sagol canm ne fitiii sen gelde kalcalarimdaki yaglara sor onucok yaglandi eskiden ne guzeldi ama smdi yagli:))aynada kendime arkadan bakmya korkuorum:))onden guzel ama:))gobiste yok bnde kusmada yok asermede olmadi hicbisey olmadiii
sagol canm ne fitiii sen gelde kalcalarimdaki yaglara sor onucok yaglandi eskiden ne guzeldi ama smdi yagli:))aynada kendime arkadan bakmya korkuorum:))onden guzel ama:))gobiste yok bnde kusmada yok asermede olmadi hicbisey olmadiii
günaydınnnn........
günaydın KK'nın güzel ve çalışkan annişleri
yooo okadarda degil aslinda heryer gibi soguk ama bnm icim usuo.bde dun neden bilmem robot gibi kat kat giynmisim hareket edemedim.ama ususem de bdaha giyinmem oyle cnku boguyo bnii...evet kimse anlamio zaten hamile oldugumumaşallah cnm ne güzel.. sıkıntısız böyle devam eder inş hamişliğin..
ilk fotoda hiç belli olmuyo zati göbiş.. normalde görsem hamiş olduğunu anlamam
ikinci de ayva göbiş gibi duruyo ama o da kat kat giyinmeden demekki..
çok mu soğuk oralar canım???
hamilelikte kac kg aldimmi demek istedin canm?eger oyleyse bilmiyorum ama bn 1 yil once ilk evlendigimde 59 kiloydum boyumda 1.75 ilk hamile oldugmu ogrendigimde taaa 1 aylikken tartilmistim 65 kiloydummmmgünaydınnnn........
cnm hamilelikte kg aldın aş ermediğin için?
günaydın KK'nın güzel ve çalışkan annişleri
günaydın hamişler bende iş yerinde olduğum için sizleri az çok takip ediyorum ama yorumlarınıza pek katılamıyorum nilfar pantolonun gayet şık , bende LCW aldım ama beli mideme kadar çıkıyor ve beni çok rahatsız ediyor sürekli düşüyor belimdensenin pantolonun beli daha güzelmiş..
bebişler iyi teyzesi:) sabah biraz keyifsizdik ama zaman ilerledikçe açılıyoruz canım.Sen nasılsın bebişimiz napıyoogünaydınlarrr
bugün nasılsınız, bebişler nasıl???
İyiyz canım sende iyisin:) Sorma yaa hem çocuk yapıyoruz hem kariyer hem ev işi, hem kocayı idare et bazen düşünüyorum da biz olmuşuuz yaagunaydin canm nasilsin???cocukta yapioruz kariyerde iste
canm onun ayari vardir bel kisminda ayarlaniyr hamis pantolonlari bak bi boyle lastik var cekiosun orda da bi dugm var nekadar istersen sikip dugmeye geciriosun lastigi..baktnmi hic??
bebişler iyi teyzesi:) sabah biraz keyifsizdik ama zaman ilerledikçe açılıyoruz canım.Sen nasılsın bebişimiz napıyoo
İyiyz canım sende iyisin:) Sorma yaa hem çocuk yapıyoruz hem kariyer hem ev işi, hem kocayı idare et bazen düşünüyorum da biz olmuşuuz yaa
baktım baktım :)) ama ne kadar sıksamda göbek kısmını çok yüksek yapmışlar belide düşük olduğu için üstüme giydiğim kazakları çekiştirip duruyorumgaliba pantolonun düşmemesi için biraz daha göbek yapmam gerekiyor
çokta kilolu değilmişsin güzel güzel bozma moralini hem resimdede hoş görünüyordunhamilelikte kac kg aldimmi demek istedin canm?eger oyleyse bilmiyorum ama bn 1 yil once ilk evlendigimde 59 kiloydum boyumda 1.75 ilk hamile oldugmu ogrendigimde taaa 1 aylikken tartilmistim 65 kiloydummmmsnrada korktum bdaha hic tartilmadim.tabi bn bundan once gecen mayis aynda 10 haftalik bebegimi kaybetmistim o arada aldigim kilolarda dahldir 65 e.smdiyese bilmiorum kac kiloyum???
canm onun ayari vardir bel kisminda ayarlaniyr hamis pantolonlari bak bi boyle lastik var cekiosun orda da bi dugm var nekadar istersen sikip dugmeye geciriosun lastigi..baktnmi hic??
Kizlarrrrrrrrrrr ben cikiyorum kocis bensiz ben kocissiz yataga girmiyoruz. Uykusu gelmis kocisin gidimmm yanina.
Hadi herkeze simdiden iyi geceler, hepinizi opuyorum.
Her zaman hayirli haberlerinizi alirim ins.
çokta kilolu değilmişsin güzel güzel bozma moralini hem resimdede hoş görünüyordun
güzeli lwc olan pantolanların bel ayarı yok bende o konudan yakınıyorum
ne güzel bizde bi aralar böyleydik
günaydınlarrr
bugün nasılsınız, bebişler nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?