2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınnn canlarrııımmmm ...

umarım herkes iyidir 3 günüm kaldı yawyumu görmeye inşallah cinsiyetide öğrenebiliriz yoksa çatlıcaaaaaaam meraktannnnn

günaydın canım.hadi bakalım kuku mu görcem pipi mi hazırlık yapcan di miii ben daha bi çorap bilee alamadım.Ama teyzesi almışta almış.Çiçekli k.çoraplar almış.Diyorum ya erkekiiim olursa diyo olsun üstüne pantolon giydirirsin diyo.

ayy çok güzel canım yhaa...
inşallah bi daha hissedersin en yakın zamanda..
ben de konuşayım bundan sonra.. belki acır annesine de hissettirir kendini

bebek hareketlerını fark etmek için erken değil mi 14.-15.hafta?ben ılk hamıleli
ğimde 20.haftada hıssetmıştım.hatta gecen hafta doktora yaa ben sankı harektlerını hıssedıyorum dediğimde (2.gelıyo:) )gülerim ssadece çok kucuk daha ımknasız dedı.hanı 2. de anne hareketın neye benzediğini bildiği için daha çabuk ayırt eder derler ya.bılemedım ben de şimdi.ama 20.haftadan sonra gerçekten bam güm gecırıyolar.ondan sonra da sureklı vursun dıye beklıyosun.ben kızımın tekmlrınden ders yapamadığım gunlerı bılırım.o kadar çok vuruyodu kı anlatamıyodum dersi

ayy çok güzel canım yhaa...
inşallah bi daha hissedersin en yakın zamanda..
ben de konuşayım bundan sonra.. belki acır annesine de hissettirir kendini
saol canım benim.Sende hissedersin ben inanıyorum:)

faceten vasaline türkiye yaz çıkıo gir siteye adım adım anlatmşş

teşekkür ederim saol.

selam hamişlerim

bugün kendimi çok iyi hissediyorum ...sizlerden nbr?

ezmoce çok duygulu anlatmışsın yaaa okudum bende özendim ben hala hissedemiyorum.

demek bebek sana varlığını hissettirmek için kediyi kullanmış bak sennn

bizimkiler de kıpraşsın, vursun artık yhaaa

çok psikopat gördüm kendimi bugün yawss

günaydın zuzum

beni de götürrrrrrrrrr nolurrrrr arada benimkine de bakalım

gel tatlım gidelim beraberrr ne olcak deriz ki doktora hamile arkadaşım canı çekmiş ultrasona girse ne olurrrr

ayy valla çok heyecanlıyımmm..... ablam diyoki o kız kız bi erkek olsun keserim pipisini diyooo hele ikizimmm çıldırmış durumda şimdiden kredi çekeyim bebişime oda alırım şunu alırım falan diyooo

herkese günaydın kızlar..bende bebeğim ne zman beni tekmeliycek diye sabırsızlıkla bekliyorum en azından yaşadığından daha emin olabilirim.son bi kaç gündür benm göbek inanılmaz büyüdü ve iş yerinde herkes hamile olduğumu anladı.her zaman her yerde olan patavatsız arkadaşlarda yok değil yani.arkadaşın biri hayırlı olsun diyeceğine yine mi hamilesin dedi yaa.mart ayında bi düşük yaşamıştım çünkü.taktım buna yaa.mutsuz oluyorum,her şeyi kafayı takıyorum.ben bu düşük olayını unutmak istedikçe millet hatırlatıyo sağolsun..2 gündür uyanmak istemiyorum işe gelmek istemiyorum,sadece evde yatmak istiyorum.hatta doğurana kadar kimseyi de görmek istemiyorum(

demek bebek sana varlığını hissettirmek için kediyi kullanmış bak sennn

ahahh bak bu hiç gelmemişti aklıma

günaydın kuzum
nerelerdesin sen???

gel tatlım gidelim beraberrr ne olcak deriz ki doktora hamile arkadaşım canı çekmiş ultrasona girse ne olurrrr

ewet ewettt
göz hakkı sayılır o zman göstermek zorunda kalır

zuzumm benim içimden erkek geçiyo senin için.. ama neden bilmem kız olsun istiyorum seninki..
bana noluyosa artık

genelde 20. hafta diyorlar bende erken hissttim bu dr ilginçler hepsi başka şey söylüyor daha çok insann kafasını karıştırıyor

ben hissettim ya zaten dediğim gibi bikere hissettim.Daha da sanmıyorum belki çok istediğim için beni kırmadı bebişim:)

günaydınnn:))ben her gün yarım saat geç uyanmaya başladım,böyle devam ederse halim vahim
Günaydın canımcım:)

selam hamişlerim

bugün kendimi çok iyi hissediyorum ...sizlerden nbr?

ezmoce çok duygulu anlatmışsın yaaa okudum bende özendim ben hala hissedemiyorum.
Günaydın canım aman nazar değmesin dur şunları gönderim sana teşekkür ederim içimden gelenleri yazdım ki zaten hepimiz de aynı duyguları hissediyoruz

günaydın.............................
Günaydın.

Günaydın canım

hahahahah pipisini mi kesicekmiş.sünneti de hallolmuş olur ozaman Ben eşime kız olursa öyle süslicem ki diyorum seneye yeni yıla girerken yılbaşı ağacı gibi olcak

ayyy komik insan aklınca takılmak istemiş
çok da takmamaya çalış, hormonlardan daha bi alıngan oluyoruz ama kendi mutluluğumuz için kulak tıkamak gerekiyo

unutma mutlu anne=mutlu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…