2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canm ne fitiii sen gelde kalcalarimdaki yaglara sor onucok yaglandi eskiden ne guzeldi ama smdi yagli:))aynada kendime arkadan bakmya korkuorum:))onden guzel ama:))gobiste yok bnde kusmada yok asermede olmadi hicbisey olmadiii

maşallah cnm ne güzel.. sıkıntısız böyle devam eder inş hamişliğin..
ilk fotoda hiç belli olmuyo zati göbiş.. normalde görsem hamiş olduğunu anlamam
ikinci de ayva göbiş gibi duruyo ama o da kat kat giyinmeden demekki..
çok mu soğuk oralar canım???

günaydınnnn........

sagol canm ne fitiii sen gelde kalcalarimdaki yaglara sor onucok yaglandi eskiden ne guzeldi ama smdi yagli:))aynada kendime arkadan bakmya korkuorum:))onden guzel ama:))gobiste yok bnde kusmada yok asermede olmadi hicbisey olmadiii

cnm hamilelikte kg aldın aş ermediğin için?

yooo okadarda degil aslinda heryer gibi soguk ama bnm icim usuo.bde dun neden bilmem robot gibi kat kat giynmisim hareket edemedim.ama ususem de bdaha giyinmem oyle cnku boguyo bnii...evet kimse anlamio zaten hamile oldugumu
günaydınnnn........

cnm hamilelikte kg aldın aş ermediğin için?
hamilelikte kac kg aldimmi demek istedin canm?eger oyleyse bilmiyorum ama bn 1 yil once ilk evlendigimde 59 kiloydum boyumda 1.75 ilk hamile oldugmu ogrendigimde taaa 1 aylikken tartilmistim 65 kiloydummmm snrada korktum bdaha hic tartilmadim.tabi bn bundan once gecen mayis aynda 10 haftalik bebegimi kaybetmistim o arada aldigim kilolarda dahldir 65 e.smdiyese bilmiorum kac kiloyum???

günaydın KK'nın güzel ve çalışkan annişleri

gunaydin canm nasilsin???cocukta yapioruz kariyerde iste

günaydın hamişler bende iş yerinde olduğum için sizleri az çok takip ediyorum ama yorumlarınıza pek katılamıyorum nilfar pantolonun gayet şık , bende LCW aldım ama beli mideme kadar çıkıyor ve beni çok rahatsız ediyor sürekli düşüyor belimden senin pantolonun beli daha güzelmiş..

canm onun ayari vardir bel kisminda ayarlaniyr hamis pantolonlari bak bi boyle lastik var cekiosun orda da bi dugm var nekadar istersen sikip dugmeye geciriosun lastigi..baktnmi hic??

günaydınlarrr

bugün nasılsınız, bebişler nasıl???
bebişler iyi teyzesi:) sabah biraz keyifsizdik ama zaman ilerledikçe açılıyoruz canım.Sen nasılsın bebişimiz napıyoo
gunaydin canm nasilsin???cocukta yapioruz kariyerde iste
İyiyz canım sende iyisin:) Sorma yaa hem çocuk yapıyoruz hem kariyer hem ev işi, hem kocayı idare et bazen düşünüyorum da biz olmuşuuz yaa

canm onun ayari vardir bel kisminda ayarlaniyr hamis pantolonlari bak bi boyle lastik var cekiosun orda da bi dugm var nekadar istersen sikip dugmeye geciriosun lastigi..baktnmi hic??

baktım baktım :)) ama ne kadar sıksamda göbek kısmını çok yüksek yapmışlar belide düşük olduğu için üstüme giydiğim kazakları çekiştirip duruyorum galiba pantolonun düşmemesi için biraz daha göbek yapmam gerekiyor

valla bnde bazen bu benmiyim diyorum.yani iste gelip anneden yemegi bekleyen, 1 gun izinde hic uyanmadan yatan insan, smdi bnmi hergun kostura kostura yemek hazirlayip evi temizleyip 1gun tatlimde bile kosturuyorum???hayret annem her bni gordugunde zaten ahh ahh diyor bi biz goremedik su hizmetleri:))yavrummm canm annem kiyamam bn ona.bnde diyorum siz gelin bn size de bakin neler yapicammm

evet sen yat kalk ye

çokta kilolu değilmişsin güzel güzel bozma moralini hem resimdede hoş görünüyordun

güzeli lwc olan pantolanların bel ayarı yok bende o konudan yakınıyorum

Kizlarrrrrrrrrrr ben cikiyorum kocis bensiz ben kocissiz yataga girmiyoruz. Uykusu gelmis kocisin gidimmm yanina.

Hadi herkeze simdiden iyi geceler, hepinizi opuyorum.

Her zaman hayirli haberlerinizi alirim ins.

ne güzel bizde bi aralar böyleydik

çokta kilolu değilmişsin güzel güzel bozma moralini hem resimdede hoş görünüyordun

güzeli lwc olan pantolanların bel ayarı yok bende o konudan yakınıyorum

sagol canm ama dur bakalimmm daha ne kilolar alicazz.olsun bebisler saglikli olsun dunyanin sonu degil verilir:))lcw bilmiyorum valla.bn bildigin bizim izmirin kemeraltinin mallari olur ya onun gibi bisi aldim valla k rahatim pamuklu da usutmuo:)

lcw den bende kumaş bir tane hamile pantalonu aldım gayet güzel şimdilik hep bunu giyiyorum. başka ne alsam bilmiyorum yada nerden alsam aldığınız güzel yerler yada indirimler falan varsa söyleyin bakalım çok gezemiyorum araştıramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…