2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

beni eklememişsiniiiizz sat 4 ekim

mrb bayanlar ya benim kasık agrılarım baya arttı sanki adet sancısı gibi sizce bi sorun olabilir mi (mide bulantım zaten hiç geçmior kasık agrısı olan varmı

nasil olsun be canim yorgunlukkkkk Ay canim benim bide gaz sancilari basladi fenaaaaa ve hala tiksiniyorum bircok seyden yaaa

sen nasilsin görmiyeli

sorma canım ya bende tiksinti yokta mide bulantım halen devam ediyo çok kötü yapıyo bakalım bu ayın 20 de ense kalınlığına bakcaklar 2 li test var ya ona bu geçirseydik şu mide bulantılarını gerisi rahat olcak inş.

şimdi ben keseyide görürüm demi sorun çıkmaz inşallah bayramdan sonra giderim doktora.ayyy görürüm demi keseyi

Canim kese sanirim 1500 ü gecince degerin görebiliyosun onuda alttan baktiginda emin degilim ama bayramdan sonra bence görebilirsin ama bayramdan önce biraz zor kücüktür daha cünkü :) Bana doktor degerim 400 lerdeken bakmadi 5+5 de bekti o zaman gördük keseyide kalp atiminida

şimdi ben keseyide görürüm demi sorun çıkmaz inşallah bayramdan sonra giderim doktora.ayyy görürüm demi keseyi
cnmmm bayramdan sonra görürsün tahminmi ama kendine dikkat et özellikle çok heyecanlanma telaş yapma cnm herşey ii olucakk bayram şekeri olcak bu kuzucuk sana
kızlaar düştüüümmm çok korkuyorum gerçi karnıma bişey olmadı ama korkuyorum yinede bişey olurmuu????:18::18::18::18::18::18::18:

ayyy cnm yaa iyimisin şimdiii aman dikkat kızlarrr..

Canim hayirlisi olur insallah benimde bu ayin sonunda yapilcak galiba o test daha doktorla konusmadik.

açok ama çoook teşekkür ederim kızlar eğer 1500lerde olması gerekiyosa ve benim şimdiden 2 katına çıktıysa bayramdan sonra allahın izniyle görürüm çok sağolun...

kızlaar düştüüümmm çok korkuyorum gerçi karnıma bişey olmadı ama korkuyorum yinede bişey olurmuu????:18::18::18::18::18::18::18:

Yok canim benim korkma doktor bana anlatirken hic birseyden korkma onun plesantasi icindeki o sivi bebegi herseyden koruyor dedi. Sen ziplasanda kossanda bisey olmaz dedi.

Merak etme canim benim korkarak germe daha cok bebegini ama tabi agrin sizin yada kanaman olursa allah korusun doktoruna danisirsin ama olmazsa rahat ol

Kızlar bizide ekleyin listeye . Her zaman giremesekte bizde varız
sat:10 eylül beklenen doğum tarihi:16 haziran

kızlar sanırım ben bebeğimi kaybediyorum kan tahlili sonuçlarım düşmeye başladı çokkk mutsuzummmmm

beni yazmamıssınız ya:)) sat 18 eylül .yasadıgım sehir şırnak bide yasım 22 kilom 60

amannn dikkat canım ya nerden düştün.Gerçi bana da doktorum bebek çok iyi tutunmuş hoplasanda zıplasanda bişey olmaz dedi aman inş. Ama işte anayız dayanamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…