2012 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın cnm
ben de lcw dan aldım ama benimkinin belinde ayarı var.. o kumaş kısmı da göğüs altına kadar geliyor,üst kısmında lastik var.. ilk giydiğimde lastik biraz rahatsız etmişti.. ama şimdi rahat.. :))

yesin onu teyzesi
biz de iyiyiz cnm.. bebişimi göreli 2haftadan fazla oldu.. meraklardayım şimdi..
31inde kontrol var.. gün sayıyorum

günaydınnn annejiklerrrrrrrrrrrrrr

günaydın cnm

günaydınnn annejiklerrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canım.

Öyle tabi bekarlık zamanlarımızda çalışmış olsak bile yine de sorumluluğumuz ne kadardı ki.Çalış gez toz eğlen eve de yemek mi var gelen giden mi var diye şimdiki gibi düşünmezdik ki.Çünkü evde büyüğümüz vardı.O büyük biz evin küçüğüydük şimdi küçükte olsan sen evin hanımısın bu sıfat bile yeterli.Eh şimdi bide annelik bi de çalışıyosun ohooo.Elbette annelerimiz söylenir ama gururlanarak söyleniyolar bence.Bunu başarabildiğimizi gördükleri için.Allahım Hayatımız boyunca bize ve eşimize evlatlarımıza güç ve sağlık versin inş..

sagol canm ama dur bakalimmm daha ne kilolar alicazz.olsun bebisler saglikli olsun dunyanin sonu degil verilir:))lcw bilmiyorum valla.bn bildigin bizim izmirin kemeraltinin mallari olur ya onun gibi bisi aldim valla k rahatim pamuklu da usutmuo:)

kilo alacagız tabi o allahın emri :) geçen yıl bende peş peşe iki bebek düşürdüm onlardan sonra 16 kilo aldım ama şimdi moralim çok iyi kendimi iyi hissediyorum bebeğimde iyi daha ne isterim allahtan... sizde iyi olun babişlerinizde cnm...

yesin onu teyzesi
biz de iyiyiz cnm.. bebişimi göreli 2haftadan fazla oldu.. meraklardayım şimdi..
31inde kontrol var.. gün sayıyorum

bende bebişimi görmeyeli bu 3.hafta bana da Ocak 11 de gel dedi.Ben dayanabilir miyim hayıyyyyyyyyyyyy:) bu haftasonu gidicem görmem lazım her akşam kontrol etmekten artık kulaklarım dikkatim hep onda bi hareket bi temas diye bekliyorum bir kere oldu daha olmadı.

aminn aminn Insallah:))evet hanim olduk valla.en ufak biseyde hani hanim kendine gel deyiverirler oyuzden dikkatli olmak lazim

aman aman allah moral versin bnde busefer iyi seyler hissediyorum Insallah saglikla kucagima alicam biliyorum yani oyle hissediyorum:))Allah korusun hepimiznkini bdaha o aciyu vermesin ve bebislerimize saglik versin:))

oy oyyy yerim ben onu..
maşallah canım yaa sen 18.haftana girmişsin.. ne güzel de hissediyosun
bende tık yok daha
ben de hissetmek istiyorummmmmm

doktorum karın kısmı az yağlı olan kişiler hissedebilir gibi birşey demişti bana... umarım en kısa zamanda o mutluluguda yaşarsınız cnmm..

nası hissettin cnm?? nası bişeydi anlat da bari onla teselli bulayım yaa
ben de bu hafta cuma günü sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum.. gidip hemşireye sırnaşıcam
bebişimin kalp atışlarını bari dinleyim

oy oyyy yerim ben onu..
maşallah canım yaa sen 18.haftana girmişsin.. ne güzel de hissediyosun
bende tık yok daha
ben de hissetmek istiyorummmmmm

ben dün hissediyorum hissediyorum diye dolanıyodun ortalarda
afedersiniz ama (kabızlık çekiyordum) wc ye gittim sonra hissetmemeye başladım

benim hissettiğim meğer bambaşka bişeymiş:26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artık dayanamıorm cinsiyeti okadar merak edıyormkı sormyın gıtsn
bnm içimden hep erkek geçio bılmıorm ama ne olur herşeyn hyrlısı ama erkek olsun çok ıstıorm çoğu
kişiyi çatlatmak için bni hep sinir edenler vrda bnm kızım olurmuş erkek olmazmış zzatn erkek varmış bıtane ıkıncıye gerek yokmuş sankı olan bnm çoçugm muş gibi sinir oluyorumm =(

aman aman allah moral versin bnde busefer iyi seyler hissediyorum Insallah saglikla kucagima alicam biliyorum yani oyle hissediyorum:))Allah korusun hepimiznkini bdaha o aciyu vermesin ve bebislerimize saglik versin:))

bende senin gibi hissediyorum onun için dahada mutluyummm

Günaydınnn canlarrııımmmm ...

umarım herkes iyidir 3 günüm kaldı yawyumu görmeye inşallah cinsiyetide öğrenebiliriz yoksa çatlıcaaaaaaam meraktannnnn

ben dün hissediyorum hissediyorum diye dolanıyodun ortalarda
afedersiniz ama (kabızlık çekiyordum) wc ye gittim sonra hissetmemeye başladım

benim hissettiğim meğer bambaşka bişeymiş:26:

ahahahh
o bende de var canım kaç gündür.. üstelik son iki haftadır daha bi şişti karnım..
ama sebep belli bildiğin gaz benimki

ben hamişliğimin 2-3 haftasında daha hamile olduğumu bilmiyorken gündüz uzanırken dalmışım..
rüyamda hamile olduğumu gördüm.. ama bebeğim karnımın ortasından sağa doğru kaydı..
resmen hissettim bunu rüyamda.. sonra uyanıp eşime anlattım..
benim kedim var evde ne zaman uzansam gelip karnıma yatar..
meğer ben az hareket edince o kaymış sağa doğru.. eşimle gülmekten yarılmıştık..
2 hafta sonra da hamiş olduğumu öğrendik.. çok şaşırmıştım

öncelikle şunu söylim bağımlılık yapıyooooooo ben hep akşamları elim karnımda uzanırım koltuğa yatağa çıplak tenime dokunurum beklerim.Hep gaz sesii duyuyodum elbet birgün olucak dedim.Sonra geçen akşam eşimle koltukta uzanıyoruz tv izliyoruz.elim göbişimde yine.Sonra tam elimin altında derimin hemen altında yani elime vurduğunu net bi şekilde hissettim.Gaz değil çünkü gaza alıştım yani.Ayırt edebiliyorum.O anı hissettim ya eşime söyledim dakikalarca abartmıyorum kahkaahalarla güldük ben tarif edilmeyecek şekilde duygulandım.Çok derin duygular yaa.daha doğmamış karnımın içinde annesine tutunmuş yaşamak için çaba gösteriyo, karanlık her tarafı organlarla dolmuş,bi kutu gibi.Bu duyguları İSTEYEN her kadın yaşamalı.Allahım yaşatsın.Sen de hissedersin yakın zamanda artık.Ben de bir kere hissettim ama çok netti.Daha olmadı.Hep konuşuyorum bebişimle.Sende konuş giyinirken otururken yemek yerken erken demeyin o herşeyi hissediyo

kızlar vasalin kolaj yarışması yapmış 100 kişye hediye sepeti göndercek 2012 sizin için ne ifade edio die ben yaptımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…