günaydın hamişler bende iş yerinde olduğum için sizleri az çok takip ediyorum ama yorumlarınıza pek katılamıyorum nilfar pantolonun gayet şık , bende LCW aldım ama beli mideme kadar çıkıyor ve beni çok rahatsız ediyor sürekli düşüyor belimdensenin pantolonun beli daha güzelmiş..
bebişler iyi teyzesi:) sabah biraz keyifsizdik ama zaman ilerledikçe açılıyoruz canım.Sen nasılsın bebişimiz napıyoo
İyiyz canım sende iyisin:) Sorma yaa hem çocuk yapıyoruz hem kariyer hem ev işi, hem kocayı idare et bazen düşünüyorum da biz olmuşuuz yaa
günaydınnn annejiklerrrrrrrrrrrrrr
Günaydın canım.günaydınnn annejiklerrrrrrrrrrrrrr
valla bnde bazen bu benmiyim diyorum.yani iste gelip anneden yemegi bekleyen, 1 gun izinde hic uyanmadan yatan insan, smdi bnmi hergun kostura kostura yemek hazirlayip evi temizleyip 1gun tatlimde bile kosturuyorum???hayret annem her bni gordugunde zaten ahh ahh diyor bi biz goremedik su hizmetleri:))yavrummm canm annem kiyamam bn ona.bnde diyorum siz gelin bn size de bakin neler yapicammm
kızım yine kıpır kıpır ben buradayım diyor teyzesisen nasılsın?
sagol canm ama dur bakalimmm daha ne kilolar alicazz.olsun bebisler saglikli olsun dunyanin sonu degil verilir:))lcw bilmiyorum valla.bn bildigin bizim izmirin kemeraltinin mallari olur ya onun gibi bisi aldim valla k rahatim pamuklu da usutmuo:)
kızım yine kıpır kıpır ben buradayım diyor teyzesisen nasılsın?
hissedebiliyormusun
yesin onu teyzesi
biz de iyiyiz cnm.. bebişimi göreli 2haftadan fazla oldu.. meraklardayım şimdi..
31inde kontrol var.. gün sayıyorum
Günaydın canım.
Öyle tabi bekarlık zamanlarımızda çalışmış olsak bile yine de sorumluluğumuz ne kadardı ki.Çalış gez toz eğlen eve de yemek mi var gelen giden mi var diye şimdiki gibi düşünmezdik ki.Çünkü evde büyüğümüz vardı.O büyük biz evin küçüğüydükşimdi küçükte olsan sen evin hanımısın bu sıfat bile yeterli.Eh şimdi bide annelik bi de çalışıyosun ohooo.Elbette annelerimiz söylenir ama gururlanarak söyleniyolar bence.Bunu başarabildiğimizi gördükleri için.Allahım Hayatımız boyunca bize ve eşimize evlatlarımıza güç ve sağlık versin inş..
kilo alacagız tabi o allahın emri :) geçen yıl bende peş peşe iki bebek düşürdüm onlardan sonra 16 kilo aldım ama şimdi moralim çok iyi kendimi iyi hissediyorum bebeğimde iyi daha ne isterim allahtan... sizde iyi olun babişlerinizde cnm...
oy oyyy yerim ben onu..
maşallah canım yaa sen 18.haftana girmişsin.. ne güzel de hissediyosun
bende tık yok daha
ben de hissetmek istiyorummmmmm
bende bebişimi görmeyeli bu 3.hafta bana da Ocak 11 de gel dedi.Ben dayanabilir miyim hayıyyyyyyyyyyyy:) bu haftasonu gidicem görmem lazım her akşam kontrol etmekten artık kulaklarım dikkatim hep onda bi hareket bi temas diye bekliyorum bir kere oldu daha olmadı.
oy oyyy yerim ben onu..
maşallah canım yaa sen 18.haftana girmişsin.. ne güzel de hissediyosun
bende tık yok daha
ben de hissetmek istiyorummmmmm
doktorum karın kısmı az yağlı olan kişiler hissedebilir gibi birşey demişti bana... umarım en kısa zamanda o mutluluguda yaşarsınız cnmm..
aman aman allah moral versin bnde busefer iyi seyler hissediyorum Insallah saglikla kucagima alicam biliyorum yani oyle hissediyorum:))Allah korusun hepimiznkini bdaha o aciyu vermesin ve bebislerimize saglik versin:))
hımmm acaba benim ordaki yağ fazla mı ki :26::26::26:
amiiiiiiiiiin cnm.. inşallah
ben dün hissediyorum hissediyorum diye dolanıyodun ortalarda
afedersiniz ama (kabızlık çekiyordum) wc ye gittim sonra hissetmemeye başladım
benim hissettiğim meğer bambaşka bişeymiş:26:
nası hissettin cnm?? nası bişeydi anlat da bari onla teselli bulayım yaa
ben de bu hafta cuma günü sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum.. gidip hemşireye sırnaşıcam
bebişimin kalp atışlarını bari dinleyim
Günaydınnn canlarrııımmmm ...
umarım herkes iyidir 3 günüm kaldı yawyumu görmeye inşallah cinsiyetide öğrenebiliriz yoksa çatlıcaaaaaaam meraktannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?