÖNEMIMIZ HEPIMIZIN HORMONLARI OYNUYOR SUANDA TARTISMALARDA GAYET NORMAL SAHSEN BEN EVDE KAVGA YARATICAK MESELE ARIYORUM HEP SENIN NEKADARLIK

Benim sat 12 eylül canım.Çok şükür hiç bi sıkıntım yok bulantı ağrı falan filan gayet iyiym.Yani bebişimin kalbini duymasam kendimi hiç hamiş gibi hissetmicektim:)Bazen elimi göbişime götürüyorum ve konuşmaya çalışıyorumda sonra kendi kendime gülüyorum:) Senin ne kadarlık canım senin var mı şikayetlerin?

valla ben hala aynıyım 64-65 arası gidip geliyorum ne kilo aldım ne verdim ilk hamileliğime göre çok daha iyi yiyorum kzıımda ilk 3 ay 5 kg vermiştim...

alahım ne güzeel ben 3 kilo aldım hala onla dewam ediyorum ama bu hafta tartılmadım 55 olmuşumdur heralde yemeden kilo alabilen benim sanırım ama hergün yeşil meyva suyum balım pekmezim bide bademimi yerim akşam hiç birşey yiyemiyorum desem yeridir....ama yinede kilo alıyorum pantalon bakıyorum şu anda hepsini kaldırıyorum yawaş yawaş

BENIM 6+1 canim hiiiiiiiic sikayetim yok hamile gibi deyilim bunuda sorun yapiyorum ya görmedim bebisimi henüz gittigimde 5+2 di kese gördük bebisim göremedik kücük dedi 15 görcem kismetse ama endiseliyim bu tüp bebek buarada

ooo bendeegepolnezahathanımdan randevu aldm ama 21 kasıma verdiler anca daha önce başka doktora gitmştmde araştrmalarımagöre nezahat hanım iimş. en son ona karar verdm.belki orda karşılaşrzbigün :)

ewet bnde ilk gebeliğimde başka drlara gidiyodum ama bnm hayatımı fafetti salak dr snr egepolde karar kıldım nezahat hnm ii biri:)
bnm randewumda 28 kasım ewet belki bigün denk geliriz:)

Diğer listmize noldu tatlım pelishh 26 ağustos 1 haziran cnm

o liste cok basit olmus cnm
bende bu sekilde yaptim yönetime msj atin
konuyu acan kardesmiz sanirim hamile degil
konu sahibi degistirilsin...
hamile birisi tabloyu guncellesin
senide ekledim guzelim
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]ANNENİN KAÇINCI BEBEĞİ
[/TD]
[TD]SON ADET TARİHİ
[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]CİNSİYET ve BEBEGIN ISMI
[/TD]
[TD]KESİN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]DOĞUM ŞEKLİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pelishh [/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 ağustos[/TD]
[TD]01 haziran 2012[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]n_a_z
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]4 eylül
[/TD]
[TD]10 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mia07
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10 eylül
[/TD]
[TD]16 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kardelen5233
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]16 eylül
[/TD]
[TD]22 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilma
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]20 eylül
[/TD]
[TD]26 haziran 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kelebek00
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]26 eylül
[/TD]
[TD]02 temmuz 2012
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:):) canıım en güzelini yapıyosun konuş onunla bende babasıda konuşuyoz biz o anlar küçücük ama anlar heralde şimdi bi kitap okuyorum ''hayat'' de doğumdan önceki hayatı anlatıyo nasıl dünyaya geldiklerini o küçücük yerde neler yaşıyolar hepsini ayrıntılı şekilde anlatıyo onu okudukça daha çok şevkat sevgi vermeye çalışıyorum ona

selam kızlaar.bende inşalllaaaah bir aksilik yoksa ve çıkmazsa haziranda anne olucam.2 gün önce öğrendim hamile olduğumu.bugün tekrar kan verdim değerlere bakılcak ne olur dua edin herşey yolunda girsin.kasıklarım çok ağrıyo benim yaaa ((( hep yatıyorum.

EVET BEN DE ISTIYOM SAT 20 eylül dogum 26 haziran

oy oy oyyy hadi bakalım annesi biraz şımart bebişini nazlı geldi o şimdi:)dert etme ya ben doktoruma dedim doktor bey nolcak benim halim şikayetim yok normal mi dedim. Dedi bence çok söylenme aman nzar olur dedi:)):):) benimde inanasım gelmiyodu taaki kalbini dduyana dek off nasıl bi duygudr ya.Sende duyucaksın inş. canım

acı gibi geliyor dimi ama zorla içmeye sen kendini tutar tutmasına da sen yinede az sık 2 damla felan yeter...

ewet bnde ilk gebeliğimde başka drlara gidiyodum ama bnm hayatımı fafetti salak dr snr egepolde karar kıldım nezahat hnm ii biri:)
bnm randewumda 28 kasım ewet belki bigün denk geliriz:)

benm daha ilk hamilelğim rabbim hepimizehayrlısağlıklı doğ m larbeb işler versn::)

hayırlı olsun canım sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini:) canım o ağrılar normal oluyo çok sıkıntı etme kendine dinlen bol bol

canım ben nette okumustum sudan migden bulanıyorsa gazoz içebilirsiniz diye ama şu su rengi olan gazozlardan ben oyle yapıyorum şimdilik :)

asitli o cnm fazla tüketme asit gelişmekte olan bebeğe zarar verir midemiz bi,le büzüşyor içince sen düşün artık...

bende istiyorum sat 4 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…