Günaydınnn canlarrııımmmm ...
umarım herkes iyidir 3 günüm kaldı yawyumu görmeye inşallah cinsiyetide öğrenebiliriz yoksa çatlıcaaaaaaam meraktannnnn
kızlar vasalin kolaj yarışması yapmış 100 kişye hediye sepeti göndercek 2012 sizin için ne ifade edio die ben yaptımmEki Görüntüle 310919
öncelikle şunu söylim bağımlılık yapıyoooooooben hep akşamları elim karnımda uzanırım koltuğa yatağa çıplak tenime dokunurum beklerim.Hep gaz sesii duyuyodum elbet birgün olucak dedim.Sonra geçen akşam eşimle koltukta uzanıyoruz tv izliyoruz.elim göbişimde yine.Sonra tam elimin altında derimin hemen altında yani elime vurduğunu net bi şekilde hissettim.Gaz değil çünkü gaza alıştım yani.Ayırt edebiliyorum.O anı hissettim ya eşime söyledim dakikalarca abartmıyorum kahkaahalarla güldük ben tarif edilmeyecek şekilde duygulandım.Çok derin duygular yaa.daha doğmamış karnımın içinde annesine tutunmuş yaşamak için çaba gösteriyo, karanlık her tarafı organlarla dolmuş,bi kutu gibi.Bu duyguları İSTEYEN her kadın yaşamalı.Allahım yaşatsın.Sen de hissedersin yakın zamanda artık.Ben de bir kere hissettim ama çok netti.Daha olmadı.Hep konuşuyorum bebişimle.Sende konuş giyinirken otururken yemek yerken erken demeyin o herşeyi hissediyo
nasıl yapılıyo canım biraz açıklar mısın
saol canım benim.Sende hissedersin ben inanıyorum:)ayy çok güzel canım yhaa...
inşallah bi daha hissedersin en yakın zamanda..
ben de konuşayım bundan sonra.. belki acır annesine de hissettirir kendini
faceten vasaline türkiye yaz çıkıo gir siteye adım adım anlatmşş
ahahahh
o bende de var canım kaç gündür.. üstelik son iki haftadır daha bi şişti karnım..
ama sebep belli bildiğin gaz benimki
ben hamişliğimin 2-3 haftasında daha hamile olduğumu bilmiyorken gündüz uzanırken dalmışım..
rüyamda hamile olduğumu gördüm.. ama bebeğim karnımın ortasından sağa doğru kaydı..
resmen hissettim bunu rüyamda.. sonra uyanıp eşime anlattım..
benim kedim var evde ne zaman uzansam gelip karnıma yatar..
meğer ben az hareket edince o kaymış sağa doğru.. eşimle gülmekten yarılmıştık..
2 hafta sonra da hamiş olduğumu öğrendik.. çok şaşırmıştım
bebek hareketlerını fark etmek için erken değil mi 14.-15.hafta?ben ılk hamıleli
ğimde 20.haftada hıssetmıştım.hatta gecen hafta doktora yaa ben sankı harektlerını hıssedıyorum dediğimde (2.gelıyo:) )gülerim ssadece çok kucuk daha ımknasız dedı.hanı 2. de anne hareketın neye benzediğini bildiği için daha çabuk ayırt eder derler ya.bılemedım ben de şimdi.ama 20.haftadan sonra gerçekten bam güm gecırıyolar.ondan sonra da sureklı vursun dıye beklıyosun.ben kızımın tekmlrınden ders yapamadığım gunlerı bılırım.o kadar çok vuruyodu kı anlatamıyodum dersi
günaydın zuzum
beni de götürrrrrrrrrr nolurrrrr arada benimkine de bakalım
günaydın canım.hadi bakalım kuku mu görcem pipi mihazırlık yapcan di miii ben daha bi çorap bilee alamadım.Ama teyzesi almışta almış.Çiçekli k.çoraplar almış.Diyorum ya erkekiiim olursa diyo olsun üstüne pantolon giydirirsin diyo.
günaydın.............................
demek bebek sana varlığını hissettirmek için kediyi kullanmış bak sennn
günaydınlar
gel tatlım gidelim beraberrr ne olcak deriz ki doktora hamile arkadaşım canı çekmiş ultrasona girse ne olurrrr
bebek hareketlerını fark etmek için erken değil mi 14.-15.hafta?ben ılk hamıleli
ğimde 20.haftada hıssetmıştım.hatta gecen hafta doktora yaa ben sankı harektlerını hıssedıyorum dediğimde (2.gelıyo:) )gülerim ssadece çok kucuk daha ımknasız dedı.hanı 2. de anne hareketın neye benzediğini bildiği için daha çabuk ayırt eder derler ya.bılemedım ben de şimdi.ama 20.haftadan sonra gerçekten bam güm gecırıyolar.ondan sonra da sureklı vursun dıye beklıyosun.ben kızımın tekmlrınden ders yapamadığım gunlerı bılırım.o kadar çok vuruyodu kı anlatamıyodum dersi
ben hissettim ya zaten dediğim gibi bikere hissettim.Daha da sanmıyorum belki çok istediğim için beni kırmadı bebişim:)bebek hareketlerını fark etmek için erken değil mi 14.-15.hafta?ben ılk hamıleli
Günaydın canımcım:)günaydınnn:))ben her gün yarım saat geç uyanmaya başladım,böyle devam ederse halim vahim
Günaydın canım aman nazar değmesin dur şunları gönderim sanaselam hamişlerim
bugün kendimi çok iyi hissediyorum ...sizlerden nbr?
ezmoce çok duygulu anlatmışsın yaaa okudum bende özendim ben hala hissedemiyorum.
Günaydın.günaydın.............................
Günaydın canımgünaydınlar
gel tatlım gidelim beraberrr ne olcak deriz ki doktora hamile arkadaşım canı çekmiş ultrasona girse ne olurrrr
ayy valla çok heyecanlıyımmm..... ablam diyoki o kız kız bi erkek olsun keserim pipisini diyooohele ikizimmm çıldırmış durumda şimdiden kredi çekeyim bebişime oda alırım şunu alırım falan diyooo
herkese günaydın kızlar..bende bebeğim ne zman beni tekmeliycek diye sabırsızlıkla bekliyorum en azından yaşadığından daha emin olabilirim.son bi kaç gündür benm göbek inanılmaz büyüdü ve iş yerinde herkes hamile olduğumu anladı.her zaman her yerde olan patavatsız arkadaşlarda yok değil yani.arkadaşın biri hayırlı olsun diyeceğine yine mi hamilesin dedi yaa.mart ayında bi düşük yaşamıştım çünkü.taktım buna yaa.mutsuz oluyorum,her şeyi kafayı takıyorum.ben bu düşük olayını unutmak istedikçe millet hatırlatıyo sağolsun..2 gündür uyanmak istemiyorum işe gelmek istemiyorum,sadece evde yatmak istiyorum.hatta doğurana kadar kimseyi de görmek istemiyorum(
sana da günaydın hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?